2017 ζωδια σκορπιος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

skorpios-zwdio

2017 ζωδια σκορπιος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Δεν έχει σημασία πόσων ετών είστε, το γεγονός είναι ότι αυτές τις μέρες θα νιώσετε το βάρος των χρόνων σας. Να θυμάστε ωστόσο ότι η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο, αυτό που έχει σημασία είναι η πνευματική σας κατάσταση και οπτική στα πράγματα. Μπορεί να αποδεχθείτε ότι νιώθετε ταλαιπωρημένοι και μεγάλοι, είτε να ανασκουμπωθείτε για να προσέξετε πιο πολύ τον εαυτό σας και την υγεία σας – άρα να ξανανιώσετε!

Η επιλογή είναι δική σας, όμως να ξέρετε ότι με τη δεύτερη επιλογή θα τραβήξετε πολλά βλέμματα πάνω σας. Εξάλλου η φροντίδα του εαυτού σας, πάντα αποδίδει τα μέγιστα. Να χαμογελάτε πολύ και θα το νιώσετε!

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Πρέπει εδώ και καιρό να έχετε μπει στη διαδικασία να μελετήσετε ουσιαστικά τις προσωπικές σας αξίες, προκειμένου να αλλάξετε όσα πρέπει. Αν το έχετε κάνει, η ζωή σας θα αρχίσει να κυλά πιο εύκολα. Αν δεν το έχετε κάνει, τώρα θα έρθουν να σας στοιχειώσουν όσα πράττατε ως σωστά, ενώ ξέρατε ότι δεν ήταν.
Στο χέρι σας είναι να αναθεωρήσετε, αν θέλετε να μην υπάρχει πλέον στη ζωή σας η κακεντρέχεια, η κατάθλιψη και η ανάγκη εκδίκησης. Θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας και να πάψετε να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Θα έχετε μια πιο «εύκολη» ζωή αν διευκολύνετε τους άλλους και τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

2017 ζωδια Μάρτιος
Πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες θα έρθουν στην αντίληψή σας, αν αρχίσετε να κάνετε παρέα με άτομα που είναι καλά ενημερωμένα. Μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους, υποσχόμενοι πράγματα που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Χαλαρώστε πια και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό – αυτό θα είναι μια καλή αρχή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Απρίλιος
Δεν θα καταφέρνετε να κρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, όσο κι αν το προσπαθήσετε. Οι άνθρωποι που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας θα μπορούν να δουν τα πάντα, σαν να είστε διάφανο γυαλί. Γιατί λοιπόν να κρύβεστε πίσω από προσωπεία, αντί να αποδεχθείτε και να απολαύσετε αυτό που είστε;

Δείξτε λίγη στοργή στους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι για εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκτιμήσουν μια τέτοια πρωτοτυπία… Πολλοί είναι αυτοί που θα σας αγαπήσουν γι’ αυτό που είστε, αν τους δώσετε την ευκαιρία.

2017 ζωδια Μάιος
Αν χρειάζεστε κάτι, αρκεί να το ζητήσετε! Μην προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αν ανοίξετε τα μάτια σας, θα δείτε ότι οι άλλοι ξέρουν ποιοι είστε και μέχρι πού φτάνουν οι ικανότητές σας, όμως παρ’ όλα αυτά έχουν τη διάθεση να σας αγαπήσουν. Αρκεί μόνο να τους αγαπήσετε και εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Αποβάλλετε από τη ζωή σας όλα αυτά που δεν σας χρειάζονται πια. Είναι η εποχή που το σύμπαν σας καλεί να απλοποιήσετε τα πάντα. Δεν έχει σημασία αν το χάος επικρατεί μέσα στο σπίτι σας ή μέσα στο μυαλό σας, όλα θα βελτιωθούν αν αρχίσετε να θεωρείτε αυτονόητο ότι πρέπει να γίνετε τακτικοί. Θα βιώσετε τη γαλήνη, μόνο όταν την επιφέρετε πρώτα στο περιβάλλον σας και μετά στο μυαλό σας.
Αλλάξτε την πορεία που έχετε μάθει να ακολουθείτε! Σταματήστε να μηχανορραφείτε, ανακαλύψτε την ειλικρίνεια και την αλήθεια, βάλτε λίγο ήλιο στο πρόσωπό σας. Κοινωνικοποιηθείτε με την καλή έννοια, βγείτε από την παγίδα σας και σας αναμένει πολλή χαρά!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

2017 ζωδια Ιούλιος
Το σύμπαν σας καλεί αυτό το μήνα να φανείτε πολύ πιο υπεύθυνοι από όσο θα θέλατε. Η ευθύνη περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από το φροντίζετε μόνο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Πρέπει να επιδείξετε διάθεση ευθύνης προς τις ανάγκες του οικογενειακού και του κοινωνικού σας περίγυρου επίσης. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας, αν αρχίσετε να προσφέρετε και κάτι προς άλλους.

Η ζωή σας έχει έναν σημαντικό σκοπό. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ανακαλύψετε ποιος είναι αυτός ο σκοπός και να αναλάβετε θετική δράση προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δείτε σημαντική βελτίωση και στην υγεία σας αυτή την περίοδο, επειδή το κάρμα σας θα φορτιστεί με τις καλές πράξεις που θα κάνετε για τις ζωές άλλων ανθρώπων. Να θυμάστε πως θερίζετε ό,τι σπέρνετε. Η καλοσύνη έχει μεγάλη αξία!

2017 ζωδια Αύγουστος
Ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται στο δρόμο σας! Να είστε λίγο επιφυλακτικοί ωστόσο, γιατί μπορεί το εν λόγω άτομο να μην σας πει όλα όσα πρέπει. Όσο κι αν σας έλκει η ιδιαιτερότητα στους άλλους, μην πιστεύετε όσα ακούτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μην καταστρέψετε τώρα κάτι αξιόλογο για ένα ξελόγιασμα που θα νιώσετε. Τα κλειδιά για να επιβιώσετε αυτή την εποχή, είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η ουσιαστική επικοινωνία.
Αν υιοθετήστε έστω και τώρα κάποιες ισχυρές ηθικές αξίες και δεν ενδώσετε στον πειρασμό, σας αναμένει ένα πιο πετυχημένο και ευτυχέστερο μέλλον. Οι πειρασμοί αποτελούν πάντα μια δοκιμασία. Στο χέρι σας είναι να την περάσετε με αξιώσεις…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Τα κρυμμένα μυστικά σας χτυπούν την πόρτα, θέλουν να βγουν για να παίξουν! Τολμήστε τώρα να τα εμφανίσετε, για να τα απελευθερώσετε και να τα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας. Οι ενοχές και η απογοήτευση από τη διατήρησή τους, θα βλάψουν τόσο την υγεία όσο και το μυαλό σας. Η συγχώρεση είναι ο μόνος τρόπος να δώσετε στον εαυτό σας την ηρεμία που έχει ανάγκη. Η ύπαρξη όσων «ήταν» αλλά και όσων «είναι», εξαρτάται από εσάς και μόνο.

Αποφασίστε αν θέλετε να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια, και μην παλεύετε με πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Εστιάστε μόνο στο πώς θέλετε να εξελιχθεί η ζωή σας, αφού αποχωριστείτε την κακεντρέχεια και το θυμό. Αυτά τα συναισθήματα δεν θα εξυπηρετήσουν πλέον τίποτα καλό για εσάς, θα καταφέρνουν μόνο να σας βυθίζουν συνεχώς πιο βαθιά. Φροντίστε την υγεία σας.

2017 ζωδια Οκτώβριος
Αυτός ο μήνας αφορά την ολοκλήρωση όλων των εκκρεμουσών υποχρεώσεών σας, προκειμένου να τελειώσετε με αυτές μια και καλή. Θα μπορέσετε να αντλήσετε λίγη θετική ενέργεια από τη ρεαλιστική αντανάκλαση της ζωής σας και τον διαλογισμό. Μελετήστε και ερευνήστε θέματα που σας ενδιαφέρουν, κανείς δεν είναι ποτέ τόσο μεγάλος που να πάψει να μαθαίνει.
Να θυμάστε ότι ένα μυαλό εστιασμένο στη θετική μάθηση, δεν έχει χρόνο να στήνει πλεκτάνες με αρνητικές σκέψεις. Όσο πιο απασχολημένοι μένετε, τόσο πιο παραγωγικοί θα είστε. Ένα ιδιαίτερο άτομο θα στηρίξει την προσπάθειά σας να βελτιωθείτε, επειδή σας αγαπάει.

zodia-zvdia-75

2017 ζωδια Νοέμβριος
Πώς έχετε στήσει τον εαυτό και την προσωπικότητά σας; Είστε σαν τον Φοίνικα που πέφτει στη φωτιά, αλλά αναδύεται από τις στάχτες του πιο σοφός για να ζήσει μια καλύτερη ζωή; Είτε είστε η προσωποποίηση του σκορπιού, που δηλητηριάζει με το κεντρί του τους πάντες και τα πάντα στο διάβα του, προκειμένου να θεωρεί ότι έχει τον έλεγχο;
Αυτός είναι ο γενέθλιος μήνας σας, αλλά και ο μήνας που θα ορίσει το κάρμα σας. Επιλέξτε τις σκέψεις και τις πράξεις σας με σύνεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Κάποτε απολαμβάνατε πολύ αυτή την εορταστική περίοδο. Τώρα έχετε βάλει στη ζωή σας μια σοβαροφάνεια – που όσο αφομοιώνεστε με αυτήν, θα βυθίζεστε στην κατάθλιψη. Είναι πιθανό να οφείλεται όλο αυτό, στην έλλειψη ενός ιδιαίτερου ατόμου στη ζωή σας; Μήπως οφείλεται στην ανικανότητά σας να συνδεθείτε πλέον με τους ανθρώπους, επειδή κανείς δεν σημαίνει κάτι σημαντικό για εσάς;

Όσοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας – είτε από τη ζωή γενικότερα… – να ξέρετε ότι είναι ακόμη κοντά σας πνευματικά. Ακόμη κι αν δεν είστε σε θέση να τους σκεφτείτε με αγάπη στην καρδιά σας, το δικό τους πνεύμα έχει τη δύναμη να σας αγγίζει. Όποιος αγαπάει πραγματικά, έχει τη δύναμη να ωριμάζει πνευματικά. Βάλτε στην καρδιά σας έστω την ανάμνηση όσων σας αγάπησαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00