2017 ζωδια Ιχθεις Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

2017 Ιχθύες – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Το ερωτικό ωροσκόπιο του 2017 για τους Ιχθύες, δείχνει ότι κατά τη διάρκεια του έτους οι σκέψεις σας καταναλώνονται στην εργασία σας και στους επαγγελματικούς σας στόχους, και έτσι οι ανησυχίες σας για την οικογενειακή σας ζωή μπαίνουν στην άκρη. Μπορεί εύκολα να ξεχνάτε τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σας.

Προγραμματίστε για το μέλλον – όπως κάνετε συνήθως – και φροντίστε να σημειώσετε ξεχωριστές ημερομηνίες (όπως γενέθλια) στο ημερολόγιό σας, έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τουλάχιστον να κάνετε ένα τηλεφώνημα. Οι πιέσεις από τη δουλειά χαλαρώνουν γύρω στα τέλη του Δεκεμβρίου, αλλά η οικογένειά σας αγωνιά να περάσει χρόνο μαζί σας. Τα μέλη της οικογένειας σας μπορεί να έχουν κάποιες καλές συμβουλές για εσάς, σε σχέση με τις συνήθειες που έχετε στην εργασία σας.

 

Η ισορροπία μέσα στην οικογένεια μετατοπίζεται φέτος – μπορεί να χρειαστεί να έχετε στην ευθύνη σας κάποιον στενό σας συγγενή, ίσως έναν γονιό, αυτό το χρόνο. Πάρτε το ψύχραιμα και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, Ιχθύες.Δεν πρέπει να είστε τόσο επικεντρωμένοι στην καριέρα σας, στο κοινωνικό σας κύρος ή την κοινωνική σας θέση που να παραβλέπετε την προσωπική σας ζωή, γιατί μπορεί να ξυπνήσετε αυτό το χρόνο και να διαπιστώσετε ότι σε κάποιο βαθμό η προσωπική σας ζωή είναι σε χάος.

zodia-taro-45

 

Το θέμα είναι ότι είστε κουρασμένοι, Ιχθύες. Είστε καταπονημένοι και πολύ αγχωμένοι με όλα αυτά που έχετε να κάνετε και που πρέπει να γίνουν. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες, χαλαρώστε και σταματήστε να πιέζετε και τους άλλους. Τα πράγματα θα γίνουν. Μην προσπαθείτε τόσο πολύ για την τελειότητα. Δεν υπάρχει σ’ αυτό τον κόσμο. Και αν προσπαθήσετε να είστε τέλειοι, θα λυγίσετε. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και μην τον τιμωρήσετε αν έτυχε να παραβλέψει κάτι σημαντικό, ξέχασε να κάνει κάτι σημαντικό ή δεν μπόρεσε να κάνει κάτι σημαντικό. Ότι έγινε – έγινε, Ιχθύες. Προχωρήστε.

zwdia

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις του 2017 για τους Ιχθύες, αυτή η χρονιά μπορεί επίσης να είναι μια χρονιά με πολύ καυτό σεξ! Ο Δίας θα είναι στον Οίκο του σεξ μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Οι Ιχθύες που είναι σε σχέση, θα αναβιώσουν τις πρώτες ημέρες του πάθους, ίσως με μια δόση πειραματισμού. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μπορεί να προσελκύσουν κάποιον που είναι περιπετειώδης, κοινωνικός και έχει το δικό του, μοναδικό τύπο ακαταμάχητης σεξουαλικότητας.

Απλά μια συμβουλή για αυτού του είδους τους ανθρώπους: δεν αντιδρούν καλά στην προσκόλληση ή την εξάρτηση. Θα χρειαστούν το χώρο τους, αλλά από την άλλη το ίδιο και εσείς, οπότε αυτό λογικά δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εσάς. Πρέπει να καταλάβετε ότι ψάχνουν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας, σε αντίθεση με το να νιώθουν δεμένοι μέσα σε μια σχέση. Υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να τους το δώσετε αυτό, αυτή θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο ικανοποιητικές σχέσεις που είχατε ποτέ. Αν αναζητάτε έναν συνταξιδιώτη και έναν εραστή με τον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε το μεγάλο αυτό κόσμο που σας καλεί, αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλειο άτομο για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η ερωτική πρόβλεψη για το 2017 για τους Ιχθύες, επισημαίνει επίσης ότι η Πανσέληνος του Αυγούστου στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητές σας – στις σχέσεις και στον εαυτό σας. Παραμελείτε τις ανάγκες σας για τις ανάγκες των άλλων; Παραμελείτε να εκφράζετε στους άλλους τι χρειάζεστε από αυτούς ως αντάλλαγμα – με τον ωραιότερο δυνατό τρόπο φυσικά; Ήρθε η ώρα να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ της ανάγκης και της παραμέλησης.

Οι Πανσέληνοι έχουν την τάση να φέρνουν τα συναισθήματά μας στην επιφάνεια. Μπορεί σε αυτή την Πανσέληνο να φωνάζετε κλαίγοντας «και τι γίνεται με μένα;» ως αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να το εξετάσετε αυτό μέσα σε μια σωστή προοπτική, χωρίς να υπερβάλετε ή – ακόμη χειρότερα – χωρίς οι άλλοι να σας δουν ως απαιτητικούς ή ως εξαρτημένους της προσοχής.

Αυτή όμως είναι μια πολύ καλή Πανσέληνος, υπό την οποία μπορείτε να τελειώσετε προσωπικά έργα σας. Εάν αισθάνεστε λίγο συναισθηματικά εξαπατημένοι, η συμβουλή του ωροσκοπίου σας είναι να επικεντρωθείτε στα έργα σας και μόλις η Πανσέληνος αρχίσει να φθίνει να αναφέρετε τα προβλήματά σας στους αγαπημένους σας, γιατί τότε θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε αυτά που θέλετε πολύ πιο αποτελεσματικά.

 

zwdia-agnh

Πίσω σε αυτό που έλεγα για την αγάπη νωρίτερα. Τώρα θα πρέπει να συμβεί ένας μεγάλος έρωτας – ή τίποτα απολύτως, και αυτό πηγαίνει πακέτο με την επιθυμία σας για μια μεγαλύτερη εμπειρία ζωής. Οι χλιαροί έρωτες δεν σας τραβάνε καθόλου τώρα, Ιχθύες, ούτε το να είστε με το ένα πόδι μέσα ή οι αμφισημίες. Θέλετε να ζήσετε πραγματικό πάθος το 2017 και το είδος του ανθρώπου που πιθανότατα θα προσελκύσετε κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών θα θέλει το ίδιο.

Να θυμάστε Ιχθύες, η πρόβλεψη για το 2017 δείχνει ότι ο Δίας θα παραμείνει στον 9ο Οίκο σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, έτσι έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε το πάθος και οτιδήποτε άλλο συνδέεται με αυτό τον κύκλο.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65