2018 ζωδια Αιγοκερως Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

ζωδια-αιγοκερως-1

2018 ζωδια Αιγόκερως: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Θα απολαύσετε πολύ τα ραντεβού μέσα στο έτος και θα αναζητήσετε κάποιον που να μπορείτε να αγαπήσετε. Παίρνετε το χρόνο σας και τελικά μπορεί να έχετε μια σταθερή σχέση για χρόνια πριν κάνετε την κίνησή σας. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη για τους Αιγόκερους όταν ψάχνουν τον έρωτα, θα συμβεί απλώς σε μια μέρα.

Βγείτε με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και καλά. Αν είστε σε σχέση φέτος, η αγάπη θα είναι σταθερή μέχρι τον Μάιο, όταν μπορεί να υπάρξει ένα ταρακούνημα.

 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τον ερωτικό τομέα σας, θα σας φέρει γενικά αγάπη φέτος, όπως κάνει κάθε χρόνο, αλλά και άλλες ενέργειες που είναι στο παιχνίδι τώρα θα κάνουν τους Αιγόκερους να ψάχνουν ενεργά την αγάπη. Η αναδρομική περίοδος της Αφροδίτης μέσα στο 2018, θα είναι μια περίοδος επανεξέτασης της ερωτικής σας ζωής. Εάν είστε αδέσμευτοι και γνωρίσετε κάποιον αυτό τον καιρό, περιμένετε μέχρι η Αφροδίτη να γυρίσει στην κανονική της πορεία πριν θεωρήσετε αυτή τη σχέση ως την πιθανή μελλοντική ζωή σας. Εάν είστε παντρεμένοι, αυτό το χρονικό πλαίσιο μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια παλιά θέματα και θα είναι σαν να μην μπορούν ποτέ να ξεπεραστούν. Αν κάτι συνέβη στο παρελθόν στη σχέση σας, μπορεί τώρα να ξαναγίνει. Να ξέρετε ότι και αυτό θα περάσει και ότι είναι μέρος της ζωής να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και να προχωράμε.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα εισέλθει στη ζώνη του ρομαντισμού σας από την 1η Απριλίου έως τις 25 Μαΐου, κάνοντας αυτή την περίοδο ιδανική για την αγάπη και τον ρομαντισμό. Ο έρωτας και η αγάπη θα είναι τα θέματα αυτού του μήνα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Στη συνέχεια, από τις 21 Απριλίου έως τις 22 Μαΐου, θα είστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι να βγείτε εκεί έξω και να συναντήσετε νέους ανθρώπους, καθώς ο Ήλιος ρίχνει το φως του στις σχέσεις σας. Εάν θα βρείτε όντως την αγάπη θα πρέπει να φανεί στην πορεία, αλλά οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι και αυτό προμηνύει καλά πράγματα για εσάς. Εάν είστε συνήθως σπιτόγατοι, τώρα θα είστε περισσότερο διατεθειμένοι να βγείτε έξω στον ήλιο και να απολαύσετε την ενέργειά του.

Τον Μάιο ο εξωτερικός πλανήτης Ουρανός διεγείρει τη ρομαντική ζώνη σας και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε ένα ραντεβού ή σε μια σχέση. Αυτό θα έρθει ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί να δείτε τον νέο σας γείτονα ή γειτόνισσα με μια άλλη ματιά ή να ξεκινήσετε να βγαίνετε με κάποιον που ήταν φίλος σας. Αυτό το νέο πρόσωπο θα μπορούσε, επίσης, να είναι κάποιος που στο παρελθόν ποτέ δεν θεωρήσατε ως υλικό για σχέση. Από εδώ και πέρα ​​μπορείτε να περιμένετε το απροσδόκητο στην ερωτική σας ζωή. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς και θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος θα πάρει τόσο συναρπαστικούς και γρήγορους ρυθμούς όσο ποτέ άλλοτε.

taro-zodia-76

2018 ζωδια Αιγόκερως Σχέσεις

Όταν οι μεγάλες συζητήσεις για συγκατοίκηση ή για αρραβώνα προκύψουν, μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία. Ο Κρόνος προτρέπει να μην γίνονται τα πράγματα στη θέρμη της στιγμής, και με τη Σελήνη να κυβερνά τον τομέα του γάμου σας, θα πηγαίνετε μία μπρος και μία πίσω: «Με αγαπά, δεν με αγαπά». Το δίλημμα αυτό είναι δικό σας και όχι δικό τους. Πάρτε το χρόνο σας πριν κάνετε ή αποδεχθείτε μια πρόταση γάμου. Εάν είναι δυνατόν, αποδεχτείτε ή κάνετε προτάσεις αμέσως μετά από οποιαδήποτε Νέα Σελήνη, καθώς αυτό θα ενθαρρύνει τη σχέση να αναπτυχθεί μέσα στο φως και στην αγάπη. Η Σελήνη ρυθμίζει τη ζώνη της σχέσης σας και έτσι θα επηρεάζει πάντα τις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας και το γάμο σας.

Η σχέση σας φέρνει ενθουσιασμό από την ενέργεια του πλανήτη της αγάπης από τις 20 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου. Αυτή είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για έναν γάμο ή για να μείνετε μαζί ως ζευγάρι. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι για μια τέτοια αλλαγή, αλλά το θέμα είναι πιθανό να εμφανιστεί. Ακόμη και μια ερωτική δέσμευση μπορεί να είναι προϊόν αυτής της πλανητικής θέσης. Κάθε χρόνο η Αφροδίτη περνάει από αυτόν τον τομέα σας, και δεν ερωτεύεστε κάθε χρόνο, αλλά πάντα έχετε την αγάπη στο μυαλό σας και γίνεται το επίκεντρο της ζωής σας για λίγο.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Αμέσως μετά την Αφροδίτη, ο Ήλιος μπαίνει στη ζώνη της σχέσης σας, ενεργοποιώντας τα ζευγάρια από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου και αυτό προβάλλει κάθε άτομο που επιλέγετε ξεχωριστά. Αυτός ο συνδυασμός σας παρέχει πολύ χρόνο, από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουλίου, για να δημιουργήσετε έναν σοβαρό δεσμό. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, η σχέση σας θα ανθίσει αυτή τη στιγμή και η καρδιά σας θα ζεσταθεί από τον / την σύζυγό σας. Θα είναι μια έξοχη περίοδος και θα πρέπει να την περάσετε μαζί, κάνοντας ίσως ένα πικνίκ στη φύση ή ένα μασάζ για ζευγάρια.

2018 ζωδια Αιγόκερως Χαμένη αγάπη

Όταν ο πλανήτης που κυβερνά τον ερωτικό τομέα σας βρίσκεται σε ύφεση ή είναι εξασθενημένος λόγω ανάδρομης κίνησης ή όταν είναι σε δύσκολο ζώδιο για την ερωτική ζωή σας, μπορεί να υποφέρετε από δισταγμούς και εμπόδια. Για τους Αιγόκερους αυτός ο πλανήτης είναι η Σελήνη. Η Σελήνη θα έχει δύο ειδικές περιόδους όταν δεν θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας, επειδή εκείνη ρυθμίζει τον τομέα του γάμου σας.

zodia-zwdia-88-1ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Η πρώτη σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 27 Ιανουαρίου, αν και σκοτεινιάζει τον πλανήτη του γάμου σας για λίγες ώρες, θα είναι η ιδανική στιγμή για να την περάσετε απλά και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν. Δεν είναι η ημέρα για αλλαγές στην κατάσταση της σχέσης σας.

Η δεύτερη σεληνιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο συμβαίνει στον τομέα των σχέσεών σας και αυτό δημιουργεί διπλή ελάττωση της ενέργειας για τους Αιγόκερους στον γάμο ή σε μια σοβαρή σχέση της ζωής σας, επειδή το ανακλώμενο φως της Σελήνης καλύπτεται από την επέμβαση της Γης. Δεν θα κρατήσει για πολύ, αλλά θα φέρει για μία ή δύο μέρες μια σκιά πάνω από την ερωτική ζωή σας. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας και μην κάνετε αντιδραστικές κινήσεις σε ότι έχει να κάνει με τη σχέση σας και με το πώς αισθάνεστε γι’ αυτή τώρα.

Ο ανάδρομος κύκλος της Αφροδίτης, από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε σε σχέση ή να παντρευτείτε. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά την ερωτική ζωή σας, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι ιδανική για να ρίξετε μια καλή ματιά στις σχέσεις και τα φλερτ στα οποία εμπλέκεστε. Αν δεν νιώθετε πως πάνε καλά, μπορεί να είναι η σωστή απόφαση να αφήσετε την αγάπη να πεθάνει, έτσι ώστε να μπορέσει η καρδιά σας να προχωρήσει.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia