19/12 Ανάδρομος Ερμής. Σημάδια για επιστροφές

ermis-anadromos

19/12 Ανάδρομος Ερμής. Σημάδια για επιστροφές

Ο ανάδρομος Ερμής για τελευταία φορά φέτος, γυρίζει σε ανάδρομη φορά στις 19/12 και θα παραμένει έτσι μέχρι… και τις 08/01/17 . Αυτό συντελείται μέσα στις μοίρες του Αιγόκερου, που έχει την έντονη επιρροή του αυστηρού Πλούτωνα, και αυτό διογκώνει τα προβλήματα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Επιρροές του ανάδρομου Ερμή πάνω σε όλα τα ζώδια:

 

Σίγουρα οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, είναι αυτοί που θα δεχτούν το πρώτο ‘πλήγμα’ στις επικοινωνίες τους. Μην αφήστε όμως αυτό να σας αποσυντονίσει Οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά και πιθανόν, να φέρουν στα άκρα τους συντρόφους, αλλά αυτό μετά τις 26/12, θα καταλαγιάσει.
Προσοχή στις : 20/12 και 01/01

zodia-taro-45

Μεγάλες οι εξελίξεις για τους Κριούς και τους γοητευτικούς Ιχθείς, που θα έχουν πάρα πολλά νέα από το παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα από μια σχέση που απότομα είχε σταματήσει. Μια συνάντηση, μια ευκαιρία, για να τα ξαναβρείτε.
Προσοχή στις : 29/12 και 05/01

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η γενικότερη σας στάση εσάς των Αιγόκερων και των Υδροχόων αυτήν την εποχή είναι ακατανόητη. Είσαστε βέβαια και κάτω από αστρολογική επίβλεψη με τόσους πλανήτες πάνω σας, αλλά σίγουρα μην χάνετε την ισορροπία σας. Μέρες είναι θα περάσουν.
Προσοχή στις : 25/12 και 03/01

Εσάς τους Ταύρους και τους Λέοντες, το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή δεν θα σας ενοχλήσει σε τίποτα. Ίσα ίσα, μπορεί και να σας βοηθήσει μέσα από τις ήδη υπάρχουσες και μπλεγμένες καταστάσεις να βρείτε την άκρη, μέσα στην σχέση σας. Κάντε από τώρα την προσπάθεια σας.
Προσοχή στις : 30/12 και 02/01

19/12 Ανάδρομος Ερμής. Σημάδια για επιστροφές

tarw-wroskopio-4

Το μυαλό σας Καρκίνοι και Ζυγοί, έχει γίνει σβούρα με τόσο θέματα που καλείστε να λύσετε αυτό το χρονικό διάστημα. Οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα είναι στο δικό σας χέρι, για να τα ευθυγραμμίσετε με τα δικά σας θέλω και ανάγκες. Τα άστρα σίγουρα σας υποστηρίζουν άρδην.
Προσοχή στις : 27/12 και 06/01

Εσείς οι λογικοί Παρθένοι και εσείς οι σκληροπυρηνικοί Σκορπιοί, έχετε την καλή περίοδο των εορτών, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις που συσχετίζονται με το δύσκολο παρελθόν. Ο ανάδρομος, σίγουρα θα σας σπρώξει και σε μια ανασκόπηση του τι έγινε στο τότε.
Προσοχή στις : 31/12 και 07/01

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις