2018 ζωδια Διδυμοι Ετήσιες Προβλεψεις

zvdia-didymos

2018 ζωδια Δίδυμοι: Ωροσκόπιο 2018

Καθώς οι δύο ισχυροί πλανήτες ο Πλούτωνας και ο Κρόνος περνούν από τη μυστική ζώνη σας, φέτος μπορεί να ζητήσετε υποστήριξη για πράγματα στη ζωή σας. Αυτό είναι το έτος που θέλετε οι άλλοι να σας υποστηρίξουν και να σας ενισχύσουν παρασκηνιακά. Άγγελοι επενδυτές θα σας βλέπουν ευνοϊκά φέτος και αν αυτό ταιριάζει με τα σχέδιά σας, θα μπορέσετε να μαζέψετε χρήματα για κάποιο σκοπό φέτος.

Η καριέρα σας εξακολουθεί να είναι μεταβλητή και ρευστή. Υπάρχει μια έντονη κλήση προς την τέχνη και τη μουσική από το Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας. Αν έχετε τέτοια τάση, θα μπορέσετε να προωθήσετε τη δουλειά σας ή την καριέρα σας με κάποιο τρόπο μέσω βίντεο, εικόνας και ήχου.

 

Οι Δίδυμοι θα νιώσουν τις επιπτώσεις των τριών ανάδρομων κύκλων του Ερμή φέτος, κυρίως στα ζώδια της Φωτιάς, που συμβαίνουν στους τομείς των χρημάτων, της εργασίας και της σταδιοδρομίας σας. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε στιγμές μέσα στο 2018 που θα επανεκτιμήσετε το μονοπάτι της καριέρας σας, τι προσπαθείτε να πετύχετε μέσα από τις ενέργειές σας κάθε μέρα, τι κάνετε πραγματικά και τι κερδίζετε.

zodia-taro-45

Αυτή η χρονιά θα φέρει ανάπτυξη στη δουλειά σας καθώς ο Δίας περνά μέσα από τον τομέα της καθημερινότητάς σας και σας φέρνει καλά πράγματα, αν μη τι άλλο, ακόμα περισσότερα καθήκοντα και έργα που θα χαρείτε να αναλάβετε. Προσέξτε να μην πιέσετε τον εαυτό σας υπερβολικά στον τομέα της εργασίας.

Στις 15 Μαΐου ο Ουρανός μπαίνει στο χώρο της μοναχικότητάς σας και αυτό θα τονώσει την ζώνη ηρεμίας σας. Θα υπάρξει μεγαλύτερος ενθουσιασμός, αλλά σε πνευματικό επίπεδο. Μπορεί βυθιστείτε στον αποκρυφισμό ή να σας ελκύσουν οι πρακτικές διαλογισμού.

zodia-zvdia-22

Προς το τέλος Νοεμβρίου, ο Δίας μπαίνει στη ζώνη της σχέσης σας και αυτό θα φέρει προτάσεις για γάμο και υποσχέσεις για σας, όχι μόνο στο τέλος αυτού του χρόνου, αλλά και μέχρι το 2019. Ένας θείος σας μπορεί να σας συστήσει σε κάποιον ξεχωριστό, γι’ αυτό έχετε το νου σας για κάτι τέτοιο.

2018 ζωδια Δίδυμοι Ειδικότερα

Στις 19 Φεβρουαρίου, στο προσκήνιο έρχεται η καριέρα και η φήμη σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι λαμπερές και ξεκάθαρες. Ό,τι κι αν κάνετε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι μαζί σας για το υπόλοιπο του έτους. Οποιαδήποτε κακή φήμη που σας βγει αυτή τη στιγμή θα μείνει, γι’ αυτό προσέξτε για άσχημα συναισθήματα ή κουτσομπολιά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε μια επιχείρηση ή για να κάνετε γνωστές στους ανωτέρους σας τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας. Βάλτε τον εαυτό σας στο χάρτη και σταθείτε στο ύψος σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Από τις 23 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει καθυστερήσεις και ακυρώσεις συναντήσεων. Σε όποια ομάδα κι αν ανήκετε, δεν θα μπορεί πιθανότατα να προχωρήσει τα πράγματα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες εκδηλώσεων θα αλλάζουν ή θα αναβάλλονται τελείως. Στη συνέχεια, ο κοινωνικός σας κύκλος θα αλλάξει, καθώς ο Χείρων θα περάσει στον τομέα της φιλίας σας στις 24 Απριλίου. Μπορείτε να περιμένετε να προσελκύσετε φίλους που χρειάζονται τη βοήθειά σας και εκείνους που μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο. Οι στενοί συνεργάτες σας είναι πιθανό να στηριχθούν πάνω σας και να σας θέλουν την καθοδήγησή σας.

Η 22η Μαΐου βλέπει τον Ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σας και αυτό σηματοδοτεί μια εποχή που θα ανεβάσετε ταχύτητες και θα λάμψετε. Δείξτε την καλοσύνη σας και πείτε στους άλλους τις αληθινές ιστορίες σας. Είναι καλή ιδέα αυτό το μήνα να καταγράψετε το ταξίδι σας και το πώς φτάσατε στο σημείο όπου βρίσκεστε σήμερα. Οι άλλοι θέλουν να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό, γι’ αυτό να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου θα θέσει το σκηνικό για να ξεκινήσετε νέα έργα ή ακόμα και για να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Ελέγξτε όλα τα βιογραφικά σημειώματα ή όσα έχουν γραφτεί για εσάς προσωπικά και βεβαιωθείτε ότι τα γεγονότα είναι σωστά. Ξεκαθαρίστε οποιαδήποτε ψέματα ή παρεξηγήσεις τώρα, αλλιώς θα σας ακολουθήσουν όλο το χρόνο.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Ιουλίου συμβαίνει στον οικονομικό τομέα σας και φέρνει στους Διδύμους μια νέα οικονομική αρχή. Κάντε προϋπολογισμούς και σχέδια για να διαχειριστείτε αυτά που έχετε και εξετάστε τρόπους για να κερδίζετε περισσότερα. Πουλήστε όλα τα άχρηστα πράγματά σας και μετατρέψτε όλα όσα δεν θέλετε πια σε χρήματα. Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να μαζέψετε λεφτά και να τα αποθηκεύσετε στην τράπεζα. Δεν είναι καιρός για να ξοδέψετε και να δανειστείτε περισσότερα. Ίσως να μπορούσατε να διδάξετε στο παιδί των γειτόνων σας μαθηματικά ή να κάνετε άλλες δραστηριότητες που σας παράγουν εισόδημα στη γειτονιά σας.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου, ο πλανήτης σας αναδρομεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά στον τομέα των αδελφών και των ξαδέρφων σας, και μπορεί να δυσκολέψουν οι σχέσεις σας. Η αναδρόμηση του Ερμή θα επηρεάσει επίσης τις μετακινήσεις σας και ίσως χρειαστεί να βρείτε εναλλακτικές. Οι εκδρομές τα Σαββατοκύριακα και άλλα ημερήσια ταξίδια μπορεί να προσελκύσουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλετε να πάτε.

Μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, θα νιώθετε χαρούμενοι και θα θέλετε να περάσετε το χρόνο σας κάνοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ταινίες στο σινεμά, παιχνίδια, εκδηλώσεις και εκθέσεις. Θα είστε σε διάθεση να βρείτε τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής και θα είστε αισιόδοξοι για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.

Ο τόνος πέφτει καθώς ο Ήλιος θερμαίνει την καθημερινή σας ζωή και αρχίζετε να δίνετε προσοχή στα μικρά πράγματα. Η προετοιμασία και η καθαριότητα θα σας βοηθήσουν πολύ να μείνετε χαμογελαστοί αυτό το μήνα. Εάν δεν είστε συνήθως οργανωμένοι, τότε αυτή η περίοδος θα είναι τουλάχιστον αναζωογονητική.

taro-zodia-76

Από τις 17 έως τις 6 Δεκεμβρίου, υπάρχει μια επιβράδυνση στη ζώνη της αναψυχής και της διασκέδασης. Συνεχίστε να προγραμματίζετε διασκεδαστικές εκδηλώσεις, αλλά μην διοργανώσετε πάρτι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οποιοδήποτε επενδυτικό ρίσκο θα σας πάει πίσω τώρα. Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, επιλέξτε να πουλήσετε. Τα στοιχήματα και τα τυχερά παιχνίδια θα είναι αντιπαραγωγικά τώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να επισκεφτείτε το καζίνο.

Στις 8 Νοεμβρίου, καθώς ο Δίας μπαίνει στη ζώνη της σχέσης σας, όλες οι σχέσεις σας θα λάβουν μια ώθηση. Αυτή η έξαρση ανάπτυξης θα διαρκέσει για δώδεκα μήνες και θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να βρείτε έναν σύντροφο ψυχής και να δεσμευτείτε. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πολλοί που σας διεκδικούν ταυτόχρονα. Φροντίστε να επιλέξετε έναν/ μία σύντροφο με προοπτικές και όχι κάποιον απλώς όμορφο. Χρειάζεστε κάποιον με τον οποίο θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στο ταξίδι της ζωής και να κρατάτε το χέρι του.

Μετά τις 23 Νοεμβρίου, θα στραφείτε στον/ στην σύντροφο σας και εάν δεν έχετε ακόμα κάποιον, θα προσπαθήσετε ενεργά να βρείτε. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να μπείτε σε σχέση, καθώς ο τομέας αυτός υποστηρίζεται τόσο από τον Ήλιο όσο και από τον Δία.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia