2017 ζωδια αιγόκερως ετησιες προβλεψεις ανα μήνα

2017 ζωδια αιγόκερως ετησιες προβλεψεις ανα μήνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Κάποιες φορές δεν έχετε διάθεση να κάνετε απολύτως τίποτα. Συνήθως είστε εργασιομανείς, γιατί αναγνωρίζετε ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν, πρέπει να εισπράξετε χρήματα, πρέπει να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Όμως γύρω στις 6 φορές το χρόνο, δεν θέλετε να κουνήσετε ούτε το δακτυλάκι σας… όπως τώρα.

Δεν πειράζει, είναι αλήθεια ότι έχετε μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση. Χαλαρώστε λίγο, δεν θα καταρρεύσει το σύμπαν αν δεν στηριχτεί για λίγο στους στιβαρούς ώμους σας. Η ξεκούραση θα σας ανορθώσει και τη διάθεση, κάτι που θα χαρούν μετά και όλοι οι άνθρωποι γύρω σας!

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Η οικονομική πίεση θα είναι μεγάλη αυτό το μήνα, όμως θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε αν κινηθείτε με τον «σωστό» τρόπο. Υπάρχουν χρήματα που μπορούν να φτάσουν στα χέρια σας – για τα οποία ίσως δεν γνωρίζετε. Ερευνήστε, διαβάστε και ψάξτε τις επιλογές σας. Η εποχή πάντως είναι ευνοϊκή για να επαναπροσδιορίσετε τις τραπεζικές σας συμφωνίες και να τακτοποιήσετε τα φορολογικά θέματα.
Όταν βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη, όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους από μόνα τους. Υπάρχουν πολλοί αρμόδιοι για να σας βοηθήσουν επί αυτού. Μην ξεχάσετε τα αγαπημένα σας άτομα, φροντίστε να είναι οργανωμένα και τα δικά τους οικονομικά θέματα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Μάρτιος
Οι αλλαγές που κάνετε στον εαυτό σας, το σπίτι και τη ζωή σας γενικότερα, θα έχουν εξαιρετική επίδραση στην αυτοπεποίθησή σας. Θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πολύ καλύτερα ακόμη και όσα θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Όταν νιώθετε καλά για τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας, γίνεστε πιο αισιόδοξοι για όλους τους τομείς της ζωής σας.

Αν η προσωπική σας ζωή έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, κάντε λίγη υπομονή. Πολύ σύντομα θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη, με την προσοχή που θα σας δείξει ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο!

2017 ζωδια Απρίλιος
Τα πάντα θα περάσουν από τα χέρια σας – όχι επειδή είναι απαραίτητο αλλά επειδή εσείς το θέλετε. Ακόμη κι αν κάνετε κάποιες φορές τη σκέψη να αναλάβει κάποιος άλλος τα ηνία – ειδικά όσο αφορά την προσωπική σας ζωή – τελικά δεν το πραγματώνετε. Είστε λάτρεις της ισχύος και απολαμβάνετε την αρχηγεία, άρα δεν μπορεί να μην ορίζετε και όλους τους τομείς της ζωής σας!

Αν θέλετε περισσότερο ρομάντζο στη ζωή σας, δείξτε αυτή την περίοδο τα αισθήματά σας προς το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα πρέπει να βγείτε προς άγραν συντρόφου! Δεν θα ζευγαρώσετε, αν είστε αόρατοι όσο η ταπετσαρία του τοίχου. Γίνετε πιο τολμηροί και ενεργοποιηθείτε, γιατί ξέρετε τι θέλετε και είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πάρετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

2017 ζωδια Μάιος
Ασχοληθείτε με όσα θέλετε, επειδή το θέλετε και όχι επειδή σας επιβάλλεται! Διαφορετικά θα νιώσετε καταπιεσμένοι και δυστυχείς. Από εσάς εξαρτάται να κατευθύνεται τη σκέψη σας, ώστε να είστε πιο ευτυχισμένοι.
Οι δεσμευμένοι του ζωδίου λαμβάνουν πολλή αγάπη. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι πρέπει να γίνουν λιγότερο επικριτικοί με τον εαυτό τους και τους άλλους. Βγείτε, αναμιχθείτε με τον κόσμο, δώστε ευκαιρίες στην αγάπη!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Τεντώστε καλά το σώμα σας για να ζεσταθούν οι μύες σας αλλά και να γίνει πιο ελαστική η σκέψη σας! Τα παιδιά έχουν τελειώσει με το σχολείο και η βαβούρα σας τρελαίνει. Ακόμα κι αν δεν έχετε εσείς παιδιά, έχετε την αίσθηση ότι έχουν οι πάντες γύρω σας! Αν έχετε καλές σχέσεις μαζί τους, αυτή την εποχή θα διασκεδάσετε πολύ.

Η παροιμία λέει ότι οι άνθρωποι παλιμπαιδίζουν όσο μεγαλώνουν. Εντοπίστε ξανά το παιδί που κρύβετε μέσα σας και απολαύστε λίγη ανεμελιά, σας αξίζει! Οι δραστηριότητες τέτοιου τύπου ενδείκνυνται για εσάς αυτό το μήνα. Επίσης να αναμένετε ότι θα λάβετε απρόσμενα χρήματα και αγάπη!

2017 ζωδια Ιούλιος
Αν οι προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι όσο αποδοτικές θα θέλατε, πρέπει να το συζητήσετε και να πείτε στα εμπλεκόμενα άτομα τις ανάγκες σας. Οι διαφωνίες και η πίκρα επικρατούν, όταν οι άνθρωποι νιώθουν ότι παρεξηγούνται ή υποτιμούνται. Προσπαθήστε να κάνετε αυτές τις επαφές με ειλικρίνεια και ευγένεια. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα δείτε θετικές αλλαγές!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Αύγουστος
Κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν σε εσάς, θα σας οδηγήσουν σε καλύτερες απολαβές. Θα δείτε να αποδίδουν οι μαθησιακές σας επιδιώξεις ή επιμορφώσεις. Να είστε έτοιμοι για μετακινήσεις αυτό το μήνα. Το μυαλό σας θα είναι συνεχώς στη δουλειά και στην διεκπεραίωση περισσότερων υποχρεώσεων, κάτι που θα σας δημιουργήσει άγχος.

Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε, να ξεδώσετε, να ξαναδείτε άτομα που έχετε καιρό να συναντήσετε. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε όσο μπορείτε.

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Μην αφήσετε την πίεση του επαγγελματικού σας τομέα να επηρεάσει τις πιο σημαντικές προσωπικές σας σχέσεις! Με άλλα λόγια, μην φέρνετε τη δουλειά μαζί σας στο σπίτι. Ο δεσμός σας είναι πολύ ισχυρός, γι’ αυτό δεν πρέπει να περάσει καν από το μυαλό σας πιθανή απάτη από το ταίρι σας – και το αντίστροφο.
Η σχέση σας στηρίζεται στην ειλικρίνεια και διέπεται από αληθινή και σταθερή φιλία. Αφιερώστε τώρα χρόνο στα άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Δείξτε την εκτίμησή σας στο ταίρι σας αλλά και τους καλύτερούς σας φίλους.

2017 ζωδια Οκτώβριος
Συνειδητοποιήστε πόσο επηρεάζουν τα λεγόμενά σας τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μην μιλήσετε αρνητικά σε κανέναν και για κανέναν, γιατί εύκολα το κλίμα θα γυρίσει εναντίον σας. Προσπαθήστε να γίνετε πηγή ενθάρρυνσης και έμπνευσης.

Να λέτε αυτά που εννοείτε και να εννοείτε αυτά που λέτε. Πάντα είστε υπεύθυνοι για όσα πείτε – είτε τα εννοείτε είτε όχι! Να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό σας πριν μιλήσετε, δεν θέλετε να πληγώσετε τα αισθήματα κανενός. Στις 22 του μήνα σας αναμένει τύχη και εξομάλυνση του κλίματος.

zwdia-zodia-astrologia-65

2017 ζωδια Νοέμβριος
Φροντίστε τα παιδιά που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, προσφέροντάς τους περισσότερη αγάπη και κατανόηση. Αν δεν έχετε δικά σας παιδιά, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε την περίπτωση να διευρύνετε την οικογένειά σας. Θα εκπλαγείτε από την εσωτερική ικανοποίηση που θα νιώσετε, όσο περνάτε χρόνο με αυτούς που ξέρουν να αγαπούν τη ζωή πραγματικά!

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Ο μήνας θα αρχίσει με εσάς να έχετε τη νοοτροπία του Σκρουτζ, ωστόσο όσο οι μέρες θα κυλούν αυτή η τάση σας θα μειώνεται. Μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι Άη Βασίληδες και σας είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρείτε την πίστη των παιδιών! Όσο πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών η καρδιά σας θα θερμαίνεται περισσότερο και θα απολαμβάνετε τα πάντα πιο πολύ. Θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από τα χαμόγελα που θα βλέπετε γύρω σας. Τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά μαγικά – πόσο μάλλον αν έχετε συμβάλλει να γίνουν για τους άλλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00