2018 Μεγαλο Ετησιο Ωροσκοπιο α

Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Σχέσεις – Χρήμα- Τύχη

Το νέο έτος, είναι μόνο μια ανάσα μακριά, και όλα τα ζώδια διακατέχονται από μια αγωνία … για να λήξουν παλιές ιστορίες κάθε είδους, που δεν επιθυμούν να τις βιώσουν και μέσα στο νέο και πολύ τυχερό 2018.

Αναλυτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια :

zodia-taro-45

 

Κριός : Τα πάντα είναι δυνατά για εσάς!

Σχέσεις : Εσείς που περάσατε από πολλά κύματα και προβλήματα …μέσα σε δεσμούς και γάμους, τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να βρείτε τα πατήματα σας και να πάρετε αποφάσεις, με το αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας πάνε σε δεσμεύσεις. Πολλά και τα διαζύγια …που θα λυθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, με κοινή διάθεση, κάτι που θα απελευθερώσει τους συντρόφους, για να ξανα – φτιάξουν την ζωή τους, με νέα πρόσωπα. Συγκλονιστικοί έρωτες γεμάτοι πάθος, αναμένουν τους μόνους, που θα τους κάνουν να δουν την εργένικη ζωή … διαφορετικά.

Χρήμα – Καριέρα : Η σχέση σας με το χρήμα και την εξουσία είναι ερωτική… τουλάχιστον. Εσείς που στριμωχτήκατε σε όλα τα επίπεδα, τους προηγούμενους μήνες, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας γεμίσουν πραγματικά τις τσέπες. Εργασία και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε υπερθετικό βαθμό.

Θετικός μήνας : Φεβρουάριος

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τυχερά νούμερα : 1, 5, 17, 23, 33

Προσοχή στους : Τοξότες

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ταύρος: Η αγάπη περνάει σε άλλο επίπεδο!

Σχέσεις : Εσείς που έχετε ισορροπήσει πια την αισθηματική σας ζωή, θα δείτε ότι από τα μέσα του Ιανουαρίου και μέχρι την Άνοιξη … θα δεχτείτε μια πιο σοβαρή πρόταση από το άτομο που αγαπάτε! Με τον Κρόνο, να προχωράει στον συγγενικό Αιγόκερω, όλες οι σοβαρές και ποιοτικές σχέσεις θα πάρουν τον δρόμο, για ένα επόμενο επίπεδο. Τύχη θα έχουν και οι εργένηδες, που μέχρι την μέρα των Ερωτευμένων, θα έχουν βρει το ταίρι τους.

Χρήμα – Καριέρα : Οι αλλαγές που θα δείτε, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας κάνουν και πάλι να βρεθείτε … σε μια οικονομική σταθερότητα. Αυτό θα συνεχιστεί όλο το έτος και σίγουρα θα σας βοηθήσει, να κλείσετε εκκρεμότητες που είχαν συσσωρευτεί χρόνια. Ωστόσο, εσείς από την μεριά σας, μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Θετικός μήνας : Ιανουάριος

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Τυχερά νούμερα : 3, 6, 9, 14, 22

Προσοχή στους : Ιχθείς

Διαβαστε το 2018 Μεγαλο Ετησιο ΩροσκοπιοΕτησιες για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι: Είστε σε θέση εξουσίας και υπεροχής!

Σχέσεις : Εσείς από τον πρώτο μήνα του Έτους, θα πάρετε μια μεγάλη ανάσα σε όλα τα θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Πλέον και με τον Κυβερνήτη σας, σε ορθή φορά, θα δείτε πολλά άτομα … από το παρελθόν σας, ακόμη και μεγάλους έρωτες που έσβησαν άδοξα, να σας ξανα πλησιάζουν και να θέλουν μια επόμενη ευκαιρία από εσάς. Όσοι ήδη έχετε φτιάξει την ζωή σας, καλύτερα … να κλείστε αυτιά και μάτια. Κεραυνοβόλοι έρωτες και για τους εργένηδες, που πιθανόν και να βρουν το ταίρι της ζωής τους!

Χρήμα – Καριέρα : Το έτος που λήγει, σας έδειξε τελικά ποιες είναι οι πραγματικές σας δυνάμεις, γύρω από τα εργασιακά και τα οικονομικά σας ανοίγματα. Οι πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, θα σας βάλουν σε νέους κύκλους … με άτομα αξιοσημείωτα και κύρους, που θα σας δώσουν τα φώτα τους για νέες επενδύσεις Ξαφνικό χρήμα … θα πέσει και σε μια ομάδα του ζωδίου, περί της αρχές του ζωδίου των Ιχθύων.

Θετικός μήνας : Μάρτιος

Εύνοια με ζώδια της Γης

Τυχερά νούμερα : 5, 10, 15, 21, 29

Προσοχή στους : Τοξότες

taro-zodia-76

Καρκίνος: Οι έρωτες και το χρήμα πλησιάζουν!

Σχέσεις : Αυτό το νέο έτος, είναι και αυτό, που τελικά θα στρώσει τις συνθήκες και θα δώσει τις υγιείς προδιαγραφές για να καταφέρετε πλέον, να διώξετε τα όποια προβλήματα, από τον γάμο – σχέση σας και να προχωρήσετε με τον άνθρωπο σας, μαζί και ευτυχισμένοι. Αυτό είναι κάτι που, κάποιους από εσάς, θα τους δώσει γάμους – οικογένεια μέσα στο Καλοκαίρι. Μεγάλοι έρωτες … θα παρουσιαστούν και στους μόνους, που θα τους ανακουφίσουν από την μοναξιά τους.

Χρήμα – Καριέρα : Μπορεί να περάσατε κάποια στριμωγμένα διαστήματα, μέσα στο 2107, αλλά αυτό δεν θα το ξαναζήσετε, όχι μόνο για το νέο έτος… αλλά για ποτέ ξανά. Με τον Δία, να σας δίνει όλη του την δύναμη, από τον Σκορπιό, εσείς θα χτίσετε πολλές και ισχυρές βάσεις – επενδύσεις, που θα

σας κάνουν μόνο να επεκτείνεστε πια… και να αισθάνεστε ασφαλείς, μέσα από τις δικές σας δυνάμεις. Ευνοϊκότερο διάστημα, για πωλήσεις – αγορές είναι ο Φεβρουάριος.

Θετικός μήνας : Απρίλιος

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Τυχερά νούμερα : 5, 8, 9, 14, 20

Προσοχή στους : Λέοντες

zwdia

Λέων: Ευτυχείς καταλήξεις σε επανενώσεις σε οικονομικά!

Σχέσεις : Μόνο κερδισμένοι …θα είναι οι Λέοντες το 2018. Έχετε πάρει και σε κάθε επίπεδο τα μαθήματα σας, από το παρελθόν και στο τώρα έχετε σκοπό την ερωτική σας ζωή, να την ισιώσετε. Οι δεσμοί, που άντεξαν τις φουρτούνες, θα συμφωνήσουν τα ταίρια, για πριν την λήξη του Χειμώνα, να αποκαλύψουν σχέσεις – γεγονότα … και να πάνε σε μια πιο σοβαρή δέσμευση. Πολλές και οι επανασυνδέσεις και οι νέοι έρωτες … για τους ελεύθερους, μέσα στον Ιανουάριο.

Χρήμα – Καριέρα : Ξέρετε πώς … να κινείτε το χρήμα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σχέδια. Με τον Άρη σε καταπληκτικές όψεις με τον Ουρανό, θα βρεθείτε να έχετε από τον Φεβρουάριο και μετά, μια εξαιρετική οικονομική δυναμική … που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Όσοι ψάχνουν για νέα εργασία, θα την έχουν μέσα από την παρέμβαση φίλων – γνωστών. Πολλές και οι προτάσεις για ταξίδια.

Θετικός μήνας : Ιανουάριος

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τυχερά νούμερα : 2, 9, 1 0, 17, 24

Προσοχή στους : Κριούς

Παρθένος: Το σύμπαν αποδίδει δώρα σε όλους τους τομείς!

Σχέσεις : Με την αγάπη εσείς πάντα … είχατε ακατανόητα μπερδέματα, αλλά το τώρα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όλα θα πάρουν την σειρά τους. Αυτοί που αγαπιούνται, αλλά δεν μιλάνε αυτό το διάστημα … μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες και συναντήσεις, ίσως και να σκεφτούν μια επανασύνδεση, με διαφορετικούς όρους αυτήν την φορά. Πιθανές είναι και οι επόμενες δεσμεύσεις … μέσα στην Άνοιξη.

Χρήμα – Καριέρα : Είσαστε από τα πιο οικονομικά σταθερά ζώδια, που όλη η καινούργια περίοδος, θα σας κάνει να βάλετε τους σκοπούς και τους στόχους … και να αποκτήσετε μεγαλύτερη φήμη και εξουσία! Εσείς που να ζητάτε μια

καινούργια εργασία, ή να οργανώσετε κάποιες εν δυνάμει σπουδές σας, θα το καταφέρετε … στο πρώτο 15μερο του Ιανουαρίου.

Θετικός μήνας : Μάρτιος

Εύνοια με ζώδια της Γης

Τυχερά νούμερα : 4, 7, 11, 18, 27

Προσοχή στους : Ιχθείς

Διαβαστε το 2018 Μεγαλο Ετησιο ΩροσκοπιοΕτησιες για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087