2017 ζωδια Καρκινος Ετησιες Προβλεψεις

miniaies-zwdio-karkinos

2017 ζωδια Καρκινος Ετησιες Προβλεψεις

Το Ωροσκόπιο του Καρκίνου για το 2017 δείχνει ότι ως το ζώδιο του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε σφιχτούς συναισθηματικούς δεσμούς, ακόμη κι αν δεν θέλετε πάντα να το παραδεχτείτε αυτό. Μόνο όταν αισθάνεστε ασφαλείς στο περιβάλλον σας μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο. Το 2017 εμπιστευτείτε τη δύναμη της αγάπης και γυρίστε πίσω εκεί που πραγματικά ανήκετε.

Είστε στοργικοί και παρηγορητικοί και μπορείτε να διοργανώσετε κάποια πολύ καλά πάρτι. Το ιδανικό για εσάς είναι να είστε με τους αγαπημένους σας, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπετε την άνεση του ζεστού σπιτιού σας. Ενώ είστε γνωστοί για τις μαγειρικές σας ικανότητές και τη φιλοξενία σας, μπορεί επίσης να είστε αρκετά κυκλοθυμικοί και να κρύβεστε στο καβούκι σας όταν είστε λίγο θυμωμένοι. Κατά καιρούς μπορεί να φαίνεται ότι έχετε σκληρό εξωτερικό, αλλά βαθιά μέσα σας έχετε πραγματικά ευαισθησίες.

 

Αγαπητοί Καρκίνοι, σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας για το 2017 πρόκειται να βιώσετε αυτό που λέμε Καρδινάλιος Σταυρός, επειδή ο Ήλιος σας στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο τόσο με τον Δία στον Ζυγό όσο και με τον Ουρανό στον Κριό, και είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ας ελπίσουμε ότι έχετε προετοιμαστεί για όλη αυτή την αλλαγή και τη δραστηριότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα μπορούσε να αποδειχθεί εξουθενωτική, το λιγότερο.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η πρόβλεψη για το 2017 για τον Καρκίνο δείχνει πάρα πολλές αλλαγές, μεγάλες και μικρές, και πολλές λήψεις αποφάσεων, μεγάλες, μικρές και πολύς μετασχηματισμός που πρόκειται να λάβει χώρα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα καθοριστικό έτος στη ζωή σας. Όλες αυτές οι αλλαγές μπορούν να είναι θετικές, εφόσον είστε προετοιμασμένοι, ψύχραιμοι και μπορείτε να οργανώσετε ένα καθημερινό πρόγραμμα και να σκέφτεστε σε εγρήγορση.

Αν δεν έχετε προετοιμαστεί, πολλές αλλαγές θα συμβούν και δεν θα είναι υπό τον έλεγχό σας κατά πάσα πιθανότητα και μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή έχει στραφεί εναντίον σας. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχετε εθισμούς, διότι μπορεί να αποδειχθούν αρκετά προβληματικοί και κακοί κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αλλά ας κοιτάξουμε τα θετικά. Μπορεί να μετακομίσετε λόγω της δουλειάς / καριέρας σας, αλλά η μετακόμιση μπορεί να αποδειχθεί πολύ απελευθερωτική για εσάς.
Αν είστε δεσμευμένοι, το ωροσκόπιό σας για το 2017 προβλέπει ότι μπορεί να χωρίσετε ή να πάρετε διαζύγιο – και μπορεί να αποδειχθεί μια μακρόχρονη και εκνευριστική διαμάχη.

Αισθάνεστε σαν να είστε ο Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ τα τελευταία αυτά χρόνια, λόγω μερικών δυνατών προκλήσεων που είχατε να αντιμετωπίσετε; Η διέλευση του Πλούτωνα σε αντίθεση με το ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να ξεπληρώσετε, να συναντήσετε τα εμπόδια και τις προκλήσεις που άλλοι έχουν αντιμετωπίσει. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν φαίνεται να έχετε συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο ήταν για κάποιους άλλους που ξέρετε, οι δοκιμασίες και οι ταλαιπωρίες που έχουν περάσει μέχρι τώρα – ενώ έχετε κι εσείς αντιμετωπίσει κάποιες από αυτές τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι θα έλεγαν ότι έχετε την ευκαιρία να ξεπληρώσετε κάποιο από το κάρμα σας ή το χρέος σας, ενώ άλλοι μπορεί να πουν ότι απλά έτσι έχουν τα πράγματα, διότι οι κατηφορικοί κύκλοι είναι μέρος της ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera