2017 ζωδια ζυγος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

zwdio-zygos-erwtika-mystika

2017 ζωδια ζυγος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Αν έχετε μάθει κάτι καινούργιο τελευταία, τώρα είναι η εποχή να το βάλετε σε εφαρμογή. Είναι βέβαιο ότι μέσα σας συντελείται μια ιδιαίτερη μεταμόρφωση – σαν την κάμπια που μετατρέπεται σε πεταλούδα, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε!
Δημιουργήστε ένα άβατο μέρος που θα ανήκει μόνο σε εσάς, κλείστε τηλέφωνα και υπολογιστές και αυτοσυγκεντρωθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Το σπίτι σας, η οικογένεια και οι καλύτεροί σας φίλοι θα είναι η προτεραιότητά σας στη διάρκεια αυτού του μήνα. Η ευτυχία τους θα έχει άμεση επίδραση πάνω σας, γι’ αυτό όσο πιο πολύ μπορείτε να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Ένα από τα πολλά χαρίσματα που διέπει την ιδιοσυγκρασία σας, είναι η ικανότητά σας να δίνετε απεριόριστη αγάπη και στήριξη άνευ όρων. Κανείς δεν χρειάζεται να ζητήσει τη βοήθειά σας, νιώθετε από μόνοι σας πότε σας χρειάζονται. Η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη τώρα, όπως και η αίσθηση του χιούμορ. Βαθιά μέσα σας «ξέρετε» ότι όλα θα πάνε καλά.

 

2017 ζωδια Μάρτιος
Ίσως να νιώθετε λίγο παραμελημένοι αυτή την εποχή, ίσως να χρειάζεστε λίγη περισσότερη στοργή και τρυφερότητα. Επιτρέψτε σε ένα άτομο που αγαπάτε να προσεγγίσει αυτές τις ανάγκες σας, αντί να παραμένετε θλιμμένοι μέχρι να γίνετε αντιληπτοί. Να θυμάστε ότι μόνο εσείς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας!

zodia-taro-45

2017 ζωδια Απρίλιος
Φυσικά είναι σημαντική η αγάπη, ωστόσο για εσάς πρέπει να είναι το «σωστό» είδος αγάπης. Είστε τόσο αυτάρκεις ως άτομα, που αν επιτρέψετε σε κάποιον άλλο άνθρωπο να ενταχθεί στην προσωπική σας ζωή, οφείλει να σας συμπεριφέρεται όμορφα. Ο σωστός άνθρωπος θα σας συμπεριφερθεί θεϊκά, ο λάθος άνθρωπος θα αποβληθεί από τη ζωή σας τρέχοντας!
Θεωρήστε ότι έχετε τους δικούς σας αγγέλους που σας προστατεύουν, ώστε να μην πληγωθούν τα αισθήματά σας όπως γίνεται συνήθως… Κάποιο άτομο που βρίσκεται σε απόσταση, σας σκέφτεται και εύχεται να ήταν τα πράγματα διαφορετικά. Να κάνετε υπομονή, πάντα υπάρχει ελπίδα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Μάιος
Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να ανταποδώσετε σε ένα φιλικό σας άτομο τη συνεχή παρουσία και στήριξή του στη ζωή σας. Ενεργήστε αυθόρμητα και κάνετε κάτι ιδιαίτερο, όταν δεν θα το περιμένει. Αν το εν λόγω άτομο βρίσκεται μακριά, αρκεί ένα τηλεφώνημα ή μια κάρτα. Το βασικό είναι να μάθει πόσο πραγματικά νοιάζεστε, με ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ».

2017 ζωδια Ιούνιος
Οι νεότεροι Ζυγοί θα σκεφτούν να αποκτήσουν παιδιά αυτή την περίοδο, οι μεγαλύτεροι θα αποζητήσουν την ηρεμία και γαλήνη τους. Η αγάπη θα είναι πολύ σημαντική για όλους τώρα, ανεξαρτήτου ηλικίας! Ισορροπήστε την ανάγκη σας για αγάπη αλλά και την αγάπη σας για τον εαυτό σας, που προηγείται. Δεν απέχουν πια πολύ όσα λαχταράτε, γι’ αυτό μην χάνετε την πίστη και την ελπίδα σας.
Εστιάστε σε αυτά που αποζητάτε και βάλτε σε σειρά το συναίσθημά σας, γιατί η απογοήτευση θα επιφέρει μόνο καθυστερήσεις. Βρείτε θετικούς τρόπους για να αποβάλετε το άγχος από τη ζωή σας μια για πάντα. Η οπτική των πραγμάτων είναι το παν!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

2017 ζωδια Ιούλιος
Μπαίνετε στην εποχή που όλοι είναι πιο ανέμελοι και αποζητούν την παρουσία και τη συντροφιά σας. Παραμερίστε για τώρα το καθάρισμα του σπιτιού και τις άλλες αγγαρείες σας, γιατί αυτή είναι η ιδανική στιγμή να γίνετε πιο κοινωνικοί! Οι σχέσεις θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα γνωρίσουν ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, στο πιο απρόβλεπτο μέρος.
Η αγάπη και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να ξέρετε εσείς οι ίδιοι ότι τις αξίζετε. Κάντε τώρα τα σχέδιά σας για ταξίδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Αύγουστος
Συνταχθείτε τώρα σε έναν στόχο που πιστεύετε δυνατά. Η φαντασία σας έχει αναδυθεί και η εμπειρία σας μπορεί να επιφέρει κάτι πολύ αξιόλογο για το μέλλον. Αν κρατάτε ημερολόγιο και σκεφτείτε να το μετατρέψετε σε σύγγραμμα, θα είναι μια εξαιρετική βιογραφία με τις καλύτερες προοπτικές για έκδοση.
Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, ίσως αναλαμβάνετε τώρα πιο πολλά από όσα μπορείτε να χειριστείτε. Οι ώρες εργασίες θα είναι πολλές. Φυσικά θα υπάρξει ανταπόδοση, όμως πρέπει να σκεφτείτε το προσωπικό κόστος. Σας αξίζει να κάνετε μια ανάπαυλα, για να απολαύσετε ανέμελα το καλοκαιράκι!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Πολλές θα είναι οι ευλογίες που θα έρθουν στο δρόμο σας! Όλα όσα λαχταρούσατε, τώρα θα σας είναι διαθέσιμα. Η λάμψη της αγάπης φωτίζει όλους όσους συναντάτε. Πολλά θα είναι τα άτομα εξουσίας που θα θέλουν να σας βοηθήσουν να πραγματώσετε τα όνειρά σας, αποδεχθείτε τις ευγενείς προσφορές τους.
Η ζωή σας αρχίζει να βρίσκει τη σωστή της πορεία. Απλώστε το χέρι σας και μοιραστείτε την καλή σας τύχη με όσους αγαπάτε.

2017 ζωδια Οκτώβριος
Οι μηχανές σας θα δουλεύουν στο φουλ τώρα, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23 του μήνα! Η 4η Οκτωβρίου είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε ένα μεγάλο πάρτυ ή να παραστείτε σε κάποιο που έχετε προσκληθεί. Θα λάμψετε σαν αστέρι πάνω από όλους και όλα! Όλοι θα θέλουν να σας γνωρίσουν, και κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα θα θελήσουν να σας προσεγγίσουν πιο πολύ. Θα σας είναι πολύ εύκολο τώρα να κάνετε κάποιες πολύ καλές νέες φιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ερωτικά ενδιαφέροντα.
Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται και θα λαμβάνετε πολλές καινούργιες προτάσεις – ευκαιρίες για την καριέρα σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα. Το ρομάντζο σας επιφυλάσσει πολύ πάθος και σας έχει στο επίκεντρο, ειδικά από τις 10 Οκτωβρίου που είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε νέα ξεκινήματα!

zwdia-zodia-astrologia-65

2017 ζωδια Νοέμβριος
Να είστε λίγο πιο συντηρητικοί με τα έξοδά σας αυτή την περίοδο. Η αποταμίευση θα σας χαρίσει την πνευματική ηρεμία που αποζητάτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε μια σειρά όλα τα οικονομικά σας θέματα, ώστε να διασφαλίσετε ένα ήρεμο και ασφαλές μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Η μοίρα σας επιφυλάσσει την πιο ευτυχισμένη εορταστική περίοδο αλλά και ένα λαμπερό νέο έτος, ειδικά αν συγχωρήσετε και ξεπεράσετε όλα τα δυσάρεστα που υπάρχουν στη ζωή σας. Τώρα θα συντελεστούν στη ζωή σας όλα όσα έχει «γράψει» το πεπρωμένο σας για το καλό σας. Θα δείτε να κλείνουν οριστικά όλες οι καταστάσεις που σας λύπησαν. Χαλαρώστε!
Η εποχή είναι ιδανική για να φροντίσετε και να βελτιώσετε τη σωματική σας κατάσταση. Είναι επίσης η στιγμή για να νιώσετε ευγνώμονες για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και όλα τα αγαθά που έχετε στη ζωή σας. Να αναμένετε ένα ακόμη ομορφότερο και λαμπρότερο μέλλον! Αφήστε την πνευματική σας ομορφιά να λάμψει!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66