2017 ζωδια Ταυρος Ετησιες Προβλεψεις

2017 ζωδια Ταυρος Ετησιες Προβλεψεις

Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Ταύρους προβλέπει ότι φέτος οι ευκαιρίες εργασίας επεκτείνονται. Το 2017 είναι το έτος για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και να το λατρέψετε ακόμα περισσότερο! Η πρόγνωση για το 2017 δείχνει επίσης ότι με τη διέλευση του Ουρανού στον Ηλιακό 12ο Οίκο σας, φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους παρασκηνιακή δραστηριότητα σε εξέλιξη ή γεγονότα που δεν θέλετε να μάθουν οι άλλοι. Μπορεί να κάνετε πράγματα στα κρυφά, που είναι πολύ ασυνήθιστα και παρασκηνιακά.

Μπορεί να σχεδιάζετε κάποιο είδος ζωής, που θα σας δώσει περισσότερη ελευθερία στο μέλλον. Μπορεί να κάμπτετε την ανεξαρτησία σας όταν βρίσκεστε εκτός της δημόσιας προσοχής, ανοίγοντας τα φτερά σας όταν είστε απομονωμένοι, ενώ συνεχίζετε να παίζετε το ρόλο που πιστεύετε ότι ο κόσμος περιμένει από εσάς, κάτι σαν μια διπλή ζωή.

 

Ταύροι, το 2017 μπορεί να εμπλακείτε σε κάποια νέα επιχείρηση που θα σας δώσει ή μπορεί να σας δώσει περισσότερη ανεξαρτησία, αλλά εν τω μεταξύ μπορεί να θέλετε να κρατήσετε αυτά τα πράγματα στο σκοτάδι. Ό,τι κι αν συμβαίνει στην ιδιωτική σας ζωή, θα θέλετε να παραμείνει εκεί.
Οι ετήσιες προβλέψεις για τους Ταύρους προειδοποιούν να προσέχετε, ώστε να μην χάσετε ευκαιρίες επειδή απλά κάθεστε και δεν κάνετε τίποτα. Αν δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, κάντε ο,τιδήποτε εποικοδομητικό. Κάντε ένα μάθημα, συμμετάσχετε σε μια εκπαιδευτική ή κοινωνική λέσχη. Θα ξεκινήσετε αργά να μπείτε σε ένα ρεαλιστικό δρόμο, αλλά από τη στιγμή που θα πορευτείτε προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορείτε να φτάσετε μακριά.

zodia-taro-45

Σταθεροί σαν βράχος… ή σαν ταύρος! Ως το ζώδιο του Ταύρου, είστε προσγειωμένοι και έχετε ένα καλό μυαλό στο κεφάλι σας. Είναι σχεδόν αδύνατον να σας κάνει κάποιος να μετακινηθείτε, αφότου έχετε πάρει την απόφασή σας ή έχετε ορίσει το στόχο σας. Πεισματάρηδες και επίμονοι, ως Ταύροι προσεγγίζετε τη ζωή με σταθερότητα. Είστε υπομονετική ψυχή, είστε ικανοί για τεράστια αφοσίωση. Δεν ασχολείστε μόνο με τη δουλειά και καθόλου με το παιχνίδι, καθώς είστε αρκετά αισθησιακοί και εκτιμάτε και ενδίδετε στα λεπτότερα πράγματα που προσφέρει η ζωή, όπως τη τέχνη, το φαγητό ή η μουσική.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μερικές φορές όμως η εκτίμησή σας μετατρέπεται σε υπερβολή όταν απολαμβάνετε τους καρπούς της δουλειάς σας. Απλά φροντίστε να μοιραστείτε μερικούς από αυτούς τους καρπούς, και μην τους κρατήσετε όλους για τον εαυτό σας.

Οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις αρχές του Μαΐου, θα απολαμβάνουν αυξημένη διαίσθηση και επιθυμία να εξερευνήσουν την πνευματικότητα και τον αποκρυφισμό, χάρη στον Ήλιο που σχηματίζει μια υπέροχη γωνία με τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι μια θαυμάσια διέλευση, κάτω από την οποία μπορείτε να ενταχθείτε σε μια ψυχική ομάδα, να μάθετε ή ακόμα και να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας. Αυτή τη διέλευση θα την βιώσετε καλύτερα ως μέρος μιας ομάδας ή τάξης, καθώς θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πάρετε πολλά περισσότερα από αυτή μαζί με ομοϊδεάτες σας.

Οι επαγγελματικές προβλέψεις για τους Ταύρους δείχνουν ότι τώρα η δουλειά σας και η ευημερία σας πρόκειται να λάβουν τη μεγαλύτερη ώθηση που έχουν λάβει εδώ και 12 χρόνια, καθώς ο Δίας είναι στον 6ο Οίκο σας και θα παραμείνει εκεί για 9 μήνες.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
Ο Δίας στον 6ο τομέα σας θα ενισχύσει τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας στη δουλειά, και αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει σε περισσότερα χρήματα στο δρόμο σας. Ο Δίας στον 6ο Οίκο σας υπόσχεται ότι θα απολαύσετε τη δουλειά που κάνετε, αλλά για ακόμη μια φορά δεν θα σας αφήσει να μην κάνετε τη δουλειά. Το κόλπο με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους, είναι ότι σχεδόν πάντα δούλευαν σκληρά πριν βρεθεί στο δρόμο τους η «τύχη». Η σκληρή δουλειά σήμαινε ότι ήταν έτοιμοι να αρπάξουν τις ευκαιρίες όταν αυτές παρουσιάζονταν. Ο Δίας σε αυτή τη θέση δεν σας επιτρέπει να κάνετε παρακάμψεις, αλλά σας υπενθυμίζει ότι η δουλειά μπορεί – και υποτίθεται ότι πρέπει… – να είναι διασκεδαστική!

Οι προβλέψεις δείχνουν επίσης ότι τα ταξίδια για την εργασία σας τονίζονται το 2017, όπως και η ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα ή σεμινάρια για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων σας. Η εργασία σας θα επεκταθεί, και το είδος της εργασίας που κάνετε θα κάνει μια αλλαγή προς το καλύτερο με εσάς να ζείτε από τη δουλειά σας – και να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε. Αν νιώθατε ότι είστε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση που σχετιζόταν με το μισθό σας ή απλά σε μια πορεία που δεν οδηγούσε πουθενά, ο Δίας μπορεί να ανοίξει τις λεωφόρους για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Φυσικά, πάντα πρέπει να σας υπενθυμίζω ότι ο Δίας δεν είναι ο Άγιος Βασίλης. Για να αξιοποιήσετε την «τυχερή» του αύρα, πρέπει πραγματικά να εμφανιστείτε και να κάνετε κάποια δουλειά. Στην περίπτωση του Δία στον τομέα της εργασίας σας, αυτό σημαίνει να ενημερώσετε το βιογραφικό σας και να κάνετε αίτηση για αυτή την καλύτερη δουλειά, είτε να διασφαλίσετε ότι το τωρινό αφεντικό σας ξέρει ότι είστε φιλόδοξοι και έτοιμοι για μια αναβάθμιση.

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το Δία στον 6ο Οίκο σας, είναι ότι παίρνει μια πιο λογική προσέγγιση στην επίτευξη των στόχων. Οπότε οι πιθανότητες λένε πως εσείς θα διαμορφώσετε τη στρατηγική σας, πριν ξεκινήσετε το επόμενο βήμα σας στην αναρρίχηση της σκάλας.

Το ετήσιο ωροσκόπιο για την υγεία σας δείχνει ότι το 2017 ξεκινά με τον πλανήτη της Φιλοσοφίας τον Δία, στον τομέα της υγείας σας και της καλής φυσικής κατάστασης. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Κατά τους πρώτους 9 μήνες του έτους τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, και θα σας δώσουν μια επιπλέον ώθηση. Με τον Δία στον τομέα της υγείας σας, θα αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις προπονήσεις σας.

Αν θεωρούσατε την υγεία σας δεδομένη, αν κάνατε πάρα πολλή γυμναστική ή απλά παραμελήσατε τη διατροφή ή το σώμα σας, το 2017 ο Δίας σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάτι για αυτό. Ο Δίας σε αυτό τον τομέα, ευνοεί ιδιαίτερα κάθε είδους άσκησης που μπορεί να γίνει σε εξωτερικούς χώρους. Γι’ αυτό σκεφτείτε να ξεκινήσετε περπάτημα, πεζοπορία, τζόκινγκ, αναρρίχηση, τοξοβολία ή ιππασία.

zwdia-zodia-astrologia-65
Ο Δίας εδώ θα μπορούσε επίσης να κάνει πολλούς από εσάς να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο, το οποίο και πάλι θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής – αν βγάζετε βόλτα το σκυλί, ας πούμε! Αλλά αρχίστε με τα βασικά: αφράτοι, λεπτοί, μεγαλύτεροι, νεότεροι, λατρέψτε το σώμα σας γιατί είναι το μόνο που έχετε – και αν δεν το φροντίσετε δεν θα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή!

Ταύροι, αισθάνεστε ενεργητικοί και θετικοί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Το να κάνετε κάτι σε υπερβολή, στο τέλος θα σας κυνηγήσει. Το μόνο μειονέκτημα με τον Δία στον 6ο Οίκο σας, είναι ότι είναι ο πλανήτης που απλά δεν ξέρει πώς να πει «όχι». Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα – αν μέρος των στόχων σας είναι η ευημερία ή η απώλεια βάρους – γιατί καθώς επεκτείνεται ο Δίας, το ίδιο συμβαίνει και στην περιφέρεια της μέσης σας. Μπορεί να καταλήξετε να πείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα πειράξει να αφήσετε τη δίαιτα σας για μία μόνο ημέρα, και ότι θα πάτε την επόμενη στο γυμναστήριο.

Περιμένετε το αύριο να μην έρθει ποτέ ή να γυρίσετε πίσω στο πρόγραμμά σας για μια-δυο μέρες μόνο για να το αφήσετε και πάλι. Εάν είστε σοβαροί με τους στόχους σας, απευθυνθείτε σε έναν προσωπικό γυμναστή ή βρείτε έναν φίλο να γυμναστεί μαζί σας για να σας κρατήσει σε πρόγραμμά και να βοηθήσει.
Ταύροι, το υπόλοιπο του έτους μπορεί να μην είναι τόσο έντονο, αλλά αφοσιωθείτε στο πρόγραμμα της υγείας και της γυμναστικής σας – ξέρετε ότι είναι κάτι που σας κάνει πάντα να νιώθετε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00