2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Σκορπιος

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

2016  Πάντα είστε υπολογίσιμη δύναμη, Σκορπιοί και ιδίως το έτος 2016 που δεν έχετε απολύτως καμία διάθεση να βολευτείτε απλά όπως έχει η κατάσταση σε κανέναν τομέα της ζωής σας.

Είτε λοιπόν πρόκειται για τις προθέσεις του εραστή σας, τα θέματα της επαγγελματικής σας καριέρας, ή το καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό για το οποίο χρόνια τώρα ακούγονται ψίθυροι, εσείς προσωπικά -ιδίως την χρονιά αυτή που ο κυβερνών πλανήτης σας ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 3ο οίκο του ζωδίου σας, αναζητάτε την πλήρη σαφήνεια.

Αν και γενικά δεν θεωρήστε ιδιαίτερα ομιλητικοί, φέτος πρόκειται να υιοθετήσετε έναν τρόπο επικοινωνίας που βασίζετε στο σύνθημα “δεν παίρνουμε ούτε έναν κρατούμενο μαζί σας” . Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το 2016 θα πάψετε να κρατάτε πια τόσα πολλά μυστικά , και να τα θάβετε βαθιά μέσα σας, γνωρίζοντας μόνο εσείς την ύπαρξη του και θα αρχίσετε να ρίχνετε φως σε διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας σας μέσω της επικοινωνίας σας με τους γύρω σας, όπου θα αποκαλύψετε φυσικά και πολλά από αυτά σας τα μυστικά.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ποσειδώνας τώρα θα φέρει μία ατμόσφαιρα μυστηρίου και θα κάνει λίγο πιο πικάντικες τις ερωτικές σας περιπέτειες, μιας και η θέση του θα είναι ακριβώς στον 5ο σας οίκο- τον οίκο που σχετίζετε με τις ρομαντικές περιπέτειες ή τον έρωτα της μιας βραδιάς. Σε αυτόν τον τομέα , θα διοχετεύσετε αρκετό πάθος και δεν είναι καθόλου απίθανο μία ερωτική ιστορία που η αφήγηση της θα έπιανε το πολύ μία σελίδα γραφής συγγραφικά , να την μετατρέψετε σε ένα ολόκληρα διήγημα 500 σελίδων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Άρης από την άλλη, ο συγκυβερνήτης πλανήτης του γενέθλιου χάρτη σας, φέτος θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στον τομέα των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων καθώς και σε ότι αφορά άλυτα προσωπικά σας μυστήρια. Θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του έτους 2016 , διασχίζοντας τον προσωπικό τομέα της ύπαρξης σας, τομέα που πρόκειται μάλιστα να ταράξει έντονα αρκετές φορές έχοντας ως αποτέλεσμα περισσότερες από μία απαντήσεις ερωτημάτων που σας βασανίζουν χρόνια τώρα να εμφανιστούν ξεκάθαρες μέσα στο οπτικό σας πεδίο.

Τέλος η επιρροή του Κρόνου την χρονιά αυτή , ανεξάρτητα με το αν είστε ήδη επιτυχημένος ή όχι, θα σας κάνει να αισθάνεστε συνεχώς πως υπάρχει έλλειψη χρηματικών κονδυλίων. Έτσι θα θελήσετε με κάθε λεπτομέρεια να ενημερωθείτε για το τι σας ανήκει νόμιμα, τι δηλαδή αποτελεί περιουσιακό σας στοιχείο απόλυτα : είτε αυτά είναι  χρηματικά ποσά, είτε είναι ένα ταμειακό καταπίστευμα είτε πρόκειται για ένα μπαούλο αντίκα που ανήκει στην οικογένεια σας επί σειρά γενεών τώρα.

zodia-zvdia-75

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Με τον πλανήτη των έντονων ροζ ονείρων Ποσειδώνα στον 5ο οίκο του ζωδίου σας αυτό το έτος, η αγάπη, οι ερωτικές περιπέτειες και οι σεξουαλικές περιπτύξεις θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα ενέργειας και τους 12 μήνες του έτους 2016. Και για αυτό και δεν σας κάνει καλό που και οι δυο Ηλιακές Εκλείψεις θα γίνουν στον ίδιο αυτόν 5ο οίκο σας , τον οίκο της αγάπης, γεγονός που θα αποτελέσει πρόκληση για εσάς. Η έκλειψη ως γνωστόν είναι πάντα μια διακοπή ή μια αλλαγή του καθιερωμένου στάτους σας. Για του αδέσμευτους Σκορπιούς λοιπόν, (ακόμα όμως και για τους δεσμευμένους), αυτό σημαίνει ότι τον Μάρτιο και ξανά τον Σεπτέμβριο η παρουσία ενός νέου προσώπου στην προσωπική σας ζωή είναι επί ποδός.

Ο Σκορπιός κάνει πάντα διακρίσεις, και με τον Δία στην Παρθένο για το πρώτο μισό του έτους, είναι πιθανότατα να γίνουν τρομερά απαιτητικοί ως προς τους ερωτικούς συντρόφους τους. Η συμβουλή μου εδώ είναι απλά να ηρεμήσετε. Στα μέσα του Οκτώβρη 2016 ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού και θα υπάρξει αρκετή μυστικότητα- και ποιος λατρεύει περισσότερο τα μυστικά από εσάς;- επομένως εκείνη την εποχή η ρομαντική σας σχέση θα είναι ιδίως μυστηριώδες. Δεν θα χρειαστεί φυσικά κανείς να σας πει, ότι πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όσο αφορά την σχέση σας αυτή, είναι κάτι που θα το καταλαβαίνετε με την κάθε ανάσα σας αφού θα υπάρχει παντού στην ατμόσφαιρα ολόγυρα σας. Επίσης την ίδια εποχή θα σας συνεπάρει το αίσθημα του πόσο απόλυτα σας αγαπάει το πρόσωπο αυτό, ένα συναίσθημα που ίσως να μην έχετε βιώσει ξανά στην ζωή σας.

zwdia-taro-astra

Οι Σκορπιοί είναι εκ φύσεως θελκτικά σεξουαλικά όντα και με την θέση του Ποσειδώνα στον 5ο οίκο του σε παραλληλη θεση με τις δυο εκλείψεις που θα συμβούν εκεί, θα αποκτήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ερωτικού φλερτ την χρονιά αυτή. Συνήθως η αποπλάνηση σας γίνεται με ηρεμία και σπαταλώντας αρκετό χρόνο. Φέτος όμως θα αποκτήσετε μια πιο γρήγορη και εμφανή εκδήλωση των ερωτικών σας προθέσεων. Επομένως η εμφανής σας αυτή εκδήλωση μαζί με το εκ φύσεως χαρακτηριστικό της ήσυχης έντασης που σας διακατέχει, δηλαδή το πάθος μαζί με το μπουκάλι κρασί, την απαλή μουσική , θα λειτουργεί ως κάτι το μαγικό .

Ποτέ σας δεν δείχνετε υπερβολική προθυμία και αυτή σας η τακτική λειτουργεί άψογα υπέρ σας την χρονιά αυτή. Και μόλις αποκτήσετε το ενδιαφέρον του ερωτικού αντικειμένου που σας ενδιαφέρει τότε ενεργοποιείτε την ικανότητα σας να κάνετε τον άλλον να νιώθει υπερβολικά οικεία δίπλα σας, και πετυχαίνετε τον αρχικό σας σκοπό

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-agnh

Ο Άρης ο συγκυβερνήτης πλανήτης σας, θα είναι ανάδρομος από τις 17 Απριλίου 2016 ως τις 29 Ιουνίου, και αυτή θα είναι και η χρονική περίοδος που αυτός ο αντί συμβατικά σκεπτόμενος πλανήτης σας, που πάντα σκέπτεται εκτός της πεπατημένης, θα σας ωθήσει στο να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Έπειτα από τις 27 Σεπτεμβρίου 2016 ως τις 9 Νοεμβρίου θα έχει συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα πορεύονται μαζί , με αποτέλεσμα αυτό που ψάχνετε να είναι πλέον εντός του οπτικού σας πεδίου στην πραγματικότητα.

Το κερασάκι στην τούρτα για εσάς τους Σκορπιούς το έτος 2016 είναι το άστρο της Αφροδίτης της θεάς της Αγάπης που φέτος θα τρέχει σαν την τρελή και θα εισέλθει και στους 12 οίκους του ζωδίου σας. εμποτίζοντας σας με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας από είχατε ουδέποτε στην ζωή σας. Η Αφροδίτη φέτος θα περάσει και αυτή αρκετό χρόνο σκεπτόμενη εκτός ορίων όπως και ο Άρης , με αποτέλεσμα τις 18 Οκτωβρίου 2016 ως τις 7 Δεκεμβρίου να πηγαίνετε από την μία εξωφρενική ερωτική παρεκτροπή στην επόμενη. Είναι πιθανότατο να κινηθείτε έξω από τους συνήθεις κοινωνικούς σας κύκλους και εκτός των παρεών σας και να έχετε βρει νέες γνωριμίες φιλικές αλλά και ερωτικές.

zwdia

2016 ζωδια Καριέρα

Καμία πρόβλεψη σχετικά με την καριέρα σας δεν μπορεί να γίνει αν δεν συμπεριλάβουμε και τον Κρόνο στην μίξη των πλανητών του ουράνιου χάρτη σας αυτή την χρονιά. Επομένως με τον Κρόνο να βρίσκετε στον δεύτερο οίκο σας, θα μάθετε το τι είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς φέτος

Ίσως περάσατε τα τελευταία αυτά έτη της ζωής σας αξιολογώντας εκ νέου τα επαγγελματικά σας σχέδια ή αναμορφώνοντας το είδος των φιλοδοξιών σας. Προσέξτε όμως μην αφήσετε αυτές τις στιγμιαίες επιθυμίες σας να αντικαταστήσουν αυτό που πραγματικά είστε, ιδίως τώρα που αισθάνεστε ευάλωτοι. Διότι αυτή σας η ανασφάλεια μπορεί πολύ εύκολα να σας κάνει να χάσετε την οπτική σας επαφή με τους πραγματικούς στόχους της ζωής σας.

Ο Άρης ο νευρικός αυτός συγκυβερνήτης του αστρικού σας χάρτη επίσης θα βρεθεί στον 2ο οίκο σας, τον οίκο που αφορά το ατομικό σας εισόδημα, από τις 5 Μαρτίου 2016 ως τις 27 Μαρτίου 2016 και έτσι θα νιώσετε λες και ο έλεγχος έχει γλιστρήσει από τα χέρια σας. Τέλος κατά την διάρκεια της μετάβασης αυτής καλό θα ήταν να μην συσχετιστείτε με ότι κατέχεται υπό την οικονομική έννοια , δηλαδή με τον πλούτο που έχετε διότι σε αυτή την περίπτωση θα βρεθείτε στην θέση του να κάνετε αγορές που πραγματικά δεν χρειαζόταν να τις κάνετε μόνο και μόνο από αυθορμητισμό ή υπέρ καταναλωτισμό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ο Δίας, το άστρο της αφθονίας σας ωθεί στο να διασκεδάσετε αρκετά. Ιδίως το πρώτο μισό του χρόνου αυτού που θα είναι στο 11ο οίκο σας, θα προάγει την αυτό εκτίμηση σας καθώς και θα μοστράρει την δημιουργική σας πλευρά κυρίως στην εργασία σας.

Ο Δίας κατά αυτό το χρονικό διάστημα θα προβεί στην δημιουργία αρκετών ουράνιων διαβημάτων προς τον κυβερνών πλανήτης σας τον Πλούτωνα, οπότε από οικονομικής απόψεως μιλώντας θα διακατέχεστε από το συναίσθημα ότι είστε κάτι παραπάνω από επιτυχημένοι, και σίγουρα κάτι περισσότερο από ευλογημένοι στο ζήτημα αυτό

Ο Ποσειδώνας ανά τακτά διαστήματα θα παίξει το ρόλο του υπαίτιου καθώς αντιτίθεται στον Δία ως τον Σεπτέμβριο του 2016, και επομένως θα υπάρξουν και αρκετές φορές που θα χρειαστεί πραγματικά να ταρακουνήσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας ώστε να τελειώσει επιτέλους ένα έργο που έχει αναλάβει και που απλά θέλει δυο ακόμα βήματα για να πείτε τέλος. Πολλές φορές επίσης θα σας αποσπάσει την προσοχή από την εργασία σας και θα σας κυριεύσει μέσω του συναισθήματος της φυγής, κάνοντας σας να θέλετε να αποδράσετε από την καθημερινή σας ρουτίνα πάση θυσία.

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού και επίσης στο 6ο οίκο -της εργασίας. Είναι λοιπόν ακριβώς από αυτή την ημερομηνία και ως το τέλος του 2016 που θα δείτε τα αποτελέσματα που αναμένατε στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Ταυτόχρονα θα έχετε και έναν νέο σκοπό μέσα σας είτε αυτός έχει να κάνει με την ύπαρξη μιας καλύτερης από την τωρινή σας εργασιακής θέσης είτε με την ύπαρξη μεγαλύτερης οικονομικής αμοιβής από αυτήν που λαμβάνετε ή και τα δυο… θα είναι στα σκαριά το διάστημα αυτό

το 2016 είναι για τους Σκορπιούς ένα έτος απαντήσεων και διεύρυνσης. Μερικοί από εσάς πιθανότατα να υιοθετήσουν έναν εκ νέου τρόπο συμπεριφοράς και αντίδρασης. Θα αισθανθείτε περήφανοι για ότι υπήρξα τε και καταφέρατε τα προηγούμενα έτη με αποτέλεσμα να αφήσετε τον επιμελή αυτό εαυτό σας, ελεύθερο να βρεθεί στην απέναντι όχθη και μυρίσει τα ρόδα που του απέδωσε η σκληρή του εργασία τόσων ετών. …

zwdia-3-zodia