2017 ζωδια Κριος Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

aries-michael-durst (1)

Κριός – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Το ερωτικό σας Ωροσκόπιο για το 2017 δείχνει ότι θα έχετε μεγάλη επίγνωση της δυναμικής ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, από τη στιγμή που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 20 Μαρτίου 2017. Η σεζόν των γενεθλίων σας θα σας κάνει να έχετε νέα συνείδηση σε όλες τις προσωπικές σας σχέσεις και να βρείτε πώς μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες.

Φέρνετε μια νέα ωριμότητα στο τραπέζι – και αυτό θα αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους τωρινούς σας συντρόφους. Ως αποτέλεσμα, μπορεί αυτό να επιφέρει μια νέα φάση ειλικρίνειας και προθυμίας για την επίτευξη κοινών στόχων. Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για να δουλέψετε τα προβλήματα της σχέσης σας με επιτυχία.

 

Απλά φροντίστε να μην προκαλέσετε αντ’ αυτού κακά συναισθήματα – έστω και αν δεν ήταν η πρόθεσή σας. Το να αγαπάτε κάποιον, σας δίνει τη δύναμη να τον βλάψετε – και να βλάψει κι εκείνος εσάς. Οι επιτυχημένες σχέσεις το 2017 εξαρτώνται από το αν θα χρησιμοποιήσετε αυτή την εξουσία ή όχι, Κριοί.

zodia-taro-45

Το ερωτικό σας ωροσκόπιο δείχνει ωστόσο ότι η σπουδαιότερη διέλευση του έτους, θα είναι η διέλευση του Δία από τον Οίκο σας των σχέσεων και της μακροχρόνιας αγάπης. Ο Δίας θα μείνει εδώ για 9 μήνες, και στο διάστημα αυτό θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσετε όλα τα είδη σχέσεων. Με τον 10ο Οίκο σας να φωτίζει φέτος, αν αναζητάτε ένα επιχειρηματικό εταίρο, είναι πολύ πιθανό ο Δίας να σας παραδώσει κάποιον που να ταιριάζει στο σχέδιό σας. Για τους περισσότερους ωστόσο, ο όρος «σύντροφος» φέρνει στο νου την εικόνα ενός ξεχωριστού ανθρώπου, και μπορούμε να πούμε ότι για πάρα πολλούς Κριούς αυτή είναι η περιοχή που θα εστιάσουν περισσότερο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εάν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε, το ερωτικό σας ωροσκόπιο για το 2017 προβλέπει ότι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία σας εδώ και 12 χρόνια, για να βρείτε το εν λόγω ξεχωριστό άτομο. Απλά να θυμάστε ότι ο Δίας δεν είναι ο Άη Βασίλης που μας προσφέρει ό,τι θέλουμε, χωρίς να κάνουμε καμία προσπάθεια από τη δική μας πλευρά.

Υπόσχεται ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα σε έναν συγκεκριμένο τομέα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αλλά είναι στο χέρι μας να φέρουμε αυτό που θέλουμε σε εμάς. Έτσι, αν θέλετε μια αγάπη, δεν είναι καλό να μένετε στο σπίτι και να περιμένετε να γνωρίσετε κάποιον στην πόρτα σας. Πάρτε την πρωτοβουλία για να τον βρείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Κριοί που είναι ήδη σε σχέση, μπορεί τώρα να σκεφτούν την προοπτική να την πάνε στο επόμενο επίπεδο με μια πιο ουσιαστική και πιο μόνιμη δέσμευση. Άλλοι θα μπορούσαν να βρουν ένα νέο επίπεδο συναδέλφωσης, βρίσκοντας έναν κοινό στόχο ή ένα όνειρο για να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση μαζί. Φυσικά, όπως συμβαίνει με κάθε διέλευση, ο Δίας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε ομαλά – και αν τα πράγματα έχουν πάει στραβά με τη σχέση σας, δεν μπορείτε να περιμένετε από τον Δία να τα διορθώσει.

Ωστόσο, αν συνειδητοποιήσετε ότι δυστυχώς έχετε φτάσει στο τέλος του δρόμου με κάποιον, ο Δίας μπορεί να κάνει σίγουρα τη διάλυση πιο ομαλή σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, καθώς κυβερνά την ελευθερία, απλά βεβαιωθείτε ότι αφήνετε τη σχέση για τους σωστούς λόγους. Κριοί, εάν αισθάνεστε καταπνιγμένοι ή περιορισμένοι στη σχέση σας, μην φοβάστε να το συζητήσετε με το ταίρι σας πριν κάνετε κάποιο δραστικό βήμα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μερικές φορές οι πλανήτες αρέσκονται να κάθονται πίσω και να γελούν εις βάρος μας – ιδίως όταν μας δίνουν αυτό που έχουμε ζητήσει, για να ανακαλύψουμε έπειτα ότι δεν το θέλαμε τελικά. Μερικές φορές νομίζουμε ότι θέλουμε περισσότερη ελευθερία, και απλά ανακαλύπτουμε ότι δεν είναι αυτό που πιστεύαμε ότι θα ήταν.

Συνήθως όμως, ο Δίας στον 7ο Οίκο σας φέρνει καλή τύχη στα θέματα της καρδιάς, και την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλους τους τρόπους για είστε μέσα στη σχέση μέσω στενής φιλίας, συνεργατικής δραστηριότητας και επιχειρηματικής. Η κατανόησή σας για τη σχέση και για το να είστε μέρος μίας, θα επεκταθεί το 2017, Κριοί – όπως και η επιθυμία σας να συμβιβαστείτε και να εργαστείτε μαζί με το ταίρι σας. Αρχίζετε να βλέπετε ότι αν το κάνετε, δεν έχει να κάνει με το να υποχωρείτε, αλλά με το να δίνετε στη σχέση. Σε αυτό το σημείο κάτι μαγικό συμβαίνει, καθώς αυτό σημαίνει ότι εκτιμάμε τη σύνδεση περισσότερο από το εγώ σας!

Η σχέση σας με τον εαυτό σας θα βελτιωθεί επίσης το 2017, διότι εξάλλου είναι η μόνη σχέση που κρατάτε από την κούνια μέχρι τον τάφο μας! Θετικά μπορεί επίσης να βρεθούν στο δρόμο σας μέσω μιας σχέσης, και ο έρωτας μπορεί να ξανανάψει. Συχνά χρειάζεται δύο για τα πάντα. Οπότε διπλασιαστείτε, για διπλά οφέλη σε τομείς που μπορεί να σας εκπλήξουν το 2017, Κριοί!

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia