2017 ζωδια διδυμοι ετησιες προβλεψεις ανά μήνα

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

2017 ζωδια διδυμοι ετησιες προβλεψεις ανά μήνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Με θετικό πρόσημο μπαίνει ο μήνας για εσάς, καθώς τώρα ευνοούνται όλες οι νομικές υποθέσεις αλλά και οι αιτήσεις για δάνεια. Η ισχυρή σας επιδεξιότητα στη διαπραγμάτευση σημαντικών θεμάτων, θα είναι σε πλήρη έξαρση. Όσοι εργάζεστε σε αυτούς τους τομείς, θα έχετε έναν γεμάτο και παραγωγικό μήνα.

Έχετε πολλά να πείτε και πολλά να διδάξετε τους άλλους. Να είστε ειλικρινείς και να λέτε ευθέως την άποψή σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τώρα και τα θέματα ηθικής και αρχών, γι’ αυτό οι έφηβοι θα χρειαστούν πειθαρχία και την καθοδήγησή σας.

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Οι αλλαγές που βιώνετε, είναι πολύ σημαντικές για την ψυχική σας ωρίμανση. Αντί να τα βάζετε με την τύχη σας, πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε τα μαθήματα που θέλουν να σας δώσουν αυτές οι συγκυρίες. Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο: όταν συνειδητοποιήσετε τον λόγο, δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε από αυτό το μάθημα…
Αυτό το μήνα θα έχετε την ικανότητα να αντεπεξέλθετε γρήγορα, έχοντας θετική αίσθηση σε κάθε βήμα της πορείας σας. Μπροστά σας ανοίγονται νέες ευκαιρίες.

zodia-taro-45

2017 ζωδια Μάρτιος
Μπορείτε να πάρετε πολύ θετικές αποφάσεις για την καριέρα σας αυτή την περίοδο, οι οποίες θα αποβούν προς όφελός σας. Θα ωφεληθείτε επίσης από κάποιες κινήσεις σας στις οποίες πιστεύετε σθεναρά.
Η εποχή είναι ιδανική για να παλέψετε ώστε να αναγνωριστεί η αξία σας. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και θα ανακαλύψετε ότι έχετε να προσφέρετε κάποια ιδιαίτερα και μοναδικά στοιχεία, που θα ωφελήσουν όλα θα άτομα του περιβάλλοντός σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Απρίλιος
Ρίξτε χρώμα στη ζωή σας! Δεν μπορεί να σας πει κανείς ανιαρούς ή ζοφερούς, γι’ αυτό έχετε ανάγκη να νιώσετε παντού γύρω σας την άνοιξη και να την χαρείτε. Αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για εσάς αν θέλετε να χάσετε λίγα κιλά ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση.
Αγοράστε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας, αλλάξτε χτένισμα ή κούρεμα ή όλη σας την εμφάνιση! Σας αξίζει να φαίνεστε και να νιώθετε στα καλύτερά σας, και αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να το πραγματώσετε.

2017 ζωδια Μάιος
Η φροντίδα και η ευημερία των παιδιών θα είναι η προτεραιότητά σας αυτό το μήνα. Μάθετε να ακούτε και το παιδί που κρύβετε μέσα σας, για να προστατεύετε και να εξυπηρετείτε τις ανάγκες του. Όσο κι αν θεωρείτε «παιδιάστικη» αυτή την πρόταση, ίσως ξεχνάτε συχνά ότι κάποτε ήσασταν κι εσείς παιδί – κι αυτό το παιδί μέσα σας θα θέλει πάντα την προσοχή σας…
Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία σας. Αφήστε τη δίαιτα στην άκρη και πάρτε ένα παγωτό χωνάκι (και κάντε μετά έναν μεγάλο περίπατο για να κάψετε τις επιπλέον θερμίδες!). Φροντίστε στη διάρκεια αυτού του μήνα να κάνετε κάποια μικρά ιδιαίτερα πραγματάκια τέτοιου είδους, μόνοι ή με παρέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Αν θέλετε οι άνθρωποι γύρω σας να επιδεικνύουν περισσότερη υπευθυνότητα, πρέπει να τους απευθύνεστε ενθαρρυντικά και όχι επικριτικά. Όσο τους καθοδηγείτε, τους μαθαίνετε πράγματα και τους ενθαρρύνετε με ευγένεια, τόσο θα θέλουν και οι ίδιοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας γι’ αυτούς.
Όλοι χρειάζονται μια επιπλέον ώθηση και ενθάρρυνση, ακόμη κι εσείς!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούλιος
Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν έχετε πρόθεση να τηρήσετε. Αυτού του είδους η απογοήτευση πληγώνει τα συναισθήματα. Αν άλλοι σας δώσουν υποσχέσεις, αποδεχθείτε να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις στην εκπλήρωσή σας, και μην το πάρετε προσωπικά αν δεν καταφέρουν να τις τηρήσουν.
Οι κοινοπραξίες μπορεί να μην εξελιχθούν τώρα όσο εύκολα θα θέματα, θα πρέπει να επιδείξετε πίστη και υπομονή. Αν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

2017 ζωδια Αύγουστος
Ίσως να παραείστε σοβαροί αυτή την περίοδο. Η συμβουλή για εσάς είναι να μην εμπλακείτε σε προβλήματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Ασχοληθείτε μόνο με τα δικά σας θέματα και παραμερίστε τα δράματα των άλλων, διαφορετικά μπορεί να παρασυρθείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να χειριστείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία από τις 5 του μήνα, ανακουφίζοντάς σας από μεγάλο μέρος των ανησυχιών σας. Όλοι γνωρίζουν ότι περάσατε δυσκολίες, προσπαθήστε όμως να μην βγάζετε την πίεσή σας πάνω στους άλλους. Τώρα θα λάβετε απαντήσεις για ερωτήματα που βασάνιζαν τη σκέψη σας. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για την αλήθεια, γιατί ενδέχεται κάποιες από τις απαντήσεις να μην είναι αυτές που αναμένατε. Η συμβουλή για εσάς αυτό το μήνα, είναι να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και ελαστικοί.

2017 ζωδια Οκτώβριος
Πρέπει να αρχίσετε να προετοιμάζετε το σπίτι σας και τον εαυτό σας για τον χειμώνα. Ίσως αυτός ο Οκτώβριος να έχει περισσότερο κρύο και υγρασία απ’ όσο συνήθως, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις ηλιόλουστες μέρες του για να φροντίσετε εργασίες στο εξωτερικό του σπιτιού. Από τις 7 μέχρι και τις 25 του μήνα, οι σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά και με ανοικτά όλα τα κανάλια επικοινωνίας. Να θυμάστε να λέτε «σ’ αγαπώ» όσο πιο συχνά γίνεται.

2017 ζωδια Νοέμβριος
Όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά από τις 7 του μήνα και μετά. Βγάλτε από μέσα σας τη μελαγχολία και μην ενδώσετε σε ανησυχίες. Ξέρετε ότι έχετε την ικανότητα να χειριστείτε τα πάντα. Ο χρόνος επουλώνει όλες τις πληγές και θα σας χαρίσει τη φώτιση που λαχταράτε. Επιδείξτε υπομονή!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Βάλτε λίγο από το ένα, λίγο από το άλλο, πασπαλίστε με λίγη χρυσόσκονη, και θα έχετε την τέλεια εορταστική ατμόσφαιρα! Θα ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που θα χρειάζεται ο κάθε αγαπημένος σας άνθρωπος, και το κόστος δεν θα σας απασχολήσει καθόλου επειδή θέλετε το καλύτερο για τον καθένα. Η καρδιά σας είναι ισορροπημένη, γι’ αυτό θα σας διέπει ο αλτρουισμός και η διάθεση για προσφορά. Θα βρεθούν πολλές καλές ευκαιρίες στο δρόμο σας, τολμήστε λίγα επιπλέον έξοδα για να έχετε απόθεμα δώρων. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε κάτι και για τον εαυτό σας – το αξίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66