2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

zwdia-evdomadiaies-20261014

2016 ωροσκοπιο ζωδια κριός

Αν είστε δεσμευμένοι τον χειμώνα αυτό, τότε θα περάσετε αρκετές στιγμές ταξιδεύοντας μέσα στον εσωτερικό κόσμο ο ένας του άλλου, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Από τις 3 Ιανουαρίου 2016 ως 5 Μαρτίου, ο κυβερνών πλανήτης σας ο Άρης θα ταξιδεύει στο ζώδιο του Σκορπιού ενώ θα στέκει ακριβώς επάνω από τον 8ο οίκο σας- τον οίκο των Κοινών Πόρων.

Τόσο εσείς όσο όμως και ο/η σύντροφος σας θα είστε αρκετά περίεργοι να εξερευνήσετε την πιο σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σας και το αντίθετο, το εν λόγω διάστημα. Παράλληλα θα σας δοθεί και η ευκαιρία να ξεπεράσετε θαρραλέα όποιους φόβους ή κακές σκέψεις έχετε μέσα σας , οι οποίες ως και σήμερα αποτελούσαν εμπόδιο από το να ανοίξετε απολύτως την καρδιά σας στην αγάπη σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

8 Ιανουαρίου 2016 δώστε λίγο προσοχή καθώς μια μικρή διαφωνία απόψεων ίσως φέρει αναστάτωση και φέρει μια κάποια τρικυμία στην κατά τα άλλα ήρεμη πνευματική κατάσταση που επικρατεί στην ερωτική σας σχέση.

Πριν λοιπόν προβείτε στην λήψη όποιας βεβιασμένης απόφασης αποκλειστικά βασισμένοι στην διαφωνία αυτή των απόψεων σας, αφήστε να καταλαγιάσει λίγο η ένταση…. και μετά πάρτε την απόφαση σας- αυτή είναι η δική μου συμβουλή…

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν τώρα είστε αδέσμευτοι τότε η Πανσέληνος που θα εμφανιστεί στον ουρανό στις 23 Ιανουαρίου του 2016 θα έχει τον ρόλο του εισηγητή της ευκαιρίας εύρεσης της αληθινής αγάπης τον χειμώνα αυτό.

Μην αποκλείσετε επίσης καθόλου το γεγονός κάποιος φίλος μέχρι στιγμής να γίνει το ερωτικό σας ταίρι κατά το υπόλοιπο του χειμώνα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να δώσετε βάση στις αντιδράσεις μεταξύ εσάς και εν λόγω φίλου σας, καθώς κυρίως το διάστημα 16 Φεβρουαρίου ως και 12 Μαρτίου η ερωτική χημεία μεταξύ σας θα είναι εντελώς προφανής.

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia

2016 ωροσκοπιο ζωδια ταύρος

Εσείς και ο σύντροφος σας πιθανότατα τον χειμώνα αυτό να νιώσετε ότι πρέπει να αυξήσετε λίγο την ένταση που αντιστοιχεί στην μεταξύ σας ερωτική σχέση λίγο περισσότερο ακόμα. Από τις 3 Ιανουαρίου 2016 ως και τις 5 Μαρτίου θα βιώνετε μια ερωτική φωτιά ανάμεσα σας, εντελώς καινούρια ως συναίσθημα, όμως αν δεν προσέξετε τότε μπορεί ένας εκ των δύο ή και οι δυο σας να καταλήξετε να καείτε κυριολεκτικά.

Να περιμένετε να βιώσετε περισσότερο πάθος αλλά και περισσότερες διαφωνίες. Μπορεί να φτάσετε ακόμα και στο σημείο να τσακώνεστε για το πως θα μοιράσετε την πληρωμή των λογαριασμών του σπιτιού ή ποια ερωτική στάση είναι καλύτερη… Αυτό όμως που χρειάζεται την πλήρη προσοχή σας είναι η ύπαρξη συναισθημάτων ιδιοκτησίας και ζηλοφθονίας. Αν δείτε ότι αρχίζουν αυτά τα συναισθήματα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην σχέση σας τότε κάντε ότι μπορείτε και ακόμα παραπάνω ώστε να τα εξαφανίσετε κατά την γέννηση τους.

Η 10η Φεβρουαρίου 2016 τώρα θα είναι η απόλυτη ρομαντική- ερωτική ημέρα της ζωής σας. Αν είστε δίχως ταίρι, τότε την ημέρα αυτή θα συναντήσετε ένα καινούριο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σας ανοίξει τον δρόμο σε πρωτόγνωρες προς εσάς προοπτικές και όψεις της καθημερινής ζωής του κόσμου. Το αίσθημα του ρομαντισμού επίσης θα είναι πλήρες ικανοποιημένο την 22α του Φεβρουαρίου με την παρουσία της Πανσέληνου στον ουρανό και ακριβώς στον τομέα της αγάπης για το ζώδιο σας. Το αποτέλεσμα; Θα νιώσετε την καρδιά σας πλήρες και θα είστε ευτυχισμένοι.

zwdia

2016 ωροσκοπιο ζωδια δίδυμοι

Εσείς και το ταίρι σας θα βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία το χρονικό διάστημα 30 Δεκεμβρίου του 2015 με 23 Ιανουαρίου 2016. Απολαύστε αυτή την ευδαιμονία λοιπόν, για όσο διαρκέσει μιας και τα άστρα προμηνύουν ότι από τις 5 Μαρτίου 2016 και ύστερα θα υπάρξουν αρκετές διαφωνίες στην ερωτική σας ζωή και τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που είχα πριν. Εκείνη την στιγμή, θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά έχετε περισσότερα θέματα να συζητήσετε και να τακτοποιήσετε σχετικά με το κοινό σας μέλλον, από όσα αρχικά θεωρούσατε ότι υπήρχαν μεταξύ σας.

Τον εν λόγω χειμώνα, το ζήτημα αυτό πιθανότατα να ανέλθει στην επιφάνεια κατά τις 5 Ιανουαρίου με διάρκεια σίγουρα ως και την 25η του ίδιου μήνα, καθώς ο πλανήτης Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από μια περιοχή , η οποία απέχει ελάχιστα από τον οίκο του ζωδίου σας που αφορά την οικειότητα και τα από κοινά οικονομικά θέματα. Όποιο και να είναι το θέμα της διαφωνίας σας, είτε θα λειτουργήσει ως καύσιμο μετατρέποντας τις απλές διαμάχες σε κανονικές μάχες πολέμου είτε θα γίνει η βάση οργάνωσης και ένωσης των δυνάμεων σας ώστε να ξεπεράσετε το πρόβλημα ως ζευγάρι χρησιμοποιώντας την οδό της ανοιχτής μεταξύ σας επικοινωνίας.

Αν τον χειμώνα αυτό δεν ασχοληθείτε και δεν εργαστείτε πάνω στην καλυτέρευση της ερωτικής σας σχέσης, τότε να ξέρετε ότι μετέπειτα για παράδειγμα την εποχή της Άνοιξης ή όποια προσπάθεια καλυτέρευσης της , το πιθανότερο είναι να πέσει στο κενό. Για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία αυτή που σας στέλνει το Σύμπαν, και απλά καλύψετε τα προβλήματα σας, κρύβοντας σας κάτω από το χαλί

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

2016 ωροσκοπιο ζωδια καρκίνος

Παρόλο που θα ξεκινήσετε τον χειμώνα αυτό όντας υπερβολικά συναισθηματικοί, με το πέρας των ημερών τα ζητήματα της καρδιάς σας θα μετατραπούν σε πιο καυτά ερωτικά σκηνικά. Ανάμεσα λοιπόν στις 3 με 5 Μαρτίου 2016 θα έχετε την ευκαιρία να ικανοποιήσετε κάθε σεξουαλική σας φαντασίωση με κάποιο πολύ σημαντικό προς εσάς άτομο.

Αν είστε αδέσμευτη αυτή η ευκαιρία μπορεί πραγματικά να είναι ο χτύπος της αγάπης στην δική σας πόρτα, οπότε μην την χαραμίσετε- ανοίξτε με την πρώτη την πόρτα της καρδιάς σας σε αυτή ή αυτόν.

Αν είστε δεσμευμένοι, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά που σας περιμένουν τον χειμώνα αυτό στον τομέα του έρωτα και της αγάπης. Ένα από αυτά είναι πως η επικοινωνία ανάμεσα σας προβλέπεται να δυσκολέψει αρκετά την περίοδο 5 με 25 Ιανουαρίου 2016.

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

Ευτυχώς όμως τα πράγματα θα μπουν ξανά στην θέση τους και επιπλέον 23 Ιανουαρίου ως 16 Φεβρουαρίου 2016 τα κύματα της αγάπης θα σας κατακλύζουν και πάλι. Φροντίστε μάλιστα ώστε το Σαββατοκύριακο της 5 Φεβρουαρίου εσείς και ο σύντροφος σας να βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, να πάτε ένα ταξίδι πχ, μιας και τα άστρα προβλέπουν της σπίθες του έρωτα να βρίσκονται στο πικ τους και παντού στην ατμόσφαιρα της γης.

Τέλος με ότι και αν ασχοληθείτε τον χειμώνα αυτό μην αφήσετε για κανέναν απολύτως λόγο τα εργασιακά σας προβλήματα να επηρεάσουν την αγάπη σας. Σε αυτή την περίπτωση οι τα όποια ζητήματα στην δουλειά μπορούν απλά να περιμένουν

zwdia-agnh