2017 ζωδια Υδροχοος Ετήσιες Ερωτικές Προβλεψεις

ζωδιο-υδροχοος-2

Υδροχόος – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας για το 2017 και όσο αφορά την αγάπη, δεν θα έχετε κάποια σημαντική πλανητική διέλευση στον 7ο Οίκο σας αυτό το έτος. Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός, παραμένει στον 3ο Οίκο σας. Οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο θα αισθανθούν την επίδρασή του, που πιθανότατα θα εκδηλωθεί με αυξημένη επιθυμία για ατομική έκφραση και την ελευθερία να το κάνετε αυτό.

Οι σύντροφοι που δεν το υποστηρίζουν αυτό ή που αισθάνονται ότι απειλούνται από αυτό τον ταχέως εξελισσόμενο νέο σας εαυτό, μπορεί να ξεσηκώσουν συναισθήματα περιορισμού μέσα σας και είναι πιθανό να επαναστατήσετε εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να μπλοκάρει τη διαδικασία αυτή. Γι’ αυτό σας προειδοποιώ: εάν αυτό συμβεί, μπορεί να κατευθυνθείτε προς μια σύγκρουση.

 

Όσο αφορά τους αδέσμευτους, το πρόσωπο που θα έχετε απέναντί σας θα πρέπει να είναι πολύ άνετο με τον εαυτό του, έτσι ώστε να είναι άνετα και με εσάς και με το να είστε ακριβώς αυτοί που είστε.

zodia-taro-45

Με τον Ουρανό να διέρχεται από τον ηλιακό 3ο Οίκο σας, περιμένετε το αναπάντεχο σε σχέση με τα αδέλφια σας. Μπορεί να σας εκπλήξουν με απρόσμενα δώρα ή τηλεφωνικές κλήσεις. Ο Ουρανός στον 3ο σας Οίκο μπορεί να υποδεικνύει νέο αυτοκίνητο, νέο σκάφος, νέο μουσικό όργανο ή νέο στερεοφωνικό. Ό,τι κι αν αγοράσετε ή δεχτείτε, θα το απολαύσετε πολύ.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι νέοι γείτονες είναι ασυνήθιστοι, διαφορετικοί και φέρνουν απρόσμενες εκδηλώσεις και ενθουσιασμό ή αναστάτωση. Θα έχετε νέους γείτονες, αλλά όσο παράξενοι ή ιδιόρρυθμοι και να είναι, μερικούς Υδροχόους μπορεί αυτό να μην τους ενοχλήσει.

Το ζώδιο του Υδροχόου για το 2017 δείχνει επίσης ότι ο Κρόνος είναι στον τομέα της φιλίας σας. Μπορεί να νιώθετε ότι όλοι οι φίλοι σας είναι σε σχέση ή σοβαρεύουν τα πράγματα στις σχέσεις τους. Ακόμα κι αν είστε και εσείς οι ίδιοι σε μια σχέση, μπορεί και πάλι να αισθάνεστε αποκλεισμένοι.

 

zwdia shmera

Βγάλτε από το μυαλό σας τυχόν σκέψεις ότι όλοι προχωράνε μπροστά και σας αφήνουν πίσω, καθώς εσείς είστε ο ηγέτης της αγέλης και κολλάτε όλη την παρέα μαζί. Συγχρονίστε τις υποχρεώσεις σας και κλείστε μαζί τις καλύτερες νύχτες για να βρεθείτε. Μοιραστείτε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας με τους φίλους σας – όσο περισσότερο μιλάτε για τα όνειρά σας, τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στο να τα κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις