2016 ερωτικο ωροσκοπιο καρκινος

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

2016 ερωτικο ωροσκοπιο καρκινος

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη όπου ο Ουρανός και ο Πλούτωνας συγκρούονταν συνεχώς με το ωροσκόπιο σας, το 2016 θα σας φανεί σαν μια απλή βόλτα στο πάρκο. Είναι ωραίο να ζεις χρόνια ηρεμίας έπειτα από τόσα έτη… γεμάτα ανεμοστρόβιλους. Αυτήν την χρονιά θα νιώθετε ότι βιώνετε την καθημερινότητα σας σε ένα περισσότερο μειλίχιο περιβάλλον.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλά νέα όσο αφορά την νέα χρονιά. Πριν όμως μπερδέψετε αυτή την ηρεμία με την επικράτηση της απόλυτης ευημερίας και δίχως εμπόδια καθημερινή ζωή, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι το 2016 επίσης σας φέρνει αρκετά σημαντικά μαθήματα ζωής, τα οποία αφορούν κυρίως την υγεία και τα επαγγελματικά σας.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Θα υπάρξει αρκετή εστίαση σε αυτούς του τομείς της ζωής σας, λόγω δύο ξεχωριστών αλλά εξίσου σημαντικών δυνατών κοσμικών γεγονότων. Για αρχή, ο Κρόνος ο πλανήτης των μαθημάτων και της πειθαρχίας, εξακολουθεί να κινείται μέσα στον 6ο σας οίκο της Καθημερινής σας Εργασίας, όλη την διάρκεια του 2016.

Το ουράνιο αυτό φαινόμενο εμφανίζεται για να τεστάρει την ικανότητα σας να δομήσετε κατά τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας ώστε να μπορέσετε να εξισορροπήσετε την ρουτίνα με την εργασιακή σας ζωή.

zwdia-3-zodia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πόσο αποτελεσματική μπορεί να γίνετε και ακόμα πιο σημαντικό, πως θα μπορέσετε να τελειώσετε όλες τις εργασιακές σας υποχρεώσει , σε περίπτωση που δεν υπάρχει δίπλα σας κανείς για να σας βοηθήσει; Θα δείτε και μόνοι σας ότι τελικά στην δουλειά σας θα έχετε ελάχιστη βοήθεια από τους υπολοίπους. Αντί λοιπόν να δείτε την κατάσταση αυτή ως ένα ακόμα εμπόδιο, καλύτερα να την αντιμετωπίσετε ως ένα τεστ που θα σας δείξει πόσο ικανοί είστε να τα βγάλετε πέρα με τα πάντα στην ζωή σας , έχοντας ως βοηθό μόνο τον ίδιο σας τον εαυτό και τις ικανότητες του.

Αλλαγές στον τομέα της Υγείας: Ο Άρης ταυτόχρονα, από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου θα είναι ανάδρομος και θα κινείται ακριβώς στον ίδιο τομέα με τον Κρόνο, κάνοντας το διάστημα αυτό της ζωής σας ακόμα πιο ενδιαφέρον. Πιθανότατα θα συνειδητοποιήσετε ότι ως στιγμής οι συνήθειες σας δεν παράγουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, και ότι είναι καιρός να αλλάξετε την στρατηγική σας μέθοδο. Θυμηθείτε ότι: εξ ορισμού παράνοια είναι όταν κάνουμε συνεχώς την ίδια πράξη αναμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά που πράττουμε ακριβώς τα ίδια. Επομένως λογικό είναι να αλλάξετε τον τρόπο δράσης σας αν επιθυμείτε διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή την φορά.

zwdia-zodia-tarw

Αυτή ακριβώς λοιπόν θα είναι η περίπτωση σας φέτος τόσο στα εργασιακά σας, όσο και στον τομέα της υγείας σας. Κατά την διάρκεια του έτους 2016 δεν θα έχετε την δυνατότητα πια να αγνοήσετε άλλο την κατάσταση της φυσικής σας κατάστασης. Σίγουρα είστε άτομο που αρέσκεται στο να βοηθά και να φροντίζει τον άλλον, όμως αν δεν βάλετε πρώτα την μάσκα οξυγόνου σας και πάρετε αναπνοή , τότε δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε απολύτως κανένα αργότερα.

Χαλαρώστε: Τα παιδιά και η ερωτική σας ζωή ή η υλοποίηση ενός ιδιαίτερα δημιουργικού πρότζεκτ, θα χρειαστούν έξτρα προσοχή από την μεριά σας την περίοδο ανάμεσα τις 27 Μαΐου και 29 Ιουνίου , όταν ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον 5ο οίκο της ανταγωνιστικότητας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-fotia

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν λοιπόν αισθανθείτε ότι δεν γίνεται να τα βγάλετε πέρα με καμία από αυτές τις πτυχές της καθημερινότητας σας, ή ότι πλέον έχετε κουραστεί υπερβολικά με το να προσπαθείτε, τότε ίσως είναι η σωστή στιγμή απλά να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουράσετε τον εαυτό σας, δίνοντας τον έλεγχο σε κάποιον άλλον, και βλέποντας ύστερα πως θα κινηθείτε σε αυτούς τους τομείς.

Προχωρώντας παρακάτω τώρα, ο Δίας θα ταξιδεύει στον τομέα της επικοινωνίας ως την 9η του Σεπτέμβρη, οπότε να περιμένετε να πρότζεκτ σας που είναι είτε γραπτά, είτε σχετίζονται με διαφορετικές επικοινωνιακές μεθόδους να παρουσιάσουν τεράστια πρόοδο. Αν για παράδειγμα εργάζεστε στον κλάδο των πωλήσεων, τότε φέτος θα είναι μια καταπληκτική χρονιά για την καριέρα σας. Επίσης στις οικογενειακές και συγγενικές σας σχέσεις θα επικρατήσει η απόλυτη αρμονία. Από τις 9 Σεπτεμβρίου και έπειτα, ο Δίας θα εισέλθει στον 4ο οίκο της οικογένειας και του σπιτιού σας, επιτρέψτε στην χαρά να εισχωρήσει μέσα σας και στα άτομα που αγαπάτε περισσότερο στην δικιά σας ζωή.

zwdia-agnh