2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις διδυμοι

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

2016  Ο Ερμής ο κυβερνήτης  πλανήτης σας τρέχει αχαλίνωτα αυτό το έτος και το ίδιο κάνετε και εσείς. Καθώς η χρονιά ξεκινάει σταματάει την τροχιά του και αναθεωρεί τις κινήσεις του και θέτει ένα υπόδειγμα συμπεριφοράς για εσάς, για τους ακόλουθους 12 μήνες.

Την χρονιά αυτή , ο ενίοτε επιπόλαιος αλλά όμορφος κατεργάρης δημιουργεί την λίστα του και την διπλοτσεκάρει  (αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ανάδρομη πορεία) ,  4 φορές αντί για τις συνήθεις τρεις. Είναι λίγο πιο παρορμητικός από ότι είναι συνήθως όμως τα μεγάλα νέα είναι ότι φέτος τα βάζει με τον Κρόνο και μάλιστα αντιτίθεται σε αυτόν τον αυστηρό προϊστάμενο του , κατά την διάρκεια όλου του έτους.

Κατά την διάρκεια αυτών των στιγμών όπου οι δοκιμασίες είναι αναπόφευκτες, οι στόχοι μπορεί να είναι : η ρομαντική ζωή, η φιλία, ή η καριέρα σας. Θα φτάσετε σε αυτό το σημείο και θα χρειαστεί να ψάξετε βαθιά μέσα σας , με αποτέλεσμα η εν λόγω χρονιά να είναι μία από τις πιο μεταμορφωτικές χρονιές της ζωής σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θέλετε φέτος τα πάντα να γίνουν σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες και θα κάνετε -χρησιμοποιήσετε τα πάντα και όλα τα μέσα για να το επιτύχετε. Με τον Ποσειδώνα σφιχτά δεμένο στον 10 οίκο του ζωδίου σας έχετε αποφασίσει ήδη πως η καριέρα σας θα πρέπει να έχει περισσότερο νόημα για εσάς, και οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας θα πρέπει να είναι αυθεντικοί

Το μεγαλύτερο αστέρι στον ουρανό μας , ο Δίας θα σας βοηθήσει να επιτύχει την εσωτερική σας ηρεμία και γαλήνη καθώς θα βρίσκεται στον 4ο οικο σας- τον οίκο της οικογένειας και των ριζών προέλευσης σας, καθώς και στον 11ο οίκο , φέρνοντας στον δρόμο σας νέους φίλους και πιθανότατα και έναν νέο έρωτα στην ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Δεν είναι εύκολο για τους Διδύμους να ακολουθούν κανόνες, όμως αυτό ακριβώς πρόκειται να σας ζητηθεί να κάνετε το έτος που ξεκινάει. Με τον Κρόνο στον 7ο οίκο – των δεσμευτικών σχέσεων σας να αντιτίθεται μάλιστα του Ήλιου, ξεγλιστρούσατε τόσο καιρό, όμως αυτή είναι η χρονιά της συμμόρφωσης.

Το να δεσμεύεστε με την φλυαρία είναι το ατού σας, οπότε εάν πραγματικά είστε ερωτευμένοι ήρθε η στιγμή της εξομολόγησης. Ιδίως μιας και αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει πριν καν ξεκινήσει η σχέση αγάπης με το άλλο πρόσωπο διότι ως διανοητικά άτομα που είστε, συνήθως ελκύεστε εγκεφαλικά αρχικά από τον σύντροφο σας. Όσο λοιπόν η διανοητική επαφή μεταξύ σας είναι ελκυστική τα πάντα υποδεικνύουν την δέσμευση σας σε μία κανονική ρομαντική σχέση. Αν όμως υπάρχει έλλειψη ή πρόβλημα στην μεταξύ σας επικοινωνία τότε αναμένεται η σχέση αυτή αν εξελιχθεί σε ερωτική να είναι ιδιαιτέρως προβληματική.

Όταν πραγματικά είστε ερωτευμένοι τότε οι καμπάνες χτυπούν , τα άστρα λάμπουν και οι άγγελοι τραγουδούν ολόγυρα σας , μιας και σπάνια βρίσκεται μία αληθινή αγάπη που ήρθε για να μείνει. Για εσάς , το αυθεντικό συναίσθημα έχει πάντα και μία διανοητική όψη και μορφή και για αυτό πολλή από την ενέργεια και σκέψη σας πηγαίνει ακριβώς στην έννοια και στην κατάσταση της σοβαρής δέσμευσης.

zwdia

Με την εμφάνιση δύο δραματικών εκλείψεων στο ζώδιο του Ιχθύ φέτος. Η πρώτη στις 8 Μαρτίου 2016 και η δεύτερη στις 16 Σεπτεμβρίου, να περιμένετε είτε ένα νέο αποτυχημένο ερωτικό ειδύλλιο είτε την αναθέρμανση μιας παλαιότερης σχέσης η οποία όμως θα έχει αποτέλεσμα θετικό για εσάς. Αυτές οι δύο εκλείψεις που εδώ εμφανίζονται ως αγγελιοφόροι του ουρανού , σας φέρνουν νέες αλήθειες και σας αποκαλύπτουν νέες συνθήκες που ούτε είχατε ονειρευτεί την ύπαρξη τους ποτέ άλλοτε.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς βάζει και στους δυο σας, την όψη του απόλυτου έρωτα, του έρωτα που συναντάμε συνήθως στα βιβλία ή είναι το σενάριο από κάποια ρομαντική ταινία. Είναι μία αγάπη την οποία αφήνεται να φανεί ελεύθερα στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, λόγω των εκδηλωτικών πράξεων ανάμεσα σας, και που σας αρέσει τόσο που αν μπορούσατε να βρείτε έναν ουράνιο συγγραφέα για να γράψει την φράση σε αγαπώ, ανάμεσα στα άστρα του ουρανού θα το είχατε ήδη κάνει.

zwdia-agnh

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για το χαρακτηριστικό πως αρκετές φορές εκφράζονται δυνατά και ανοιχτά άθελα τους και ενώ δεν είναι απερίσκεπτοι, πολλές στιγμές παρουσιάζονται λες και είναι. Με μία ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου οι λέξεις σας θα έχουν μεγαλύτεροι από ότι συνήθως αντίκτυπο στον άλλον, αλλά δεν είναι τότε που θα υπάρξει -αν υπάρξει- το όποιο πρόβλημα, αλλά δυο εβδομάδες αργότερα όταν στον ουρανό θα έχουμε και την εμφάνιση μίας σεληνιακής έκλειψης που ότι έχετε πει αρχές του μήνα θα περάσει από τεστ. Οι διπλωμάτες του λόγου όμως Δίδυμοι ξέρουν να χειρίζονται και τις διπλές έννοιες ή πολλές σημασίες των λέξεων και τις διάφορες δύσκολες καταστάσεις, οπότε σίγουρα θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την πρόκληση αυτή.

Τα άστρα στο ουράνιο στερέωμα προς το τέλος του έτους 2016 υποδηλώνουν την εμφάνιση έντονων δεσμευτικών και στενών διαπροσωπικών σχέσεων στην ζωή σας, κάτι που έχετε να βιώσετε εδώ και αρκετά χρόνια σε τέτοιο βαθμό. Είτε το όνειρο του τέλειου αυτού ρομαντισμού επιτευχθεί ή όχι τελικά, να περιμένετε καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς αυτής αρκετές ρομαντικές νύχτες και ημέρες κατά επανάληψη.

Υπάρχουν ορισμένα συμπεράσματα τα οποία έχουν βγει από όλο αυτό το έτος και τα οποία δείχνουν πως τελικά, ναι και εσείς ζητάτε ακριβώς αυτό που ζήτησε από εσάς το ταίρι σας. Έχετε δοκιμάσει αυτή την πιο κοντινή τρυφερότητα και οικειότητα μαζί του/της και εσείς όπως και η διαίσθηση σας, συμφωνείτε πως τελικά έχετε όλες τις αποδείξεις που χρειάζονται για να δείτε ότι τελικά βρήκατε τον έρωτα που αναζητούσατε όλη σας την ζωή.

2016 ζωδια Καριέρα

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό πως έχουν πάρα πολλά ταλέντα, όμως αυτό το έτος το 2016 , από ότι φαίνεται ακόμα και εσείς απορείτε για το ποια είναι τελικά η επαγγελματική σας καριέρα, μιας και πλέον το οικονομικό ζήτημα δεν αποτελεί το κύριο στόχο επίτευξης στα επαγγελματικά σας. Αποτέλεσμα: Είστε ιδιαίτερα προικισμένοι με το ταλέντο της επικοινωνίας και από εδώ και πέρα όποιες αλλαγές υπάρξουν στην καριέρα σας πρόκειται να είναι μόνο για κάτι καλύτερο για εσάς και το μέλλον σας.

Οι δύο εκλείψεις που θα γίνουν πάνω στον 10 οίκο σας, στις 8 Μαρτίου και 16 Σεπτεμβρίου, έχουν ως κυβερνών πλανήτη τον Ποσειδώνα , το άστρο όχι μόνο του γκλάμουρ, αλλά επίσης και της καλλιτεχνικής και δημιουργικής ιδιοφυΐας.Αν λοιπόν τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε ένα πεδίο επαγγελματικής δράσης αντίστοιχο τότε θα καταφέρετε να διπλασιάσετε την δυνατότητα μίας εργασιακής καριέρας που να σας κάνει ευτυχισμένους εκατό τοις εκατό για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Για να προσθέσουν περισσότερη συμπαντική ενέργεια στην δημιουργική σφοδρότητα, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα τοποθετηθούν σε ένα ουράνιο γεωμετρικό πρότυπο το οποίο θα σας προκαλέσει να γίνετε πιο εγωκεντρικοί και να ικανοποιήσετε οτιδήποτε φαίνεται στους άλλους ως όνειρα θερινής νυχτός. Την εβδομάδα της 20 Μαρτίου η ένταση αυτή θα φτάσει στο πικ της με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί μπροστά σας η υπόδειξη μιας ευκαιρίας που αν και φαίνεται εκείνη την στιγμή να είναι πέρα των δυνατοτήτων σας, θα καρποφορήσει υπέρ σας κατά τους ερχόμενους μήνες. Μην ξεχνάτε μόνο ότι τα αστέρια αυτά θα βρίσκονται σε μία διαμάχη μεταξύ τους , και έτσι θα σας στέλνουν συνεχώς ανάμεικτα μηνύματα όπου από την μία ο Κρόνος θα σας προτείνει να συνεχίσετε την σκληρή εργασία, ενώ ο Ποσειδώνας θα σας λέει ότι είστε φαβορί στον τομέα αυτόν

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτός που θα θέσει το σκηνικό αυτό επιτυχίας σε ενεργοποίηση αργότερα , είναι ο πλανήτης -υποκινητής Άρης , την στιγμή που θα πορεύεται ανάδρομα πάνω από τον 6ο οίκο σας – τον οίκο των επαναλαμβανόμενων εργασιών. Την στιγμή που ο Άρης θα εισέλθει στον οίκο σας, θα είναι τρομερά δύσκολο να παίζετε ομαδικά , για αυτό καθ’όλη την διάβαση του αυτή η οποία θα κρατήσει αρκετά χρονικά μιλώντας, θα σας βοηθήσει με το να σας στηρίξει και να σας ωθήσει στο να σταθείτε στα πόδια σας και να ξεκινήσετε την σόλο επαγγελματική σας καριέρα όπου θα έρχεστε σε επαφή με τους υπολοίπους απλά αραιά και που , όταν αυτό θα είναι φυσικά απαραίτητο ώστε να φτάσετε στην επιτυχής και πλήρη υλοποίηση του έργου σας.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πρώτη του Σεπτέμβρη φέρνει μία Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου, προκαλώντας τον Ήλιο στο ζώδιο σας αλλά και εσάς ΄τους ίδιους να προσκολληθείτε στην απόλυτη αλήθεια και μόνο σε αυτήν. Όμως σε περίπτωση που δεν το έχετε πράξει αυτό τότε αυτοί που θα κάνουν κουμάντο , πάνω από εσάς θα είναι αρκετά δύσκολοι στο να τους χειριστείτε και θα σας δυσκολέψουν επίσης αρκετά στην πρόοδο σας. Στις 16 Σεπτεμβρίου μία Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου θα κυβερνάει και πάλι ο πλανήτης Ποσειδώνας, θα σας δώσει μία πρώτη ιδέα από την γκλάμουρ αυτή θέση εργασίας που είναι στα σκαριά μελλοντικά για εσάς.

Το 2016 επομένως θα είναι μία χρονιά επιλογών για εσάς τους Διδύμους, και αν αποφασίσετε ότι θέλετε να ατενίζετε την αλλαγή της καριέρας σας, τότε καλά θα κάνετε να καταφέρετε να ρυθμίσετε τον προσωπικό σας εργασιακό ρυθμό προόδου και παραγωγής αντίστοιχα.

zodia-astra-tarot