2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Υδροχοος

miniaies-zwdio-ydroxoos

2016  Οι Υδροχόοι ειναι πάντα “σε κίνηση” , αυτη πρόκειται να γίνει όντως η αλήθεια της καθημερινής τους ζωής το έτος 2016. Ο Ουρανός ο κυβερνών πλανήτης σας, συνεχίζει να βρίσκεται στο 3ο οίκο σας και  καλλιεργεί την ανάγκη σας για συνεχή μάθηση, εκκεντρικές συνομιλίες και σύντομα ταξίδια εκτός της πεπατημένης.

Πιο περίεργοι και φιλόδοξοι από ποτέ άλλοτε, οι σέξι ερωτικές σχέσεις αγάπης θα είναι φέτος ιδιαίτερα ισχυρές σε δύναμη. Ο Δίας, το μεγαλύτερο αστέρι του ουρανού μας, θα είναι στον οίκο σας της οικειότητας, και τον Σεπτέμβριο του 2016 θα εισέλθει στον οίκο των μακρινών τόπων, και αυτή σας η λαχτάρα γίνεται πάρα πολύ μεγάλη για να την αγνοήσετε.

Αυτό μπορεί να σημαίνει για όποιον αδέσμευτο Υδροχόο που παντα ακολουθει την καρδιά του, οτι μπορεί να βρει την αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που κατοικεί σε ξένο έδαφος.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για να ικανοποιήσετε αυτές σας όμως τις ανάγκες , ακόμα και αν τις ελαχιστοποιήσετε σε όλα τους τα έξοδα, και πάλι θα χρειαστεί να εργαστείτε αρκετά σκληρά για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα χρηματικά ποσά που απαιτούνται.

Με τον Ποσειδώνα τώρα , τον αστέρα της ψευδαίσθησης, της απογοήτευσης αλλά και της επίλυσης των προβλημάτων στον οίκο του εισοδήματος σας, θα αξιοποιείτε και χειρίζεστε τον τομέα αυτό άριστα και ιδιαίτερα τους τελευταίους τέσσερις μήνες του χρόνου αυτού θα βρείτε τον εαυτό σας όχι μόνο να βελτιώνεται στην οικονομική του κατάσταση αλλά να ξεπερνάει κάθε προσδοκία του.

zwdia-tarw-zodia-19

2016  ζωδια  Ρομαντισμός

Όσο και αν σας αρέσει να αισθάνεστε πλήρως ερωτευμένοι η χρονιά αυτή που έρχεται θα βρει τους περισσότερους από εσάς τους φορείς του ύδδατος, ήδη ικανοποιημένους με αυτό που έχετε στην ζωή σας, ιδίως αυτούς που είναι δεσμευμένοι σε κάποια ερωτική σχέση.

Οι εξωτερικοί πλανήτες – αυτά τα κυρίως βαριά ουράνια σώματα στα χτυπήματα τους που δεν μας αφήνουν στιγμή να ηρεμήσουμε – θα είναι στο ανατολικό ημισφαίριο του ουράνιου στερεώματος, η θέση των οποίων αυτή, έχει ως αποτέλεσμα για εσάς απλά να πάρετε φέτος την αγάπη που θέλετε, να ικανοποιήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα και να συνεχίσετε την αυτό βελτίωση σας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η σεξουαλική σας ζωή θα αποκτήσει κάποιο συγκεκριμένο και μόνιμο στάτους κβο , του εναντίον η σεξουαλικότητα σας θα είναι όπως πάντα είναι ένα πεδίο πειραματισμού . Φέτος υπάρχουν τέσσερις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον ουρανό, τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο του 2016 .

Και φυσικά κατά την διάρκεια των εκλείψεων αυτών σας επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να δώσετε βάση στις μικρές βελτιώσεις που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κατά τις εκλείψεις αυτές στον τομέα των σχέσεων σας

Για παράδειγμα, ώστε να γίνει πιο κατανοητό τι μπορεί μια έκλειψη να κάνει στην καθημερινότητα σας, αν είστε σε μια σταθερή σχέση τότε η σχέση αυτή μπορεί να προβεί σε μία ολική ή μερική σέξι make over , αν όμως η σχέση αυτή είναι απλά επιφανειακή τότε μπορεί απλά να περπατάτε σε λεπτά στρώματα πάγου έτοιμα να σπάσουν κάτω από τα πόδια σας.

Αν και κατά το έτος 2016 θα υπάρξει μια αρκετά καυτή σχέση στην ζωή σας, θα είναι το είδος της σχέσης για την οποία δεν θα θελήσετε να ξέρει απολύτως κανείς ( μια σχέση που δεν πρόκειται καν να εξετάσετε το γεγονός αν εσείς ή το ταίρι σας βρίσκετε ήδη σε άλλη σχέση ή έχετε και οι δυο άλλη σχέση ή αν είστε στο ίδιο εγκεφαλικό μήκος κύματος ).

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Αν εμπλέξετε λοιπόν τον εαυτό σας σε ενός τέτοιου τύπου ερωτικής σχέσης, τότε με τον Πλούτωνα να βρίσκετε στον 12ο οίκο των μυστικών με τον Δία στην τυχερή του όψη κατά τον μήνα Μάρτιο, Ιούνιο και έπειτα πάλι τον Νοέμβριο, τότε πιθανότατα για να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα, να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για τους δυο σας σε κάποιο μακρινό και ξένο προορισμό. Αυτό το μικρό όμως παντοδύναμο άστρο θα θελήσει να κρατήσετε εντελώς μυστική αυτή σας την σχέση και να σας κάνει να γευτείτε την οικειότητα που θα βιώσετε ενώ ταυτόχρονα να ανυψώσει το αίσθημα του μυστηρίου γύρω από αυτήν.

Ίσως υπάρξουν την χρονιά αυτή περισσότερες από μία τέτοιες μυστικές ερωτικές σχέσεις στην ζωή σας, όμως στις αρχές της Άνοιξης , η σχέση που θα έχετε εκείνη την περίοδο θα έχει το μεγαλύτερο συναισθηματικό αντίκτυπο επάνω σας , με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί σε μία διαφορετικού τύπου σχέση που θα έχει όλες τις προυποθέσεις και βάσει για να γίνει μια κανονική ερωτική σχέση διαρκείας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τον Σεπτέμβρη και μάλιστα στη  μία του Σεπτέμβρη 2016 η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 8ο οίκο του ζωδίου σας που αφορά την οικειότητα, την μεταμόρφωση καθώς και τα οικονομικά του συντρόφου σας. Συνήθως οι Υδροχόοι δεν είναι οι τύποι στο ή θα το κάνω ή θα πεθάνω, όσο αφορά τα ερωτικά τους , όμως αυτή η έκλειψη έχει την δύναμη να φέρει την εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Ή μπορεί απλά να φέρει μια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου σας ή ερωτικού σας παρτενέρ.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Ποσειδώνας θα περάσει σχεδόν όλο το έτος 2016 στην θέση του εσύ ανήκεις σε έμενα στο ουράνιο στερέωμα και θα αποτελέσει τον πρωταθλητή καταστροφέα της ηρεμίας σας γενικότερα….. μόνο που θα το επιτύχει χρησιμοποιώντας μια κάπως πονηρή διαδρομή. Αν λοιπόν προσθέσετε την ενέργεια που ρέει από τον ταραχοποιό αυτόν μαζί με την μυστικότητα που έχετε βάλει πάνω στις ερωτικές σας σχέσεις τότε ίσως προκαλέσετε το ξέσπασμα μιας φωτιάς , η οποία θα είναι υπερβολικό δύσκολο να περιορίσετε.

zwdia-agnh

Στους Υδροχόους αρέσουν όλων των ειδών οι νέες προσκλήσεις και ιδίως οι αντί συμβατικές. Σίγουρα το 2016 θα δοκιμάσετε ένα ευθύ και άμεσο ερωτικό ζευγάρωμα , αλλά αυτό που πραγματικά σας ερεθίζει είναι το ανύπαρκτο , το φαινομενικά ανέφικτο, ή κάποιο άτομο εξίσου περίεργο και μοναδικό με εσάς. Από ότι δείχνει ο ουρανός κάθε φορά που ο Ποσειδώνας θα ξεπηδάει μπροστά σας θα σας φέρνει και μια ποικιλία από τους χαρακτήρες αυτούς ατόμων στην ζωή σας. Αυτή η μετάβαση σίγουρα δεν θα πάρει την σφραγίδα της έγκρισης από το τι είναι τελικά αποδεκτό όμως αυτή την χρονιά θα έχετε ποσοστιαία το μεγαλύτερο ποσοστό ερωτικών επαφών από όλα τα προηγούμενα έτη.

2016  ζωδια  Καριέρα

Ο Κρόνος ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου έχει περάσει τα τελευταία δυο με τρία έτη στον 10ο οίκο της καριέρας σας. Για τους περισσότερους από εσάς αυτό σημαίνει ότι πλέον φτάσατε στο σημείο όπου είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της εργασίας σας και είστε επίσης ικανοποιημένοι για το που φτάσατε επαγγελματικά και πως τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να ασχολείστε εξίσου με άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής και προσωπικότητας σας.

zwdia-zodia-tarw

Για όσους λοιπόν αισθάνονται έτσι ακριβώς η έλλειψη ύπαρξης αστεριών στον 6ο οίκο σας δείχνει ότι η εργασία σας- δηλαδή η θέση εργασίας κλπ είναι σταθερή. Για όσους όμως δεν είναι απόλυτα ακόμα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα στον επαγγελματικά τους τομέα τότε η ηλιακή έκλειψη της 8ης Μαρτίοιυ 2016 και η σεληνιακή της 16ης Σεπτεμβρίου 2016 θα σας φέρουν τις ευκαιρίες που λείπουν από την ζωή σας για να επιτύχετε τους τελικούς επαγγελματικούς στόχους σας.

Ο Άρης , αυτός ο γρήγορος στην κίνηση αστέρας και ο δημιουργός των εγωιστικών μας κινήτρων , θα είναι στον 10 οίκο όταν η χρονιά αυτή ξεκινήσει, ανακινώντας τις φιλοδοξίες σας λοιπόν Υδροχόοοι. Και θα παραμείνει στο υψηλότερο βαθμό επίτευξης των φιλοδοξιών σας ως τον Σεπτέμβριο του 2016 όπου θα εισέλθει στον 11ο οίκο σας, κατά την εισχώρηση του οποίου θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα για την τελική πραγματοποίηση και υλοποίηση του στόχου σας όσο αφορά το μέλλον.

 

zwdia-zodia-33

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο 11ος οίκος είναι ο οίκος της ομαδικότητας οπότε τότε σίγουρα δεν είναι η σωστή εποχή για να γίνετε ερημίτες. Να γνωρίζετε επίσης ότι από την περίοδο αυτή ως τον Ιουνίου του 2017 η ομαδική συνεργασία θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, το μέσο που θα σας φτάσει στον τελικό σας προορισμό

Δεν πρέπει ακόμη να ξεχάσουμε και την θέση του Ποσειδώνα στον 2ο οίκο των οικονομικών σας, θέση που υποδηλώνει ότι μερικά χρήματα ίσως έρθουν από μεριές που ούτε καν φανταζόσασταν. Για παράδειγμα μια παράτολμη επένδυση σας, μία αύξηση του μισθού σας ή ακόμα το να κερδίσετε το λαχείο. Τέλος αυτά τα μικρά διαβολάκια που θα είναι οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής επηρεάζουν ναι μεν τον ρομαντισμό σας, αλλά επίσης επηρεάζουν και τα οικονομικά και επαγγελματικά σας, όταν πάνε λίγο πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με δυο εκλείψεις πάνω στον 2ο οίκο των οικονομικών σας θα αποκτήσετε περισσότερη οικονομική σταθερότητα από ότι συνήθως έχετε. Και εδώ επίσης, ο μεγαλόκαρδος και φέροντας δώρα μεγάλος αστέρας Δίας θα χώσει την μύτη και θα μπλεχτεί με συνέπεια να είναι είτε η καριέρα του συντρόφου σας είτε τα οικονομικά του που θα ωθήσουν αυξητικά ακόμα περισσότερα τα γενικά έσοδα σας.

Συμπερασματικά το έτος 2016 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για εσάς τους Υδροχόους, όμως θα είναι απλά η δουλειά στα παρασκήνια καθώς ακόμα καλύτερο προβλέπεται για εσάς το έτος 2017, οπότε καλό ξεκίνημα

zodia-astra-tarot