2018 ζωδια Αιγοκερως Ετήσιες Προβλεψεις

2018 ζωδια Αιγόκερως: Ωροσκόπιο 2018

Αυτός είναι ο χρόνος σας, Αιγόκεροι, καθώς ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, μπαίνει στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες του 2017 και θα επηρεάζει τη ζωή σας για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή τη χρονιά όλοι οι Αιγόκεροι θα ζήσετε στο έπακρο και θα απολαύσετε τη ζωή.

Ο πλανήτης σας έχει τώρα τον πλήρη έλεγχο του ζωδίου σας και θα προσωποποιήσει όλα τα αληθινά χαρακτηριστικά σας. Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί την αρχή δυόμισι χρόνων δυνατής αυτογνωσίας και προσωπικής ικανότητας. Μπορείτε να είστε τα αφεντικά του εαυτού σας και να σταθείτε στο ύψος σας.

 

Αν είστε νεότεροι από τριάντα μπορεί να είναι μια εποχή ωρίμανσης για εσάς, και αν είστε μεγαλύτεροι θα σταθείτε σταθερά στα πόδια σας και θα πετάξετε από πάνω σας τα βάρη που έχουν εναποθέσει οι άλλοι στις πλάτες σας και θα εναντιωθείτε σε ότι σας περιορίζει έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε ο πραγματικός εαυτός σας. Υπάρχει κάτι πολύ επιβλητικό σε έναν άνθρωπο που παραμένει πιστός στον εαυτό του, και αυτή η χρονιά είναι δική σας.

zodia-taro-45

Για τον περισσότερο καιρό του χρόνου ο Δίας θα βρίσκεται στη ζώνη της φιλίας σας και θα σας φέρνει θετική αύρα με συναντήσεις τόσο επαγγελματικής φύσεως όσο και από τον κοινωνικό κύκλο σας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στον τομέα της κοινότητάς σας, και έτσι θα συνεχίσετε να βρίσκετε πολλούς τρόπους να εμπλέκεστε με την γειτονιά σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ο ασυνήθιστος πλανήτης Ουρανός θα περάσει τους πρώτους τεσσερισήμισι μήνες ενεργοποιώντας τη ζώνη του σπιτιού σας και θα φέρει αλλαγές και ποικιλία στους ανθρώπους που μοιράζεστε το σπίτι σας μαζί.

Μετά τις 15 Μαΐου, ο Ουρανός μπαίνει στον τομέα της δημιουργικότητάς σας και μπορεί να ανθίσουν νέοι έρωτες. Μπορεί να γίνετε εξαιρετικά καλοί στο φλερτ και να ελκύετε πολλούς ερωτικούς συντρόφους και το ίδιο θα συμβαίνει ακόμα κι αν βρίσκεστε σε σχέση. Οι ερωτοτροπίες μπορεί να γίνουν καθημερινότητα για το υπόλοιπο του έτους.

Μετά τη δίοδο του Δία στον προσωπικό σας τομέα στις 28 Νοεμβρίου, δεν θα βρείτε το τέλος του έτους τόσο συναρπαστικό όσο την αρχή του. Μπορεί να νιώθετε διχασμένοι και να θέλετε να είστε περισσότερο ζωηροί, αλλά η κλήση σας θα είναι να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να περνάτε περισσότερες βραδιές μέσα στο σπίτι σας. Αυτή η εποχή είναι ιδανική για πνευματικό στοχασμό και για να ακούσετε τη φωνή που υπάρχει μέσα σας.

taro-zodia-76

2018 ζωδια Αιγόκερως Ειδικότερα:

Κάθε έτος ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα τον τρόπο που σχεδιάζετε την ατζέντα σας ή προγραμματίζετε τις εκδηλώσεις μέσα στο χρόνο. Θέλετε να κοιτάτε το μέλλον και να οργανώνετε τη ζωή σας.

Τα έσοδά σας θα είναι στο επίκεντρο από τις 21 Ιανουαρίου και έπειτα, και μπορεί να βγάζετε περισσότερα απ’ όσα περιμένατε. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην ξοδέψετε πολλά τώρα, παρόλο που οι Αιγόκεροι σπάνια το κάνουν. Επενδύστε σε ένα ωραίο άγαλμα, σε ρολόγια, σε ορυκτά και σε τεχνουργήματα για να δημιουργήσετε μια συλλογή αυτό το μήνα.

Μετά τις 19 Φεβρουαρίου, ο προβολέας γυρνάει προς την κοινότητά σας. Αν σας ενδιαφέρει η πολιτική, μπορείτε να μαζέψετε τους υποστηρικτές σας τώρα. Κυκλοφορήστε στους δρόμους σας και κάντε τον εαυτό σας γνωστό, και κάντε ίσως κι ένα σεμινάριο στο τοπικό σας πανεπιστήμιο.

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Η καρδιά και το σπίτι θα σας καλούν από τα τέλη Μαρτίου. Μπορεί να θεωρείστε οι μεγαλύτεροι μέσα στην οικογένειά σας, ακόμα κι αν είστε ακόμα νέοι. Δεχτείτε ευχαρίστως την ευθύνη, καθώς οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν και γι’ αυτό και σας επέλεξαν. Μαζέψτε την οικογένειά σας και χτίστε τους δεσμούς μεταξύ σας. Αυτό το μήνα είναι πιθανή η αγορά ακίνητης περιουσίας.

Στις τέσσερις εβδομάδες μετά την 21η Απριλίου θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τη ζωή. Για τους Αιγόκερους που μπορεί ακόμα να είναι λίγο συντηρητικοί, αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να κάνετε ένα πάρτι. Μπορείτε να κάνετε μια συγκέντρωση σε ένα όμορφο εστιατόριο και να μοιραστείτε τη γενναιοδωρία και το χρόνο σας με τους άλλους. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα παραμείνει ανέπαφο.

Το σπίτι σας θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας από τις 24 Απριλίου και μετά, όταν ο Χείρωνας μπει στον Κριό και ενεργοποιήσει την ανάγκη για επισκευές και για ανανέωση της φωλιάς σας. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή μιας ανακαίνισης ή και κάτι πιο σημαντικού, αν ανακαλυφθούν σοβαρά ελαττώματα. Η προληπτική συντήρηση στεγών, υδραυλικών και καμινάδων συνιστάται. Η οικογένειά σας θα έχει επίσης ανάγκη τη βοήθειά σας και μπορείτε να εμπνευστείτε από τα μαθήματα που έχετε πάρει από τη ζωή για να διδάξετε τους άλλους κάποια ενδιαφέροντα γεγονότα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Το μέσο περίπου του έτους, στα τέλη του Μαΐου, είναι η ιδανική περίοδος για τη δουλειά σας. Αν απασχολείτε εργαζόμενους, αφήστε τους να πουν τη γνώμη τους. Αν δουλεύετε για κάποιον άλλο, τώρα είναι η ώρα να ακουστείτε και αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, φτιάξτε τη στρατηγική σας τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας, για να βρείτε χρόνο για την άλλη σας δουλειά το απόγευμα, αλλά μπορεί να γίνει.

Κατά την ισημερία, στις 21 Ιουνίου, και τις εβδομάδες μετά επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να δείτε κάποιον σοβαρά τώρα. Αν είστε παντρεμένοι, θα νιώθετε καλά που ξέρετε ο ένας τον άλλο τόσο καλά. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία και να υπογράψετε τα σχετικά έγγραφα. Όποιες συγχωνεύσεις ή αγορές εταιρειών γίνουν τώρα, θα αποδώσουν καρπούς. Όλες οι νομικές συμφωνίες είναι πιθανό να πάνε καλά για εσάς την περίοδο αυτή. Ό,τι σχετικό έχετε σκοπό να κάνετε, κάντε το τώρα.

zwdia-66

Από τις 21 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει πολλή δράση για τους Αιγόκερους, καθώς οι πλανήτες σας έρχονται σε θετική επαφή με τον πλανήτη της αλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι οι κανόνες θα χαλαρώσουν λίγο και τα όρια της αφανούς επαναστατικής φύσης σας θα δοκιμαστούν. Μπορεί να είστε απρόβλεπτοι για κάποιον καιρό και οι άλλοι θα συναρπάζονται από αυτά που κάνετε. Μόλις περάσει αυτός ο μήνας θα επιστρέψετε και πάλι στους παλιούς τρόπους σας, αλλά μέσα σας θα έχει ανάψει μια σπίθα που δεν υπήρχε πριν.

Από τις 23 Οκτωβρίου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και συνεργάτες σε ομαδικές εκδηλώσεις. Άνθρωποι που ξέρετε θα σας συστήνουν σε φίλους φίλων και αυτή η επαφή μπορεί να σας ωφελήσει, αν όχι άμεσα σίγουρα αργότερα.

Η τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου σηματοδοτεί την αρχή ενός ήσυχου μήνα για εσάς. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τη φωνή που κρύβεται μέσα σας. Μπορεί να θέλετε να αναλογιστείτε τη ζωή σας και να ακούσετε άλλους που μπορούν να σας προσφέρουν καθοδήγηση. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε έναν μέντορα και να ακούσετε το μήνυμά του. Η προσευχή είναι μια ακόμα επιλογή.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw