2018 το Έτος του Δύο. Προβλέψεις για τα ζώδια

imerisies-15314

2018 το Έτος του Δύο. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το αριθμολογικό άθροισμα του νέου έτους 2018 είναι το Δύο. 2 +1+8= 11, 1+1=2 λοιπόν!

Τι θα φέρει στα ζώδια η νέα χρονιά:

 

Κριός: Εσείς με τον δάσκαλο Κρόνο, να μην σας επηρεάζει πια, σίγουρα και με τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει, θα καταφέρετε μέσα στις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να φέρετε πια μόνιμα μέσα στην ζωή σας, το ιδιαίτερο άτομο που αγαπάτε.

zodia-taro-45

Ταύρος: Σίγουρα με τον ήλιο πάνω στο τρίγωνο των γήινων ζωδίων, και με την ενίσχυση του Κρόνου, που για εσάς, μόνο θετική θα είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια, θα δείτε μεγάλες αλλαγές, να συντελούνται σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Δίδυμοι: Εσείς και η αισθηματική σας ζωή, αυτήν την εποχή, δεν είστε και στα καλύτερα σας. Από το νέο έτος, που θα έχει υποχωρήσει και το φαινόμενο του ανάδρομου Κυβερνήτη σας, και ειδικά από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα έχετε στα χέρια σας λεφτά και νέους έρωτες.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Μην καταναλωθείτε και τα νέο έτος, με άτομα και καταστάσεις, που δεν έχουν τίποτα σημαντικό να σας δώσουν. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, σας δίνουν καλύτερη οικονομική δυναμική αλλά και έναν νέο σύντροφο που μπορεί να γίνει το μόνιμο και ουσιαστικό σας στήριγμα.

Λέων: Όλα αυτά που έχετε τώρα υπό την μορφή εκκρεμότητας, θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες, να τα λύσετε, καθώς ο νέος χρόνος, έχει πολλά καλά να σας φέρει, αλλά και νέα πρόσωπα, που θα σας φέρουν μέσα στις πιο υγιείς συνθήκες σχέσεων και ερωτικών συσχετισμών.

Παρθένος: Όλα έχουν πάρει την σωστή τους ευθεία, αισθηματικά και επαγγελματικά και σίγουρα από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιανουαρίου, θα σας αποδώσουν, αυτά που σας αξίζουν. Οι χωρισμένοι μέσα από σωστές και πολιτισμένες συμπεριφορές, θα δώσουν τις ευκαιρίες για επανένωση.

Ζυγός: Έχετε χτίσει μέσα στο μυαλό σας, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν από την μεριά σας σε κάθε τομέα, που πάσχει. Αυτό θα ξεκινήσει από τα εργασιακά σας, που θα δείτε να σας αποδίδουν χρήμα, σταθερότητα και άνεση. Οι έρωτες έρχονται και αυτοί.

Σκορπιός: Οι σχέσεις που δεν σας άρεσαν, ή δεν σας συμπεριφέρθηκαν… καλά και όπως σας αξίζει, δεν θα έχουν καμία επόμενη τύχη μέσα στο 2018. Δεν είστε και εσείς για πολλά και ιδιότροπα θέματα, και ακατάλληλους ανθρώπους. Εσείς πάρτε άμεσα τις δικές σας αποφάσεις.

Τοξότης: Μην λέτε τα σχέδια που έχετε για το νέο έτος σε κανέναν. Αυτά που πρέπει να τα αλλάξετε ή να τα διορθώσετε, κάντε τα και κρατήστε χαμηλό προφίλ. Άλλωστε είστε και το ζώδιο, που πάντα θα βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Οι έρωτες που πέρασαν δύσκολα, τώρα θα ξαναβρούν την πορεία τους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Οι ιδέες και τα πλάνα σας γύρω από οικογένεια και νέες εργασιακές αλλαγές, είναι ένα βήμα πριν να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα το δείτε να γίνεται πραγματικότητα από την ώρα που ο ήλιος, θα φύγει τον Ιανουάριο από τον ζωδιακό σας οίκο.

Υδροχόος: Εσείς είστε σε μια φάση, που πρέπει να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει μόνο να σας μπερδεύει σε κάθε επίπεδο. Με τον Κρόνο πια γείτονα σας, δεν είστε για να κάνετε πειράματα. Κάντε από τώρα τα προγράμματα σας και ακολουθήσετε τα πιστά.

Ιχθείς: Το νέο έτος, έρχεται και σας δίνει μια σειρά από εκπλήξεις που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια αλλά και θα γιατρέψουν την καρδιά σας, οι χωρισμένοι με την βοήθεια των γνωστών, θα είναι και πάλι μαζί, αλλά και τα δύσκολα οικονομικά σας, θα βρούν διέξοδο.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia