2017 ζωδια κριος ετησιες προβλεψεις ανά μήνα

2017 ζωδια κριος ετησιες προβλεψεις ανά μήνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Όσο πιο κοινωνικοί είστε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώθετε.
Οργανώστε ένα ταξίδι για να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Θα σας κάνει καλό και μια απόδραση χαλάρωσης με ένα ιδιαίτερο άτομο. Θα έρθετε πολύ πιο κοντά, αν αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλο.

Η εποχή ενδείκνυται για να σκεφτείτε την απόκτηση ενός καινούργιου ή μεταχειρισμένου μέσου μεταφοράς, καθώς η μετακίνηση θα είναι ζωτικός παράγοντας για εσάς. Εξάλλου όσο πιο άνετη γίνει η μετακίνησή σας, τόσο πιο πολλά ταξίδια θα θέλετε να κάνετε!

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Άτομα σε υψηλά ιστάμενες θέσεις σας παρακολουθούν και είναι περήφανα για την απόδοσή σας. Όχι μόνο θα σημειώσετε πρόοδο αυτό το μήνα, ενδέχεται να πάρετε και μια προαγωγή.
Αν δεν σας ικανοποιεί πλήρως η παρούσα απασχόλησή σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε θέσεις ή εταιρίες που προτιμάτε. Αν όμως σας ευχαριστεί η δουλειά σας, να αναμένετε αυτό το μήνα την εκτίμηση, την οικονομική αναβάθμιση και την αναγνώριση που σας αξίζει. Όταν γνωρίζετε εσείς ότι δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

zodia-taro-45

2017 ζωδια Μάρτιος
Αυτός είναι ο μήνας για εξαιρετικές προσωπικές αλλαγές. Δώστε τώρα στον εαυτό σας την ευκαιρία, γίνετε όλα όσα μπορείτε να είστε! Ίσως να δείτε τη ζωή με εντελώς διαφορετικά μάτια αν ανοίξετε την καρδιά σας, αν συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικοί είστε, αν αρχίσετε να δίνετε στον εαυτό σας τους επαίνους που αξίζει.
Πρέπει να καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, πριν να μπορέσετε να στρέψετε την προσοχή σας στην ικανοποίηση των αναγκών άλλων. Είναι αποδεκτό να γίνετε τώρα λίγο εγωιστές και μάθετε ποια είναι τα θέματα που σας κάνουν να αναδεικνύετε τα ταλέντα σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Απρίλιος
Να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας αυτό το μήνα. Πληρώστε τους λογαριασμούς που είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητά σας, είναι σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν λίγο.
Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν ξοδεύετε με σύνεση, ώστε να σας μένει ένα μικρό απόθεμα. Κανένα αντικείμενο και καμία διασκέδαση δεν θα σας κάνει να νιώσετε πιο ήρεμοι, από την ασφάλεια της ύπαρξης χρημάτων για ο,τιδήποτε έκτακτο προκύψει. Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος νέα ξεκινήματα για εσάς. Να απολαμβάνετε τα απλά πράγματα.

2017 ζωδια Μάιος
Αναδείξτε τη γοητεία σας! Αφήστε την εσωτερική σας θετικότητα να αναδυθεί και να λάμψει. Οι άνθρωποι θα είναι πιο συνεργάσιμοι και προσηνείς μαζί σας αν χαμογελάτε. Μην επιτρέψετε πλέον σε αρνητικές σκέψεις να σας παγιδεύουν. Έχει φτάσει η στιγμή να είστε πετυχημένοι με αυτοπεποίθηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Όλος ο μήνας θα είναι διάσπαρτος από οικογενειακές συγκεντρώσεις και συναντήσεις. Σε όσο περισσότερες παραστείτε, τόσο πιο ευτυχείς θα νιώθετε. Κάθε οικογένεια χρειάζεται το μέλος που θα την οργανώνει, θα φροντίζει για τη διασκέδασή της και θα παρασύρει σε αυτήν και τους υπόλοιπους. Εσείς είστε αυτό το ιδιαίτερο άτομο για τη δική σας οικογένεια. Η εκτίμηση και η αγάπη θα σας αγκαλιάσει αυτό το μήνα, απολαύστε τη!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

2017 ζωδια Ιούλιος
Αν κοιτάξετε γύρω σας, τι είναι αυτό που θα δείτε; Αφορμές για να νιώθετε ευγνώμονες ή λόγους για να λυπάστε τον εαυτό σας; Το γεγονός είναι ότι τα πάτε πολύ καλύτερα απ’ όσο νομίζετε, αρκεί να μένετε προσηλωμένοι σε όσα είναι «σωστά» για τη δική σας ζωή. Να θεωρείτε τα μικρά εμπόδια ως προκλήσεις που μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα.

2017 ζωδια Αύγουστος
Τα λόγια είναι ανέξοδα. Όμως αυτό το μήνα όσο πιο πολύ χρόνο αφιερώσετε σε διαλόγους με άλλους, τόσα πιο πολλά θα μάθετε. Η άρτια πληροφόρηση είναι μισή κερδισμένη μάχη, όσο αφορά την επίτευξη των στόχων σας και την πραγμάτωση των ονείρων σας.
Να ρουφάτε όλα τα στοιχεία που έρχονται στην αντίληψή σας και να ερευνάτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Όσο πιο πολλά ξέρετε, τόσο πιο μακριά θα φτάσετε. Η επιμόρφωση θα φέρει και άνοδο στην καριέρα σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Θα έχετε το χάρισμα να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες του έτερου ήμισύ σας αυτό το μήνα. Θα ξέρετε ενστικτωδώς τι λαχταρά και θα είστε σε θέση να εκπληρώνετε τις επιθυμίες του. Το ταίρι σας θα εκπλαγεί ευχάριστα από όλο αυτό το συντονισμό σας μαζί του, και θα εκτιμήσει όσα θα κάνετε. Η θετική σας πλευρά έχει αναδυθεί και λάμπει!

2017 ζωδια Οκτώβριος
Μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους για να κάνετε βελτιώσεις στη ζωή σας. Είστε δημιουργικοί, με πολλές αναλαμπές διάνοιας αυτή την περίοδο. Αν καταγράψετε τις σκέψεις σας, δεν αποκλείεται να αυξήσετε το εισόδημά σας προωθώντας τις καινοτόμες ιδέες σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι ακόμη και τα όνειρά σας θα περιέχουν τέτοιες ιδέες, γι’ αυτό θα είναι καλό να τα γράφετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, δημιουργήστε και μετά αναλάβετε δράση!

tarw-zwdia

2017 ζωδια Νοέμβριος
Αυτός είναι ένας σημαντικός μήνας αποφάσεων για εσάς. Έχει φτάσει η στιγμή να πάψετε να αναβάλετε, πρέπει να περάσετε στη δράση. Είστε αποφασισμένοι, τολμηροί και γεμάτοι ενθουσιασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Οι εκπλήξεις έρχονται με πολλές μορφές, ακόμα κι όταν δεν εύχεστε για τίποτα συγκεκριμένο. Η ευγνωμοσύνη που νιώθετε για τα σημαντικά και ιδιαίτερα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας, φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις πράξεις σας.
Η αλτρουιστική σας διάθεση προς άτομα λιγότερο προνομιούχα, θα εκτιμηθεί πολύ. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε προσωπικά ανθρώπους που βοηθάτε, να ξέρετε ότι η ευγνωμοσύνη τους φτάνει πνευματικά ως εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia