2016 αστρολογια υδροχοος μηνα μηνα

miniaies-zwdio-ydroxoos

Υδροχόος 2016

Ιανουάριος
Ο μήνας αυτός θα είναι κάπως άβολος για τα άτομα του ζωδίου σας. Πιθανότατα η ευχάριστη και έντονη παρουσία σας να χαθεί από το προσκήνιο καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν τις περιμένατε.

Η Θεά της Τύχης ευτυχώς θα σας προσέχει με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μεγαλύτερη εισροή χρημάτων κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου , αν και το γεγονός ότι έχετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη , πάλι δεν κατανοείτε γιατί δεν σας κάνει τουλάχιστον λίγο πιο χαρούμενους μιας και είναι σπάνιο γεγονός.

Φυσικά η απάντηση κρύβεται σε όλα τα υπόλοιπα γεγονότα της ζωής σας που εμφανίστηκαν απροσδόκητα και σας έπιασαν απροετοίμαστους για να τα επιλύσετε – τουλάχιστον ακόμη- φυσικά

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Φεβρουάριος
Ο μήνας αυτός είναι υπέροχος για τον τομέα των σχέσεων σας, ιδίως επειδή θα αφεθείτε στην βαθύτητα της σχέσης σας και στον έντονο αισθησιασμό της. Πραγματικά θα επιζητείτε αυτή την οικειότητα και την φροντίδα που θα σας προσφέρει το ταίρι σας.

Θα αισθανθείτε πως βρίσκεστε πραγματικά στο ίδιο συναισθηματικό μήκος κύματος με τον σύντροφο σας και θα το ευχαριστηθείτε , ιδίως όταν οι δυο σας θα αγγίξτε ακόμα υψηλότερα επίπεδα στην σχέση σας. Κάτι που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά βρήκατε την πραγματική σας ευτυχία.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Το μήνα αυτό η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα καλή. Θα νιώθετε όμορφοι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά Σίγουρα το χάρισμα σας θα είναι αντιληπτό από τα άτομα γύρω σας, και έτσι θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες.Το ιδιαίτερο χιούμορ σας θα φέρει σεβασμού από τους άλλους και πολύ πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο άτομο με τα ίδια χαρίσματα και ενδιαφέροντα με σάς , για το οποίο θα νιώσετε αρκετά κοντά. Τέλος κάποιος από την οικογένεια σας θα σας ενοχλεί η συμπεριφορά του αλλά δεν θα το δείχνετε προς τα έξω τουλάχιστον.

Απρίλιος
Η δουλειά θα πρωταγωνιστήσει αυτόν τον μήνα και θα σας απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά μιας και θα δείτε τα όνειρα σας και τα έργα σας να φτάνουν στο στάδιο της τελικής υλοποίησης τους. Επομένως θα ενεργοποιηθεί η δημιουργικότητα σας με αποτέλεσμα να περνάτε σχεδόν όλη την ημέρα σας στην δουλειά. Φυσικά κάποια μέλη της οικογένειας σας θα εκφράσουν την άποψη ότι τα αφήνετε απέξω από την ζωή σας, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και τις φιλοδοξίες σας. Επίσης σημαντικό είναι όταν νιώθετε το στρες να επηρεάζει το σώμα σας, να περνάτε κάποιες ώρες στο νερό δηλαδή να πάτε για κολύμπι ή ότι σχετικό με εκγύμναση του σώματος και ριλαξ ταυτόχρονα.

Μάιος
Τον μήνα αυτό θα αντιμετωπίσετε αρκετά σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα προσωπικά και εργασιακά έξοδα που ίσως σας οδηγήσουν σε κάποια οικονομική εκροή χρημάτων που θα σας ανησυχήσει τρομερά. Αφήστε αυτή την εμπειρία να σας γίνει μάθημα και από εδώ και έπειτα να ετοιμάσετε έναν λογαριασμό αποταμίευσης χρημάτων για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν μελλοντικά.

Ιούνιος
Ο μήνας αυτό θα έχει να κάνει με την κοινωνικοποίηση σας σε ζητήματα καρδιάς. Θα κάνετε διάφορες γνωριμίες στο ίντερνετ και πιθανόν να βρείτε και ένα άτομο που να σας αρέσει τρομερά πολύ. Δώστε προσοχή σε κάποιο άτομο που θα σας είναι αδύνατον να μην υποπέσετε στο χαρισματικό του χαμόγελο. Εσείς απλά δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο άτομο αυτό και το άτομο αυτό δεν θα μπορεί να αντισταθεί από τον τρόπο που εκφράζεστε μέσα στα πλαίσια της εταιρίας του όπου θα δείχνετε μια έντονη ταπεινότητα. Αυτή η σχέση , είναι μια παραδεισένια σχέση και προορίζεται για πολλά υπέρ σας.

