2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις ταυρος

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

2016  Ο 5ος οίκος σας, ο οποίος σχετίζεται μία αρκετά τολμηρή αλλά παράλληλα αμέριμνη αγάπη, με την δημιουργικότητα, τα σπορ και ναι τα παιδιά, είναι το κλειδί της ευτυχίας για το έτος που έρχεται. O πάντα θερμός Ταύρος κρύβει μέσα του μία κρυφή πτυχή ενός κακού αγοριού/κοριτσιού ως χαρακτήρα, μια πτυχή που το έτος 2016 θα αναδυθεί στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να βιώσετε αρκετές καινούριες και λάγνες εμπειρίες κατά την διάρκεια του.

Με τον Δία στον οίκο αυτό να περιμένετε να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα της εμφάνισης σας και να επεκτείνετε τις απόψεις σας επάνω στην αγάπη….. και την άσβεστη δίψα που έχετε για την κατοχή αυτής. Επίσης ο αιώνιος διδάσκαλος Κρόνος πρόκειται να είναι στον 8ο οίκο της οικειότητας, κάτι που θα σας σπρώχνει μακριά από τις επιπόλαιες σεξουαλικές επαφές και θα σας σπρώχνει περισσότερο προς σχέσεις αγάπης . Το έτος αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την εύρεση και την δημιουργία σχέσεων αληθινής αγάπης παρά με το σεξ.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Η αγάπη θα είναι στην ατμόσφαιρα καθ’όλη την διάρκεια του έτους 2016, αν και θα καταπιαστείτε επίσης και με άλλα σημαντικά εξίσου ζητήματα ζωής φέτος. Είναι όντως αλήθεια πως η πίστη μας ορίζει και τον τρόπο που ζούμε και εσείς με το να έχετε τον πλανήτη Ουρανό στο 12ο οίκο , θα αρχίσετε να αναθεωρείτε ή να αλλάζετε το τι πιστεύετε. Αυτή η αλλαγή θα συμβεί τόσο στον φιλοσοφικό όσο και στον θρησκευτικό τομέα της ιδεολογίας σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τέλος με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο του ζωδίου σας, κάποιοι από εσάς ίσως θελήσετε να γυρίσετε στο σχολείο ή να παρακολουθήσετε ακαδημαϊκά μαθήματα. Όταν λοιπόν τα δυο αυτά μεγάλα ουράνια σώματα ενωθούν, θα είστε όχι μονάχα έτοιμοι για αλλαγές, αλλά θα είστε και σε θέση να εορτάσετε τις αλλαγές σας αυτές.

 

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Τα τελευταία δύο έτη έχετε δείξει τρομερή υπομονή και κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμα και να αισθάνεστε κολλημένοι με τον Κρόνο συνεχώς επάνω από τον έβδομο οίκο της αγάπης και των ερωτικών σας σχέσεων. Ίσως μάλιστα να αισθανθήκατε πως ότι και να κάνατε ή να δώσατε σε αυτή την σχέση τελικά δεν έχετε τουλάχιστον μέχρι και σήμερα καταφέρει να οδηγήσετε την σχέση σας εκεί που επιθυμούσατε εξαρχής.

Με τον Ουρανό, τον έντονο αυτό πλανήτη να κυβερνάει τα πάντα από το προσκήνιο του 12ου οίκου σας, φαίνεται ότι το παρελθόν για εσάς υπήρξε ένας χαρακτήρας των ρομαντικών φαντασιώσεων σας, και μόνο ένα από αυτά τα πολλά σενάρια που έχετε φανταστεί ίσως είναι εκείνο που λέει την ιστορία του εκλεκτού εκείνου προσώπου που έφυγε από την ζωή σας και άφησε πίσω του ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό.

zwdia-fotia

Στις 8 Μαρτίου 2016 μία Ηλιακή έκλειψη στον 11ο οίκο του ζωδίου σας, ενώνεται με τον μαγικό πλανήτη Ποσειδώνα, και αυτή η ένωση είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόσασταν ώστε να κάνετε μια εκδρομή στην πιο πονηρή και ροζ εκδοχή της αγάπης και του έρωτα. Αυτή η Έκλειψη έχει την δύναμη ενός δυνατού χαρτιού τράπουλας, όμως είναι περισσότερο σαν το φαινόμενο της Νέας Σελήνης μόνο που εδώ είναι τόσο δυνατό το φαινόμενο αυτό λες και η Νέα Σελήνη έχει πάρει αναβολικά. Το αποτέλεσμα είναι να πέσει το κτητικό σας προφίλ και να να αναδυθεί η παιχνιδιάρικη πλευρά του είναι σας.

Ο κυβερνών πλανήτης σας Αφροδίτη πρόκειται κυριολεκτικά να επισκεφτεί όλους τους οίκους του ζωδίου σας και όταν τελειώσει αργότερα μέσα σε αυτή την χρονιά, θα ξαναρχίσει τον κύκλο της ξανά από την αρχή ακόμα μία φορά , “χτυπώντας” ενεργειακά πιο δυνατά τους οίκους της δέσμευσης, της οικειότητας και των οικονομικών σας, ώστε να σιγουρευτεί ότι λάβατε το μήνυμα της σίγουρα (σε περίπτωση που την πρώτη φορά , δεν κατανοήσατε πλήρως τον λόγο επίσκεψης της στους οίκους αυτούς του ζωδίου σας).

Είστε ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια – εάν το πιο ερωτικό ζώδιο – του Ζωδιακού Κύκλου και στις 23 Μαρτίου του 2016 μια Σεληνιακή Έκλειψη στον 6ο οίκο των αναγκαίων αλλαγών θα αναδείξει την ύπαρξη μιας νέας αγάπης η οποία έρχεται προς το μέρος σας. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα πρέπει να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να την θυσιάσετε για τον ενθουσιασμό και το καρδιοχτύπι που θα αισθάνεστε κατά την διάρκεια των κρυφών πρώτων ραντεβού που θα έχετε με το ταίρι σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Και για να γίνει το θέμα ακόμα πιο ενδιαφέρον ο Άρης – ο πλανήτης που πάντα παίζει εκτός ορίων και δεσμών- θα βρίσκεται στο ζώδιο του παιχνιδιάρη Τοξότη (και πάνω από τον οίκο της οικειότητας σας) με αποτέλεσμα να θελήσετε να πάτε και να πάτε όντως πέρα από κάθε γνωστό σας μέχρι σήμερα άκρο για χάρη μιας ερωτικής σχέσης που θεωρείτε ότι αξίζει αυτή την υπέρβαση και με το παραπάνω μάλιστα.

Τον μήνα Σεπτέμβρη θα τραβήξετε δύο ακόμα άγρια χαρτιά της τράπουλας του Σύμπαντος και τα δύο μάλιστα θα έχουν να κάνουν με την αγάπη.. Μία ηλιακή έκλειψη στις 1 Σεπτέμβρη στο ζώδιο της Παρθένου και η θέση της πάνω από τον 5ο οίκο σας που σχετίζεται με τις σχέσεις της μίας βραδιάς, αψιμαχεί με τον πλανήτη Δία, ο οποίος τελικά επεκτείνει την μαγεία αυτή με αποτέλεσμα κάτι που ήταν απλά μια γνωριμία της βραδιάς γίνεται η έναρξη μιας κανονικής ερωτικής σχέσης.

Το δεύτερο φαινόμενο είναι η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει πάνω από τον 11ο οίκο σας – της πραγματικής αγάπης. Φαινόμενο που θα ξυπνήσει μέσα σας την θέληση να σφραγίσετε την σχέση αυτή μια και καλή, να γνωρίσετε τους γονείς του ταιριού σας , να το επισημοποιήσετε και να βάλετε την έκφραση “το τέλος” στο βιβλίο της αναζήτησης της αγάπης στην ζωή σας. Η πραγματική αγάπη βέβαια ζητάει την δέσμευση τόσο του εαυτού σας όσο και του συντρόφου σας. Οπότε αν λαμβάνετε μηνύματα απόλυτης ειλικρίνειας κάθε φορά που φιλάτε το ταίρι σας, τότε δεν γίνεται να κάνετε λάθος και η απόφαση σας θα είναι εντελώς σωστή για να την προχωρήσετε ως τέλος.

zwdia-agnh

2016 ζωδια Καριέρα

Αν και η καριέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ζώδιο σας, αυτή την χρονιά δεν θα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σας. Ο Κρόνος, ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας- τον οίκο που αφορά τα χρήμα των άλλων – οπότε να περιμένετε να έχετε κέρδη στα οικονομικά σας μέσα από την αύξηση του μισθού σας ή την απολαβή χρημάτων υπό την μορφή μπόνους για την καλή απόδοση και παραγωγή στον τομέα εργασίας.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, είστε εντάξει και σταθεροί στο μονοπάτι της καριέρας σας, η οποία προβλέπεται να φτάσει στην κορύφωση της σε δυο με 4 έτη από φέτος. Προς το παρόν βρίσκεστε σε μία κατάσταση όπου μπορείτε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία τα περισσότερα από τα έργα που αναλαμβάνετε, κάτι που γίνεται τα τελευταία χρόνια όταν ο Κρόνος εισήλθε στην καθοδική πορεία του ζωδίου σας. Η αναγνώριση σας επαγγελματική είναι πιθανόν να έρθει φέτος , από άτομα με εξουσία στον τομέα σας, μιας και αυτό το έτος έχετε περισσότερη επιμονή και υπομονή από ότι συνήθως.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης περνάει τους πρώτους οχτώ μήνες του έτους , μέσα και έξω από τον 8ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να δέχεστε βοήθεια στην καριέρα σας από τις πηγές άλλων ατόμων. Ο Άρης εδώ λειτουργεί ως ηθικός αυτουργός και φέρνει στην επιφάνεια κρυφές πτυχές της καριέρας σας καθώς και φωτίζει την παράβλεψη κάποιων σημαντικών έργων.

Ο Δίας αποτελεί διπλό πρόβλημα φέτος διότι έτσι όπως σας ενισχύει διπλά την ένταση στην ερωτική σας ζωή, έτσι ακριβώς σας ωθεί στο να πάρετε περισσότερα ρίσκα στον τομέα των επαγγελματικών σας τους πρώτους έξι μήνες.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μπορεί αυτό να συμβαίνει για χάρη της προσωπικής σας ψυχαγωγίας το ζήτημα όμως είναι ότι είστε περισσότερο επιφυλακτικοί παρά σίγουροι για τις επενδύσεις αυτές. Μπορεί επομένως να σοκάρετε για λίγο τον οικονομικό σας σύμβουλο ή που και που εντελώς ξαφνικά να σταματήσετε ενώ είστε στον δρόμο για να αγοράσετε ξυστό. Όλα αυτά είναι γεγονότα , εντελώς εκτός της φυσιολογικής εικόνας της άριστης δουλειάς που κάνετε στο γραφείο σας.

Τον Σεπτέμβριο ο Δίας θα βρεθεί στον 6ο οίκο σας , επομένως αν αναζητάτε την δουλειά των ονείρων σας τότε να είστε σίγουροι ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βρείτε την θέση αυτή. Αν πάλι είστε ικανοποιημένοι με την δουλειά σας τότε το πιθανότερο είναι να εμφανιστούν μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής σας προόδου στην εργασία αυτή.

Μερικοί από εσάς αναζητούν μια πιο ουσιώδης εργασία ή αναζητούν μεγαλύτερο νόημα στο πως περνάνε αυτές τις 8 ώρες της ημέρας τους. Φέτος λοιπόν, εκτός της καθημερινής σας εργασίας το Σύμπαν φροντίζει να μεταμορφώσει ένα χόμπι ή ένα όνειρο σας σε κάτι που γίνεται πραγματικότητα με αποτέλεσμα να καλύπτει κάποιον άλλον τομέα της ζωής σας ώστε να εξισορροπεί το εργασιακό σας ωράριο αν αυτό δεν σας χαροποιεί εκατό τοις εκατό.

zodia-astra-tarot