2016 Αστρολογια τοξοτης μηνα-μηνα

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

Τοξότης 2016

Ιανουάριος
Ο μήνας αυτός θα σας προκαλέσει μέσω αρκετών τρόπων και σε όλους του τομείς της ζωής σας. Στο μέτωπο του σπιτιού υπάρχουν αρκετοί τσακωμοί οι οποίοι όμως μπορεί να επιλυθούν αν καθίσετε και κάνετε μια εντελώς ειλικρινή κουβέντα μαζί τους.

Στο μέτωπο της εργασίας μάλλον θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερες ώρες για όχι και τόσο δίκαια πληρωμή ή για ακόμα λιγότερα χρήματα από αυτά που μέχρι στιγμής κερδίζατε. Αυτό οδηγεί στο ότι η συμπεριφορά σας θα γίνει απροσδόκητοι και κάποιοι φίλοι σας , και το ταίρι σας θα βρουν κάπως προκλητική την συμπεριφορά σας αυτή. Βλέπετε θα φτάσετε σε κατάσταση που εύκολα θα προσβάλλετε τους άλλους και μάλιστα μετά θα δέχεστε αντεπίθεση από την άλλη μεριά

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Φεβρουάριος
Τον εν λόγω μήνα θα θελήσετε από τις αρχές του να βάλετε κάτω όλα σας τα όνειρα και τις ελπίδες σας και μιας και διαθέτετε πολύ καθαρή όραση όσο αφορά το μέλλον , θα θέλετε να ξέρετε ποια από αυτά είναι πραγματοποιήσιμα και ποια όχι, και έτσι θα φτάσετε στο να προγραμματίσετε το άμεσο μέλλον σας.

Αυτή η διαδικασία είναι τρομερά σημαντική για εσάς και καλά θα κάνουν οι άλλοι να σας πάρουν σοβαρά, όχι μόνο την παρουσία σας αλλά και τα λόγια σας. Ιδίως επειδή αφορά το μέλλον σας στην κυριολεξία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS

Μάρτιος
Θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας τον μήνα αυτό αλλιώς κινδυνεύετε από το να δεχθείτε τα πυρά τους αφού θα αισθάνονται ότι τους βγάζετε από την ζωή σας πραγματικά. Τα άστρα ακόμα δείχνουν πως όλο τον Μάρτιο κάποια διανοητικά σας χαρίσματα δεν θα αποδίδουν όπως αποδίδουν φυσιολογικά οπότε σας προτείνουν να αποφύγετε τις λήψεις σπουδαίων αποφάσεων και να τις μεταφέρετε από τον ερχόμενο μήνα και ύστερα, για το δικό σας καλό. Σε περίπτωση τώρα που στον τομέα της υγείας παρατηρήσετε κάποιες μικρές ενοχλήσεις σε καθημερινό επίπεδο, τότε κοιτάξτε για εναλλακτικές θεραπείες αντιμετώπισης τους. Πχ αν ξυπνάτε με αυξημένη ξηρότητα το πρωί στο στόμα πχ. βρείτε την αντίστοιχη εναλλακτική φαρμακευτική θεραπεία και εφαρμόστε την.

Και αυτό γιατί αν και τα φάρμακα που είναι γνωστά , φυσικά και θα λειτουργήσουν , είναι καλύτερο όταν αντιμετωπίζετε ένα μικρό προβληματάκι όπως αυτό , να μην καταφύγετε στα φάρμακα με την πρώτη διότι έτσι μαθαίνετε τον οργανισμό σας στην λήψη φαρμάκων για το παραμικρό και εξασθενίζετε το φυσικό σας σύστημα καταπολέμησης των ιώσεων , δηλαδή αποδυναμώνετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα κάτι που δεν είναι και τόσο σοφό. Άλλωστε χρόνια τώρα υπάρχουν τόσες συνταγές από την γιαγιά όπως λέμε, μέλι για τον λαιμό, ή ρίγανη για την αναπνοή όταν η μύτη μας έχει κλείσει κλπ.

Απρίλιος
Ο μήνας αυτός κρύβει διάφορες αλλαγές τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Σε σωματικό επίπεδο ίσως τα πόδια σας είναι έχουν πολύ ξηρότητα και οι κνήμες σας πραγματικά σας πονάνε σε κάθε σας βήμα. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η στάση του σώματος σας όταν κάθεστε είναι η σωστή και ότι δεν περνάτε ατελείωτες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας ή στο γραφείο σας. Στο εργασιακό μέτωπο τώρα θα έχετε να αντιμετωπίσετε άτομα τα οποία δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας , ή με την παρουσία σας στην θέση αυτή, οπότε θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες μάχες καθώς και να υποστηρίξετε τις ιδέες σας και να αποδείξετε τις αξία τους.

zwdia-fotia

Μάιος
Η επιθετικότητα σας θα εμφανιστεί προς τα έξω τον μήνα αυτό. Θα ρίξετε την μάσκα της ψεύτικης ευγένειας που φορούσατε τόσο καιρό και θα δείξετε στους άλλους πραγματικά τα δόντια σας. Μπορεί να μην τους αρέσει αυτό που βλέπουν όμως εσείς έχετε ήδη πάρει την απόφαση σας, και δεν θα αφήσετε κανέναν να σας καταστρέψει τα σχέδια σας για τα οποία εργάζεστε τόσο επίμονα και σκληρά, ούτε φυσικά θα τους αφήσετε να σας καταστρέψουν το έργο σας . Νομίζω όπως και εσείς ότι αρκετά το παίξατε ευγενικοί και τους ανεχτήκατε , ιδίως αφού έδειξαν ασέβεια προς το πρόσωπο σας.

Ιούνιος
Αυτός ο μήνας θα είναι μοναδικός για να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά πάνω στην εργασία σας και στην επαγγελματική σας καριέρα. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παρακολουθήσετε κάποιο εργασιακό σεμινάριο που θα σας βοηθήσει τρομερά στο να χρησιμοποιήσετε ακολουθώντας τον δικό σας άριστο συνδυασμό όλες τις ικανότητες σας καθώς και να τις πάτε ένα βήμα παραπέρα. Αν μάλιστα πρέπει να ταξιδέψετε για να παρά βρεθείτε στο σεμινάριο αυτό, μέσα σας θα νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Σίγουρα αυτός ο μήνας για τα άτομα του ζωδίου σας δεν είναι θετικός για να παραμένετε σε αδράνεια ή να είστε κολλημένοι σε ένα μόνο σημείο του ορίζοντα. Θα θέλετε τόσο πολύ να ταξιδέψετε που κάθε ευκαιρία που θα σας δίνετε που θα συμπεριλαμβάνει και το να ταξιδέψετε θα την καλωσορίζετε σαν οξυγόνο στην αναπνοή σας.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Ιούλιος
Θα βρείτε ότι ο μήνας αυτός σας πάει πίσω και γενικά τα πράγματα δεν γίνονται με την ταχύτητα που θα θέλατε. Οπότε τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να εξασκήσετε την υπομονή σας καθώς και ότι μάθατε όλο αυτό το διάστημα. Δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την κατάσταση οπότε η καλύτερη επιλογή είναι να επιλύετε κάθε ζήτημα την στιγμή που θα μπορείτε και απλά να πάτε με τους ρυθμούς της ζωής γύρω σας. Υπάρχουν φορές που η ζωή κινείται με τους δικούς της ρυθμούς και έχει έναν καλό λόγο που το κάνει αυτόν. Λόγο που θα δείτε και εσείς ύστερα όπως οι πάντες.

Αύγουστος
Τον μήνα αυτό θα επιθυμείτε περισσότερο την ερωτική επαφή από την αγάπη και τον έρωτα. Οπότε δεν θα θέλετε να κάνετε κάποια σοβαρή σχέση ή ότι τέτοιο. Όμως προσέξτε ο τρόπος που θα πλησιάσετε τον άλλον να μην είναι τόσο ειλικρινής ή ωμός αλλιώς θα καταλήξετε μόνοι και εκνευρισμένοι. Η κύρια έγνοια σας θα είναι η καριέρα και ακόμα και οι φίλοι με την οικογένεια σας θα έρχονται δεύτεροι άρα θα σας συνιστούσα να αφιερωθείτε αποκλειστικά στα επαγγελματικά σας εξαρχής.

zwdia-zodia-tarw

Σεπτέμβριος
Σωματικά δεν θα είστε και τόσο περίφημα. Με λίγα λόγια θα αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να πάρετε ούτε ανάσα- και δεν θα υπάρχει κανείς προφανές λόγος για αυτός. Πιθανότατα να μην συμβαίνει κάτι αλλά σας συνιστώ ανεπιφύλακτα πρώτα να το δείτε με το γιατρό σας το ζήτημα αυτό. Τα άστρα δείχνουν ότι τον Σεπτέμβρη θα αντιμετωπίσετε αρκετή αρνητικότητα από την μεριά της οικογενείας σας και των φίλων σας. Επίσης οφείλετε να αφιερώσετε χρόνο και κόπο στην ερωτική σας σχέση διαφορετικά θα καταλήξετε να χωρίσετε, κάτι που θα μετανιώσετε άσχημα και γενικότερα για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Οκτώβριος
Το μυαλό σας θα στρέφεται συνεχώς σε πνευματικά ζητήματα τον Οκτώβρη. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε και να μάθετε τα πάντα γύρω από διάφορες θρησκείες και εναλλακτικές θεραπείες του σώματος και της ψυχής. Αρχικά θα δοκιμάσετε τον διαλογισμό, έτσι για να βιώσετε την εμπειρία όμως δεν θα σταματήσετε μόνο εκεί. Θα θελήσετε να βρείτε άτομα που πιστεύουν ή ερευνούν τους ίδιους με εσάς τομείς και θα το πράξετε αρχίζοντας να βρίσκετε τέτοιες ομάδες και να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες, περνώντας τον μήνα σας συζητώντας για τα ζητήματα αυτά.

zwdia

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Νοέμβριος
Τον Νοέμβριο ακόμα θα είστε στον χώρο του πνευματισμού περισσότερο από ότι στον κόσμο της καθημερινής ζωής. Δεν θα θέλετε να σας απασχολούν οι φίλοι ή η οικογένεια σας μιας και θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να συνεχίζετε να ψάχνετε το νόημα της ζωής και της ύπαρξης γενικότερα. Το ίδιο θα ισχύει και για τα επαγγελματικά σας. Επιπλέον θα αναζητάτε το πως θα προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της πνευματικότητας σας. Έτσι θα αρχίσετε να αγοράζετε πνευματιστικά βιβλία και ότι άλλο θεωρείτε ότι θα βοηθήσει να βρείτε αυτό που επιζητείτε την στιγμή αυτή.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεκέμβριος
Ο Δεκέμβριος έρχεται να βάλει όλους τους τομείς της ζωής σας σε σειρά και να τους φέρει σε μια ισορροπία. Δηλαδή τα οικονομικά σας, τις φιλίες σας, τις σχέσεις με την οικογένεια σας και φυσικά την δουλειά σας. Γενικότερα θα νιώθετε ευτυχισμένοι και συγχρονισμένοι αφού καταφέρατε να ενωθείτε με τον εαυτό σας και με τον κόσμο γύρω σας στην καθημερινή σας ύπαρξη συνδυάζοντας τους δυο σας κόσμους σας σε έναν με επιτυχία τελικά. Είστε ενθουσιώδης και το αποτέλεσμα θα είναι να εκφράζεστε με πάσα ειλικρίνεια και να μιλάτε πλέον από καρδιάς χωρίς να φοβάστε μήπως προσβάλλετε τον άλλον. Και φυσικά θα καταλήξετε στο συμπέρασμα , κάτι που είναι και η πραγματική σας κοινωνική εικόνα, πως οι άνθρωποι τελικά σας λατρεύουν για ότι πραγματικά είστε. Για τον εαυτό σας όπως είναι τελικά.

zwdia-3-zodia