2018 ζωδια Διδυμοι Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

zwdia-didimos-660_4

2018 ζωδια Δίδυμοι: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Όλοι οι Δίδυμοι μπορούν να περιμένουν την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, καθώς φέρνει αγάπη και αρμονία στα ραντεβού τους και στην αναζήτηση της αγάπης. Το πρώτο σας φλερτ θα ξεκινήσει κάτω από την ευλογία της Αφροδίτης.

Το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι ότι θα επιλέξετε ένα όμορφο πρόσωπο αντί για ένα άξιο. Το τραγούδι της σειρήνας θα σας δελεάσει να δώσετε το πρώτο, αβέβαιο φιλί σας πολύ πριν τα άλλα ζώδια σκεφτούν τον έρωτα.

 

Ο πλανήτης των ερωτικών σας είναι η Αφροδίτη και θα στηρίξει την ερωτική σας ζωή από τις 7 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, εποχή κατά την οποία μπορεί να ερωτεύεστε εύκολα. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου για τα δίδυμα να δεχτούν την αγάπη όπου κι αν την βρουν. Δεν θα είστε τόσο επιλεκτικοί και μόλις περάσει η πρώτη γνωριμία, θα διαπιστώσετε ότι η αγάπη έρχεται σε πολλές μορφές.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος φέρνει επίσης την ενέργειά του από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου και αυτό δίνει φως και ζωή στη ρομαντική πλευρά σας. Βγείτε έξω το πρωί και περάστε μαζί χρόνο στο φως της ημέρας, όταν ο Ήλιος είναι ψηλά. Τα απογεύματα και τις νύχτες μπορείτε να τα περάσετε στο σπίτι, κάνοντας τα πράγματα μαζί και προγραμματίζοντας τις εξορμήσεις της επόμενης ημέρας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια του Ήλιου στις σχέσεις σας και να προσθέσετε ενέργεια στην ερωτική ζωή σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, για ακόμη μια φορά διεγείρει την ερωτική ζωή σας μεταξύ της 1ης και της 16ης Νοεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις ή εμπόδια στην αγάπη. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τρίτο άτομο που να προσπαθεί να μπει στη ζωή σας. Αυτό θα περάσει, αλλά μπορεί να προκαλέσει ζημιά εάν η φίλη ή ο φίλος σας μπει στον πειρασμό.

zodia-zvdia-22

Ακόμα και ένα κλεμμένο φιλί αυτή τη στιγμή θα έχει συνέπειες, και αν είστε εσείς αυτοί που ιντριγκάρεστε από κάποιον άλλο, να ξέρετε ότι ακόμα και μια απλή χειρονομία, αυτή τη στιγμή, μπορεί να προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή στην ερωτική ζωή σας. Να είστε αληθινοί και μείνετε στο δρόμο σας.

Θα υπάρχει καλύτερη ενέργεια από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη για άλλη μια φορά χαρίζει την ομορφιά και το άρωμά της στα ραντεβού σας και στις σχέσεις σας. Εάν υπήρξαν προβλήματα τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τα διορθώσετε, πριν φύγει η Αφροδίτη στις αρχές Δεκεμβρίου. Τα γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν ενοχλήσεις, αλλά αν η αγάπη σας είναι αληθινή, θα επιβιώσετε από τα θέματα αυτής της εποχής και η αγάπη σας θα είναι πιο δυνατή αργότερα.

2018 ζωδια Δίδυμοι Σχέσεις

Όταν οι Δίδυμοι κάνουν τελικά μια δέσμευση, αλλάζει πραγματικά τη ζωή τους, και το ταξίδι σας μόλις ξεκίνησε. Η μέρα που θα ξημερώσει με έναν σύντροφο ζωής στο πλάι σας, θα είναι η αρχή μιας διαφορετικής φάσης για σας. Αυτό ισχύει περισσότερο για τους Διδύμους, καθώς έχετε τον μεγαλύτερο πλανήτη Δία να κυβερνά τον τομέα της μόνιμης σχέσης σας. Ο Δίας θα χαρίσει μεγαλείο και γενναιοδωρία στους έρωτές σας. Αυτό συχνά φαίνεται όταν είστε καλύτερα μαζί απ’ ό,τι μόνοι. Η δημιουργία μιας σχέσης κάτω από τον Δία παρέχει την ενέργεια για σπουδαία πράγματα, που μπορείτε να κάνετε μαζί με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο Άρης μπαίνει στη ζώνη της σχέσης σας γρήγορα και καυτά στις 27 Ιανουαρίου και αυτό φέρνει ενθουσιασμό και ενέργεια στις σχέσεις σας. Αυτή η δραστήρια διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Θα έχετε την τάση να κάνετε μαζί δραστηριότητες και να περνάτε περισσότερες μέρες με τον/ την σύντροφό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε πολλά πράγματα στην ύπαιθρο, όπως πεζοπορία ή αθλήματα, αντί για παθητικές δραστηριότητες, όπως το να είστε ξαπλωμένοι στην παραλία ή να βλέπετε τηλεόραση. Βγείτε έξω για να απολαύσετε τη ζωή.

Προς το τέλος του έτους οι σχέσεις σας θα λάβουν μια τεράστια ώθηση, καθώς ο μεγαλύτερος πλανήτης Δίας φέρνει αφθονία στον γάμο σας από τις 9 Νοεμβρίου, καθώς παρέχει ανάπτυξη και ευκαιρίες για τους γάμους και τις σχέσεις. Θα πρέπει να περιμένετε έως τις 16 Νοεμβρίου πριν αποφασίσετε να παντρευτείτε. Αυτούς τους δώδεκα μήνες που έρχονται, όταν η τύχη και τα καλά πράγματα δίνονται απλόχερα στις προσωπικές σας σχέσεις, θα είναι μια υπέροχη εποχή για να ανακοινώσετε τη δέσμευσή σας, να μετακομίσετε μαζί ή να παντρευτείτε.

Εάν είστε ήδη παντρεμένοι, τότε ο Δίας θα φέρει στο επίκεντρο τα πλεονεκτήματα του να είστε μαζί. Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα σκληρό και κρύο μέρος, αλλά αυτή τη στιγμή θα εκτιμήσετε τα οφέλη που σας δίνει το να περπατάτε στη ζωή με κάποιον ξεχωριστό στο πλευρό σας. Μπορεί να σας μιλούν ως ζευγάρι και να έχετε καλύτερη τύχη όταν είστε μαζί.

zodia-zwdia-88-1ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Επιπλέον, για να προστεθεί στην θετική ενέργεια της σχέσης σας, ο Ήλιος θα φέρει την ενέργειά του στη ζώνη των σχέσεων σας από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου και αυτή είναι η καλύτερη εποχή του 2018 για τους Διδύμους να είναι μέρος ενός ζευγαριού. Μπορεί να είστε απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ σας, καθώς μεγαλώνει η αγάπη σας. Αυτή τη στιγμή η ζωή σας θα περιστρέφεται γύρω από το ταίρι σας και δεν θα έχετε χρόνο για άλλους ανθρώπους και για τις απαιτήσεις τους να είναι μαζί σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε τους δεσμούς της σχέσης σας και να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλον πλήρως.

2018 ζωδια Δίδυμοι Χαμένη αγάπη

Αποφύγετε τις υπερβολικές ρομαντικές χειρονομίες μεταξύ της 9ης Μαρτίου και της 11ης Ιουλίου, καθώς μπορεί να πέσετε θύμα υπερβολής απέναντι σε ανούσια σήματα δέσμευσης, που γίνονται μόνο για επίδειξη. Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι μπορεί να υποσχεθείτε αιώνια αγάπη και στη συνέχεια να αλλάξετε γνώμη κατά τη διάρκεια του έτους μετά την 11η Ιουλίου, όταν ο πλανήτης της σχέσης σας βρει πάλι την ταχύτητά του.

Περιμένετε μια κάμψη στην ερωτική ζωή σας από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτη της αγάπης και της σχέσης, μείνει πίσω. Αυτή δεν θα είναι μια καλή περίοδος για τους περισσότερους, αλλά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους Διδύμους, καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του ρομαντισμού σας και του αρχικού έρωτα για εσάς. Εάν ερωτευτείτε αυτή τη στιγμή, τα συναισθήματά σας θα αλλάξουν αργότερα και με τον ίδιο τρόπο, εάν νιώσετε ότι η αγάπη έχει περάσει, μπορεί να επανεκτιμήσετε αυτή την ιδέα μετά τις 16 Νοεμβρίου. Το θέμα είναι ότι η πλανητική ενέργεια ανάμεσα σε αυτές τις ημερομηνίες, φέρνει δύσκολους καιρούς για τον έρωτα και θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι τα πάντα δεν είναι όπως φαίνονται.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia