2018 Μεγαλο Ετησιο Ωροσκοπιο β

Ετήσιες Προβλέψεις 2018 Σχέσεις – Χρήμα- Τύχη

Ζυγός : Αποκαλύψεις που θα δικαιώσουν!

Σχέσεις : Πολλά τα δύσκολα που πέρασε η καρδιά σας και ο αισθηματικός σας κόσμος, και που πλέον έχετε πάρε τις αποφάσεις, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας ξανα – πληγώσει.

zodia-taro-45

 

Κάποιοι λίγοι, που επιθυμούν μια επανένωση με ένα πρώην σύντροφο – σύζυγο, θα την έχουν σαν πρακτική προσπάθεια … από την άλλη πλευρά, πριν ο ήλιος να περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ευτυχείς θα είναι και οι φρέσκιοι έρωτες για τους νέους, που θα τους ανεβάσουν το ηθικό.

Χρήμα – Καριέρα : Μπορεί με τα χρήματα … να μην έχετε και την καλύτερη δυνατή σχέση, αλλά το 2018, θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, θα έχετε ειδήσεις που θα ακουμπούν πωλήσεις- κληρονομικά ή κάποια νομική υπόθεση, που σας δίνει ακόπιαστο χρήμα, για να πάρετε μια μεγάλη ανάσα. Όσοι σκέφτονται να κάνουν ένα επαγγελματικό άνοιγμα, ας περιμένουν τον Μάρτιο … που τα άστρα θα είναι πιο ευνοϊκά.

Θετικός μήνας : Φεβρουάριος

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τυχερά νούμερα :4, 8, 9, 17, 32

Προσοχή στους : Σκορπιούς

Διαβαστε το 2018 Μεγαλο Ετησιο ΩροσκοπιοΕτησιες για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Σκορπιός : Ευκαιρίες και ευκολίες σε όλα τα επίπεδα!

Σχέσεις : Με τον Δία για τους επόμενους πολλούς μήνες, πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, είστε οι κυρίαρχοι … της αγάπης και των σχέσεων. Φυσικά και όλοι θα καταλήξουν νωρίς, μέσα στην νέα χρονιά, με το άτομο που τους αντιστοιχεί, μακριά πια από έριδες, προβλήματα, τρίτα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις … που δεν αρμόζουν στον έρωτα. Ένας Ιανουάριος, γεμάτος, από επανασυνδέσεις και τρυφερές επικοινωνίες με το παρελθόν, που θα συμφιλιώσει τους πάντες. Τυχεροί και οι αδέσμευτοι, που θα έχουν νέα πρόσωπα μέσα την εποχή του Αιγόκερω, να τους γνέφουν ερωτικά.

Χρήμα – Καριέρα : Είστε το πιο ισχυρό ζώδιο για το 2018, σε εισροή χρημάτων, συσσώρευση πλούτου και επέκταση εργασιακών δραστηριοτήτων.

Θα έχετε στην διάθεση σας, οικονομική πλέον άνεση, για να λύσετε τις υποχρεώσεις του παρελθόντος, να αισθανθείτε ασφαλείς και εσείς και οι αγαπημένοι σας, αλλά και να αποκτήσετε … την δυναμική για κάτι περισσότερο.

Θετικός μήνας : Ιανουάριος

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Τυχερά νούμερα : 1, 6, 19, 24, 31

Προσοχή στους : Ταύρους

Τοξότης : Οι ερωτικές συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες!

Σχέσεις : Εσείς έχετε την διάθεση τώρα, που δεν θα υπάρχει και το βάρος του δασκάλου Κρόνου, να φέρετε σε μια καλή ισορροπία την ερωτική σας ζωή, σε όποιο στάδιο και να βρίσκεται. Οι χωρισμένοι, που έχουν ακόμη ανάγκη από μια νέα ευκαιρία επανένωσης, θα την έχουν μέσα από την βοήθεια και την υποστήριξη των δικών τους ανθρώπων. Οι σύντροφοι … που έχουν χαθεί από την καθημερινότητα τους, ή έχουν παγώσει στις επικοινωνίες τους, θα έρθουν πιο κοντά.

Χρήμα – Καριέρα : Οι οικονομικές σας απολαβές, θα πολλαπλασιαστούν! Οι πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, θα φωτίσουν τους δρόμους σας, για να βρείτε τα χρήματα … που σας χρειάζονται για να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις που σας πίεζαν. Αυτοί, που επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να φύγουν για άλλη πόλη – εξωτερικό, θα το καταφέρουν μέσα στον Χειμώνα. Τυχερά χρήματα από πωλήσεις – κληρονομιά.

Θετικός μήνας : Μάρτιος

Εύνοια με ζώδια της Γης

Τυχερά νούμερα : 4, 8, 9, 17, 26

Προσοχή στους : Καρκίνους

taro-zodia-76

Αιγόκερως : Επιταγές της Τύχης για Αγάπη και Χρήμα!

Σχέσεις : Αυτά που έχετε να περιμένετε στον ερωτικό τομέα, είναι πολλά και ευχάριστα. Σίγουρα με τον Κρόνο επάνω σας, θα καταφέρετε πια να κάνετε τι ορθές επιλογές, και να κλείσετε πίσω σας, ότι σας έχει πονέσει. Μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο θα έχουν οι χωρισμένοι, που πιθανόν και να καταφέρουν να επανασυνδεθούν, πριν ο Ήλιος να αφήσει το ζώδιο τους. Καινούργιοι έρωτες, θα διασταυρώσουν τους δρόμους των μόνων.

Χρήμα – Καριέρα : Το χρήμα το είχατε και θα το έχετε. Όλος το 2018, θα σας παρουσιάζει οικονομικές ευκαιρίες και δόξα, που σίγουρα θα σας διασφαλίσει

μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Πολλά και τα σχέδια για επέκταση εργασιών ακόμη και σε μακρινά μέρη. Πωλήσεις – διαφορετικές συνεργασίες, θα εμφανιστούν μέσα στον Μάρτιο.

Θετικός μήνας : Φεβρουάριος

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τυχερά νούμερα : 4, 8, 10, 17, 24

Προσοχή στους : Καρκίνους

 

Υδροχόος : Πρόβες για νέα αγάπη και οικονομική άνεση!

Σχέσεις : Όλα έχουν εξελιχθεί, πια και μέσα στην ερωτική σας ζωή, που εντός του μήνα που ο ήλιος, θα είναι μέσα στο αέρινο ζώδιο σας, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να είστε μόνιμα και σωστά, με το άτομο που αγαπάτε. Νέοι και φρεσκο – ερωτευμένοι … θα έχουν θετικές ευκαιρίες για να εξελιχθούν σε καρμικά ταίρια…και με δεσμεύσεις σχετικά σύντομα. Κάποιοι δεσμοί που έχουν χαθεί, λόγω χιλιομετρικών…τρίτων προσώπων, θα επανέλθουν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Χρήμα – Καριέρα :Οι ευκαιρίες, που ζητάτε για να δείξτε τι αξίζετε στον επαγγελματικό στίβο, θα σας δοθούν νωρίς μέσα στον Ιανουάριο. Προτάσεις για εργασία – συνεργασία, θα σας εκπλήξουν…και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Όσοι έχουν διάθεση να επεκταθούν και σε άλλα αντικείμενα επιχειρηματικά, ας περιμένουν την Άνοιξη που ο Ουρανός, θα υποστηρίξει όλες τις δραστηριότητες σας στο μέγιστο.

Θετικός μήνας : Μάρτιος

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τυχερά νούμερα : 4, 8, 17, 22, 27

Προσοχή στους : Παρθένους

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ιχθείς: Αλλαγές θετικές μέσα από πρωτοβουλίες τρίτων!

Σχέσεις : Πολλές οι ευχάριστες αλλαγές … που σας έρχονται και στους ελεύθερους και στους δεσμευμένους – παντρεμένους. Οι νέοι έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα και θα εισέλθουν με ένταση για να κατακτήσουν ζωές και αισθήματα. Όσοι έχουν πάρει αποφάσεις για δεσμεύσεις, γύρω στα μέσα της Άνοιξης, θα προχωρήσουν! Οι εν σχέση – παντρεμένοι, θα βρουν τους τρόπους, για να αναθερμάνουν τον μεταξύ τους συσχετισμό. Παλιοί έρωτες, θα εμφανιστούν!

Χρήμα – Καριέρα : Τίποτα δεν μπορεί να σας ενοχλήσει, πια στα οικονομικά σας! Η τύχη που σας διέπει θα σας βοηθήσει, σε κάθε πρόβλημα που σας

έχει βγει στο μονοπάτι. Η εργασία σας, θα σας δώσει περισσότερες χαρές και σταθερότητα. Νέες ευκαιρίες θα προκύψουν σε άτομα, που θέλουν να συνεχίσουν στις σπουδές τους, ή να επεκτείνουν την δουλειά τους, θα το καταφέρουν μέσα στον Φεβρουαρίου.

Θετικός μήνας : Μάρτιος

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Τυχερά νούμερα : 5, 11, 19, 33, 34

Προσοχή στους : Σκορπιούς

… Ο καινούργιος λοιπόν χρόνος, θα βρει όλα τα ζώδια της φωτιάς, απαλλαγμένα πια από το βάρος του Κρόνου, αλλά με μεγαλύτερη σοφία στις εν δυνάμει αποφάσεις τους, και σε όλους του τομείς.

Διαβαστε το 2018 Μεγαλο Ετησιο ΩροσκοπιοΕτησιες για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65