2017 ζωδια Κριος Ετησιες Προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

2017 ζωδια Κριος Ετησιες Προβλεψεις

Κριοί, έχετε τον Ουρανό στον Κριό σε σύνοδο με το ζώδιό σας από τις 12 Μαρτίου του 2011. Διασκεδάζετε; Ο Ουρανός είναι γνωστός ως ο Αφυπνιστής. Τι έχει ξυπνήσει για εσάς; Ο Ουρανός σοκάρει, τονώνει, φέρνει ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα. Τι έχει κάνει στη ζωή σας μέχρι τώρα;

Ο Ουρανός μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ξαφνικά, απροσδόκητα, να φέρει ανθρώπους πίσω στη ζωή σας που είχαν φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να πάρει ανθρώπους από τη ζωή σας που ήταν πολύ σημαντικοί για εσάς. Χωρίς αμφιβολία, ο Ουρανός μπορεί να φέρει νέες συνθήκες, νέους ανθρώπους και παλιές γνωριμίες, ακόμα και να αλλάξει τον τρόπο ζωής σας ξαφνικά ή έστω και διακριτικά.

 

Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό μπορεί να είναι διακριτική για κάποιους Κριούς, και πολύ έντονα αισθητή για άλλους. Το πώς θα ανταποκριθείτε σε αυτές τις ιδιαίτερες ενέργειες του Ουρανού, θα εξαρτηθεί από το πόσο συναισθηματικά ώριμοι και καλά προσαρμοσμένοι είστε στη ζωή σας, στον κόσμο σας, στον εσωτερικό σας κόσμο, το πόσο καλά τα πάτε με το ταίρι/ σύζυγό σας ή τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, το πόσο καλά προσαρμοσμένοι είστε στη δική σας προσωπικότητα και πάνω από όλα πόσο ανοιχτοί είστε στην αλλαγή.

zodia-taro-45

Κριοί, το 2017 είστε σε θέση να αλλάξετε τις συμπεριφορές μέσα σας, που σας κρατούν από το να ωριμάσετε ή να φτάσετε τα καλύτερά σας. Μπορείτε να είστε αντικειμενικοί στην αξιολόγηση του ποιοι πραγματικά είστε; Μπορείτε να παραδεχτείτε ότι έχετε κάποια ελαττώματα ή κολλήματα, που τείνουν να κάνουν τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους να εκνευρίζονται, να θυμώνουν ή απλά να τους τρελαίνουν; Είστε αρκετά ασφαλείς μέσα στην εικόνα του εαυτού σας, για να συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι όλα τα προβλήματά σας πάντα λάθος άλλου ατόμου;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορείτε να είστε αρκετά ειλικρινείς στην ανάλυση του εαυτού σας, για να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε ή προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους; Ξέρετε πραγματικά ποιοι είστε, Κριοί; Αυτό ακριβώς μπορεί να σας διδάξει ο Ουρανός που περνά μέσα από το ζώδιό σας – ή να σας δείξει πώς να το κάνετε.

Στην αστρολογία, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανεξαρτησίας. Περπατά στο δικό του ρυθμό. Ο Ουρανός πρέπει να κάνει το δικό του και στο δικό του χρόνο. Κανείς δεν λέει στον Ουρανό τι να κάνει. Είναι πολύ πεισματάρης πλανήτης, σπάνια ακούει τις συμβουλές ή τα λόγια σοφίας κάποιου άλλου. Έτσι, από την άφιξή του στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να νιώθατε ότι έχετε πάρει τα πάνω σας ή ότι έχετε χτυπηθεί ή κακοποιηθεί, είτε σας έχει εκμεταλλευτεί η σκληρή ενέργεια του Ουρανού, και αυτό μπορεί να εκδηλώνεται στο πώς αισθάνεστε ότι σας φέρονται οι άλλοι.

Αλλά στην πραγματικότητα, Κριοί, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που χτυπάτε τον εαυτό σας. Η ενέργεια του Ουρανού προσπαθεί να σας κάνει να γίνετε πιο ανεξάρτητοι, να σταθείτε στα πόδια σας και να μην στηρίζεστε στους άλλους για να ολοκληρώσουν ή να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Το 2017 είναι η εποχή που κάνετε όλα αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σας, αγαπητοί Κριοί. Μακροπρόθεσμα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα για τον εαυτό σας, όταν γίνετε πλήρως ανεξάρτητοι και λιγότερο εξαρτημένοι από τους άλλους για να σας κάνουν ευτυχισμένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις


Λοιπόν, Κριοί, το ωροσκόπιό σας για το 2017 δείχνει ότι ο Ουρανός πρόκειται να σας κάνει – να σας αναγκάσει – να μιλήσετε και να μεγαλώσετε τη φωνή σας. Στην αρχή μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κλείσετε το στόμα σας σε κάθε στροφή, αλλιώς θα συνεχίσετε να φέρνετε σε αμηχανία τον εαυτό σας από τα πράγματα που λέτε στους άλλους. Μπορεί ακόμη και να φέρετε σε δύσκολη θέση τους αγαπημένους σας ή τα πιο κοντινά σας πρόσωπα με αυτά που λέτε. Οι άλλοι μπορεί να σας κοιτούν περίεργα και να αναρωτιούνται τι σας έπιασε.

Για την ακρίβεια, η πρόβλεψη για το 2017 δείχνει ότι μπορεί να χάσετε κάποιους φίλους στη διάρκεια αυτού του έτους, επειδή δεν φαίνεται να μπορείτε να κρατήσετε αυτές τις πολύ ισχυρές απόψεις σας για τον εαυτό σας, είτε δεν φαίνεται να μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας ή τα ξαφνικά συναισθήματά σας, και απλά σοκάρετε του πάντες με την ξαφνική και απροσδόκητη σκληρότητα σας, την κριτική σας ή τις σκληρές σας λέξεις. Μπορεί να νιώσετε καλά στην αρχή όταν το κάνετε.

Μπορεί να σας φανεί απελευθερωτικό να μπορείτε να την πείτε σε κάποιον ή να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα την πρώτη φορά, αλλά το 2017 θα πρέπει να μάθετε πώς να ρίχνετε τον τόνο σε όλες αυτές τις ξαφνικές, απροσδόκητες συναισθηματικές εκρήξεις σας. Θα αναγκαστείτε να μάθετε πώς να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να πληγώνετε τα συναισθήματα των άλλων κάνοντάς το. Συνεπώς, χωρίς να χάσετε τους φίλους σας και να κερδίσετε εχθρούς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ουρανός θα σας διδάξει την ανοχή στις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες των άλλων, στις αξίες και τις απόψεις των άλλων, έτσι ώστε να μην νιώθετε ότι είναι πάντα λάθος επειδή δεν τυχαίνει να συμφωνούν μαζί σας ή να συμφωνούν με τον τρόπο που βλέπετε ή κάνετε εσείς τα πράγματα. Για τώρα, με όποιο τρόπο αντιμετωπίζετε σήμερα και χειρίζεστε την ενέργεια του Ουρανού, υπάρχει ένα μάθημα που είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί στη διάρκεια αυτού του έτους.

Ο Ουρανός πρόκειται να σας απελευθερώσει, φέρνοντας τον κρυφό σας εαυτό στην επιφάνεια. Ότι κι αν έχει θαφτεί μέσα σας για χρόνια, όποιες αρνητικές εμπειρίες είχατε κρατήσει ήσυχες στο υποσυνείδητό σας, ό,τι κρυμμένο μυστικό έχετε, όποιους φόβους, κολλήματα, θυμούς ή καταχρήσεις είχατε καταστείλει και διατηρούσατε θαμμένες μέσα σας για μια αιωνιότητα, θα βγουν στην επιφάνεια με τέτοια δύναμη, με τέτοια επείγουσα ανάγκη που θα πιέσουν για να βγουν στο συνειδητό σας επίπεδο, έτσι ώστε να μπορέσουν να επουλωθούν, να αντιμετωπιστούν και να απελευθερωθούν μια για πάντα.

Ο Ουρανός δεν κάνει τα πάντα σε ένα ήσυχο ή διακριτικό επίπεδο. Μπορεί να φέρει ξαφνικά απρόοπτα που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, όπως το να κάνει τις συσκευές σας να καταρρεύσουν εντελώς ξαφνικά, να κάνει το αυτοκίνητό σας να καταρρεύσει, να απολυθείτε από μια δουλειά χωρίς λόγο, να κάνει το κατοικίδιό σας να αρρωστήσει, να φέρει την αστυνομία στην πόρτα σας, να χάσετε μια σημαντική σχέση, να κάνει το χειρότερο εφιάλτη σας πραγματικότητα, κλπ, κλπ, κλπ. Σας θυμίζει κάτι; Είναι βέβαιο ότι κάποιοι από εσάς έχετε βιώσει κάποια πράγματα, που δεν θα τα ευχόσασταν ούτε στο χειρότερο εχθρό σας.

zodia-zvdia-75
Δεν θέλω να κάνω τα πάντα να ακούγονται άσχημα και καταστροφικά. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις στον κανόνα. Σίγουρα υπάρχουν μερικοί Κριοί κάπου εκεί έξω, που δεν έχουν περάσει όλες αυτές τις ανατροπές ή τους εφιάλτες. Μπορεί να βρίσκονται σε μια όμορφη παραλία κάπου, απολαμβάνοντας υπέροχες διακοπές χωρίς καμιά έγνοια στον κόσμο, και όλα να είναι απλά υπέροχα και ειρηνικά στη ζωή τους. Αλλά μα το Θεό, θεωρώ ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν έχω γνωρίσει κανέναν Κριό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που δεν έχει χτυπηθεί από κάποιο είδος συμφοράς, δράματος, αναστάτωσης ή γεγονότος που του έχει αλλάξει τη ζωή ή να έχει παλέψει με το συναίσθημα ότι πρόκειται να εκραγεί αν δεν βρει κάτι πιο συναρπαστικό ή πιο σημαντικό να κάνει στη ζωή του, τώρα που ο Ουρανός έχει μπει στο ζώδιό του.

Ο Ουρανός είναι ένας από αυτούς τους πλανήτες που μπορεί να αποτελέσουν δύναμη αλλαγής στη ζωή ενός ατόμου. Τι θα χρειαστεί για να αλλάξουν μερικοί άνθρωποι; Να τους χτυπήσει ένα φορτηγό ή ένα χτύπημα στον καρπό με χάρακα; Πρέπει να απαντήσω; Ρωτάτε «γιατί πρέπει να αλλάξουμε»; Ας το παραδεχτούμε, φίλοι μου. Μια γήινη ζωή δεν είναι πικ-νικ στον ουρανό, δεν είναι παράδεισος εδώ κάτω. Οπότε γιατί; Κι αν η Γη είναι μια μεγάλη τάξη στον ουρανό; Θα πρέπει να μάθουμε την απαιτούμενη ύλη πριν αποφοιτήσουμε από την 1η τάξη, προκειμένου να μπούμε στη δεύτερη και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Είμαστε εδώ για να μάθουμε.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ρωτάτε «να μάθουμε τι»; Τον εαυτό μας, σας απαντώ. Τα μαθήματα μας κάνουν και μας χτίζουν σε μεγαλύτερους, καλύτερους και ισχυρότερους ανθρώπους, είτε μας αρέσει είτε όχι. Και όπως είμαστε τεντωμένοι – μερικές φορές πέρα από τα συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά όριά μας – ξυπνάμε ξαφνικά και διαπιστώνουμε ότι έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας και έχουμε την ελεύθερη βούληση, την ελεύθερη βούληση να αποφασίσουμε κατά πόσο θέλουμε να ακολουθήσουμε τους κανόνες, να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να παραμείνουμε στο δρόμο μας, να μείνουμε ηθικοί, σωστοί και μέσα στην πνευματική πορεία μας.

Έτσι, το ωροσκόπιο του 2017 για το ζώδιο του Κριού προβλέπει ότι μπορεί να υιοθετήσετε κάποιες ριζοσπαστικές νέες αλλαγές, στον τρόπο που φαίνεστε και λειτουργείτε φέτος. Το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, θα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Με τον Ουρανό να συνεχίζει να ζει στον ηλιακό 1ο Οίκο σας, θα δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Θα δουλέψετε σκληρά για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία και την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλές διαφωνίες, με ξεχωριστούς ανθρώπους ή συζύγους στη ζωή σας. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν τον νέο σας εαυτό. Θα αρνηθείτε απλά να παραμείνετε δεμένοι ή να χειρίζεστε τη δουλειά ή τα προβλήματα οποιουδήποτε άλλου, ενώ ο Ουρανός θα είναι στον 1ο Οίκο του Εαυτού σας. Θέλετε χώρο για να αναπτυχθείτε, για να γίνετε όλα αυτά που μπορείτε να γίνετε.

zwdia-66