zwdia

Ιούλιος
Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για τα παντρεμένα άτομα του ζωδίου. Μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας θα υπάρξει η τέλεια κατανόηση και επικοινωνία. Θα βρείτε επίσης καταδεκτικούς και τα μέλη της οικογενείας σας στων οποίων την εταιρεία εργάζεστε με αποτέλεσμα να αρχίσετε να περνάτε και πολλές ώρες εκτός γραφείου μαζί, όπως να τρώτε μαζί κλπ. Μην αφήσετε όμως τον εαυτό σας δίχως χρόνο. Διαφορετικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ζητήματα υγείας όπως πόνοι στο στομάχι, ιώσεις κλπ αρρώστιες τις οποίες καλό θα κάνει να τις κοιτάξετε περισσότερο αν δεν περάσουν σύντομα

Αύγουστος
Ο Αύγουστος φαίνεται λες και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το ζώδιο σας. Η σχέση σας αλλά και η δουλειά σας θα πηγαίνουν περίφημα. Έτσι θα μπορείτε να περνάτε εξίσου χρόνο στο γραφείο και εξίσου χρόνο με την οικογένεια σας και φυσικά να ξεκουράζεστε. Καλό θα σας κάνει ακόμη να περνάτε αρκετό χρόνο σε εξωτερικά μέρη. Είτε σε πάρκα είτε σε βουνό, μιας και ο καθαρός αέρας θα κάνει καλό στην υγεία σας. Τέλος θα ευχαριστηθείτε την παρέα νεότερων ατόμων από εσάς από τον χώρο εργασίας σας αλλά και γενικότερα γνωστών σας ατόμων , τα οποία θα σας ζητούν να πείτε μερικά από τα γνωστά σας ανέκδοτα που μόνο εσείς μπορείτε να πείτε με τόση επιτυχία.

zwdia-zodia-tarw

Σεπτέμβριος
Ο μήνας αυτός θα είναι τόσο απρόβλεπτος για εσάς, που μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αναλάβετε κάποιες μετακινήσεις σας, ταξίδια κλπ δραστηριότητες τελευταία στιγμή. Για αυτό και σας προτείνω καλύτερα να μην κάνετε σχέδια καθόλου τον Σεπτέμβριο μιας και αυτές οι απότομες αλλαγές θα σας κάνουν συνεχώς να αλλάζετε το πρόγραμμα σας κάτι που θα χαλάσει κάπως την γενική σας εικόνα και φυσικά θα σας προκαλέσουν πολύ άγχος Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα ατυχημάτων ή διαφόρων άλλων απρόσμενων γεγονότων στα ταξίδια με αεροπλάνα ή με το τρένο, επομένως η καλύτερη εναλλακτική είναι η μετακίνηση με το αμάξι , αλλά πρέπει πάντα να κοιτάζετε και να ελέγχετε την διαδρομή που θα ακολουθήσετε.

Οκτώβριος
Επιτέλους τον Οκτώβρη ετοιμαστείτε για ένα επαγγελματικό ταξίδι και για αναγνώριση από τον χώρο εργασίας σας ακολουθούμενη από προαγωγή ή αύξηση της μισθοδοσίας σας. Τα άστρα πάντως δείχνουν πως θα λάβετε τρομερή αναγνώριση για ότι έχετε προσφέρει στον τομέα εργασίας σας και στην περίπτωση που θα λάβετε προαγωγή αυτή θα είναι αρκετά σημαντική ή αν λάβετε αύξηση μισθού επίσης το ποσό θα είναι αρκετά μεγάλο. Να περιμένετε επίσης αρκετά σημαντικά πρόσωπα που βρίσκονται στα ανώτατα στάδια της εταιρείας σας να σας δείξουν τον θαυμασμό τους και να σας επισκέπτονται συχνά ζητώντας την άποψη σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Αν είχατε στο μυαλό σας να παντρευτείτε τότε ο Νοέμβριος είναι ο δικός σας μήνας για να το κάνετε πραγματικότητα. Επίσης θα ασχοληθείτε με μια φιλανθρωπία όπου θα θελήσετε να μαζέψετε χρήματα για έναν σημαντικό κοινωνικό -φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που κάνετε με πλήρη επιτυχία. Και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής σας θα είναι πανευτυχείς και θα έχετε τον πλήρη σεβασμό τους και θαυμασμό τους για την επιτυχία σας αυτή. Ενώ φυσικά όσοι θα έχουν βοηθεί από αυτή σας την ενέργεια θα σας λατρέψουν κυριολεκτικά

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεκέμβριος
Τον Δεκέμβριο κοιτάζοντας όλη αυτή την χρονιά και ότι συνέβη φυσικά θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά βρήκατε την ευτυχία που επιζητούσατε και αναζητούσατε , στην μορφή της αγάπης και όχι μόνο. Και πως τα χρήματα δεν μπορούν να φέρουν ευτυχία αλλά οι αλλαγές της ζωής μπορούν. Φυσικά μάθατε ότι χρειάζεται πάντα να είστε σωστοί με τα οικονομικά σας υπό την έννοια της αποταμίευσης μιας και κανείς δεν ξέρει του τι ξημερώνει . Τέλος ότι το έτος 2016 τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες του ζωδίου ήταν ένα έτος γεμάτο από απρόσμενες αλλαγές που όμως σας οδήγησαν σε ένα καλύτερο παρόν και φυσικά μέλλον

zwdia-agnh