2016 αστρολογια Ο ερχομός της αγάπης

erwtas-kanones-stereotypa

Ο ερχομός της αγάπης για το νέο έτος 2016 

1ο τρίμηνο

 

αστρολογια: Η είσοδος του νέου έτους 2016, θα γίνει με πολλούς πλανήτες να ευνοούν την πλειοψηφία των ζωδιων για το πρώτο το τρίμηνο.  Τα ζωδια του  νερού, θα δυσκολευτούν χρονικά να ξεχωρίσουν την περιπέτεια από το σοβαρό που τους κυκλώνει. Όλοι οι εκπρόσωποι των αέρηδων, θα βρουν το ταίρι τους, μέσα από ταξίδι, ή μετακίνηση. Φυσικά, τα ζωδια τη γης, θα ευνοούνται για αρκετούς μήνες ακόμα, με τον Δία στον οίκο της Παρθένου. Είναι και τα πιο τυχερά και θα έχουν ευκολίες για γνωριμίες που θα δέσουν αισθηματικά πολύ γρήγορα. Οι φωτιές, θα χρειαστεί να έχουν μια υπομονή, καθώς ο Άρης από τις αρχές του έτους θα δώσει σε ερωτικές παγίδες, και θα χρειαστείτε χρόνο για να ξεδιαλύνετε τι αξίζει και τι όχι.

 

Αναλυτικά:

zodia-taro-45

 

Κριός: Οι στείροι συναισθηματισμοί του παρελθόντος δεν θα εισέλθουν στο νέο έτος. Απλά θα είστε ο εαυτός σας… και σε όποιον αρέσετε. Οι υπερβολές για να γίνεστε αρεστοί ίσως ανήκουν σε παλιότερες εποχές. Αυτοί που θα θελήσουν να έχουν κάτι νέα και ποιοτικό στην αισθηματική τους ζωή, θα το βρουν μετά στις πρώτες εβδομάδες. Νέα προσωπικότητα με εξωτερικά χαρακτηριστικά, αλλά και ψυχικά χαρίσματα που σας ταιριάζουν θα σας πολιορκήσει έντονα – επί μακρόν, και μέχρι να σας κατακτήσει…. καθώς πια δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Οι μόνιμες δεσμεύσεις μπορούν να προκύψουν από τα μέσα του έτους και μετά.

Ερωτική ζωή: Καλή

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 15/01, 12/02, 22/03,

Τύχη σε νέο έρωτα: 80%

 

Ταύρος: Η αγάπη απαιτεί χρόνο, ενέργεια και θυσίες για τις οποίες στο τώρα σίγουρα είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσφέρετε. Οι προβληματικές σχέσεις θα εκλείψουν και στην θέση τους θα έρθουν νέα συναισθήματα που αξίζουν την προσοχή και τον χρόνο σας.  Η κινητικότητα των εξωτερικών πλανητών, θα δώσει μια έφεση, στους γεννημένους της δεκαετίας του 60.  Τα ερωτικά αδιέξοδα θα παύσουν και για όσους είναι ήδη σε σχέση και δεν λαμβάνουν αυτά που ήδη προσφέρουν. Η ζυγαριά θα γείρει προς όφελος σας.

Ερωτική ζωή: Άριστη

Τύχη σε νέο έρωτα: 17/01, 18/02, 23/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 85%

 

Δίδυμοι: Εύνοια για όλους του Διδύμους, όλων των δεκαετιών και δεκαημέρων.  Πλέον η αφύπνιση με ένα Ερμή… να μαζεύει γνώση από όλα τα ζωδια , είναι σε υψηλό επίπεδο, και αυτό σημαίνει ότι πλέον τα φίλτρα σας έχουν γίνει πολύ πυκνά! Καραδοκεί έρωτας με απολήξεις μεγάλης αγάπης μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους. Σε πολιορκία θα βρεθείτε προκειμένου να δείτε όλους αυτούς που επιθυμούν να σας προσεγγίσουν με απώτερο σκοπό να σας κερδίσουν. Η ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών ,περνάει πια στο παρελθόν…και τώρα είστε αυτοί που κρατάτε τις επιλογές.

Ερωτική ζωή: Καλή

Ευνοϊκές ημερομηνίες:04/01, 10/02, 19/03

Τύχη σε νέο έρωτα:  90%

 

Καρκίνος: Είσαστε μονίμως μπλεγμένοι σε παρελθόν και περίπλοκο παρόν. Αυτό σαν ασαφής κατάσταση σας καθυστερεί από οτιδήποτε σας πλησιάζει! Η τύχη θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει κάτι πια να προσμένετε από το άσχημο παρελθόν. Οτιδήποτε εμφανιστεί είναι μόνο από το μέλλον.  Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, και δώστε την ευκαιρία σε κάτι αξιόλογο να σας παρουσιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς.

Ερωτική ζωή: Άριστη

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 09/01, 11/02, 08/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 75%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Η συμπεριφορά σας, που είναι ένα άσχημο μείγμα φόβου και θυμού, έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνετε, άθελα σας, αξιόλογο κόσμο, από τα περιβάλλοντα σας. Ο Φεβρουάριος θα σας βγάλει από αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης, με την εμφάνιση κατάλληλου ατόμου στην ερωτική σας πραγματικότητα. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά αυτά που θα σας προταθούν… και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει… μέχρι που μπορεί να φτάσει η αγάπη για εσάς.

Ερωτική ζωή: Καλή

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10/01, 14/02, 21/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 70%

 

Παρθένος: Είσαστε το μοναδικό ζωδιο, που θα δει τόσο μεγάλες ανατροπές στην αισθηματική του ζωή, από τις πρώτες κιόλλας ημέρες του νέου έτους. Φυσικά και ο Δίας κάνει το θαύμα του για όλα τα ζωδια της γης, αλλά πιο πολύ, εσείς είσαστε αυτοί που δέχεστε τις ευνοϊκές του όψεις. Χρησιμοποιήστε την αλάνθαστη  εμπειρία σας, και μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, λόγω άπλετης προσφοράς καινούργιου κόσμου. Οι πλειοψηφία των Παρθένων, θα βρει το καρμικό του ταίρι, μέσα από ψάξιμο ακόμα και σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Ερωτική ζωή: Μέτρια

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23/01, 20/02, 15/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 75%

 

Ζυγός: Αύξηση κατακόρυφη θα έχετε των ερωτικών μετοχών σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα ζωδια.  Ο μήνας σας είναι ο Φεβρουάριος, όπου και η όψεις του Κυβερνήτη σας, θα σας φέρουν μπροστά σε νέο κόσμο που θα σας απασχολήσει σοβαρά και έντονα. Ακόμα και αυτοί που ακόμα έχουν άσχημες μνήμες, από ερωτική απογοήτευση του παρελθόντος, θα αλλάξουν τον στατικό τρόπο σκέψης τους, και θα δώσουν τον χρόνο και τον χώρο για καινούργιες εμπειρίες. Μια ιδιαίτερη μερίδα των Ζυγών της δεκαετίας του -60, είναι η μοναδική που θα βιώσει…απόπειρα επανασύνδεσης από το παρελθόν.

Ερωτική ζωή: Μέτρια

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 24/01, 07/02, 10/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 85%

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σκορπιός: Από τις αρχές του έτους, θα αναμετρηθείτε πολλάκις με πρόσωπα που ανήκουν σε  παλιότερες γνωριμίες – σχέσεις, που όμως άμεσα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σαν επαφές, καθώς πολλά τα καλά που σας έρχονται και από παντού. Οι εσωτερικοί πλανήτες, από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου σας δίνουν μια υπεροχή προκειμένου να αναμετρηθείτε με νέες αγάπες. Εστιάστε στα χαρακτηριστικά τα οποία ψάχνετε για τον άνθρωπο της ζωής σας, και όχι γενικά σε πρόσχερες γνωριμίες, που μόνο σας διασκεδάζουν επιφανειακά και προσωρινά.

Ερωτική ζωή: Καλή

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 07/01, 10/10, 18/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 75%

 

Τοξότης: Είστε στο απόλυτο επίκεντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας… αλλά και στον δάσκαλο Κρόνο που σας βάζει παντού παγίδες και εμπόδια, με μόνο σκοπό το να μάθετε και μην επαναλάβετε τα λάθη σε επόμενους χρόνους. Από τις αρχές του Μαρτίου μια σειρά από καινούργια πρόσωπα θα σας πλαισιώσουν, και θα αλλάξουν την ταχύτητα και την αντίληψη σας γύρω από το συναίσθημα.  Συμβατό ταίρι θα βρεθεί για όλους τους μόνους Τοξότες, που πια επιθυμούν την σοβαρή δέσμευση.

Ερωτική ζωή: άριστη

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17/01, 24/02, 12/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 90%

 

Αιγόκερως:  Βιώνετε μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το πρακτικό οικονομικό σας κομμάτι, είναι κάτι που θα σας δώσει την ασφάλεια για να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή σας. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, θα σας εντάξουν σε νέα περιβάλλοντα με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα σας τραβήξουν την σύνθετη προσοχή. Θεωρείστε από το πιο δύσκολα και αργοκίνητα ζωδια στον τομέα των ερωτικών. Οι θετικές όμως όψεις του Πλούτωνα από τον οίκο σας, με την κινητική Αφροδίτη θα σας φέρουν δίπλα σας στον κατάλληλο άνθρωπο…που θα σας συγκινήσει.

Ερωτική ζωή: Μέτρια

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10/01, 14/02, 08/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 75%

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Θα αναμετρηθείτε με πολύ και καινούργιο κόσμο που θα σας κατακλείσει…την εποχή του ζωδιακού σας μήνα. Μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχουν αρκετές προσεγγίσεις που θα έλξουν το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός, σε όψεις με τον Δία – Αφροδίτη, θα σας αποδώσει ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας, κάτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση… αλλά και την όρεξη για ολοκλήρωση της προσωπικής σας ζωής.

Ερωτική ζωή: Καλή

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 14/01, 25/02, 06/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 80%

 

Ιχθείς: Η διάθεση σας είναι στα ύψη ….και αυτό θα συνεχιστεί και στο 2016. Οι ελπίδες σας έχουν σβήσει οριστικά….και σίγουρα δεν αναμένετε κάτι να  παρουσιαστεί από το παρελθόν σας. Για αυτούς που είναι ακόμη προσκολλημένοι σε παλιές γνωριμίες, θα απογοητευτούν. Οι μέρες στην αλλαγή του ζωδιου μεταξύ Αιγόκερου – Υδροχόου….σας ανοίγουν νέους δρόμους προς πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν.  Η πλειοψηφία των Ψαριών πριν κλείσει το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχουν βρει τον άνθρωπο τους …και θα σχεδιάζουν ήδη την πετέπειτα δέσμευση τους.

Ερωτική ζωή: Μέτρια

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 12/01, 20/01, 05/03

Τύχη σε νέο έρωτα: 75%