2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Αιγοκερως

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

2016 Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Κρόνος, Αιγόκεροι, ειναι τώρα πλέον καθ’ οδόν για την διετή παραμονή του  στον υψηλόφρον Τοξότη , και ίσως προσέξατε το προηγούμενο έτος αν όχι τα δυο τελευταία έτη έστω και ελάχιστα πως κάποια στοιχεία της ζωής σας φαίνονται σαν να ξεθώριασαν τα δυο αυτά έτη.

Το όλο αυτό φαινόμενο είναι λεπτεπίλεπτο, και ίσως να έγινε αντιληπτό με την άκρη του ματιού σας, όπως και να έχει όμως φτάνει τώρα πια στο τέλος του ιδίως στον τομέα των επαγγελματικών σας. Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι πως κάνετε χώρο για ένα ακριβή σωστό και αντίστοιχο της προσωπικότητας  σας νέο ξεκίνημα ζωής.

Αυτά τα συμπαντικά χαρτιά των εκλείψεων δίνουν μια πρώτη γεύση τόσο οι εκλείψεις στο τέλος του 2015 όσο του 2016 για το τι πρόκειται να συμβεί στα επαγγελματικά.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οπότε όσο αφορά το 2016 , από τον Μάρτιο κιόλας παίρνετε μια μικρή γεύση της αλλαγής ή της ανύψωσης που πρόκειται να δείτε στον τομέα αυτό, όμως από τον Σεπτέμβρη και ύστερα να περιμένετε τις ουσιώδεις και καθοριστικές αυτές αλλαγές να συμβούν και να μονιμοποιηθούν στην ζωή σας. Διότι τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι που ο Δίας θα μεταφερθεί στον 10 οίκο του ζωδίου σας και θα φέρει χαρωπά γεγονότα που θα σας οδηγήσουν στο να διαπρέπετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Καθώς η χρονιά αρχίζει ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 1ο οίκο σας, και θα υπάρξει μια νέα ένταση για εσάς προσωπικά όπως επίσης και στις σχέσεις αγάπης και εργασίας. Αυτή είναι μια βασικά “του να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας” διέλευση και πιθανότατα να εκπλαγείτε τελικά με τα δικά σας ζητήματα ελέγχου και με το πόσο βαθιά αυτά μέσα σας οδεύουν

Τέλος παρά την νέα αυτή επίγνωση των ζητημάτων της ζωής σας που θα αποκτήσετε , στα καυτά-σέξι θέματα της καρδιάς σας δυστυχώς δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Μπορεί μάλιστα να φτάσετε στο σημείο του να διεκδικήσετε κάποιο άτομο ερωτικά, αυτή την χρονιά

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Ο Πλούτωνας έχει μεταφερθεί στον 1ο οίκο του ουράνιου γραφήματος σας, ο οποίος πρόκειται για χρόνια να παραμείνει εκεί, και η αλήθεια είναι ότι ήδη φέτος με το ξεκίνημα του 2016 η προσωπικότητα σας ήρεμα έχει υποβληθεί σε ένα πλήρες make over

zwdia

Το πρώτο μισό του 2016 το make over αυτό θα γίνεται κάτω από την επιρροή του επιθετικού Άρη που θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας, δημιουργώντας μία ένταση που προηγουμένως λειτουργούσε αποκλειστικά για λόγους επαγγελματικής επίτευξης των στόχων σας, ενώ φέτος ο ρόλος τους θα είναι διπλός. Η γλώσσα του σώματος σας, η οποία πάντοτε έμοιαζε με ένα κίτρινο σήμα προσοχής, – σύνεσης , έχει επαρκώς αποδυναμωθεί από την θερμή ενέργεια που στέλνει επάνω σας ο Πλούτωνας, και μπορεί να κολλήσει φέτος μόνιμα στο πράσινο φως για ολόκληρο το έτος.

