2016 αστρολογια ταυρος μηνα μηνα

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

2016  Ταυρος 

Ιανουάριος
Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να αναπτύξετε ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά και εργασιακά σας. Θα σκέφτεστε τρόπους ώστε να σας προσέξουν οι άλλοι για τις ικανότητες σας και πιθανότατα να ξεκινήσετε να γράφετε νέα βιογραφικά και να ψάχνετε για νέες θέσεις εργασίας.

Η καλύτερη τακτική είναι να κοιτάζετε ανά τακτά διαστήματα τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ίντερνετ για νέες θέσεις εργασίας. Μην φοβηθείτε ακόμα και να ρωτήσετε στην δουλειά που εργάζεστε αυτή την στιγμή αν υπάρχουν νέες θέσεις που να ελευθερώθηκαν τον μήνα αυτόν. Θα εκπλαγείτε πιθανότατα από την απάντηση που θα λάβετε. Τέλος όσο αφορά την ερωτική σας ζωή, θα είστε πανευτυχείς και θα νιώθετε ευλογημένοι

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Φεβρουάριος
Τα σημάδια που στέλνει ο πλανήτης Ήλιος , αναφέρουν πως η εργασία σας θα είναι η πρωταρχική σας έγνοια για τον μήνα αυτό και η κύρια προτεραιότητα σας. Θα κάνετε πάταγο στον χώρο της εργασίας σας, και τα άτομα με εξουσία δεν θα μπορέσουν να κάνουν διαφορετικά από το να σας προσέξουν όπως και να προσέξουν την σκληρή δουλειά σας και τα αποτελέσματα που αυτή έχει επιφέρει στην γενική παραγωγή της εταιρείας σας. Θα βρεθείτε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή επομένως μην πέσετε από τα σύννεφα όταν θα σας κάνουν μία πρόταση επαγγελματική που δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας. Το αξίζετε όσο κανείς άλλος.

Παράλληλα τα πράγματα στην οικογένεια δεν θα μπορούσαν επίσης να ήταν καλύτερα. Η οικογένεια σας θα σας στηρίζει και θα έχετε τις τέλειες σχέσεις μαζί τους όπως θα έχετε και με το ταίρι σας. Και φυσικά θα περνάτε αρκετή ποιοτική ώρα μαζί τους.

Τώρα τον μήνα αυτό να αναμένετε ένα νεώτερο μέλος της οικογενείας να σας πλησιάσει και να ζητήσει την συμβουλή σας σε ένα ζήτημα που το απασχολεί. Αν είστε ελεύθεροι , τότε να ξέρετε ότι αυτή η συμβουλή και η βοήθεια θα εξελιχθεί σε μία περιπέτεια που θα εμπεριέχει αρκετό φλερτ από μεριάς σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Τα άστρα δείχνουν ότι αυτόν τον μήνα η οικογένεια θα κυριαρχεί των πάντων. Θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους καθώς και θα βρεθείτε να μιλάτε με άτομα που έχετε καιρό να βρεθείτε και να τα πείτε. Έτσι θα αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει το ημερολόγιο των κοινωνικών σας συναντήσεων, τόσο πολύ που πραγματικά προβλέπεται να γεμίσει πλήρως τον Μάρτιο τελικά. Φαίνεται πως έχετε ζήτηση… και αυτή είναι η αλήθεια. Βλέπετε οι γύρω σας εκτιμούν αρκετά πράγματα επάνω σας ξεκινώντας με την σοφία σας. Εκτός των θετικών τώρα, τον Μάρτιο επίσης θα υπάρχει ένα οικογενειακό ζήτημα που θα μονοπωλήσει την σκέψη σας και γενικά θα τρέχετε δεξιά και αριστερά για να βρείτε την κατάλληλη λύση. Μόλις επομένως επιλύσετε το ζήτημα και σώσετε τρόπος του λέγειν την φαμίλια σας, φροντίστε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας και την ξεκούραση του, εκτός φυσικά αν θέλετε να πάθετε υπερκόπωση.

Απρίλιος
Αυτός θα είναι ένα μήνας που θα είστε τρομερά ευαίσθητοι συναισθηματικά και με αρκετή κατάθλιψη , χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος όμως. Για να αποφύγουμε την όποια αρρώστια βεβαιωθείτε πρώτα ότι κοιμάστε όσο πρέπει και ότι δεν το παρακάνετε με τις δουλειές γενικά, ώστε να αποκλείσουμε ζητήματα υπερκόπωσης , αδυναμίας κλπ. Από την άλλη , τα οικονομικά σας θα είναι μια χαρά και μάλιστα θα βρείτε και άλλες μεθόδους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, ακόμα ένας παράγοντας που δεν επιλύει το ζήτημα της συναισθηματικής σας ανασφάλειας. Πίσω στα οικονομικά ζητήματα τώρα, έχετε το νου σας για κάποιο γράμμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα από την τράπεζα ή τον επενδυτή σας, μιας και τα άστρα δείχνουν πως θα βρεθεί ακόμα μία νέα κερδοφόρος οδός για εσάς τον Απρίλιο, που καλά θα κάνετε να την αρπάξετε… φυσικά.

Μάιος
Κατά τον Μάιο τώρα θα βρεθείτε να υποφέρετε από διάφορους πόνους κυρίως στα πόδια σας. Οι πόνοι θα είναι αρκετά έντονοι και η συμβουλή που δίνεται από το Σύμπαν είναι να φροντίσετε να δείτε έναν γιατρό σχετικά με το πρόβλημα αυτό. Γιατί αυτό; Διότι είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσετε φυσιοθεραπεία- κάτι που σημαίνει ότι τελικά το ζήτημα των πόνων είναι όντως σημαντικό για την υγεία σας και απλά το Σύμπαν σας προστατεύει στέλνοντας σας το μήνυμα να πάτε στον γιατρό πριν να είναι όντως αρκετά αργά για ίαση. Εκτός των πόνων , ακόμα μπορεί να παρουσιάσετε το ζήτημα ξηρότητας του δέρματος ή πόνων στην κάμαρα των ποδιών μετά από ώρες δουλειάς, ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινή ενυδάτωση και περιποίηση τους και φυσικά την εύρεση και επιλογή ανατομικών παπουτσιών ώστε να μην παιδεύεστε κατά την δουλειά ή όταν περπατάτε στο δρόμο για να τακτοποιήσετε άλλα καθημερινά ζητήματα. Αν και η δεύτερη περίπτωση δεν είναι τόσο σημαντική όσο η πρώτη , καλό θα ήταν και σε αυτή την περίσταση να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν γιατρό και να ζητήσετε να σας γράψει την αντίστοιχη αλοιφή καθώς και να σας υποδείξει κάποιες ασκήσεις μεταξύ φυσιοθεραπείας, γιόγκα και διαλογισμού.

Ιούνιος
Προσέξτε ιδιαίτερα τον μήνα αυτόν, να μην κάνετε πάρα πολλές δουλειές μιας και είστε ένα βήμα πριν να καταρρέετε εντελώς. Για αυτό, αν βλέπετε ότι δεν έχετε άλλες αντοχές πια, καλύτερα να ζητήσετε μερικές μέρες άδεια από την δουλειά και να ξεκουράσετε πρώτα από όλα το σώμα σας. Για τα άτομα του ζωδίου σας, η πιο εύκολη και επιτυχής μέθοδος επανένταξης είναι να πάτε λίγες ημέρες στην εξοχή, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα και να περπατήσετε στην φύση. Είναι ο ιδανικός μήνας – ώστε να κλείσετε καλή συμφωνία οικονομικά- να κανονίσετε ένα μικρό ταξίδι σε κάποια βουνίσια περιοχή….. για την ίαση σας.

zwdia-fotia

Ιούλιος
Θα απολαύσετε ιδιαίτερα την φιλία αλλά και την αγάπη του συντρόφου σας τον μήνα αυτό… καθώς ταυτοχρόνως θα κάνετε και μια καινούρια γνωριμία με ένα νέο άτομο με το οποίο μοιραζόσαστε ακριβώς τα ίδια πάθη και χόμπι στην ζωή. Το άτομο αυτό φυσικά πρόκειται να είναι ακριβώς στο δικό σας νοητικό επίπεδο, ένας εκ των κυρίων λόγω που η φιλία σας θα ξεκινήσει τόσο έντονα. Τώρα στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι , τότε να περιμένετε να βρείτε όλα τα προαναφερόμενα στο πρόσωπο ενός ατόμου φυσικά, δηλαδή: να γνωρίσετε ένα επίσης έξυπνο και ταλαντούχο άτομο με το οποίο εκτός από τα ίδια πάθη θα μοιραζόσαστε και μία σπίθα ρομαντισμού η οποία θα εξελίσσετε καθώς θα περνάτε ατελείωτες ώρες κουβεντιάζοντας το ένα ζήτημα μετά το άλλο καθημερινά. Λίγο αργότερα όπως είναι αναμενόμενο θα καλωσορίσετε στην ζωή σας τόσο τις ιδέες τους όσο και την ύπαρξη τους ρομαντικά.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Αύγουστος
Ο μήνας αυτός θα σας βρει να κάνετε σχέδια σχετικά με αλλαγές στον τομέα της οικείας σας. Και με τον όρο αλλαγές εννοούμε την επιθυμία σας είτε να διακοσμήσετε εξ’αρχής το σπίτι σας είτε να επεκτείνετε την οικία , χτίζοντας κάποιο επιπρόσθετο κτίσμα κλπ. Πιθανότατα να σκέφτεστε την προσθήκη ενός γκαράζ, μία βεράντας, μίας αποθήκης ή ενός κτίσματος στον κήπο κλπ . Τα χρήματα πάντως που θα ξοδέψετε στο σχέδιο σας αυτό θα ξοδευτούν άριστα. Τα χρώματα που προβλέπετε να σας ελκύουν θα είναι τα παστέλ χρώματα, είτε αυτά θα είναι για βαφή τοίχων είτε σε ταπετσαρία. Όσο αφορά την υγεία σας τώρα, να προσέξετε το στομάχι σας τον Αύγουστο αφού αυτή θα είναι και η πιο ασταθής και ευαίσθητη περιοχή του σώματος σας, μάλλον θα έχετε μικρό προβλήματα με την καύση της τροφής κλπ.

zwdia-zodia-astrologia-65

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Σεπτέμβριος
Τον Σεπτέμβριο η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη αλλαγές. Μη φοβηθείτε λοιπόν τις αλλαγές αυτές διότι δεν μπορείτε να κάνετε και τίποτα απολύτως για να αλλάξετε τα δεδομένα. Οπότε αντί να τρομάζετε καλύτερα να τις καλωσορίσετε. Είστε σε μία πολύ κατάσταση, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά οπότε ότι έρθει στο δρόμο σας μόνο καλό θα σας κάνει. Οπότε τελικά αυτός ο μήνας θα είναι θετικός για εσάς και ας είστε από τα ζώδια που δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα οι αλλαγές.

Οκτώβριος
Αυτόν τον μήνα θα αισθανθείτε μια βαθιά έλξη για κάποιο άλλο άτομο και γενικότερα θα είναι ένας πολύ θετικός μήνας για τον τομέα των συναναστροφών σας. Τα πάντα δείχνουν πως το πιθανότερο είναι να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση που θα έχει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά για να εξελιχθεί σε κάτι το σοβαρότερο αργότερα. Προφανώς θα βρείτε έναν σύντροφο που να πληρεί όλα τα σας τα σωστά χαρακτηριστικά που αναζητάτε. Πιθανώς ίσως και την αδελφή ψυχή σας.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Θα έχετε μεγαλύτερη συναίσθηση του σώματος σας τον μήνα αυτόν καθώς και του σωματικού σας βάρους. Επίσης θα δείτε τις αδυναμίες που έχετε και θα θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο σε περισσότερο πνευματικά ζητήματα καθώς και στην ξεκούραση ηρεμία και χαλάρωση σας. Καθώς θα είστε λοιπόν εν μέσω της πνευματικής σας αναζήτησης θα βρείτε για σύμμαχο προφανώς το ταίρι σας που θα σταθεί δίπλα σας σε αυτό το πνευματικό μονοπάτι που θα περπατήσετε.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεκέμβριος
Κατά την διάρκεια του μήνα αυτού θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα της ψυχολογικής σας και πνευματικής σας προόδου και να αναλογιστείτε πάνω σε αυτά ώστε να δρομολογήσετε την κατεύθυνση σας άριστα από δω και ύστερα Θα διαπιστώσετε πως τελικά κάνατε σημαντικές αλλαγές στις διάφορες προοπτικές σας καθώς και στο στυλ διαβίωσης σας. Το τελικό σας αποτέλεσμα είναι πως γίνατε ακόμα πιο δυνατοί, δεθήκατε περισσότερο με τον εσώτερο εαυτό σας και βρήκατε τρόπο ώστε να μπορείτε να αντισταθμίζετε και να ξεπερνάτε κάθε αναποδιά ή αναπάντεχη δυσκολία που η ζωή σας έφερε όλη αυτή την χρονιά

zodia-astra-tarot