2017 ζωδια Διδυμοι Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

Δίδυμοι – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Μπορούν να υπάρξουν πραγματικά υπερβολικά πολλά τριαντάφυλλα και ραβασάκια στα πόδια σας; Θα το μάθετε στην αρχή του έτους, όταν θα περιβάλλεστε από αγάπη και ρομαντισμό. Το ερωτικό σας ωροσκόπιο για το 2017, δείχνει ότι κατά τους πρώτους εννέα μήνες οι πλανήτες σας προσφέρουν ένα ρομαντικό σχήμα. Ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, είναι στον τομέα σας του έρωτα.

Ο Δίας παραμένει στον 5ο Οίκο σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, οπότε απολαύστε όλη αυτή την ευτυχία που έρχεται στο δρόμο σας. Έχετε έναν κουβά με νερό ή έναν πυροσβεστήρα δίπλα σας, γιατί η σεξουαλική έλξη μπορεί να αναφλέγεται τις πιο περίεργες στιγμές! Έχετε την ευρύτερη εικόνα στο μυαλό σας, Δίδυμοι και συνήθως είστε γεμάτοι με ιδέες. Ξέρετε ότι η διανοητική διέγερση εκτός από τη φυσική έλξη, είναι σημαντική για εσάς για να διαρκέσει η αγάπη – ή ακόμη και για να πατήσει το πόδι της πέρα από την πύλη!

 

Ετοιμαστείτε να λάμψετε σαν διαμάντι, καθώς από τον Ιανουάριο ο Δίας μπαίνει στον τομέα σας του ρομαντισμού, της έλξης και της ευχαρίστησης. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό πρόκειται να φέρει έναν απ’ τους καλύτερους κύκλους προσέλκυσης της αγάπης που είχατε εδώ και 12 χρόνια! Σκεφτείτε τι συνέβη 12 χρόνια πριν, και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να έρθει αυτή τη φορά. Θα δείτε τουλάχιστον ένα πιθανό ταίρι να εμφανίζεται, στη διάρκεια των 9 μηνών που θα περάσει ο Δίας εδώ.

zodia-taro-45

Επίσης, οι προβλέψεις του 2017 για τους Διδύμους προτείνουν να σκεφτείτε τι ευκαιρίες παρουσιάστηκαν τότε, καθώς αυτός ο Οίκος κυβερνά το προσκήνιο, αλλά και την τύχη. Από ποιες ευκαιρίες επωφεληθήκατε και ποιες δεν μπορέσατε να εκμεταλλευτείτε, αλλά ευχόσασταν να το είχατε κάνει;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν υπάρχουν πράγματα που έχετε μετανιώσει – ή θέματα με άλλους – που επιτρέψατε να ξεγλιστρήσουν μέσα από τα δάχτυλά σας, ίσως επειδή δεν είχατε το θάρρος ή την αυτοπεποίθηση να τα αρπάξετε τότε, ορκιστείτε να μην κάνετε το ίδιο λάθος αυτή τη φορά. Το ωραίο πράγμα με την αστρολογία, είναι ότι οι πλανήτες είναι πάντα σε κίνηση και έτσι πάντα παρουσιάζουν μια ακόμα ευκαιρία.

Τίποτα δεν έχει καθοριστεί, ανεξάρτητα με το τι είναι γραμμένο στους γενέθλιους χάρτες, καθώς οι διελεύσεις είναι αυτές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναπτυχθούν. Ως εκ τούτου, κάθε διέλευση αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή, αν το δει κανείς με αυτόν τον τρόπο.

Καθώς αυτός είναι ο 5ος Οίκος σας, θα σας προσφερθούν επίσης ευκαιρίες να παρακολουθήσετε μερικές θαυμάσιες εκδηλώσεις, συναυλίες, πάρτι και ακόμα και εκδηλώσεις που γνωρίζετε διάσημα άτομα ή άτομα της υψηλής κοινωνίας.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχει μια αίσθηση πολυτέλειας γύρω σας τώρα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη προς όφελός σας και δώστε προσοχή στην εμφάνισή σας περισσότερο από όσο συνήθως. Η εικόνα σας θα είναι πραγματικά πολύ σημαντική και η εντύπωση που δίνετε έχει μεγάλη σημασία – ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Μην φοβάστε να μετατρέψετε τη ντουλάπα σας ή να επενδύσετε σε ένα νέο λουκ που ξεχειλίζει ποιότητα, καθώς θα δείτε ότι θα σας ωφελήσει τώρα.

Απλά έχετε κατά νου ότι, ενώ ο Δίας είναι ο κυβερνήτης της τύχης και είναι στον Οίκο της τύχης, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να περνάτε τη ζωή σας σαν να κρατάτε ένα νικηφόρο λαχείο και δεν χρειάζεται να κάνετε καμία προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλύτερη προσπάθεια κάνετε, τόσο «πιο τυχεροί» γίνεστε – τουλάχιστον έτσι θα φαίνεται στους άλλους. Βγάλτε τον εαυτό σας – την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας που μπορείτε να δημιουργήσετε – και τα ταλέντα σας, τις δεξιότητες και τις δημιουργίες σας εκεί έξω και διασφαλίστε ότι θα τις δουν οι άλλοι. Στη συνέχεια η τύχη ακολουθεί.

Δεδομένου ότι αυτός είναι επίσης ο Οίκος των παιδιών στο χάρτη σας, οι προβλέψεις για το 2017 προλέγουν ότι τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι ένα μεγάλο μέρος του Δία σε αυτό τον Οίκο, με κάποιους από εσάς να γίνεστε γονείς για πρώτη φορά ή να αποφασίζετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Αν έχετε ήδη παιδιά, μπορείτε να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές μαζί τους και θα απολαύσετε να τα δείτε να επιτυγχάνουν στο σχολείο ή σε κάποιον άλλο τομέα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παράλληλα οι προβλέψεις για το 2017 προειδοποιούν ότι ο Κρόνος θα είναι στον ηλιακό 7ο Οίκο σας του γάμου και του συντρόφου σας, και θα είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο σας. Θα βρίσκεται εδώ μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι αντιθέσεις έχουν να κάνουν με τους άλλους, ως εκ τούτου τύποι περιστάσεων που το «εγώ» βρίσκεται απέναντι στο «εσύ», θα είναι σε κεντρική εστίαση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Κρόνου.

Αυτό δείχνει πιθανά προβλήματα στο γάμο ή σε κάποια άλλη πολύ σημαντική σχέση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ σκληρά για να διατηρήσετε την ειρήνη σε μια σημαντική σχέση, όπως είναι ο γάμος ή η δουλειά σας. Μπορεί να νιώθετε πολύ επιβαρυμένοι με πράγματα που έχετε να κάνετε, όπως ο συμβιβασμός, οι διαπραγματεύσεις, το να είστε υπομονετικοί κλπ, προκειμένου να διατηρήσετε τη σχέση. Αν είστε παντρεμένοι, μπορεί να πάρετε διαζύγιο ή να δουλέψετε σκληρά για να κάνετε το γάμο σας πιο δυνατό, προσπαθώντας να επιλύσετε τυχόν μακροχρόνια προβλήματα μεταξύ σας. Αυτό θα πάρει χρόνο.

Ένας γάμος ή μια σημαντική σχέση που δεν λειτουργεί αρμονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να τελειώσει. Και ενώ αυτή η σχέση διαλύεται, μπορεί να νιώθετε ότι το άλλο άτομο γίνεται κακό ή σκληρό ή ότι έχει όλη τη δύναμη και εσείς έχετε πολύ λίγη – εκτός από τη δύναμη του πείσματος και της επιμονής σας να κρατηθείτε και να επιβιώσετε από την καταιγίδα.

zwdia-zodia-astrologia-65
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για το 2017 δείχνουν επίσης ότι ο/η σύζυγος, σύντροφος ή το άλλο σας μισό, είναι πιθανό να δέχεται πολλή πίεση ή άγχος. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στις μελαγχολικές διαθέσεις τους. Μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιες περιοδικές καταστάσεις κατάθλιψης, καταστολής, περιορισμών ή εμποδίων και έτσι μπορεί να μην είναι πολύ τρυφεροί, στοργικοί, να μην σκέφτονται εσάς ή να μην είναι συναισθηματικά υπεύθυνοι για τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερη προσοχή, εστίαση και δουλειά πάνω στη σχέση, για να περάσετε και οι δύο αυτή τη διέλευση και να επιβιώσετε.

Δίδυμοι, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν απώλειες ή χωρισμοί από κάποια μέλη της οικογένειάς σας, φίλους ή σημαντικούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά τα γεγονότα ή τα συμβάντα έχουν να κάνουν με την αλλαγή. Υπάρχει πάντα η αλλαγή στη ζωή μας. Πολύ συχνά, αυτό που μας κρατά πίσω βγαίνει από τη ζωή μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Γι’ αυτό δεχτείτε το ως πρόοδο ή ως ευλογία μεταμφιεσμένη και όχι ως μια απώλεια. Μπορεί να χωριστείτε από το ταίρι σας, το/τη σύζυγό σας, την οικογένειά σας, τη μητέρα σας, ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα σημαντικό πρόσωπο. Μπορεί και να είναι απλά κάτι προσωρινό.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δεκέμβριος έχει τον Ήλιο στο αντίθετό σας ζώδιο, και ο 7ος Οίκος σας ρίχνει τον προβολέα στα θέματα των σχέσεων. Καθώς ο Κρόνος παραμένει εδώ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, αυτή μπορεί να είναι η περίοδος που οι αδέσμευτοι κάνουν μια μεγάλη δέσμευση για το μέλλον, καθώς τα πράγματα γίνονται σοβαρά και κλειδώνουν. Η Σούπερ Πανσέληνος στον 1ο σας Οίκο στις 3 του Δεκέμβρη 2017, σας κάνει να χρειάζεστε αυτή την αναγνώριση από έναν σύντροφο, αλλιώς θα πρέπει να πάρετε μια σοβαρή ένδειξη για το πού κατευθύνεστε. Αν είστε ακόμα μόνοι εκείνη τη στιγμή, μην απελπίζεστε.

Με τον Πλούτωνα στον ηλιακό 8ο Οίκο σας του σεξ και των σεξουαλικών θεμάτων, το ωροσκόπιο των Διδύμων για το 2017 προειδοποιεί να μην επιτρέψετε στην πορνογραφία οποιουδήποτε είδους να καταστρέψει μια καλή σχέση. Πείτε όχι στο πορνό, είτε έχει να κάνει με εσάς είτε με το άλλο σας μισό. Αν έχετε σεξουαλικές απογοητεύσεις ή προβλήματα με το ταίρι σας, προσπαθήστε να τα λύσετε πρώτα μέσω του συμβιβασμού και της συζήτησης – και ενδεχομένως της βοήθειας από ψυχολόγο – πριν εγκαταλείψετε τη σχέση.

zwdia-66