2017 ζωδια ταυρος ετησιες προβλεψεις ανά μήνα

2017 ζωδια ταυρος ετησιες προβλεψεις ανά μήνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Η καριέρα σας θα αρχίσει να γνωρίζει άνθιση. Ειδικά όσοι εργάζονται στον τομέα των πωλήσεων, θα δουν το εισόδημά τους να αυξάνεται. Θετική θα είναι η συμβολή των επαφών, που μπορεί να προέλθουν από απρόσμενες πλευρές.

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας τώρα, για να λάβετε μεγάλο όφελος στο άμεσο μέλλον. Μην αμελήσετε όμως και την προσωπική σας ζωή! Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, πρέπει να αφιερώνετε χρόνο και στο ρομάντζο.

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Αρχίζουν να υποχωρούν οι οικονομικές πιέσεις, πολλές και ποικίλες θα είναι οι θετικές ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται για να ανορθωθούν τα έσοδά σας. Αν έχετε θετικό συναίσθημα για κάποιες επενδύσεις, μπορείτε να αφιερώσετε σε αυτές περισσότερα χρήματα, χρόνο και ενέργεια.
Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα ή μια δεύτερη επαγγελματική απασχόληση, η στιγμή είναι ιδανική! Όταν θα δείτε την άνθιση του τραπεζικού σας λογαριασμού θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού η οικονομική ασφάλεια είναι σημαντικό θέμα για εσάς.

zodia-taro-45

2017 ζωδια Μάρτιος
Ενδέχεται να προκύψουν υποκριτικές κινήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον, αν επιτρέψετε να μαθευτούν στοιχεία της προσωπικής σας ζωής. Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που επιλέγετε για να συζητήσετε τα μυστικά σας, αν και το καλύτερο είναι να τα κρατάτε για τον εαυτό σας επί του παρόντος. Ίσως κάποιος συζητήσει ιδιαίτερες πληροφορίες που σας αφορούν χωρίς πρόθεση να σας βλάψει, ωστόσο αυτό να καταλήξει σε μεγάλες ρήξεις.
Μην εμπλακείτε σε ερωτικά τρίγωνα (και άλλα γεωμετρικά σχήματα…), φροντίστε να διατηρήσετε άσπιλη την υπόληψή σας!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Απρίλιος
Έχετε πάρει αρκετά μαθήματα, έχετε αποκτήσει εμπειρίες ζωής, γι’ αυτό η στιγμή είναι κατάλληλη για να βοηθήσετε άλλους με όσα γνωρίζετε. Αν διδάξετε, συμβουλεύσετε ή απλά βοηθήσετε φιλικά σας άτομα τώρα, θα καταλάβετε κι εσείς πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας.
Έχετε πολλά ιδιαίτερα ταλέντα, που αναμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να αναδυθούν. Ο μήνας ενδείκνυται για να κάνετε ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Αφήστε τα όνειρα να σας οδηγήσουν, και ίσως σας πάνε στον προορισμό σας!

2017 ζωδια Μάιος
Όσο πιο πολύ εμπιστεύεστε εσείς τα άτομα γύρω σας, τόσο πιο έμπιστα θα γίνονται. Είναι θετική κίνηση να χαλαρώσετε λίγο τώρα τον έλεγχο και την αυστηρότητά σας σε κάποια θέματα. Η ίδια η ζωή θα σας ταλαιπωρεί, αν πιέζεστε να έχετε συνεχή επίβλεψη στα πάντα. Γίνετε πιο ανέμελοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Ιούνιος
Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα και η θεά τύχη στο πλάι σας, όλο το πρώτο μισό του μήνα. Μετά τις 15 Ιουνίου ωστόσο, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας. Ίσως οι υψηλά ιστάμενοι να αναμένουν από εσάς περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε.
Να ξέρετε ότι οι εξαιρετικές σας ιδέες και η εντατική σας προσπάθεια θα αποδώσει, αν μείνετε εστιασμένοι και δεν αφήσετε την πίεση να σας καταβάλει. Αντιμετωπίστε τη ως μια πρόκληση που μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

2017 ζωδια Ιούλιος
Η αύρα σας είναι ελκυστική και όμορφη, μπορείτε να έλξετε κοντά σας όλα όσα επιθυμήσετε! Ο μήνας είναι ιδανικός για να δώσετε έμφαση στους τομείς της ζωής σας που θέλετε να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές. Πλέον ο ουρανός είναι το όριό σας, εξαρτάται από εσάς και μόνο να τον κατακτήσετε!

2017 ζωδια Αύγουστος
Θα έχετε πολλές νέες δημιουργικές ιδέες αν επικοινωνήσετε με άτομα που δεν μιλάτε πολύ συχνά. Όσα θα μάθετε θα είναι ενδιαφέροντα και σημαντικά, όσο αφορά μια απόφαση που πρέπει να πάρετε για τη μελλοντική σας πορεία.
Ανοίξτε καλά τα αφτιά σας και ακούστε, καταπνίξτε την ξεροκεφαλιά σας, μην επιμένετε να τα κάνετε όλα με τον δικό σας τρόπο, υπολογίστε σωστά τις συμβουλές των ανθρώπων που θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Θα βρείτε θαυμάσιους τρόπους για να μετατρέπετε τη δουλειά σε διασκέδαση, γι’ αυτό όσοι συνεργάζονται μαζί σας θα θέλουν να μάθουν τον τρόπο που το κάνετε! Θα δείτε βελτίωση στην υγεία σας τώρα, καθώς θα υιοθετείτε πιο θετική οπτική για τη ζωή σας.
Θα μπορέσετε εύκολα να πετύχετε πολλά αυτό το μήνα. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε κι εκείνες τις αγορές που λαχταρούσατε. Όχι μόνο θα ικανοποιήσετε την προσωπική σας επιθυμία, θα διασκεδάσετε και πολύ με αυτές!

2017 ζωδια Οκτώβριος
Ο μήνας θα αρχίσει με την ανάγκη να ολοκληρώσετε σωστά τις υποχρεώσεις σας. Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά όμως, πρέπει να αρχίσετε να εστιάζετε πιο πολύ στις προσωπικές σας σχέσεις. Αφιερώστε χρόνο στα άτομα του περιβάλλοντός σας γενικότερα – και στο ταίρι σας ειδικότερα.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνουν εύκολα νέες γνωριμίες αυτό το μήνα. Το ρομάντζο πλανάται στον αέρα και επιφυλάσσει πολλά όμορφα, ειδικά για εσάς!

zwdia-zodia-astrologia-65

2017 ζωδια Νοέμβριος
Αφιερώστε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας – ή δημιουργήστε χρόνο – στο να διαβάσετε και να ασχοληθείτε με τα θέματα που σας ψυχαγωγούν. Αν νιώσετε κάποια ενόχληση ή αδιαθεσία, φροντίστε το αμέσως.
Αυτός είναι ένας μήνας που θα αλλάξετε οι ίδιοι, προς το καλύτερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Ο ρομαντισμός θα πλανάται συνεχώς στην ατμόσφαιρα αυτό το μήνα, θα σας κατακλύσει η αγάπη και η χαρά. Αξιοποιήστε την υπέροχη συγκυρία για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα δώρα που θα επιλέξετε για αυτούς δεν χρειάζεται να είναι ακριβά, ενόσω προέρχονται από την καρδιά σας.
Το ιδανικό θα είναι να τα φτιάξετε οι ίδιοι. Θα είναι μια προσφορά από τον εαυτό σας σε αυτούς τους ιδιαίτερους ανθρώπους, κάτι που θα κρατήσουν για πάντα και θα σας θυμούνται. Η αγάπη είναι το μόνο κλειδί, για να χαρείτε στο έπακρο αυτές τις γιορτές!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00