Δύο κατάμεστοι από εμφάνιση αστεριών μήνες θα ξεχωρίσουν την χρονιά αυτή, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος του 2016. Όλοι οι καλοκαιρινοί μήνες φέτος θα είναι καυτοί…… και δεν αναφέρομαι μονάχα στην θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Με τρία ή τέσσερα αστέρια να γεμίζουν τον Οίκο της αγάπης, δημιουργούν μία αρκετά “άγρια” ρομαντική και πιθανότατα μυστική ερωτική σχέση την οποία θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Θα υπάρξουν επομένως αρκετά πυροτεχνήματα, ορμές αδρεναλίνης, και υπέροχη αγάπη μέσω του βιώματος του έρωτα με την πρώτη ματιά, που θα σας κάνουν να μεταφέρετε την όποια νέα ερωτική σας σχέση στην λωρίδα της ταχείας κυκλοφορίας αυτόματα.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 3ο οίκο σας και ο Δίας στον 9ο οίκο – του πως αλληλεπιδρούμε με τους ερωτικούς συντρόφους μας. Οι δυο αυτοί αστέρες συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα βγει νικητής στο στυλ της επικοινωνίας καθώς και στην ενδυνάμωση των διαισθητικών δυνάμεων σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ο Κρόνος ,  ο πιο σκληρός αστέρας του ηλιακού μας συστήματος και ο κυβερνών πλανήτης του ζωδίου σας, έχει καταφτάσει στον 12ο οίκο του αστρικού σας χάρτη, -τον οίκο των μυστικών και της πνευματικότητας, και δεν έχει έρθει μονάχα κουβαλώντας μία βαλίτσα πράγματα αλλά ένα ολόκληρο μπαούλο με πράγματα δικά του. Σκοπεύει να παραμείνει στον οίκο  αυτόν για τουλάχιστον δύο χρόνια. Μέσα σε αυτό το μπαούλο κρατά όλα τα ενθύμια από αυτά που ξεθώριασαν στην ζωή σας, και ζητήματα που κάποτε ήταν είτε μαύρα είτε άσπρα, τώρα μπορεί να εμφανίζονται σε φωτεινές αποχρώσεις. Η θεόσταλτη διαίσθηση σας θα είναι ακόμα πιο ανεβασμένη ενεργειακή αυτή την χρονιά και θα σας ξαφνιάσουν όλες αυτές οι κρυφές δυνάμεις καθώς οι αδύναμες επιθυμίες που θα βγαίνουν κομμάτι το κομμάτι από το μπαούλο αυτό και θα εμφανίζονται μπροστά στα μάτια σας.

Η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης , την χρονιά αυτή πρόκειται κυριολεκτικά να βρεθεί σε όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, και γύρω στον μήνα Νοέμβριο του 2016 θα επανέλθει από εκεί που άρχισε δηλαδή από τον 12ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο του μυστηρίου αν και αυτομάτως θα μεταπηδήσει σε ένωση με τον Κρόνο για δεύτερη φορά το έτος αυτό.

zwdia-agnh

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας σχέση έχει ωριμάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε είναι συνετό να βγει προς το προσκήνιο ή να προβείτε σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με την προσωπική σας δέσμευση; Αν όντως αυτό συμβαίνει τότε πολύ απλά τον Δεκέμβριο του 2016 όπου θα εισέλθει στο ζώδιο σας για δεύτερη φορά και συμμαχήσει υπέρ αυτής σας της δέσμευσης τότε μπορείτε να συνδυάσετε το εορταστικό κλίμα με αυτού του είδος την ανακοίνωση. Ή πολύ απλά εσείς και ο σύντροφος σας μπορείτε απλά να εμφανιστείτε μαζί σε όλες αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις, αφήνοντας την κοινή σας εμφάνιση να κάνει την ανακοίνωση έμπρακτα. Γενικά πάντως αυτό το έτος θα είναι ένα έτος που θα θυμάστε για πάντα.

2016 ζωδια Καριέρα

Δεν είναι τυχαίο ότι είστε το πιο φιλόδοξο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου, με τον Κρόνο τον αρχιτέκτονα του πεπρωμένου ως τον κυβερνήτη πλανήτη σας. Είναι λες και έχετε μια σημαντική και δυναμική πατρική φιγούρα την οποία θαυμάζετε και θέλετε να της μοιάσετε ενώ είστε ακόμα ένα μικρό παιδί, η οποία απαλά και αλάνθαστα σας ωθεί προς την σωστή κατεύθυνση. Το έτος 2016 ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας- τον οίκο των τελειωμένων υποθέσεων, όπου τα πάντα παίρνουν την τελική τους μορφή.

zwdia-zodia-tarw

Κάποια στιγμή τα ερχόμενα δύο χρόνια, αγαπητοί Αιγόκεροι , θα συνειδητοποιήσετε ότι πέρα της πλήρους  επέκτασης σας στα επαγγελματικά σας θέλετε να επεκτείνετε και τις δυνατότητες σας σε όλα σας τα ταλέντα και χαρίσματα. Για παράδειγμα αν εργάζεστε ως ηθοποιός ίσως θελήσετε να πάρετε τον ρόλο του σκηνοθέτη. Αν για κάποιο λόγο δεν αισθάνεστε πάντως έτσι αυτή την στιγμή, δώστε στον εαυτό σας ένα χρονικό περιθώριο περίπου του ενός έτους, και θα δείτε που άξαφνα θα νιώσετε την αδρεναλίνη να κυλάει μέσα στο κορμί σας αδιάκοπα. Και έτσι απλά μια νέα ιδέα θα γεννηθεί. Μπορεί αυτή η ιδέα να είναι ακόμα σε βρεφική μορφή τη δεδομένη στιγμή, όμως όλοι ξέρουμε το πόσο γρήγορα τα μωρά μεγαλώνουν.

Λες και δεν έχετε ήδη αρκετά στο μυαλό σας, έρχεται και ο Άρης να ξαποστάσει στον 11ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να δυναμώσει τις ομαδικές σας δραστηριότητες, ή να σας φέρει την ευκαιρία να συναντήσετε σημαντικά άτομα των οποίων η επιρροή θα εκτοξεύσει τους στόχους σας. Επίσης οι παλιοί και καλοί σας φίλοι και συμμαθητές πχ, είναι σημαντικά πρόσωπα καθώς η θέση του Δία επίσης στον οίκο αυτό , δείχνει ότι αυτά θα είναι και τα άτομα που θα σας στηρίξουν σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας υλοποίησης των στόχων σας αυτών.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τον μήνα Μάρτιο του 2016 ο πολεμάρχης αστέρας Άρης θα είναι στον 12ο οίκο σας μαζί με τον Κρόνο, και μαζί αυτοί οι δυο θα σας εμψυχώσουν και στηρίξουν σε όποια νέα ιδέα πλάσετε τον μήνα αυτόν. Από ότι φαίνεται ποτέ σας δεν βρισκόσασταν σε καλύτερη στιγμή από αυτή Αιγόκεροι. Το έτος αυτό αφορά λοιπόν , τη ολοκλήρωση παλαιότερων πρότζεκτ σας, την αρχή και ανάλυση νέων ιδεών και πλήρης επικέντρωση σας στο μέλλον σας.

Τέλος ο Δίας το μεγαλύτερο αστέρι του Ζωδιακού μας Κύκλου – φυσικά όχι μεγαλύτερος από τον Ήλιο- θα βρεθεί ΄στον 9ο οίκο διευρύνοντας την προοπτική σας, και θα έχετε ως αποτέλεσμα μια σωστή συνεργασία μεταξύ του Δία και του Κρόνου αυτή την χρονιά. Σας εκθέτει σε έναν ευρύτερο κόσμο και σε μια πιο διευρυμένη εργασιακή προοπτική, που αφορά την καριέρα, την εργασία ή τον τρόπο ζωής σας. Ο 9ος οίκος είναι κάτι σαν φυσικό σπίτι για τον πλανήτη Δία με αποτέλεσμα να σας ωθεί στο να ωριμάσετε ακόμα περισσότερο και να διευρύνει συνεχώς τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες . Καλή επιτυχία λοιπόν Αιγόκεροι. !

zwdia-3-zodia