2017 ζωδια Σκορπιος Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

skorpios-zwdio

Σκορπιός – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Το ερωτικό σας ωροσκόπιο για το 2017 δείχνει ότι έχετε τον Ποσειδώνα στον τομέα της αγάπης. Ας δούμε τι επηρεάζει η διέλευση του Ποσειδώνα, καθώς περνά μέσα από τον ηλιακό 5ο Οίκο σας.
Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και του ιδεαλισμού, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να είναι απατηλός αν φοράτε ροζ γυαλιά καθώς εξετάζετε την ερωτική σας ζωή. Ο 5ος Οίκος είναι ο Οίκος της αγάπης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας αγαπούν ή να αναζητάτε την τέλεια αγάπη.

Αυτό θα μπορούσε να θέσει το άλλο σας μισό σε μια δύσκολη θέση, αν αυτός / αυτή δεν παίζουν ή συμπεριφέρονται σαν ήρωες από ερωτικό μυθιστόρημα. Αν ψάχνετε για την τέλεια αγάπη ή τον τέλειο σύντροφο, τότε σας περιμένει απογοήτευση. Αυτό που ψάχνετε, δεν υπάρχει σε αυτό τον κόσμο.

 

Θα σας πρότεινα να μην ψάχνετε τον Ποσειδώνα έξω από τον εαυτό σας, Σκορπιοί, αλλά να κοιτάξετε μέσα σας. Γεμίστε τον εαυτό σας με πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Αν είστε καλλιτέχνες, μουσικοί, ασχολείστε μανιωδώς με την κηπουρική, σχεδιαστές, θρήσκοι, συγγραφείς ή ποιητές, γυρίστε πίσω σε αυτά τα πράγματα που σας γεμίζουν με χαρά και τροφοδοτούν την ψυχή σας. Μπορεί να έχετε επιτρέψει στα εγκόσμια ή πρακτικά πράγματα στη ζωή σας, να σας πάρουν μακριά από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους.

zodia-taro-45

Θυμηθείτε, Σκορπιοί, τα χρήματα δεν μας κάνουν ευτυχισμένους. Μπορούν να απαλύνουν το άγχος και να σας φέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας και προστασίας, αλλά τα πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν είναι αυτά που σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ερωτικό ωροσκόπιο για το 2017 επισημαίνει επίσης ότι φέτος έχετε τη μεγαλύτερη και πιο τυχερή διέλευση που είχατε εδώ και 12 χρόνια, καθώς στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας βγαίνει από τον 12ο Οίκο σας και μπαίνει στον 1ο, ως ένα πρώιμο δώρο γενεθλίων. Σκεφτείτε 12 χρόνια πριν τι συνέβαινε, και τώρα περιμένετε περισσότερα και στη συνέχεια κάποια ακόμα!

Μπορεί να βρείτε παρόμοιες ευκαιρίες και θέματα να αναδύονται, όπως και κάποια νέα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κοιτάξετε πίσω και να δείτε τι συνέβαινε τότε, ιδίως σε σχέση με τις ευκαιρίες που δεχτήκατε και αυτές που δεν αρπάξατε τότε. Έχετε μετανιώσει για τίποτα; Αν ναι, πάρτε όρκο τώρα να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη και να κάνετε μια διαφορετική επιλογή, αν βρεθείτε στην ίδια θέση και πάλι.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πολλοί αστρολόγοι θεωρούν ότι ο Δίας στον 7ο Οίκο σας είναι στην καλύτερη θέση για τις σχέσεις, αλλά και στον 1ο Οίκο είναι εξίσου καλός – και ίσως να φέρει έξτρα οφέλη! Ο Δίας στον Σκορπιό σας μετατρέπει σε έναν τεράστιο πόλο έλξης. Ο,τιδήποτε κι αν θέλετε, απλά δεν φαίνεται να μπορεί να ξεφύγει από εσάς, αν έστω κάνετε ακόμα και την παραμικρή προσπάθεια! Έτσι είστε σε έναν από τους καλύτερους κύκλους τα τελευταία 12 χρόνια, για τα θέματα των σχέσεων.

Αν η σχέση σας έχει προβλήματα και έχει φτάσει σε σημείο μη αναστρέψιμο, τα άστρα προβλέπουν για το 2017 ότι ο Δίας θα σας το κάνει πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε, να βγείτε απ’ αυτή και συνήθως φιλικά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας θέλει να είστε ελεύθεροι για να επεκταθείτε και να μάθετε. Και αν αυτή η διαδικασία απουσιάζει τώρα από τη σχέση σας, σας παρέχει την απελευθέρωση για να προχωρήσετε μπροστά σε μια άλλη, που έχει περισσότερα να προσφέρει στην ανάπτυξή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εάν μείνατε πρόσφατα αδέσμευτοι και πάλι ή δεν είχατε σχέση για κάποιο καιρό, ο Δίας θα εμφανιστεί τώρα, λογικά ως πρόσωπο. Η πρόβλεψη για το 2017 για τον Σκορπιό, προτείνει να ψάξετε για κάποιον δυναμικό, επιτυχημένο, πολυταξιδεμένο και μεγαλύτερο από τη ζωή με κάποιον τρόπο.

Μπορεί να είναι από το εξωτερικό ή να έχει διασυνδέσεις στο εξωτερικό, μπορεί επίσης να δουλεύει σε ένα επάγγελμα που χαρακτηρίζει το Δία ή τον Τοξότη. Ο αθλητισμός, τα άλογα, τα μεγάλα ζώα, τα πανεπιστήμια, ο νόμος, οι εξωτερικοί χώροι, τα ταξίδια, η διαφήμιση, τα μέσα ενημέρωσης, οι πωλήσεις – ο,τιδήποτε που τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν. Αυτό δεν είναι ένα άτομο που είναι πιθανό να μην προσέξετε, Σκορπιοί. Έχει μεγάλους στόχους και ενεργεί με αυτοπεποίθηση.

zodia-zvdia-75

Το ωροσκόπιο του Σκορπιού για το 2017 δείχνει επίσης ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κινείται ανάδρομος στον τομέα της αγάπης σας από τις 3 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου 2017, και παραμένει εκεί μέχρι τις 28 Απριλίου. Σκορπιοί, όταν πρόκειται για τον έρωτα, βγάλτε τα χρωματιστά γυαλιά που πάντα φαίνεται να φοράτε, και πάρτε στον εαυτό σας κάποια γυαλιά που λένε τα πράγματα όπως είναι. Αν μια νέα σχέση φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, πιθανότατα αυτό ισχύει. Μια μικρή έρευνα συνιστάται, πριν κάνετε οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη δέσμευση. Το ίδιο ισχύει επίσης από τα μέσα του Ιουνίου μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου, όταν ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, θα ταξιδεύει ανάδρομος.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66