20/09 Νέα Σελήνη. Έρωτας με την πρώτη ματιά!

provlimata-epikoinwnias

20/09 Νέα Σελήνη. Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Στις 20/09 Θα συντελεστεί η πρώτη νέα σελήνη για το Φθινόπωρο του ΄17. Η αστρολογική της δυναμική, θα δώσει πολλές ευκαιρίες, στον κόσμο του ζωδιακού για να ολοκληρώσει υποθέσεις που ακόμη είναι ημιτελείς σε όλους τους τομείς, με προτεραιότητα στον… αισθηματικό!

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Δεν υπάρχουν μυστικά για εσάς και την καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα, ότι είχατε ρωτήσει θα σας απαντηθεί, και ότι έφυγε, απλά θα ξαναέρθει … υπό νέες προϋποθέσεις και προτάσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, που σας δίνει τις αφορμές αλλά τις πρακτικές ευκαιρίες, για να λύσετε περίπλοκες καταστάσεις, που σας πονούν και μιλούν για συναισθήματα.

Δίδυμοι: Είσαστε σε ένα φοβερό δίλημμα, που συσχετίζεται με δύο προσωπικότητες, που ζητούν και οι δύο να σας κερδίσουν σε κάθε επίπεδο. Αυτήν την φορά στις αποφάσεις σας, εντάξτε και τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Καρκίνος: Η διάθεση και η ψυχολογία σας, έχουν πέσει κατακόρυφα. Αυτό οφείλεται στην λάθος επικοινωνιακή διαχείριση που έχει γίνει μέσα στην σχέση σας, από τον άνθρωπο σας.

Λέων: Αφεθείτε στις εκπλήξεις των ημερών, που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, που ίσως και να έχουν μέσα κάποια υπονοούμενα για δέσμευση … μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παρθένος: Μην ονειρεύεστε μόνο. Πράξτε κιόλας. Κάτι τέτοιο περιμένει ο σύντροφος σας, για να έρθει πιο κοντά σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι αντιδράσεις θα σας δικαιώσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Οι δράσεις και οι λόγοι σας, μάλλον έχουν γοητεύσει τον άνθρωπο σας, που πια έχει την ανάγκη να κάνει και από την δική του μεριά, κάτι περισσότερο για εσάς του δύο.

Σκορπιός: Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα σας δώσουν πολλές αφορμές για να βρεθείτε κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα χτίσετε εσείς!

Τοξότης: Είσαστε άκρως προβληματισμένοι, με αυτά που γίνονται μέσα στον δεσμό σας και μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις δικές σας προθέσεις.

Αιγόκερως: Αν δεν έχετε κάτι … που να σας έλκει πολύ στον μυαλό και στην καρδιά, μην κάνετε εκπτώσεις για να είστε απλά και μόνο με κάποιον. Όλα τα άλλα θα τα βρείτε.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Είσαστε αρκετά κλεισμένοι στο καβούκι σας, και το μόνο βέβαιο είναι ότι κάπως έτσι βάζετε άθελα σας, ένα μεγάλο φρένο και έναν υψηλό τοίχο σε αυτούς που επιθυμούν να σας γνωρίσουν.

Ιχθείς: Οι σχέσεις που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να προσφέρουν, ίσως και να πρέπει πια να φύγουν από την καθημερινότητα σας, που θα χρειαστεί να την ανανεώσετε άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia