2016 αστρολογια σκορπιος μηνα μηνα

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Σκορπιός 2016

Ιανουάριος
Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά προβληματικός για εσάς τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι. Θα υπάρξουν τσακωμοί με παιδιά στην οικογένεια όπου θα εμπλακούν και άλλα μέλη της οικογενείας που είναι πολύ στενόμυαλα για να ακούσουν την δική σας εκδοχή.

Το ίδιο ισχύει και με τους ανώτερους σας στην εργασία που απλά δεν τους ενδιαφέρει το τι έχετε να πείτε. Η γνώμη μου λοιπόν; Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να επιβιώσετε αυτόν τον μήνα είναι να φορέσετε ένα ψεύτικο χαμόγελο και να συνεχίσετε έτσι ως τα τέλη του μήνα , άσχετα που μέσα σας πραγματικά θα βράζετε ολόκληροι

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Φεβρουάριος
Αρχικά θα αισθάνεστε λες και χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Όμως λίγο αργότερα τα πράγματα ιδίως στην δουλειά θα γυρίσουν υπέρ σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε τα φρούτα-αποτελέσματα που έφερε η σκληρή σας εργασία. Στα μέσα του μήνα για το δικό σας καλό μείνετε μακριά από την όποια φιλονικία ή διαφωνία υπάρξει ανάμεσα σε κάποιους συναδέλφους σας.

Αν πάτε να βοηθήσετε ο μόνος που θα πάθει πραγματικά κακό θα είστε εσείς.Άλλωστε το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει καθόλου με εσάς οπότε δεν έχετε όφελος με το να εμπλακείτε προσωπικά. Καλύτερα να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να έχετε την απόμακρη συνήθης συμπεριφορά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Υπάρχουν πιθανές αλλαγές στον ορίζοντα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας αυτόν τον μήνα. Επίσης θα δείτε ότι τα χρήματα σας είναι κάπως λιγοστά και τα κέρδη σας αργά. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να αλλάξετε αυτό το σκηνικό. Όμως αυτή η αλλαγή ξεκινά με εσάς προσωπικά σε ψυχικό επίπεδο και μετά επεκτείνετε στον τρόπο δράσης στην καθημερινότητα σας οπότε θα πρέπει να είστε εντελώς έτοιμοι και προετοιμασμένοι να περπατήσετε αυτό το μονοπάτι. Τέλος προσπαθήστε να κοιμάστε επαρκώς κάθε ημέρα και να μην αγχώνεστε συνέχεια με το παραμικρό. Αν και το δεύτερο κομμάτι είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσετε στην πράξη μιας και η ανησυχία αποτελεί κομμάτι του χαρακτήρα σας.

Απρίλιος
Μάλλον θα χρειαστεί να τσεκάρετε τις διατροφικές σας συνήθειες με το που αρχίσει ο μήνας και να ξεφορτωθείτε ότι ήδη γνωρίζετε ότι δεν είναι καθόλου καλό για την υγεία σας. Αν για παράδειγμα από το στρες που βιώσατε από την αρχή του 2016 μάθατε κάθε απόγευμα να στηρίζεστε σε ένα ποτήρι κρασί όταν γυρίζετε σπίτι από την δουλειά , τότε το σημείο αυτό είναι το ιδανικό για να ξεκινήσετε την αλλαγή προς μια πιο υγιή ζωή. Στο κάτω κάτω θα δείτε πως θα εθιστείτε σε αυτόν τον νέο τρόπο διατροφής και πραγματικά θα διασκεδάζετε με το να προγραμματίζετε τα γεύματα σας ή μετράτε τις θερμίδες τους κλπ. Οπότε ορίστε μην είστε φοβητσιάρηδες και δείξτε στους υπολοίπους τελικά πως γίνεται αυτός ο τρόπος διατροφής.

Μάιος
Θα χρειαστεί να φανείτε τον μήνα αυτό τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Αν είστε γυναίκα τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε εξετάσεις στο στήθος διεξοδικές τον Μάιο. Αν είστε άντρας τώρα θα αρρωστήσετε με κάποιο είδος ασθένειας που θα σχετίζεται με το στέρνο σας. Οπότε μόλις ξεκινήσει ο μήνας για καλό και κακό κλείστε αμέσως ραντεβού στο γιατρό. Το μόνο θετικό είναι ότι τα οικονομικά σας θα πηγαίνουν ιδιαιτέρως καλά και θα συνεχίζουν την ανοδική αυτή τους πορεία.

Ιούνιος
Αν θέλετε να αποκτήσετε μωρό, τότε αυτός είναι ο ιδανικότερος μήνας για σύλληψη. Κατά τα άλλα ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος υποχρεώσεις και θα εργάζεστε με ταχύτητα 100 μιλίων ανά ώρα. Ένας μέρος του εαυτού σας λατρεύει αυτή την έντονη δραστηριότητα, υπάρχει όμως ένα άλλο μέρος του , το οποίο πραγματικά θα προτιμούσε την ηρεμία του και κάποιες διακοπές αν δυνατόν. Να έχετε το νου σας ακόμη σε κάποιο πρόσωπο της οικογενείας μεγάλο σε ηλικία το οποίο θα επικοινωνήσει μαζί σας επειδή θέλει κάτι από εσάς. Και για να είστε σίγουροι καλά θα κάνετε να το καλέσετε και εσείς πίσω και να ρωτήσετε ευθέως τι είναι αυτό που θέλει ακριβώς από εσάς.

zwdia

Ιούλιος
Πιθανότερο είναι πως τον Ιούλιο δεν θα νιώθετε καθόλου άνετα. Θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες και τα πράγματα δεν θα εξελίσσονται σύμφωνα με τον δικό σας προγραμματισμό. Βέβαια στον τομέα της καριέρας , το θέμα εργασία θα πηγαίνει περίφημα και θα ανεβαίνετε την σκάλα της επιτυχίας αλματωδώς για αυτό και θα πρέπει ταυτόχρονα να τσεκάρετε την υγεία σας , καθόσον δεν θέλετε ζητήματα υγείας να καταστρέψουν ότι έχετε μέχρι στιγμής καταφέρει, με την εμφάνιση κάποιων ασθενειών -οι οποίες θα έχουν ως ρίζα το έντονο στρες.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αύγουστος
Ο μήνας αυτός είναι τέλειος για αποφάσεις που αφορούν την στρατηγική που ακολουθείτε και αφορά την επαγγελματική καριέρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε , να οργανώσετε και να καταστρώσετε τα πλάνα σας τώρα μιας και τα άστρα δείχνουν πως ότι προγραμματίσετε τον Αύγουστο έτσι ακριβώς και θα συμβεί. Ακολουθήστε την συμβουλή αυτή και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα που θα έχετε

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

zwdia

Σεπτέμβριος
Η ζωή σας όλη κινείτε σε έναν έντονο ρυθμό και αυτό πια δεν σας αρέσει και τόσο. Μιας και όμως δεν μπορείτε να το αλλάξετε απλά δοκιμάστε να αφεθείτε στην ενεργειακή ροή που σας περιβάλλει και αποφύγετε να ξεσπάσετε συναισθηματικά λόγω της δυσαρέσκειας σας. Ήδη έχετε γίνει μάρτυρας τρομακτικών αλλαγών στην ζωή γύρω σας γενικότερα όπως και στην προσωπική σας ζωή και δυστυχώς πρέπει να σας πω ότι έρχονται ακόμα και άλλες. Μέχρι να τελειώσει το έτος 2016 να αναμένετε συνεχές αλλαγές του τοπίου της καθημερινότητας. Οπότε απλά ηρεμήστε και αφού γνωρίζετε το σενάριο τουλάχιστον ξέρετε τι ξημερώνει.

Οκτώβριος
Τα οικονομικά σας είναι λαμπρά τον Οκτώβρη. Η σεξουαλική σας ζωή είναι περίφημη και αν έχετε σχέση τα πράγματα κυλάνε τρομερά θετικά και όμορφα όπως γίνεται και στον τομέα της εργασίας που όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτός είναι ένας μήνας που καλά θα κάνετε να απολαύσετε την ζωή και να διασκεδάσετε.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Η θεά Τύχη σας χαμογελάει από τον ουρανό, τυχεροί!. Οπότε ξεζουμίστε κυριολεκτικά την τύχη σας. Φίλοι και οικογένεια θα είναι στο πλάι σας και θα δεχθείτε τρομερή αγάπη από την μεριά τους τον Νοέμβρη. Ψυχικά και συναισθηματικά θα είστε ήρεμοι τον μήνα αυτόν Το συναίσθημα αυτό το περιμένατε τόσους μήνες, που τώρα που επιτέλους υπάρχει όντως νιώθετε ευδαιμονία και είστε ευχαριστημένοι με την ζωή γενικότερα, με ότι υπάρχει και όποιον γύρω σας. Ακόμα και οι αλλαγές που έγιναν και ακόμα γίνονται δίπλα σας , δεν μπορούν να υπερνικήσουν την ηρεμία αυτή πια- οι αλλαγές που μέχρι πριν σας έκαναν να νιώθετε τρομερά ανίσχυροι ή σας έφερναν σε δύσκολη θέση

Δεκέμβριος
Η αγάπη, τα οικονομικά, η οικογένεια, η υγεία και τα ζητήματα εργασίας όλα είναι υπερ τέλεια. Το μόνο σύννεφο που θα υπάρξει θα εμφανιστεί στον στενό κύκλο της οικογένειας ή των φίλων σας κάποια στιγμή μέσα στον μήνα. Αν έχετε παιδιά πιθανώς να ζητήσουν απαιτητικά να τους αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο. Τελικά το σύννεφο αυτό θα έχει να κάνει με κάποιον στενό φίλο σας ο οποίος θα κάνει κάτι που θα ειλικρινά θα σας φτάσει στα άκρα, το μόνο που κάνει υποφερτό το σκηνικό αυτό είναι πως θα μάθετε ότι δεν σκόπευε να προκαλέσει τον χαμό αυτόν … που προκάλεσε όμως. Επομένως εδώ ίσως χρειαστεί να τον ακούσετε και να τον συμβουλέψετε πως να διορθώσει ότι κατέστρεψε.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot