20/09 Αφροδίτη στην Παρθένο. Η μαγική συνταγή για τον έρωτα

sex-afroditi-zodia

20/09 Αφροδίτη στην Παρθένο. Η μαγική συνταγή για τον έρωτα

Στις 20/09 η Αφροδίτη … περνάει στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτόν τον οίκο μέχρι και τις 14/10. Ένα χρονικό διάστημα, που θα δώσει σε όλες τις δύσκολες – ημιτελείς καταστάσεις, ευκαιρίες για διόρθωση και επίλυση.

Πιο αναλυτικά:

 

Οι Τοξότες και οι Ιχθείς, που αναμένουν κάποιες απαντήσεις, από έναν πρώην σύντροφο τους, θα τις έχουν στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου. Μέχρι τότε ξεκαθαρίστε την ζωή σας από τις περιπέτειες … και μην χάνεστε μέσα σε καταστάσεις που δεν σας τιμούν.
Τυχερές ημερομηνίες : 25 και 30 Σεπτεμβρίου

zodia-taro-45

Από τα πιο τυχερά ζώδια είναι οι Δίδυμοι και οι Καρκίνοι, που θα δουν την προσωπική του ζωή, να ολοκληρώνεται και με τον άνθρωπο των ονείρων τους. Ακόμη και χαμένες – ξεχασμένες αγάπες – σχέσεις, θα βρουν τον τρόπο για να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια.
Τυχερές ημερομηνίες : 22 και 28 Σεπτεμβρίου

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε ακόμη μεγάλη υπομονή, εσείς οι Ταύροι και οι Υδροχόοι. Αυτός που αγαπάτε, έχει ήδη σκεφτεί πολύ και σοβαρά τα λάθη του, αλλά και τις όποιες παραλήψεις του… και μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, θα στρώσει τον δρόμο των επικοινωνιών… για να είστε και πάλι μαζί.
Τυχερές ημερομηνίες : 01 και 10 Οκτωβρίου

Είσαστε μέσα σε πολλά άσχημα γεγονότα… αυτή την περίοδο εσείς οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, αλλά τουλάχιστον από τις 22/09 και μετά θα αρχίσετε να βλέπετε φως και να στρώνετε αυτά που σας απασχολούν. Κάτι – κάποιος που κατά καιρούς έρχεται και σας αναστατώνει την ζωή… μάλλον αυτήν την φορά έρχεται για να μείνει… μόνιμα.
Τυχερές ημερομηνίες : 24 και 37 Σεπτεμβρίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πολλά τα νέα άτομα, που έχουν προκύψει μέσα στην ζωή των Λεόντων και των Ζυγών , και που μάλλον ένας κρυφός έρωτας είναι καθοδόν. Από τη νέα εβδομάδα, να είστε άκρως προετοιμασμένοι για ερωτικές προσεγγίσεις και εξομολογήσεις.
Τυχερές ημερομηνίες : 04 και 08 Οκτωβρίου

Ευχάριστα περιμένουν τους Κριούς και του Παρθένους, που αναμένουν να λήξει ο άνθρωπος τους, κάποιες παλιές του υποθέσεις, και να ασχοληθεί στο 100% με την κοινή τους πορεία. Από τα οικονομικά σας να αναμένετε ξαφνικές εκπλήξεις.
Τυχερές ημερομηνίες : 26 και 29 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11