2017 ζωδια Υδροχοος Ετήσιες Προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

2017 ζωδια Υδροχοος Ετήσιες Προβλεψεις

Οι προβλέψεις του 2017 για τον Υδροχόο δείχνουν ότι ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Λέοντα, έτσι από τον Μάιο του 2017 η έμφαση δίνεται στο να μάθετε να απολαμβάνετε και να αγαπάτε τη ζωή και το χτίσιμο ζεστών, ανθρώπινων σχέσεων. Με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετριάσετε τις υπερβολικές ιδιότητες του ζωδίου σας.

Οι υπερβολικές ιδιότητεςτου Υδροχόου θα μπορούσαν να είναι η μεγάλη ανεξαρτησία, μεγάλη έμφαση στην προσωπική σας ελευθερία και καμία σχέση με την ελευθερία των άλλων, εξέγερση, και αλητεία. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο κομβικός άξονας που υποδηλώνει την πορεία προς τα εμπρός για το 2017 είναι μέσα από την καρδιά, όχι την αδιαφορία, στο να βασίζεστε στον εαυτό σας και όχι στους φίλους και την ομάδα, να μάθετε να είστε ηγέτες και όχι ακόλουθοι.

 

“Ο επαναστάτης με αιτία” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας ταινίας που βασίζεται στη ζωή σας, Υδροχόοι. Είστε ένα άτομο πρωτότυπο. Όντας ανθρωπιστές, θα θέσετε την περιέργειά σας και το όραμά σας προς την καλυτέρευση της ανθρωπότητας. Οι φίλοι σας μπορεί να σας περιγράφουν ως εφευρετικούς, ιδεαλιστές και φιλάνθρωπους, αλλά μπορούν επίσης να σας κατηγορήσουν ότι είστε απόμακροι και απρόβλεπτοι. Φταίει απλά το ότι είστε πιο σκεπτικοί και πνευματικοί από τους περισσότερους, αγαπητοί Υδροχόοι. Ενώ οι άλλοι επιλέγουν να χρωματίσουν μέσα στα περιγράμματα, εσείς θα βρείτε το δικό σας κουτί με μπογιές και έναν εναλλακτικό και δημιουργικό τρόπο για να κάνετε την ίδια δουλειά.

zodia-taro-45

Είστε αντισυμβατικοί και προοδευτικοί, θα κλίνετε προς τα νέα πράγματα που είναι διαφορετικά και παράξενα. Με το ανοιχτό μυαλό σας και την δεκτική σας φύση, είστε πραγματικά στοχαστές του μέλλοντος – ιδανικό για το νέο έτος!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Υδροχόους επισημαίνει ότι ο Δίας είναι στον τομέα των ταξιδιών σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, οπότε τα ταξίδια είναι στο μυαλό σας αυτό το έτος. Είστε πρόθυμοι να δείτε τον κόσμο και να μάθετε από τις συναντήσεις σας. Οι ταξιδιωτικές σας εμπειρίες μπορεί να μην σας αλλάξουν τη ζωή, αλλά η οπτική σας θα αλλάξει σίγουρα.

Επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι ανοιχτόμυαλος σε αγνώστους φέτος, Υδροχόοι, και επηρεάζεστε εύκολα. Τα αστέρια δείχνουν δυνατότητες για την πνευματική σας ανάπτυξη. Οι εσωτερικές αλλαγές είναι πιο σημαντικές για εσάς από τις εξωτερικές αλλαγές.

Η δυναμική της οικογένειάς σας θα μπορούσε να επηρεάσει τις πεποιθήσεις σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και μην υπερβάλετε με τις δυνάμεις σας.
Όταν ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, κινηθεί στον τομέα της σταδιοδρομίας σας στις 10 Οκτωβρίου, καλά πράγματα είναι βέβαιο ότι θα συμβούν στην επαγγελματική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο, Υδροχόοι!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2017 για τους Υδροχόους, η 28η Ιανουαρίου είναι η πραγματική αρχή του νέου έτους για εσάς, καθώς εμφανίζεται μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που σηματοδοτεί την αστρολογική έναρξη του νέου δωδεκάμηνου κύκλου σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την κοσμική αρχή αυτού του κύκλου, ανεξάρτητα με την ημέρα των γενεθλίων σας και φέρνει την κινεζική Πρωτοχρονιά του φλογερού Πετεινού. Και πάλι, η ενέργεια αυτού του έτους υπογραμμίζει αυτό που ήδη έρχεται για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

 

Υδροχόοι, αφιερώστε αυτό το χρόνο για να δείτε τι θέλετε να επιτύχετε το 2017. Οι σπόροι αυτού που θέλετε, μπορεί να περιέχονται ήδη μέσα σας. Πολύ συχνά είναι δύσκολο να συλλάβετε ένα από τα μεγαλύτερα πνευματικά παράδοξα – που είναι και το απλούστερο από όλα: έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Σας ακούω να απορείτε, με τον αξιοθαύμαστο και πρωτότυπο τρόπο του Υδροχόου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πίσω στο σπίτι και ζω στο παλιό μου δωμάτιο στο σπίτι της μαμάς μου, το ταίρι μου με άφησε, απολύθηκα από τη δουλειά μου και ακόμα χειρότερα, μόλις πάτησα το χάμστερ μου – και μου λες ότι έχω ήδη ό,τι χρειάζομαι; Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα εκατομμύριο, ένα συμβόλαιο με το πρώην ταίρι μου και την ικανότητα να ανασταίνω τα νεκρά χάμστερ»!

Όταν λέω ότι έχετε ήδη ό,τι χρειάζεστε, δεν το εννοώ ακριβώς έτσι. Αυτό που εννοώ όμως είναι ότι έχετε ήδη τις δεξιότητες, τα ταλέντα, την τεχνογνωσία, την εμπειρία και πάνω απ’ όλα τη διορατικότητα, για να αλλάξετε την αντίδρασή σας μπροστά στην τρέχουσα κατάστασή σας οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή. Να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά, για να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Συγνώμη, Υδροχόοι, δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω για το χάμστερ σας, δυστυχώς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η πρόγνωση για το 2017 του ωροσκοπίου σας, προτείνει να βρείτε τη μουσική φωνή σας ή το μουσικό σας ταλέντο και να μάθετε να παίζετε ένα μουσικό όργανο, αν αυτό είναι που θέλετε. Ίσως να επιθυμείτε να χορέψετε, να τραγουδήσετε, να ζωγραφίσετε, να γράψετε ή να εκφράσετε τον εαυτό σας με ένα δημιουργικό τρόπο κατά τη διάρκεια του διερχόμενου Ουρανού στον 3ο ηλιακό σας Οίκο. Μην περιμένετε. Κάντε το, Υδροχόοι!

Η διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ήταν στον ηλιακό 12ο Οίκο σας από τις 28 Νοεμβρίου 2008. Πρέπει να προσέχετε, διότι δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ισχυρούς εχθρούς που δρουν στο παρασκήνιο. Από τη θετική πλευρά, έχετε μάθει πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αυτά που αν μπορούσαν, θα έβλαπταν εσάς ή τη φήμη σας ή εποφθαλμιούν τα πολύτιμα αγαθά σας. Έχετε μάθει να είστε ισχυροί στο πρόσωπο της δυσκολίας. Και επειδή ήδη αγωνίζεστε για να παραμείνετε δίκαιοι, να τηρείτε το νόμο και να είστε ειλικρινείς, οι άγγελοι παραμένουν επιμελώς στο πλευρό σας για να σας προστατεύουν από κακές ή αρνητικές δυνάμεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Υδροχόους δείχνει ότι έχετε γίνει μια ισχυρή δύναμη που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Και υπάρχουν άλλοι που σας ζηλεύουν, εσάς ως άτομα, τη θέση σας και τα επιτεύγματά σας. Δεν είστε πλέον αφελής σε σχέση με αυτό το γεγονός και έτσι έχετε μάθει να ασφαλίζετε τον εαυτό σας από εκείνους που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν, που μιλούν για εσάς πίσω από την πλάτη σας και που επωφελούνται από εσάς και τα ταλέντα ή τις ικανότητές σας.

Λόγω όλων των προβλημάτων και των εμποδίων που είχατε να ξεπεράσετε, μικρών και μεγάλων δεινών, εμποδίων ή λυπηρών γεγονότων που έχετε βιώσει, έχετε γίνει ισχυροί και αυτοδύναμοι. Έχετε κερδίσει την εσωτερική σας δύναμη και έχετε προετοιμαστεί για την έλευση του Πλούτωνα, που θα μπει στο ζώδιο σας γύρω στο 2023. Θα έχετε μάθει πώς να σταθείτε στιβαροί, και να είστε μια ισχυρή δύναμη για να αντιμετωπίσετε μια εντελώς νέα ζωή που είναι δύσκολο να φανταστείτε αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν, μπορείτε να βιώσετε κάποια απομόνωση ή συναισθήματα μοναξιάς, καθώς κάνετε αυτά τα δύσκολα βήματα για ένα καλύτερο μέλλον.

zwdia-66