2018 zodia αιγοκερως Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

 

Εξαιρετικός θα αποδειχθεί ο Φεβρουάριος του 2018 για την προσωπική ζωή όλων των Αιγόκερων!

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σφύζει από δράση, να αναμένετε ποικιλία και ριζοσπαστικές κινήσεις.

 

Το πιο αίσιο στοιχείο του μήνα το δίνει ο Κρόνος, που θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και καθοδηγητή των ζωδίων της Γης. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση να ρίξετε μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν σας και να ασχοληθείτε με κάποια προβλήματα, που είτε δεν τους δώσατε την ενδεδειγμένη λύση ή τα αφήσατε να λιμνάζουν γι’ αυτό σας απασχολούν ακόμη… Με άλλα λόγια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος!

zodia-taro-45

Επειδή πρόκειται για την προσωπική σας ζωή, φυσικά εμπλέκεται και ένα ακόμη άτομο στο σκηνικό. Τα άστρα σας καλούν να παραδεχθείτε πού κάνατε λάθος και να πάψετε να κρύβετε τα αισθήματά σας – κάτι που συνηθίζετε ως ιδιοσυγκρασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Μια «φλύαρη» όψη στις 2 του μήνα, θα διευρύνει το σκεπτικό σας προς το άτομο που μπορεί να έχετε αδικήσει. Μια μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 του μήνα θα σας κεντρίσει να εκφραστείτε ειλικρινά προς το ταίρι σας, κάτι που θα σας αποδείξει ότι μόνο μαζί μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας πιο δυνατή!

Ο ρομαντισμός και η ονειροπόληση που θα σας διέπει γύρω στις 21 Φεβρουαρίου, θα είναι η αφορμή για να οργανώσετε ένα μεγαλόπρεπο δείπνο ή μια μικρή απόδραση. Οι προσωπικές σας πινελιές θα είναι αυτές που θα σας κάνουν ακαταμάχητους… Αν προκύψουν κάποιες μικρές συγκρούσεις με το ταίρι σας γύρω στις 24 του μήνα, να ξέρετε ότι είναι προσωρινές και η ατμόσφαιρα θα ανορθωθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα πρέπει να επιστρατεύσουν την υπομονή τους από την αρχή του μήνα, γιατί το κλίμα δεν θα είναι ιδιαίτερα φιλικό απέναντί σας. Όμως γύρω στις 6 Φεβρουαρίου θα αλλάξουν οι συγκυρίες και θα βρεθείτε μπροστά σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόκληση, αρκεί να είστε διατεθημένοι να βγάλετε στην επιφάνεια εκείνες τις ευαίσθητες πτυχές σας που συνηθίζετε να κρύβετε!

Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να χειριστείτε τα προσωπικά σας υπαρξιακά θέματα, καθώς δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή τίποτα που δεν θα προκαλέσετε εσείς. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα αποτελέσουν την καλύτερη πηγή πληροφοριών για όσα στοιχεία του χαρακτήρα σας ίσως χρειάζονται λίγη «περιποίηση» – και συνήθως έχουν δίκιο στους σχολιασμούς τους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75