2016 αστρολογια κριος μηνα μηνα

akmi-zwdia-krios-tayros

2016 κριος

Ιανουάριος
Από ότι δείχνουν τα άστρα, τον μήνα αυτόν θα δεχτείτε μία σοβαρή πρόκληση από την ίδια σας την ερωτική σχέση αγαπητοί Κριοί. Και πιθανότατα να οδηγηθείτε στην ανάγκη του να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν μάλιστα και το μέλλον της σχέσης σας αυτής. Οπότε μην βιαστείτε να αποφασίσετε.

Καλύτερα να σκεφτείτε χρησιμοποιώντας όλο τον χρόνο που διαθέτετε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν και αφορούν αυτή σας την διαπροσωπική σχέση και έπειτα τα θέλω σας κλπ θέματα και έπειτα να αποφασίσετε. Παίρνοντας τον χρόνο σας, το Σύμπαν υπόσχεται ότι τα πράγματα θα κινηθούν υπέρ σας. Επίσης κατά τον μήνα του Γενάρη θα υπάρξουν ευχάριστα και σημαντικά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, τα οποία εκτός ότι θα ανταμείψουν την εργασιακή σας ικανότητα, θα σας παρακινήσουν στο να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά και θα αποτελέσουν κίνητρο στο να δοκιμάσετε κάτι ακόμα πιο μεγαλειώδες. Το έτος 2016 γενικότερα ευνοεί τα επαγγελματικά σας.

Φεβρουάριος
Τον μήνα αυτό θα ευχαριστηθείτε την οικονομική ευημερία και σταθερότητα που σας προσφέρετε. Έχετε καλή αντίληψη όσο αφορά τις διάφορες οικονομικές επενδύσεις και επί το πλείστον επενδύετε σωστά και με καλή απόδοση ως αποτέλεσμα τα χρήματα σας. Δώστε προσοχή όμως στο γεγονός ότι κάποια στιγμή μέσα στον Φλεβάρη θα παρουσιαστεί από το πουθενά μία ευκαιρία επενδυτική η οποία εκ πρώτης όψεως δείχνει υπερβολικά καλή από όλες τις πτυχές της.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν και κανονικά ίσως το λογικό θα ήταν κάποιος να σας πει να περιμένετε λίγο, εδώ τα άστρα υποδεικνύουν ότι θα πρέπει να εμπιστευτείτε απόλυτα το ένστικτο σας και να αρπάξετε μονομιάς την ευκαιρία αυτή, διότι πρόκειται πραγματικά για ευκαιρία ζωής. Η επένδυση αυτή θα σας ξεπληρώσει πολλαπλάσια στο εγγύς μέλλον. Η ερωτική σας ζωή τώρα θα είναι συναρπαστική , εκτός από μερικές περιστάσεις όπου θα συναντήσετε κάποια προβλήματα. Προσέξτε την ζήλια, και φροντίστε να μην πέσετε στα δίχτυα του μυθικού αυτού τέρατος τον μήνα αυτό. Όσο αφορά τον τομέα της υγείας σας, δώστε μεγάλη προσοχή σε ότι σχετίζεται με πόνους στα πόδια σας ή στην περιοχή του γονάτου σας Για αυτό φροντίστε να μην υπέρ κουράζεστε και να ξεκουράζετε ανά τακτά διαστήματα το σώμα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Ο μήνας αυτός θα είναι εντελώς απρόβλεπτος. Παντού γύρω σας θα συμβαίνουν αλλαγές για τις οποίες δεν θα μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα μιας και δεν θα έχετε καμία δύναμη ή έλεγχο πάνω σε αυτές. Για αυτό έχετε το νου σας και μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν στη ζωή σας για δεδομένο τον Μάρτιο του 2016 λοιπόν. Η ζωή γύρω σας θα αλλάζει συνεχώς και δεν θα παραμείνει ακίνητη ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Φροντίστε ακόμη να τρώτε συχνά και σωστά. Και αν μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα των βιταμινών μέσω της πρασινάδας τότε να το πράξετε. Επίσης φροντίστε ότι κοιμάστε τουλάχιστον τις απαιτούμενες ώρες καθημερινά. Μην κάψετε τόσο το σώμα σας όσο και το μυαλό σας προσπαθώντας να προλάβετε από την μία τις αλλαγές αυτές και να αντεπεξέλθετε προς αυτές από την άλλη. Μην προδώσετε τα πιστεύω σας ή τις αρχές σας και προς θεού μην συμβιβαστείτε και τελικά θα δείτε που θα βρεθείτε ένα βήμα πιο μετά από τις αλλαγές αυτές , παίρνοντας το πάνω χέρι τελικά

Απρίλιος
Τον Απρίλιο θα είστε υπερβολικά φορτωμένοι στον εργασιακό σας τομέα. Λεπτό δεν θα παραμείνετε ακίνητοι στην δουλειά. Υπάρχει περίπτωση μάλιστα να νιώσετε κάποια ανησυχία και αμφιβολία σχετικά με έναν νέο εργασιακό στόχο που επιθυμείτε να φέρετε εις πέρας. Πιθανότατα το άγχος σας αυτό να το αυξήσει και η παρουσία ενός νέου ατόμου με θέση ισχύος στην δουλειά σας, το οποίο σας προκαλεί πρόσωπο με πρόσωπο κάθε φορά. Μην αφήσετε όμως το άτομο αυτό ή την πίεση να ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας , ούτε στο ελάχιστον. Τώρα βέβαια το μεγάλο φόρτο εργασίας πιθανότατα να προκαλέσει μία ρήξη μεταξύ της εργασιακής και της ερωτικής σας ζωής καθώς η δουλειά θα αρχίσει να ροκανίζει τις ώρες του σπιτιού. Εσείς βέβαια θα κάνετε ότι μπορείτε και ακόμη κάτι, για να βρείτε μία τεχνική εξισορρόπησης και των δυο αυτών τομέων. Τώρα αν κάποιο άτομο είτε από τον έναν τομέα είτε από τον άλλο ξεκινήσει την γκρίνια εσείς να ξέρετε και να λέτε στον εαυτό σας ότι δεν φταίτε που είναι η αλήθεια άλλωστε και να συνεχίσετε να χαμογελάτε. Άλλωστε η ψυχή σας ξέρει τι περάσετε και περνάτε κάθε μέρα ώστε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους, οπότε συνεχίστε να χαμογελάτε καθημερινά

zwdia-agnh

Μάιος
Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ταξιδέψετε είτε με την οικογένεια σας είτε με τους φίλους σας. Επίσης χρησιμοποιήστε υπέρ σας , τις όποιες τελευταίες στιγμής ευκαιρίας βρεθούν στο δρόμο σας. Και όσο αφορά τα ταξίδια που λέγαμε έχετε το νου σας για όποιες ευκαιρίες ταξιδιών ιδίως αφορούν εξωτικές κατοικίες σε βουνίσιες περιοχές την εποχή αυτή. Μπορείτε να σταθείτε τυχεροί και όντως σταθείτε τυχεροί τότε να είστε σίγουροι πως με τίποτε δεν πρόκειται να μετανιώσετε την απόφαση σας αυτή. Θα έχετε αρκετά χρήματα στην τσέπη, θα είστε ευχαριστημένοι με την οικονομική σας σταθερότητα και την πρόοδο που παρουσιάζει παράλληλα ο τομέας αυτός της ζωής σας, έτσι και καταφέρετε να πάτε ταξίδι θα περάσετε καταπληκτικά , – κοινώς ούτε που θα μπορούσατε να φανταστείτε ένα τέτοιο ταξίδι- και γενικά ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή , σας αξίζει άλλωστε.

Ιούνιος
Ο μήνας αυτός επίσης είναι αρκετά απρόβλεπτος για το ζώδιο σας. Ξεκινήστε με το να ακούσετε τις συμβουλές που θα σας δώσουν κάποια μέλη της οικογενείας σας. Βλέπετε και αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος αλλαγές τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, οπότε καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι εξαρχής και να έχετε ήδη βρει μια τακτική αντιμετώπισης των αλλαγών και κυρίως χρήσης τους προς όφελος σας. Και φυσικά τέλος μην στεναχωρηθείτε αν τα πάντα δεν γίνουν όπως τα είχατε σκεφτεί ή ακόμα δεν έχετε δει το αποτέλεσμα που επιθυμούσατε, υπάρχει χρόνος για τα αποτελέσματα αυτά αφού οι αλλαγές αυτές είναι ακόμα ενεργές. Οπότε ηρεμήστε και απολαύστε τις μικρές σας νίκες σας για αρχή.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Ιούλιος
Τον μήνα αυτόν θα πρέπει να δείξετε υπερβολική υπομονή από την μεριά σας, καθώς θα επιθυμείτε τα πράγματα να κυλάνε πολύ πιο γρήγορα από όσο πραγματικά θα εξελίσσονται. Επίσης θα χρειαστεί να συγκρατήσετε κάποια συναισθήματα εκνευρισμού και να αποφύγετε να χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας σχετικά με κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες ζητημάτων βασικών τομέων της καθημερινότητας σας. Επίσης προσπαθήστε πάση θυσία να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας ή στα κοντινά σας πρόσωπα τον μήνα αυτό,λόγω του έντονου εκνευρισμού που θα διακατέχεστε. Για να αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις θα πρέπει από πολύ νωρίς του μήνα να συνειδητοποιήσετε ότι οι καταστάσεις αυτές είναι εκτός της επιρροής και του ελέγχου σας και πως αδυνατείτε να κάνετε το παραμικρό για να αλλάξετε ή να επιταχύνετε τα αποτελέσματα.

Αύγουστος
Σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας τον μήνα αυτό θα ευχαριστηθείτε την ζωή γενικότερα. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας, τον σύντροφο σας , και τους φίλους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι άριστα το ίδιο και η κατάσταση της υγείας σας. Υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα να λάβετε μια απίστευτα σημαντική πληροφόρηση -προφανώς σχετική με τον επαγγελματικό τομέα- που θα σας φανεί σαν θείο δώρο. Αν μπορείτε φυσικά να ταξιδέψετε και να πάτε κάπου διακοπές για το καλοκαίρι εννοείτε ότι οφείλετε να το πράξετε πάση θυσία. Άλλωστε θα χρειαστείτε την ξεκούραση αυτή ιδίως ψυχικά και σωματικά ώστε να είστε έτοιμοι για τα όποια δράματα πιθανώς να συναντήσετε τους μήνες που έρχονται μπροστά σας. Τον Αύγουστο γενικά πάντως υπάρχουν αξεπέραστες στιγμές που σας αναμένουν να τις βιώσετε το έτος αυτό

zwdia-zodia-tarw

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Σεπτέμβριος
Αυτός ο μήνας θα τεστάρει την ερωτική σας σχέση εξ ολοκλήρου. Αν τώρα το ένστικτο σας , σας λέει να απομακρυνθείτε από μία κατάσταση που θεωρεί ο εγκέφαλος σας προβληματική , μην σκεφτείτε διπλά πράξτε το. Λίγος χρόνος ξέχωρα από το ταίρι σας θα σας δώσει και την καθαρή εικόνα που επιζητούσατε ώστε να δείτε το θέμα όπως είναι στην πραγματικότητα. Όσο αφορά τον τομέα της υγείας σας , επίσης τον μήνα αυτό πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές προς έναν πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης μιας και τους τελευταίους μήνες έχετε παραμελήσει κάπως την υγιεινή σας. Φροντίστε απλά να τρώτε σε τακτικά χρονικά διαστήματα, φαγητά που πρέπει ώστε να παίρνετε τις απαραίτητες βιταμίνες και να κοιμάστε όσες ώρες πρέπει μαζί με μια καθημερινή γυμναστική άσκηση του σώματος σας. Προσέξτε ιδίως το αντισταμινικό σας σύστημα και πίνετε πολλά υγρά κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οκτώβριος
Βρείτε νέες τακτικές να βελτιώσετε τις ικανότητες κοινωνικοποίησης σας και δημιουργίας διαπροσωπικών σχέσεων τον μήνα αυτόν. Κάποιο άτομο που θα συναντήσετε στον τομέα των επαγγελματικών σας πρόκειται να σας καταπλήξει εντελώς. Κρατήστε τις συμβουλές σας αποκλειστικά για τον εαυτό σας και μόνο , και όλα τα υπόλοιπα τελικά θα κυλήσουν μια χαρά. Τέλος τον Οκτώβρη θα παρατηρήσετε μία μεγάλη ανάγκη να πίνετε συνέχεια πολλά υγρά.Αν δείτε ότι καταναλώνετε πολλά περισσότερα υγρά από τα φυσιολογικά όρια, καλύτερα να κλείσετε ένα ραντεβού και να τσεκάρετε τα νεφρά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Θα πρέπει να είστε τρομερά χαρούμενοι στα προσωπικά σας κατά τον μήνα αυτό, ιδίως μιας και στον τομέα των σεξουαλικών σας προβλέπεται να περάσετε αρκετές εξαίσιες στιγμές. Θα νιώσετε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι τόσο από την συμπεριφορά του συντρόφου σας όσο και από την υποστήριξη που θα λάβετε από την οικογένεια σας. Επίσης προσπαθήστε να μείνετε όσο πιο κοντά μπορείτε σε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογενείας σας μιας και η καθοδήγηση του θα είναι στρατηγικής και μέγιστης σημασίας για πολλούς τομείς της ζωής σας.

Η σοφία και η πείρα του θα σας είναι τρομερά χρήσιμες αρκετές στιγμές μέσα στον μήνα αυτόν. Τέλος όσο αφορά το Σύμπαν και την ενέργεια γύρω σας, φροντίστε να δίνετε την πρέπουσα σημασία στα σημάδια που σας εμφανίζει και να τα ακολουθείτε βεβαίως

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεκέμβριος
Αν μπορέσετε να απομονώσετε το άγχος από την καθημερινότητα σας αυτόν τον μήνα, τότε θα τα πάτε πραγματικά περίφημα. Και αυτό διότι πρόκειται να συμβούν πολλά τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική ζωή σας. Μην κρατηθείτε πίσω και αφήστε τον εαυτό σας να διασκεδάσει επίσης μιας και θα το έχετε ανάγκη. Και φυσικά γνωρίζοντας το πείσμα που σας διακατέχει είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλα και να βγείτε και νικητές…

zwdia-zvdia-taro-00