2017 ζωδια παρθενος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

parthenos-rantevou

2017 ζωδια παρθενος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Οι καθημερινές σας δραστηριότητες θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας αυτό το μήνα. Θα λειτουργείτε σχεδόν μηχανικά, ολοκληρώνοντας τη μία δουλειά και περνώντας αμέσως στην άλλη. Για να αντεπεξέλθετε, φροντίστε να καταγράψετε αυτά που ρεαλιστικά πρέπει να γίνουν, και να επιβραβεύετε τον εαυτό σας μόλις τελειώνει κάτι.

Χωρίς μια σειρά προτεραιοτήτων, θα νιώσετε μπερδεμένοι και πιεσμένοι. Αν πάλι αναβάλετε συνεχώς όσα πρέπει να γίνουν, θα νιώθετε οκνηρία, ενοχές και κατάθλιψη. Με ισορροπημένο σκεπτικό, θα δείτε ότι θα διεκπεραιώνετε τα θέματά σας πριν το καταλάβετε!

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Οι εξάρσεις θυμού που εμφανίζετε τον τελευταίο καιρό, μπορούν εύκολα να φτάσουν στο ζενίθ τους μέσα σε αυτό το μήνα! Θα αναγκαστείτε πλέον να βρείτε μια διέξοδο χειρισμού τους, προκειμένου να τις αποβάλετε άπαξ δια παντός. Φροντίστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ίσως κάποιες παλαιότερες ενοχλήσεις να επιδεινωθούν αυτή την εποχή. Μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τώρα, ώστε να μην σας απασχολήσουν ποτέ ξανά.
Η αγάπη θα σας περιβάλλει και θα νιώθετε ότι οι άλλοι νοιάζονται για την ευτυχία σας. Επιτρέψτε τους να σας φροντίσουν, όπως έχετε κάνει κι εσείς γι’ αυτούς. Η εκτίμηση που δείχνετε για τη στοργή τους, θα τους κάνει πολύ ευτυχισμένους. Όσο κι αν σας πιέσει αυτός ο μήνας σε γενικές γραμμές, να ξέρετε ότι θα είναι και εξαιρετικά ανταποδοτικός μαζί σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Μάρτιος
Η προσωπική σας ζωή ενδέχεται να σας προβληματίσει λίγο αυτό το μήνα. Ίσως ένα ταίρι από τα παλιά να θελήσει να μπει ξανά στη ζωή σας. Αρκεί να θυμηθείτε γιατί η σχέση σας τότε δεν προχώρησε… Για μια συναισθηματική σύμπραξη, χρειάζονται περισσότερα από τη σωματική έλξη.
Να σκέφτεστε με το μυαλό και όχι με την καρδιά σας αυτή την περίοδο. Μπορείτε να σημειώσετε άλματα στον επαγγελματικό τομέα, αν εστιάσετε απόλυτα την προσοχή σας στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

2017 ζωδια Απρίλιος
Να λέτε αυτά που εννοείτε και να εννοείτε αυτά που λέτε! Αυτός είναι ο μήνας που θα βγάλετε τα πάντα στην επιφάνεια, και δεν θα σας σταματά τίποτα στο να εκφράσετε τα προσωπικά σας συναισθήματα. Από τη μία πλευρά αυτό μπορεί να είναι θετικό, γιατί θα σας είναι εύκολο να πείτε «σ’ αγαπώ» στα σωστά άτομα. Προσέξτε μόνο τι θα πείτε σε όσους στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας. Το βέβαιο είναι ότι θα τους γίνει ξεκάθαρο πως πρέπει να μετακινηθούν!
Δεν θα επιδεικνύετε πλέον καμία ευγένεια μπροστά στην εχθρότητα και τον αρνητισμό. Θα υψώσετε το ανάστημά σας, για να στηρίξετε τον εαυτό σας και να προστατεύσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για να πάρετε την προαγωγή που αναμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

2017 ζωδια Μάιος
Τα ξεκάθαρα, απαλά και μοσχομυριστά πράγματα θα είναι αυτά που θα σας έλκουν. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για ευκαιρίες αγορών, που θα προκύψουν στα αγαπημένα σας μέρη. Τα παζάρια θα ανθίζουν παντού, και δεν αποκλείεται να εντοπίσετε πολλούς «θησαυρούς». Επιδοθείτε λοιπόν σε ένα «κυνήγι θησαυρού», συντροφιά με όσους άλλους λατρεύουν αυτού του είδους τις εξορμήσεις!

 

2017 ζωδια Ιούνιος

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας! Θα απολαύσετε τα πάντα πολύ περισσότερο, αν τα κάνετε όταν έχετε έμπνευση. Στήστε νέα σχέδια που θα σας διασκεδάζουν. Αυτά μπορεί να αφορούν κάποια κατασκευή, τη συγγραφή, τις πωλήσεις πραγμάτων που θα φτιάχνετε οι ίδιοι.
Η εποχή είναι ιδανική για να βρείτε ξανά τη φόρμα σας. Ένας απογευματινός περίπατος κάθε μέρα με μια καλή παρέα, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και την προσωπική σας ζωή! Αρχίστε το περπάτημα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Ιούλιος
Το υπερβολικό χάος που θα επικρατεί στη ζωή σας, θα σας κάνει να νιώθετε κατάκοποι. Προσπαθήστε να μειώσετε τον αριθμό των υποχρεώσεών σας, προκειμένου να βρείτε χρόνο να συγκεντρωθείτε και να ισορροπήσετε. Η ενέργειά σας είναι μειωμένη αυτό το μήνα, γι’ αυτό πρέπει να μάθετε τεχνικές χαλάρωσης. Η υπερβολική πίεση θα σας προκαλέσει έντονους πονοκεφάλους και στομαχικές διαταραχές. Πρέπει να φανείτε πιο στοργικοί με τον εαυτό σας!

2017 ζωδια Αύγουστος
Έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διαφορετικά θα χάσετε αυτή τη συγκυρία! Πάρτε τα μαθήματά σας, παρατηρήστε, επιστρατεύστε την πειθαρχία σας. Θα υπάρχει δίπλα σας βοήθεια όταν τη χρειαστείτε. Είστε τόσο απασχολημένοι με τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας, που δεν έχετε παρατηρήσει ίσως το ιδιαίτερο άτομο που προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή.
Να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Όλοι ωριμάζουν γύρω σας και σας θέλουν παρόντες στη διαδικασία, ενώ παράλληλα ωριμάζετε κι εσείς και μαθαίνετε πράγματα καθημερινά. Μοιραστείτε τα με τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Τρέφετε βαθιά εκτίμηση για όλους όσους συνεργάζονται αρμονικά μαζί σας. Η επιτυχία σας είναι και δική τους – και το αντίθετο. Η ομαδική εργασία είναι σημαντικός παράγοντας για εσάς αυτή την περίοδο. Ενόσω τα πράγματα κυλούν ομαλά, σας είναι πιο εύκολο να ολοκληρώνετε έγκαιρα τις σημαντικές σας υποχρεώσεις.
Οι άλλοι χαίρονται που εκτιμάτε την προσπάθειά τους, κάτι που αποτελεί θετική ώθηση για να συνεχίζουν να σας στηρίζουν. Είστε εξαιρετικοί συνεργάτες, προϊστάμενοι, δάσκαλοι και γονείς. Συνεχίστε αυτή την καλή πορεία!

2017 ζωδια Οκτώβριος
Αρχίστε να είστε η πιο τρυφερή, ευγενική και κατανοητική συντροφιά του εαυτού σας! Όταν αρχίσετε εσείς να φέρεστε καλά σε εσάς, πολλοί θα είναι αυτοί που θα σας φερθούν εξίσου στοργικά. Αν αποζητάτε περισσότερη εκτίμηση από το ταίρι σας, αρχίστε να εκτιμάτε πρώτα εσείς τον εαυτό σας. Όσοι αντιμετωπίσετε τώρα τη ζωή με θετική ματιά, σας περιμένει πολύ διασκέδαση. Όσοι δεν το κάνετε, θα καταφέρετε μόνο να απωθήσετε την αγάπη μακριά σας. Μην κάθεστε άπραγοι, σκεπτόμενοι όσα θα θέλατε να έχουν γίνει, αλλάξτε οπτική και ορμήστε για να αδράξετε όσα λαχταράτε!
Οι μακρόχρονες φιλίες έχουν μεγάλη σημασία για εσάς αυτό το μήνα. Δείξτε στους καλύτερους φίλους σας πόσο τους εκτιμάτε, κάνοντας κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτούς.

zwdia shmera

2017 ζωδια Νοέμβριος
Αυτός θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς. Γαλήνη, ηρεμία, ησυχία και δικαιοσύνη θα είναι τα στοιχεία που θα σας προσεγγίσουν, δίνοντάς σας το αίσθημα ότι επιτέλους αρχίζουν τα πράγματα να κυλούν όπως θέλετε. Επιστρατεύσετε τη φιλικότητά σας και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις και σκέψεις. Όλοι μπορούν να διασκεδάζουν μαζί αλλά και να μαθαίνουν πολλά ο ένας από τον άλλο ταυτόχρονα.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Αποβάλετε αυτή την περίοδο την τάση σας να είστε υπερβολικά επιλεκτικοί. Τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά και εξαιρετικά, ακόμη κι αν εσείς αφιερώσετε λίγο χρόνο στη δική σας ξεκούραση και διασκέδαση. Κατ’ ακρίβεια, όσο περισσότερο διασκεδάζετε, τόσο πιο τυχεροί θα είστε! Μην παρασυρθείτε από την οικονομική τύχη και ευμάρεια που θα σας περιβάλλει αυτή την περίοδο!
Συγχωρήστε όσους σας ταλαιπώρησαν στη διάρκεια αυτής της χρονιάς, δεν το έκαναν επίτηδες. Περασμένα, ξεχασμένα! Ρίξτε όλη την προσοχή και τη χαρά σας στις γιορτές που είναι μπροστά σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia