2017 ζωδια Παρθενος Ετησιες Προβλεψεις

2017 ζωδια Παρθενος Ετησιες Προβλεψεις

Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Παρθένους λέει ότι η πρακτικότητα, η καλή οργάνωση και η απόλυτη τελειομανία, θα είναι η λεζάντα κάτω από την εικόνα σας στην επετηρίδα του σχολείου.

Έχετε καλό μάτι προς τη λεπτομέρεια και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας για την αποδοτικότητα. Το μυαλό σας είναι πάντα σε εγρήγορση και σας κάνει κριτικούς, επιλεκτικούς και αναλυτικούς. Θα διαθέσετε επιπλέον προσπάθεια και χρόνο, για να κάνετε τα πράγματα ακριβώς όπως θέλετε.

 

Συχνά νομίζετε ότι είστε οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι, έτσι ακριβώς όπως πρέπει να γίνει. Σκέφτεστε λεπτομέρειες που κανείς άλλος δεν θα έμπαινε στον κόπο να εξετάσει, και για καλή τύχη των άλλων προσφέρετε γρήγορα τη βοήθειά σας. Δεν λένε το ζώδιό σας «ζώδιο της υπηρεσίας» για το τίποτα! Είστε αρκετά ταπεινοί, προτιμάτε οι επευφημίες να πλημμυρίσουν κάποιον άλλο. Είστε ευχαριστημένοι, όταν συγκρατημένα αλλά τέλεια εξυπηρετείτε τους άλλους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Παρθένους δείχνει ότι ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σας κατά το δεύτερο μισό του έτους. Θα λάβετε καλά νέα από τα αδέλφια και τους γείτονές σας μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Επωφεληθείτε από τον τυχερό Δία, κρατώντας επαφή με αυτούς που αγαπάτε. Αν πείτε την αλήθεια σας, τότε μάλλον θα προχωρήσετε αυτές τις σχέσεις στο επόμενο επίπεδο.

Μέχρι τώρα ξέρετε ότι παλεύατε, διαφωνούσατε και μαχόσασταν, με τη διέλευση του Κρόνου σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από το 2015. Θα πείτε «ναι, ξέρω, το να μεγαλώνεις είναι δύσκολο».

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αλλά με τον Κρόνο να είναι ο μεγάλος Δάσκαλος, θα πλαστείτε, θα σφυρηλατηθείτε και θα διαμορφωθείτε σε έναν πιο υπεύθυνο, πιο σοφό και πιο οξυδερκή άνθρωπο, είτε σας αρέσει είτε όχι. Σίγουρα το άγχος, η ευθύνη, η συναισθηματική και σωματική και πνευματική καταπόνηση είναι μεγάλη, αλλά μεγάλες είναι και οι ανταμοιβές.
Ξέρετε εκείνο το παλιό ρητό που λέει «χωρίς πόνο, δεν υπάρχει κέρδος». Εσείς θα σκέφτεστε αντίστοιχα «άραγε πόσο καιρό ακόμα πρόκειται να με παιδεύει αυτό το τετράγωνο»; Η διέλευση του Κρόνου θα παραμείνει σε αυτή την όψη τετραγώνου με το ζώδιό σας, μέχρι να μπει στο ζώδιο του Αιγόκερω στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2017. Μόνο λίγοι μήνες είναι, οπότε κρατηθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις