2017 ζωδια Ταυρος Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Ταύρος – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Το ερωτικό ωροσκόπιο των Ταύρων για το 2017 δείχνει ότι ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στον τομέα της φιλίας σας, το οποίο θα μπορούσε να σημάνει σύγχυση μέσα στις φιλίες σας. Όταν τα πράγματα φαίνεται να μπερδεύονται, θα πρέπει να κρατηθείτε σταθερά στο έδαφός σας και ταυτόχρονα να είστε διπλωματικοί και ευγενικοί.

Η καλύτερη εποχή για τους φίλους, είναι από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου, και στη συνέχεια πάλι τον Δεκέμβριο, όταν οι φίλοι φέρνουν γέλιο και καλές στιγμές για εσάς.

 

Χάρη στην απατηλή λάμψη του Ποσειδώνα, τα φιλαράκια σας θα σας εκπλήξουν με κάποιες ασυνήθιστες αποκαλύψεις. Αποδεχτείτε το, οι φίλοι σας θα κάνουν κάποιες ριζικές – και συχνά αλόγιστες – αλλαγές κατά τη διάρκεια του έτους. Θα είστε η φωνή της λογικής;
Θα πρέπει να μάθετε πώς να είστε ανεκτικοί, με τα πράγματα που οι άλλοι πιστεύουν πως είναι σημαντικά.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με τη διέλευση του Κρόνου στον 8ο Οίκο σας, το ταίρι σας, ο/η σύζυγός σας ή ένας σημαντικός άνθρωπος της ζωής σας, μπορεί να μην αισθάνεται πολύ σεξουαλικός τώρα λόγω του τρόπου που του/της φερθήκατε ή εξαιτίας ορισμένων γεγονότων ή περιστάσεων που έχουν συμβεί στη σχέση σας.

Έτσι το σεξ μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα διαθέσιμο, όσο στο παρελθόν. Κάποια πηγάδια ξεραίνονται, και σε κάποιο βαθμό μπορεί να βοηθήσατε κι εσείς να ξεραθούν – σκόπιμα ή ακούσια. Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά κάτι προσωρινό.
Το ερωτικό ωροσκόπιό σας δείχνει επίσης ότι, με τον Ουρανό στον 12ο Οίκο σας, μερικοί Ταύροι μπορεί να έχετε σχέσεις που δεν θέλετε να μάθει κανένας. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι πολύ ασυνήθιστη με κάποιο τρόπο.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera