2016 αστρολογια λεων μηνα μηνα

miniaies-zwdio-lewn

2016 Λέων

Ιανουάριος

Θα περάσετε έναν έντονα κοινωνικά ψυχαγωγικό μήνα. Σίγουρα θα έχετε αρκετούς εορτασμούς με την οικογένεια σας όμως και η δουλειά σας θα σας παρέχει διάφορα ψυχαγωγικά κοινωνικά συμβάντα στα οποία θα παρευρεθείτε φυσικά.

Στα μέσα στου μήνα θα βρίσκεστε στην κορυφή της κοινωνικότητας σας και η όλη σας συμπεριφορά θα σας φέρνει πάντα στο επίκεντρο κάθε κοινωνικού γεγονότος. Όσοι σας ξέρουν, γνωρίζουν ότι είστε ακαταμάχητοι και φυσικά όσοι σας γνωρίσουν δεν θα μπορέσουν να σας αντισταθούν.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Φεβρουάριος

Ο μήνας αυτός θα είναι κατά βάση αρκετά κουραστικός για εσάς. Καταρχάς θα αισθάνεστε την άμυνα του οργανισμού σας κατά πολύ πεσμένη και από την άλλη πως δεν έχετε αρκετή ενέργεια μέσα σας.

Το αποτέλεσμα θα είναι να κουράζεστε γρήγορα και εύκολα , κάτι που δεν θυμίζει καθόλου εσάς. Τα άστρα δείχνουν πως πρώτα από όλα θα πρέπει να κοιτάξετε την διατροφή σας και να την αντικαταστήσετε με μια πιο υγιεινή διατροφή από δω και πέρα. Τρώτε περισσότερες σαλάτες και σταματήστε εντελώς το φαγητό απ’έξω. Έπειτα ασχοληθείτε με την εκγύμναση του σώματος σας βρίσκοντας τις κατάλληλες γυμναστικές ασκήσεις για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση αποκλειστικά. Και γιατί όχι να προβείτε σε μία ολική αλλαγή της εξωτερικής σας εικόνας. Θα τονώσετε τόσο τον εγωισμό σας όσο και θα ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Αν είστε νέα γυναίκα τότε μία αλλαγή κόμμωσης και μία επέκταση νυχιών είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε. Ψάξτε για ένα άλλο λουκ στα μαλλιά, τσεκάρετε μια διαφορετική χρωματική απόχρωση κλπ. Για τους άντρες προτείνω να βρούν είτε ένα καλό αντρικό κομμωτήριο είτε ένα κομμωτήριο unisex και να αλλάξετε επίσης την κόμμωση σας.

Απρίλιος
Τον μήνα αυτό θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις. Για να πράξετε ότι το καλύτερο , η πιο σωστή λύση είναι να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την επίλυση των προβλημάτων ενός μόνο τομέα της ζωής σας αντί να προσπαθήσετε να επιλύσετε όλα σας τα προβλήματα. Είτε ο τομέας που επιλέξετε αφορά το σπίτι ή την δουλειά , δώστε όλη σας την αυτοσυγκέντρωση στην λύση των ζητημάτων σας, και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα είστε εντελώς ελεύθεροι από αυτά, έχοντας ταυτόχρονα επιτύχει να μην επιβαρύνετε και τα κοντινά σας πρόσωπα με το να μεταφέρετε τα ζητήματα επάνω τους

zwdia-agnh

Μάιος
Τον Μάιο τώρα ,και πάλι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα. Μόνο που αυτή την φορά αντί να προσπαθήσετε να λύσετε τα ζητήματα μόνοι σας είναι προτιμότερο να ζητήσετε την βοήθεια των πιο κοντινών και έμπιστων ατόμων της ζωής σας. Βλέπετε σε αυτή την περίπτωση τυγχάνει την μισή λύση να την κρατάτε εσείς και την άλλη μισή το άλλο άτομο

Ιούνιος
Το μήνα αυτό τα πάντα παίζονται στο ζήτημα της υπομονής. Σίγουρα η υπομονή δεν είναι από τα δυνατά σας σημεία, αν όμως θέλετε πραγματικά να βγείτε νικητές τον μήνα αυτό τότε βάλτε τα δυνατά σας και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την επόμενη σας κίνηση.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

zvdia-zwdia-tarw

Ιούλιος
Αν και τον Ιούλιο τελικά θα εμφανισθούν και άλλες καθυστερήσεις, καθυστερήσεις που δεν είχατε προβλέψει καθόλου μάλιστα, τα πάντα στο τέλος του μήνα θα έχουν επιλυθεί και μάλιστα υπέρ σας. Θα χρειαστεί να παραμείνετε ήρεμοι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ιδίως εσωτερικά μιας και πλησιάζετε κατά πολύ να φτάσετε στο σημείο της έκρηξης σας. Υπάρχει ένα μεγάλο μάθημα εδώ για εσάς. Το σύμπαν σας δείχνει πως όταν χρειαστεί , αν επιδείξετε τελικά υπομονή , θα λάβετε και μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτή που αρχικά θα είχατε λάβει

Αύγουστος
Αυτός ο μήνας θα είναι γενικά ευχάριστος για εσάς και ιδίως για όσους γεννήθηκαν τον μήνα Αύγουστο και έχουν τα γενέθλια τους. Θα λάβετε αρκετή ικανοποίηση έχοντας δίπλα σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα , να περιμένετε όμως και την εμφάνιση μερικών αναποδιών που θα αφορούν τα οικονομικά σας και που ίσως οδηγήσουν στην δημιουργία λογομαχίας ή καυγά μεταξύ εσάς και του ταιριού σας ως το αποκορύφωμα της δυσάρεστης αυτής έκπληξης που σας βρήκε άξαφνα. Το ζήτημα εδώ θα επιλυθεί την στιγμή που θα δείξετε αυτοσυγκράτηση. Από εκεί και έπειτα τα πάντα θα γίνουν ακόμα καλύτερα από ότι υπήρξαν κατά την έναρξη του μήνα.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

zwdia

Σεπτέμβριος
Ετοιμαστείτε για δραματικές αλλαγές τον μήνα αυτόν. Κάθε νέα σχέση που θα κάνετε θα είναι διασκεδαστική , μυστήρια και αρκετά συναρπαστική. Όσοι είναι παντρεμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες στιγμές αρκετά δελεαστικές. Επίσης να περιμένετε να υπάρξουν κάποιες αντιλογίες που θα χρειαστεί να υποστείτε και θα αφορούν τόσο σημαντικά ζητήματα όσο και ασήμαντα. Αν αξιολογείτε και έχετε σε υψηλή αξία τον σύντροφο σας , τότε μην περιμένετε να βγείτε νικητές σε κάθε μεταξύ σας καβγά , ούτε να περάσει το δικό σας σε κάθε ζήτημα. Αυτό συνήθως εκρέει από την τρομερά εγωκεντρική αντίδραση σας, όμως μην ξεχνάτε πως αν ο σύντροφος σας είναι το σωστό σας ταίρι τότε οι σκοποί του είναι αγαθοί και ότι κάνει το κάνει έχοντας εσάς στην δική του/της καρδιάς καθώς σκέπτεται πάνω από όλα το δικό σας όφελος.

Οκτώβριος
Το κύριο ζήτημα σας θα είναι η οικογένεια σας. Μην φοβάστε να δείξετε ξεκάθαρα την υποστήριξη σας στα μέλη της οικογενείας σας. Πιθανώς να αισθάνεστε αρκετά δυνατοί συναισθηματικά και έτσι οι άλλοι να ζητήσουν την συμβουλή σας πάνω στα οικογενειακά θέματα. Αν προσπαθείτε να συλλάβετε παιδί, να ξέρετε πως αυτός ο μήνας θεωρείτε ιδανικός για αυτό τον σκοπό οπότε οι πιθανότητες σας θα είναι αρκετά μεγαλύτερες. Τέλος τα άστρα δείχνουν όμορφες και ευχάριστες στιγμές ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες ή φίλους σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Ίσως ψάξετε για εναλλακτικές θεραπείες τον Νοέμβρη για να βελτιώσετε την γενικότερη κατάσταση της υγείας σας. Η αρωματοθεραπεία όπως και το ρείκι θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν κατά πολύ. Γενικά θα είστε σε ένα στάδιο αναζήτησης νέων τεχνικών οπότε λογικά θα δοκιμάσετε τον διαλογισμό και την γιόγκα, την οποία πιθανόν και να ακολουθήσετε εβδομαδιαίως με τελικό αποτέλεσμα να βελτιώσετε τόσο νους, πνεύμα και το σώμα σας.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεκέμβριος
Το έτος 2016 υπήρξε μεικτό για εσάς, όμως ο μήνας Δεκέμβρης όπως πάντα είναι ο μήνας τον οποία περνάτε διασκεδάζοντας κυρίως κατά τις εορτές. Θα προσπαθήσετε να κάνετε τους ανθρώπους που αγαπάτε χαρούμενους και φυσικά θα παρευρεθείτε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις παρέα με την οικογένεια σας, τους φίλους σας και τους συναδέλφους σας . Θα αναπολήσετε αρκετές στιγμές της χρονιάς αυτής και θα δείτε ότι τελικά η υπερβολή και ο υπερβολικός εγωισμός δεν σας οδήγησαν πουθενά, σε αντίθεση με τις θετικές αλλαγές που κάνατε επάνω σας όπως η υπομονή, η αυτοσυγκράτηση κλπ

zodia-astra-tarot