2017 Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο

2017 Ωροσκοπιο

Βρείτε την ισορροπία στη ζωή και την αγάπη

Το 2017 είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα έτος μεταίχμιο όσο αφορά τις σχέσεις. Έχει ωστόσο ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα έχουν όλοι ευκαιρίες για να μεγιστοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της συναισθηματικής συνύπαρξης, χωρίς να θρηνήσουν την απώλεια της ταυτότητάς τους.

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, θα διαμένει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Ζυγό – το ζώδιο της συνεργασίας και της συνύπαρξης. Αυτή θα είναι μια ενθουσιώδης περίοδος για πολλούς, γιατί οι σχέσεις θα έχουν τη μέγιστη στήριξη που δέχθηκαν εδώ και πολλά χρόνια!

zodia-taro-45

 

Τώρα θα νιώσετε ότι οι επαγγελματικές συμμαχίες σας, ο γάμος και κάθε είδους συνένωση θα έχουν μια επιπλέον ενίσχυση όσο αφορά την πίστη και την ευόδωσή τους. Θα παρατηρήσετε κι εσείς ότι θα σας είναι πιο εύκολο να υιοθετείτε πιο ισορροπημένες και διπλωματικές πρακτικές, ώστε να μπορείτε ουσιαστικά να στηρίξετε και να εμπιστευθείτε τις απόψεις των ετέρων σας σε κάθε τομέα. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποκτήσουν θαυμάσιες προοπτικές εξέλιξης όλων των ειδών οι σχέσεις.

Επαναξιολογήστε το ρομάντζο

Παρόλη την επικράτηση του αμερόληπτου Δία κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2017, θα υπάρξει μια ειρωνική συμπαιγνία που θα εξελιχθεί στο ουράνιο στερέωμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η Αφροδίτη – η εκπρόσωπος της αγάπης, της ομορφιάς, των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης – θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 4 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου 2017. Μέχρι τις 2 Απριλίου θα διασχίσει με την όπισθεν τον Κριό, τον πλέον ανεξάρτητο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, για να περάσει στη συνέχεια στους Ιχθύες μέχρι την ολοκλήρωση της ανάδρομης φάσης της.

Αυτός ο κύκλος θα προσφέρει ένα μάθημα, για την εύρεση ισορροπίας ανάμεσα στις προσωπικές ανάγκες του καθενός και την αξία του ενόσω συνυπάρχει μέσα σε μια σχέση. Η επαναξιολόγηση της προσέγγισής σας στην έκφραση του αυθεντικού πυρήνα του εαυτού σας, θα είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για να αποκομίσετε όλο τον πλούτο αυτής της ανάδρομης πορείας.

Αν διατηρείτε μια σχέση μόνο για μόνο για να είστε ζευγαρωμένοι, ίσως να περάσετε δύσκολες στιγμές το συγκεκριμένο διάστημα. Θα σας είναι σχεδόν αδύνατον να προβείτε σε προσωπικές παραδοχές που θα αφορούν συμβιβασμούς στην έννοια του Εγώ σας, απλά για να παραμείνετε σε μια σχέση. Αν αυτή είναι η τακτική που είχατε επιλέξει, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας συνετίσει…

zwdia shmera

Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η περίοδος θα λειτουργήσει ως ευκαιρία, για να βρείτε την ορθή ισορροπία και να χαρείτε τα θετικά και των δύο πτυχών – τόσο ως άτομα όσο και ως σύντροφοι. Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας, είναι να φανείτε πρόθυμοι να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για τη ζωή και τις επιλογές σας.

Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό. Η ανώτερη διαίσθηση σας θα γίνει ο αρωγός σας, για να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές σε επενδυτικά και συνεταιρικά οικονομικά θέματα.

Ο Δίας θα σχηματίσει ένα τέλειο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 2 Δεκεμβρίου, το οποίο θα διευρύνει την πίστη και την πνευματική καλοτυχία. Με δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη στιγμή θα είστε ολόψυχα πεπεισμένοι για τις θετικές εκβάσεις σε όλα, δεν υπάρχει καθόλου χώρος για αποτυχίες! Υπέροχα!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Παράλληλα ο Κρόνος θα κατοικοεδρεύει στον Τοξότη όλη τη χρονιά του 2017. Η θέση του αυτή θα υπενθυμίσει σε όλους, πόσο σημαντικό είναι να είστε ειλικρινείς με τα ιδανικά σας και να ζείτε τη ζωή σας με υπεύθυνη ακεραιότητα. Επιπρόσθετα, ο Κρόνος θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 19 Μαΐου και στις 11 Νοεμβρίου. Σε αυτές τις περιόδους θα σας δοθεί πρόσθετη βοήθεια για να δώσετε όση νέα πνοή απαιτείται στις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, προκειμένου να τις ενσωματώσετε στην εποχή που διανύουμε.

Επιδιώξτε όσα σας παθιάζουν

Οι εκλείψεις που αναμένονται μέσα στο 2017, θα έχουν καίρια θέση στην αγάπη, τη δημιουργικότητα και τις κοινωνικές δυνατότητες.

Στις 10 Φεβρουαρίου θα συντελεστεί μια Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, ενώ στις 21 Αυγούστου θα υπάρξει μια Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο βασιλικό ζώδιο. Τώρα θα έχετε τη βοήθεια που απαιτείται για να προοδεύσετε μια καλλιτεχνική σας έκφραση που σας δίνει χαρά. Οι εκλείψεις στον Λέοντα ευνοούν το ρομάντζο αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά.

zodia-zvdia-75

Στις 26 Φεβρουαρίου, η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα πίστης σε όποιον τομέα της ζωής σας τα χρειάζεται.

Τέλος η Έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον ανθρωποκεντρικό Υδροχόο, θα σας ενισχύσει με την απαραίτητη συναίσθηση ότι δεν είστε μόνοι στη γη.

Αρκεί η δράση από έναν και μόνο άνθρωπο, για να επιφέρει διαδοχικούς κυματισμούς που θα διαδοθούν σε όλους.

Ναι, είναι ακριβώς έτσι. Όλα αρχίζουν από έναν άνθρωπο, που μπορείς να είσαι εσύ!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot