2017 ζωδια λεων ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

miniaies-provlepseis-lewn

2017 ζωδια λεων ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αυτές που θα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς αυτό το μήνα. Η παροιμία λέει «μην κάνετε στους άλλους όσα δεν θα θέλατε να κάνουν εκείνοι για εσάς», που σημαίνει πιο απλά να φέρεστε όπως θέλετε να σας φέρονται.

Η φιλοσοφία σε γενικές γραμμές, θα έχει τα πάνω της και τα κάτω της στη ζωή σας τώρα. Αν αδικήσετε κάποιον, είτε θα μαλώσει μαζί σας είτε θα αποχωρήσει από τη ζωή σας για πάντα. Η επιλογή είναι δική σας. Μην αναμένετε καμία καλή συμπεριφορά, αν δεν την επιδείξατε πρώτοι εσείς. Έχει έρθει ο καιρός να μάθετε να είστε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας και να του φέρεστε καλά.

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Η αλτρουιστική σας συμπεριφορά θα αρχίσει να σας ανταποδίδει τα μέγιστα, καθώς όλοι θα εκτιμούν την καλοσύνη και την κατανόησή σας. Όσο επικεντρώνεστε στους άλλους, μαθαίνετε πόσο πραγματικά σημαντικοί είστε εσείς τελικά. Οι σχέσεις θα ανθίσουν, ενώ θα γίνουν πιο αρμονικές ακόμη και όσες πέρασαν κάποιες κρίσεις.
Το κάθε πρωινό αυτού του μήνα να κοιτιέστε στον καθρέφτη και να ρωτάτε τον εαυτό σας «σε ποιον θα φανώ χρήσιμος σήμερα;». Στο τέλος της μέρας θα νιώθετε υπέροχα, ξέροντας ότι βελτιώσατε λίγο τη ζωή ενός ιδιαίτερου ανθρώπου και γι’ αυτό το λόγο είναι πλέον πιο χαρούμενος!

zodia-taro-45

2017 ζωδια Μάρτιος
Προσπαθείτε να κάνετε υπερβολικά πολλά πράγματα! Διευθετήστε άμεσα όποιο πρόβλημα υγείας έχει ανακύψει, όσο μικρό κι αν είναι. Πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας έτσι, ώστε να βλέπετε πιο πολύ τους ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς.
Κάντε ένα διάλειμμα τώρα, για να μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Απρίλιος
Ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε όλα όσα πρέπει και θα έχετε ενέργεια να κάνετε και όσα θέλετε! Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας λίγο, για να ανορθώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μην αναμένετε από τους άλλους να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, κάντε το μόνοι σας. Παρά την ανεξαρτησία που θα σας διέπει αυτό το μήνα, θα σημειώσετε αρκετή επιτυχία.

2017 ζωδια Μάιος
Βάλτε το φως του ήλιου μέσα στο σπίτι σας και στον εργασιακό σας χώρο! Αλλάξτε τη θέση των επίπλων, προσθέστε κι άλλο χρώμα, βελτιώστε το φωτισμό του χώρου αν είναι δυνατόν, ανοίξτε τις κουρτίνες.
Πρέπει να βλέπετε τα πάντα πολύ πιο καθαρά στο εξής – και υπό πιο διαυγές πρίσμα. Η ομίχλη θα διαλυθεί σύντομα και από την προσωπική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Συνειδητοποιήστε τη δύναμη που έχετε και αξιοποιήστε τη παραγωγικά. Να είστε προσεκτικοί με τα νεύρα και τα όριά σας αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει λόγος να πρέπει να είστε οι «σωστοί» πάντα. Μπορείτε να αποκτήσετε όσα θέλετε, χωρίς να γίνεστε απαιτητικοί. Η συνεργασία είναι μια πρακτική που πρέπει να ξεκινά από μέσα σας
Δοκιμάστε αυτό το μήνα να απολαύσετε την επεξεργασία όλων αυτών των θεμάτων. Όταν βρείτε εσείς την ισορροπία με τον εαυτό σας, θα ισορροπήσουν και όλοι οι άλλοι μαζί σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούλιος
Μην δίνετε καμία σημασία στα κουτσομπολιά και μην είστε αυτοί που τα ανακινείτε! Αν το κάνετε, να ξέρετε ότι θα βρεθείτε κι εσείς αντικείμενο κουτσομπολιού. Αν νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας αναμίξει σε κάτι ανάλογο, απομακρυνθείτε το συντομότερα!
Έχετε πολλά πράγματα να προσφέρετε – αλλά μόνο στους κατάλληλους ανθρώπους. Η αγάπη πλανάται στον αέρα, από εσάς εξαρτάται να αδράξετε το μερίδιό σας. Να χαμογελάτε!

2017 ζωδια Αύγουστος
Υπάρχει ένα θέμα ή κάποιες καταστάσεις που σας προβληματίζουν, όμως θα καταφέρετε να τις επιλύσετε μόνο αν επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Είστε αποφασισμένοι να υποστηρίξετε έναν στόχο που τον πιστεύετε. Αυτό θα σας επιφέρει άλλες ευκαιρίες, για τις οποίες αδημονούσατε.
Το σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε το δημιουργικό σας χάρισμα για καλό σκοπό. Αναμιχθείτε σε όσες περισσότερες φιλανθρωπικές δραστηριότητες βρείτε, πολλοί άνθρωποι σας χρειάζονται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας αυτή την περίοδο! Κινήστε υπερβολικά γρήγορα, ενώ θα έπρεπε να επιτρέπετε στον εαυτό σας να ξεκουράζετε λίγο περισσότερο. Όλοι ξέρουν ότι έχετε πολλά θέματα να χειριστείτε, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε μόνοι σας. Μοιράστε λίγα από τα καθήκοντά σας στα υπόλοιπα άτομα του περιβάλλοντός σας – αρκεί μόνο να τους αναθέσετε την ευθύνη των πράξεών τους και του εαυτού τους!
Το κλειδί για όλα, είναι να κατανοήσετε ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Πολλές είναι οι θετικές ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν, όμως πρέπει εσείς να έχετε το χρόνο και την ενέργεια να τις αδράξετε!

2017 ζωδια Οκτώβριος
Σε όποια επιμόρφωση κι αν στραφείτε αυτή την περίοδο, θα σας αποδώσει τα μέγιστα! Είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε καινούργιες τακτικές, που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, για τις ευκαιρίες που θα ανακύψουν στον τομέα της μάθησης, του καλύτερου εξοπλισμού σας και των ακινήτων.
Επενδύστε όσα περισσότερα μπορείτε, για να πάρετε καλύτερα «μερίσματα». Δεν χάνετε ποτέ αν επενδύετε στην εκπαίδευση, τη δική σας και των άλλων. Η γνώση είναι δύναμη!

2017 ζωδια Νοέμβριος
Το υπερβολικό σας πάθος ενίοτε σας παρασύρει να δίνετε περισσότερα από τον εαυτό σας, από όσα θα έπρεπε. Θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο «δύσκολη» συμπεριφορά, αν θέλετε να κάνουν οι άλλοι περισσότερα για εσάς. Αφότου αρχίσουν να συνεργάζονται και μετά, ανταμείψτε τους με τον σεβασμό σας και με περισσότερη προσοχή…

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Άτομα σαν εσάς θα πρέπει να επινόησαν το κλίμα αυτής της εορταστικής περιόδου! Όσοι λατρεύετε τις χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες, να αναμένετε μια υπέροχη έκπληξη καθώς θα είναι πολύ το κρύο! Από την άλλη πλευρά, όσοι είστε πιο «χουχουλιάρηδες» και σπιτόγατοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε το ζεστό περιβάλλον του σπιτιού με το ταίρι σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος με πολλή χαρά και ρομαντισμό για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις