2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Η Αγάπη αγγίζει τα ύψη και τα βάθη αυτή τη σεζόν

Αυτόν τον χειμώνα, ο ρομαντισμός θα απολαύσει μία καταπληκτική ευκαιρία να εξισορροπήσει τα βάθη και τα ύψη της αγάπης. Από τις 30 Δεκεμβρίου 2015 ως τις 23 Ιανουαρίου 2016 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, προσφέροντας μια ευρεία οπτική της ερωτικής σας ζωής.

Θα είναι μονάχα το γεγονός ότι θα καταφέρετε να δείτε την γενικότερη εικόνα , αλλά και ότι θα αισθανθείτε αρκετά πιο ανοιχτόκαρδοι και αισιόδοξοι απέναντι στην αγάπη. Παρόλο που στις 5 Ιανουαρίου 2016 ο ρομαντισμός θα είναι κάπως ασαφής και η βαρύτητα της ερωτικής σας σχέσης θα είναι ξεκάθαρη στις 8 του Γενάρη, τα καλά νέα είναι πως τουλάχιστον θα γνωρίζετε που ακριβώς στέκεστε εσείς και ο σύντροφος σας.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη θα διασφαλίσει το γεγονός αυτό μέσω της μηνιαίας ζεύξης  που θα κάνει με τον πλανήτη Κρόνο ακριβώς την ίδια ημερομηνία δηλαδή 8 Ιανουαρίου του 2016.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όσο αφορά τα βάθη του τομέα της αγάπης τώρα.. ο πλανήτης Άρης στις 3 Ιανουαρίου 2016 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και παραμένει εκεί ως τις 5 Μαρτίου 2016, και το αποτέλεσμα που θα σας φέρει είναι η ξεκάθαρη διαπίστωση του τι είναι πρόθυμος ο σύντροφος σας να θυσιάσει προκειμένου να σας κρατήσει στην ζωή του και πόσο πολύ επιθυμεί να συνεχιστεί η ερωτική σας σχέση αυτή.

Η ενέργεια του να κυριεύσετε απόλυτα το ταίρι σας, δηλαδή να θεωρείτε ότι σας ανήκει απόλυτα, θα είναι τρομερά έντονη το προαναφερόμενο διάστημα, και καλό είναι να το γνωρίζετε εκ των προτέρων.

Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε ώστε να μην αφήσετε το σκοτάδι του πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού να καταπιεί την προσωπικότητα σας.

Αν επομένως νιώσετε περισσότερο ζηλιάρηδες, ανασφαλείς ή παρατηρήσετε ότι αποκτάτε εμμονές όσο αφορά το ταίρι σας, κάντε ένα βήμα προς τα πίσω και προσπαθήστε να λύσετε το ζήτημα λογικά.

zwdia

Στις 23 Ιανουαρίου 2016 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο εγκρατή ζώδιο του Αιγόκερω, και θα παραμείνει εκεί ως τις 16 του Φλεβάρη. Αν και ζητήματα καρδιάς θα δώσουν έμφαση στο αίσθημα της ευθύνης και της υπευθυνότητας, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα ζήσετε και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ερωτικά Σαββατοκύριακα του χειμώνα αυτού.

Σημειώστε από τώρα λοιπόν ως πιο πιθανό το Σαββατοκύριακο 5-7 Φλεβάρη όπου στο ουράνιο στερέωμα η Αφροδίτη θα προβεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα , θα δημιουργήσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και όψη εξαγώνου με τον Άρη. Όλα αυτά τα ουράνια φαινόμενα λοιπόν, σίγουρα πρόκειται να δημιουργήσουν αρκετή μαγεία στο Σύμπαν ολάκερο.

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 16 Φεβρουαρίου 2016 ως τις 12 Μαρτίου 2016, θα μας υποδείξει το πόσο σημαντικό είναι το να είμαστε φίλοι με το ταίρι μας. Να περιμένετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές το χρονικό διάστημα 29 Φεβρουαρίου ως 2 Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε μία ευνοϊκή γωνιακή όψη τόσο με τον πλανήτη Κρόνο όσο και με τον Ουρανό.

Ο Άρης τώρα θα εισχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότης 05 Μαρτίου 2016, και μέσα σας θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το κυνήγι για να κατακτήσετε αυτό που κρύβετε στην άλλη πλευρά του φράχτη.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zodia-tarw

 

Πριν όμως κάνετε το άλμα και πηδήξετε τον φράχτη αυτόν, δώστε μερικά λεπτά σκέψης στον εαυτό σας και αναρωτηθείτε το εξής: είστε σίγουροι ότι το γρασίδι στην άλλη πλευρά είναι εκατό τοις εκατό πιο πράσινο από το γρασίδι που βρίσκεται στην δική σας μεριά ώστε να αξίζει το ρίσκο αυτό;

Μην χάσετε την αληθινή αγάπη μόνο και μόνο επειδή είχατε μια κάποια ανάγκη να βιώσετε και λίγο περιπέτεια στην καθημερινότητα σας. Κατανοείτε και οι ίδιοι ότι θα είναι μια πράξη που θα την μετανιώσετε σχεδόν αμέσως και για το υπόλοιπο ίσως της ζωής σας.

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia-agnh