2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις λεων

zwdio-lewn-ilios

2016  Δραματικοί, γενναιόδωροι και ευγενικοί, είστε…. το ονειρικό ραντεβού του καθενός. Και αυτή η χρονιά δεν διαφέρει, ίσως μονάχα στο ότι ίσως γίνετε λίγο πιο δοτικοί προς τους άλλους και εσείς.

Ο Δίας , το άστρο δωρητής, θα ξεπεράσει τον εαυτό του φέτος με το να προσφέρει όμορφα δώρα δεξιά και αριστερά χωρίς ιδιαίτερο λόγο βασικά. Βρίσκεται στον 2ο οίκο του ζωδίου σας  , τον οίκο των κτήσεων , και σας φέρνει αφθονία οικειότητας και όμορφων συναισθημάτων

Αν έχετε μία- ή θέλετε μία- ερωτική σχέση, τότε αυτή φέτος θα εκπέμπει την λάμψη των ερωτικών σχέσεων που βλέπουμε στις οθόνες του σινεμά ή διαβάζουμε στα μυθιστορήματα. Η πλειοψηφία των αστεριών θα βρίσκεται γύρω από την περιοχή της ζώνης των διαπροσωπικών σας σχέσεων , και σας δίνουν το πράσινο φως για την όποια νέα ιδέα έχετε πλάσει στο μυαλό σας τελευταίως.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πιθανότατα να μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε την επιρροή του πλανήτη Κρόνου και να αφήσετε μονάχα τις καλές στιγμές να υπάρχουν και να βιώνονται από εσάς καθημερινά. . .. . Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος ασκεί μία πίεση με την μορφή ότι σας ωθεί υπερβολικά προς την κατεύθυνση του να προβείτε στην γνωστοποίηση της δέσμευσης σας απέναντι στο πρόσωπο του συντρόφου σας, θέτοντας την σχέση σε ένα άλλο πιο κοινωνικά σταθερό επίπεδο, στην έντονη βελτίωση της απόδοσης σας στην θέση εργασίας σας, και στην παρακολούθηση από εσάς ανά τακτά διαστήματα της συνολικής εικόνας των οικονομικών σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όσο θα περνάνε οι ημέρες θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο το να αγνοείτε την επιρροή του Κρόνου επάνω σας αλλά και επάνω στην καθημερινότητα σας, αφού ο ίδιος πρόκειται να φέρει εις πέρας τον σκοπό του διαμέσου των διαφόρων εκλείψεων που θα υπάρξουν στο ουράνιο στερέωμα το 2016. Όλες οι εκλείψεις πρόκειται να φωτίσουν τον τομέα των οικονομικών σας με αποτέλεσμα να σας θυμίσουν να ότι πρέπει να πατάτε στην πραγματικότητα και να αποφεύγετε την λήψη μη απαραίτητων ρίσκων. Συνολικά μιλώντας, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερη χρονιά από το 2016 για να επεκταθείτε τόσο στον τομέα της αγάπης και του έρωτα όσο και στον τομέα των χρημάτων.

 

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Όταν αγαπάτε , αγαπάτε ειλικρινά , σε βάθος  αλλά και μακροχρόνια. Βαθιά μέσα σας επιθυμείτε η σχέση σας να κρατήσει για πάντα , και όταν αυτό δεν συμβαίνει , σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεση σας. Το έτος 2016, η ίδια αδρεναλίνη στον αέρα που υπάρχει για τους αδέσμευτους Λέοντες , οι οποίοι θέλουν πάνω από όλα να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό ξεχωριστό έρωτα για το υπόλοιπο της ζωής τους, υπάρχει και για τους δεσμευμένους, και έτσι οι διαπροσωπικές σχέσεις για τα άτομα του ζωδίου αυτού εμβαθύνονται γενικώς.

Το αστέρι της φαντασίας, της μαγείας και του μυστηρίου – ο Ποσειδώνας- βρίσκεται στην περιοχή της πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνίας του ζωδίου. Παρόλα αυτά όμως οφείλετε να είστε επίσης και ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας και ο Ποσειδώνας συνεπάγεται και  την ύπαρξη διαφόρων ψευδαισθήσεων, άρα θα πρέπει να ξέρετε ότι σίγουρα ακολουθείτε αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητα και σας δείχνει το ταίρι σας, και όχι απλά αυτό που εσείς επιθυμείτε αλλά απλά δεν υπάρχει εκεί.

zwdia-agnh

Δυο εκ των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν φέτος, η πρώτη στις 8 Μαρτίου (η ηλιακή έκλειψη ) και η δεύτερη στις 16 Σεπτεμβρίου (η σεληνιακή έκλειψη) βοηθάνε και ενθαρρύνουν τον εν λόγω “απατεώνα” Ποσειδώνα , ο οποίος μάλιστα διοικεί απόλυτα τον οίκο της οικειότητας , του αστρικού σας χάρτη. Με το να βρίσκετε ακόμη στον οίκο σας αυτόν, καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς να περιμένετε καταστάσεις όπου οι ερωτικές σπίθες θα είναι ικανές ακόμα και να ανάψουν πυρκαγιά αφού η όλη σας επιθυμία θα είναι απλά να μείνετε στο σπίτι με τον σύντροφο σας , να κλείσετε την πόρτα και να πετάξετε το κλειδί.

Οι καλοκαιρινοί μήνες ακολουθούνται από την αλλαγή της μουσικής υπόκρουσης της σχέσης σας, όπου και οι δυο σας , και εσείς αλλά και το ταίρι σας θα δείτε μία αλλαγή στην μέχρι τώρα συνηθισμένη αντίδραση σας, η οποία θα πάρει την μορφή ενός ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε παρέα. Μπορεί ακόμα και να νιώσετε ηρεμία μέσα από μία ασυγκράτητη επιθυμία μιας ασυγκράτητης μετοίκησης. Μέρα με την μέρα ο προσωπικός σας καθημερινός ρυθμός θα γίνει ακόμα πιο χαρούμενος και ζωντανός αν είναι δυνατόν φυσικά να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη έξαψη από αυτήν που ήδη έχετε σε αυτή την ισχυρή ρομαντική σας σχέση.

zodia-zwdia-88-1

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δίας θα εισέλθει στον 3ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο των συζητήσεων, και δυο εκλείψεις που θα ακολουθήσουν μετέπειτα στο ουράνιο στερέωμα θα προσδώσουν μεγαλύτερη ισχύ και δύναμη σε αυτή την συναρπαστική και βαθιά φλυαρία σας. Ο Δίας βρίσκεται απομονωμένος ανάμεσα στην 1η Σεπτεμβρίου και στην 16η Σεπτεμβρίου, ημέρες κατά τις οποίες έχουμε τις δυο προαναφερόμενες εκλείψεις στον Ουρανό, φαινόμενα τα οποία θα επισπεύσουν τις κακές συζητήσεις που θα υπάρξουν μεταξύ σας, που εδώ θα σας κάνουν να αισθανθείτε μια ακαταμάχητη ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλον.

 

Και οι δυο σας θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά για το μέλλον και τα συναισθήματα σας θα είναι πάρα πολύ δυνατά. Θα είναι όμως ισχυρά αρκετά ώστε να νομιμοποιήσετε τον δεσμό αυτό; Αν όχι ακόμα, τότε απλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε αρχικώς. Όταν ο Λέων εντοπίσει αυτό το μοναδικό άτομο της ζωής του, τότε προχωράει βάζοντας την μέγιστη ταχύτητα, και δίνει στο ταίρι του όλο του τον εαυτό.

Ο Άρης , αυτός ο γκάνγκστερ της αγάπης, βρίσκεται σε μία συναρπαστική ετοιμασία και όπως είναι γνωστό , δεν χρησιμοποιεί λόγια και λέξεις, απλά πράττει. Κάτι μεγάλο πρόκειται λοιπόν να συμβεί σύντομα και το νιώθετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Απολαύστε την φετινή χρονιά λοιπόν Λέοντες, καθώς είναι μια χρονιά γεμάτη ως τέλους από ευκαιρίες . Πιθανότατα να βρίσκεστε ακόμα και στα άκρα της ερωτικής τρέλας , και αυτός είναι και ο λόγος που κατά την διάρκεια της ημέρας, κοιτάζετε το τηλέφωνο σας, τα μηνύματα σας στο κινητό, ή στο κομπιούτερ σχεδόν συνέχεια κάθε ώρα της ημέρας φυσικά.

zvdia-zwdia-tarw

2016 ζωδια Καριέρα

Ο Κρόνος, ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου, έχει ξοδέψει τα τελευταία αυτά έτη με το να σας προετοιμάζει για την ανάκαμψη της επαγγελματικής σας καριέρας και πλέον τώρα που αυτός ο πλανήτης κατοικεί στον 5ο οίκο σας, να αισθάνεστε επιτέλους πολύ πιο άνετα συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη , με την κατεύθυνση που ακολουθεί η επαγγελματική καριέρα σας. Για περισσότερα από ΄κάμποσα έτη τώρα , έχετε περάσει το χρόνο σας με το να αναθεωρήσατε και να αναδιοργανώσατε το χρονικό και πρακτικό πλάνο υλοποίησης όλων των εργασιών σας και των πρότζεκτ που αναλάβατε ή ακόμα και του να αλλάξατε εντελώς θέση εργασίας και καριέρα.

Όταν το σύμπαν μας καλεί για αλλαγή, Λέοντες, το δείχνει με περισσότερους από έναν τρόπο στη ζωή μας. Τέλος, είχατε ακόμη τον Πλούτωνα για τα πέντε τελευταία αυτά χρόνια στον 6ο οίκο της καριέρας σας, τον οίκο του προσωπικού σας κόπου όπως εκφράζεται μέσα από το ηλιακό αστρικό σύστημα, γεγονός που έφερε μία ολόκληρη μεταμόρφωση των συνηθειών σας στον εργασιακό τομέα όλα αυτά τα έτη που πέρασαν, και που σας οδήγησαν ακριβώς σε αυτό το σημείο του Σύμπαντος .

Μαζί με αυτούς τους βαρέων βαρών  τύπου πλανητες , να εργάζονται παράλληλα λοιπόν γίνατε ολοένα και πιο εύκολοι στην αποδοχή και υλοποίηση της μεταμόρφωσης σας με αυτή την οικεία και ήρεμη συμπεριφορά που μόνο εσείς κατέχετε άριστα.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Άρης αυτό το ταχύτατο κινούμενο άστρο των εγωιστικών μας επιθυμιών θα βρεθεί στον 5ο οίκο σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους 2016. ,αναμοχλεύοντας τις πηγές ενέργειας της δημιουργικότητας σας, την φιλοδοξία σας, χαρίζοντας σας μια περισσότερο ακόμη δυνατή αυτοπεποίθηση. Παραμένει σε αυτό το πεδίο των επιτευγμάτων σας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 και έπειτα εισχωρεί στον οίκο των επαγγελματικών σας, κάνοντας σας να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την φιλοδοξία , αυτοπεποίθηση ταλέντα και πείρα σας για το δικό σας επαγγελματικό και οικονομικό όφελος. Οι δυο πονηρές εκλείψεις του μήνα Σεπτέμβρη που ακολουθούν θα επηρεάσουν και τα επαγγελματικά με οικονομικά σας οφέλη αλλά και την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην ξεχνάτε πως στον οίκο των οικονομικών σας στέκει και ο πλανήτης Ουρανός οπότε εκείνη την περίοδο του 2016 να περιμένετε αύξηση των εσόδων σας, μιας και θα λαμβάνετε χρήματα πέρα από το εισόδημα που προέρχεται από την καθιερωμένη θέση εργασίας σας. Πιθανότατα μιας και μιλάμε για τα άτομα του ζωδίου σας η αύξηση αυτή των εσόδων μπορεί να οφείλετε είτε σε κάποιο νικητήριο τυχερό λαχνό, είτε σε μια επένδυση που κάνατε. Γενικά, το έτος 2016 είναι αρκετά καλό για εσάς τους Λέοντες, όμως το 2017 που ακολουθεί είναι ακόμα καλύτερο μιας και όλο το 2016 θα εργάζεστε πίσω από τα φώτα της σκηνής για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας , ώστε να είναι έτοιμος ένα χρόνο μετά να αναλάβει τις ευκαιρίες που θα του εμφανιστούν αλλά και να συνεχίσει να αξιοποιεί σωστά τα επιτεύγματα που θα έχει αποκτήσει το 2016.

zodia-astra-tarot