2017 ζωδια Ιχθεις Ετήσιες Προβλεψεις

ζωδια-ωροσκοπος-ιχθεις

2017 ζωδια Ετήσιες Προβλεψεις Ιχθεις

Το ωροσκόπιο των Ιχθύων για το 2017 δείχνει ότι για εσάς θα ξεκινήσει ένας χρόνος ταξιδιών και εξερεύνησης. Ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, μπαίνει στον τομέα των συνδέσεών σας από απόσταση και των ταξιδιών, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Αυτοί οι τρεις μήνες είναι οι καλύτεροι για εσάς για να ταξιδέψετε. Η αγάπη μπαίνει στην καυτή ζώνη και μπορεί να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα θέματα που αφορούν τα χρήματα. Μπορείτε πάντα να φτιάξετε ένα πλάνο για το μέλλον και να προσπαθήσετε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι, αλλά κάτι μπορεί να συμβεί που θα είναι πέρα από τον έλεγχό σας.

 

Ιχθύες 2017

zodia-taro-45

Ας ξεκινήσουμε μιλώντας για τις συναρπαστικές παγκόσμιες δονήσεις του 2017 και πώς αυτές πρόκειται να σας επηρεάσουν, Ιχθύες! Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Ιχθύες δείχνει ότι υπάρχει φωτιά στον αέρα! Ο Δίας θα μπει στο Σκορπιό τον Οκτώβριο του 2017 και για εσάς πρόκειται να είναι ένα έτος επέκτασης, ταξιδιών, μάθησης – και ίσως και με λίγη καλή τύχη μέσα στο μείγμα!

Ιχθύες, να είστε τολμηροί και πρόθυμοι να εξερευνήσετε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα! Και πάνω απ’ όλα, προβάλετε αυτοπεποίθηση και να φέρεστε λες και κουβαλάτε ένα εκατομμύριο στην πλάτη σας, ακόμα και αν δεν ξέρετε από πού θα βρείτε το επόμενο ευρώ σας. Αν το δείχνετε, θα το πιστέψετε και οι ίδιοι αλλά και οι άλλοι.

zwdia-66

Η αστρολογία για το 2017 επισημαίνει επίσης ότι κατά τους τελευταίους 3 μήνες του χρόνου, κάποιος που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Τοξότη μπορεί να μπει στη ζωή σας – και αν μπει, τότε η μοίρα έχει κάνει τη δουλειά της. Είτε μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που εργάζονται στα επαγγέλματα του Τοξότη – τα ταξίδια, το δίκαιο, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον αθλητισμό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με τα ζώα.

Οι προσωπικές σας πεποιθήσεις και φιλοσοφίες θα τεθούν υπό επανεξέταση, με το ενδιαφέρον σας να στρέφεται σοβαρά προς άλλες θρησκείες και συστήματα πεποιθήσεων και μπορεί να αλλάξετε την άποψή σας ως αποτέλεσμα ή να ενσωματώσετε ορισμένες από αυτές τις ανακαλύψεις στο δικό σας σύστημα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μετά τις 10 Οκτωβρίου τα ταξίδια είναι μια ισχυρή πιθανότητα, έτσι έχετε το διαβατήριό σας έτοιμο. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν καταλήξετε να φύγετε μακριά λόγω των περιστάσεων, είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να σας βρει φέτος και μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους από μακριά ή από το εξωτερικό, ακόμη και αν δεν αφήσετε τη γειτονιά σας.

Και πάλι, αν συμβεί αυτό θα είναι εκεί για να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ωστόσο, αν υπάρχει ένας μακρινός προορισμός που θέλατε από πάντα να επισκεφτείτε, αυτοί είναι οι μήνες για να το κάνετε ή τουλάχιστον να θέσετε τους τροχούς σε κίνηση για να φτάσετε εκεί.

Ιχθύες, είστε μια ευαίσθητη ψυχή, συμπονετική, με κατανόηση, φροντίδα και πολύ διαισθητική. Είναι σπάνιο να μην πιάνετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων. Συχνά ονειροπολείτε στις πιο ειδυλλιακές φαντασιώσεις σας, είστε ρομαντικοί με μια συμπαθητική και τρυφερή καρδιά.

zwdia shmera

Οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν το είδος της μυστικής και μερικές φορές θολής προσέγγισής σας στη ζωή. Το μυαλό σας μπορεί να επιπλέει από τη μια ιδέα στην άλλη, αλλά αυτό είναι μια απόδειξη του ρευστού χαρακτήρα σας. Εξάλλου, τα πλέοντα ψάρια αντιπροσωπεύουν το ζώδιό σας. Με την αυτοθυσία σας και τη φιλανθρωπία σας, θα βάλετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Αυτός ο λιτός τρόπος ζωής συχνά σας οδηγεί να κολυμπάτε στο δικό σας ονειρικό ρεύμα και να ζείτε απλά.

Με τη διέλευση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, έχετε περάσει από τόσες πολλές αλλαγές στην προσωπικότητά σας, που φαίνεται σαν να είστε χαμαιλέοντες, αλλάζοντας πάντα τα σημεία σας. Φαίνεται να απορροφάτε τις ενέργειες από ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε έχετε γύρω σας.

Με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας, μπορεί να μπερδευτείτε για το ποιοι είστε πραγματικά, Ιχθύες. Η ζωή σας έχει δει τόσα πολλά γεγονότα που σας έχουν μεταβάλει και τόσες αλλαγές που πραγματικά δεν γνωρίζετε τον εαυτό σας όπως παλιά. Ιχθύες, δεν είστε αυτοί που ήσασταν. Μπορεί να κινήστε σε ζάλη ή μέσα στην ομίχλη, περιμένοντας τα πόδια σας να αγγίξουν το έδαφος και να επανενωθούν με την πραγματικότητα και πάλι.

zwdiaΜπορεί να μην νιώθετε ότι στηρίζεστε σε οποιοδήποτε είδος σταθερότητας και η πραγματικότητα να μοιάζει με όνειρο. Μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας με έναν τρόπο και οι άλλοι να σας βλέπουν με διαφορετικό τρόπο και μπορεί να μην καταλαβαίνετε γιατί δεν σας καταλαβαίνουν. Μπορεί να νομίζετε ότι προβάλετε αυτά που θέλετε στους άλλους ξεκάθαρα και οι άλλοι, στην πραγματικότητα, να μην πιάνουν τα σήματά σας ή την πρόθεσή σας.

Θα πρέπει να βρείτε κάποιον που να μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας, κάποιος που να μπορεί να είναι αντικειμενικός και να σας λέει την αλήθεια. Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Ιχθύες, προτείνει να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «είστε πραγματικά αυτοί που πιστεύετε ότι είστε»;

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις