2018 ζωδια Ερωτικο Ωροσκοπιο α

2018 ζώδια  Ερωτικο ωροσκοπιο

Πολλές ήταν οι ευρύτατες ευκαιρίες που δόθηκαν μέσα στο 2017 για να σφυρηλατηθούν ουσιαστικές σχέσεις. Σε αυτό συνέβαλε κατά πολύ ο Δίας που επισκέφθηκε τον Ζυγό, το ζώδιο της συνύπαρξης και της αρμονίας.

Με την έναρξη του 2018 θα υπάρξει μία ακόμη εξαιρετική συγκυρία, για να αποκτήσουν περισσότερο βάθος και οικειότητα όλες οι ρομαντικές σχέσεις που έχετε ήδη ή προετοιμάζετε τώρα!

zodia-taro-45

 

Ο Δίας θα διαμένει στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, στηρίζοντας κάθε λαχτάρα να διερευνήσετε όσα σας ενθουσιάζουν αλλά και όσα σας τρομοκρατούν στις πολύ προσωπικές επαφές σας. Η Αφροδίτη θα κινείται με ανάδρομη πορεία, από τις 5 έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στον Σκορπιό και στη συνέχεια στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2018. Έτσι θα σας δώσει μία ακόμη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε όλους τους «κρυμμένους σκελετούς» που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, είτε τα συντρίμμια που σας εμποδίζουν να απολαύσετε την αληθινή αγάπη και αφοσίωση με ένα άτομο.

Τα μαθήματα που θα προσφερθούν για να μάθετε να μοιράζεστε τις συναισθηματικές και σωματικές χαρές με το ταίρι σας, θα είναι άφθονα μέσα στο 2018. Επίσης θα προκύψουν οι αφορμές για να ξεπεράσετε τα όποια θέματα εμπιστοσύνης ή φόβων ή προδοσίας σας βασανίζουν, όπως και σεξουαλικά εμπόδια που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τις ερωτικές σας επαφές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Θα αυξήσετε τα ποσοστά σας για ευτυχία σε θέματα καρδιάς, με δύο εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν το 2018 μέσα στον ερωτικό και ρομαντικό Λέοντα. Η πρώτη θα είναι Έκλειψη Σελήνης και αναμένεται στις 31 Ιανουαρίου, η δεύτερη θα είναι Ηλιακή Έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου. Υπό αυτές τις επιρροές,

το σύμπαν θα σας χαρίσει μια σχέση που θα σας μείνει αξέχαστη ή την αγάπη της ζωής σας!

Ερωτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

ζωδια κριος 2018

Είναι εξαιρετικά πιθανό να υποδέχεστε τη Νέα Χρονιά με ένα ιδιαίτερο άτομο στο πλάι σας και η καρδιά σας να είναι ορθάνοικτη σαν τριαντάφυλλο! Το 2017 βιώσατε την επίσκεψη του Δία στον Οίκο σας της Συνύπαρξης – όψη που προκύπτει μία φορά κάθε 12 χρόνια. Το αποτέλεσμά της είναι να είστε ήδη ζευγαρωμένοι οι περισσότεροι Κριοί, σε σχέσεις που έχουν όλες τις προοπτικές να είναι μόνιμες!

Με την έναρξη του 2018 θα ασχοληθείτε πιο εστιασμένα με τις λεπτομέρειες για την κοινή πορεία της ζωής σας. Ίσως πρόσφατα να αποφασίσατε μια συμβίωση ή και έναν γάμο, οπότε θα διαπραγματευτείτε τις ευαίσθητες πτυχές του «δικό σου, δικό μου, δικό μας». Ευτυχώς, σας διέπει ένα σκεπτικό τρυφερής διανομής, θέλετε να βρείτε τους πιο αποδοτικούς τρόπους να συγχωνεύσετε τη ζωή σας με το έτερό σας ήμισυ!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Να ξέρετε ότι μεταξύ 5 Οκτωβρίου και 16 Νοεμβρίου, το σύμπαν θα σας δώσει μαθήματα εκπλήρωσης κάθε στόχου που θα αφορά τη σχέση σας. Αν καταφέρετε τότε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας για το κοινό ταμείο αλλά και την οικειότητα χωρίς να γίνετε αμυντικοί, θα νιώσετε απόλυτα έτοιμοι να αφεθείτε σε αυτή τη συνύπαρξη. Αντί να χτίζετε καινούργια τείχη, αφήστε το ταίρι σας να γκρεμίσει και τα τελευταία που έχετε ήδη στημένα!

Αν υπάρχουν ακόμη αδέσμευτοι Κριοί, μέσα στο 2018 θα καταφέρουν να χειριστούν τα εμπόδια που τους βασανίζουν όσο αφορά την ερωτική σας ικανοποίηση. Οι εκλείψεις στις 31 Ιανουαρίου και τις 11 Αυγούστου θα σας χαρίσουν ευκαιρίες για ρομάντζο, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ανοικτοί και να τις αξιοποιήσετε!

ζωδια  ταυρος 2018

Αυτό το περιμένετε πάρα πολύ καιρό – και επιτέλους έφτασε, αγαπητοί Ταύροι! Λίγοι ζωδιακοί εκπρόσωποι είναι σε θέση να στήσουν μια σχέση με πίστη και αφοσίωση, όπως εσείς. Αυτό που έχετε εσείς ανάγκη, είναι την αγάπη που διασφαλίζει ουσιαστική σωματική και πνευματική παρουσία από το άλλο άτομο – την αγάπη στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε και να αφεθείτε. Για το 2018, το σύμπαν έχει πρόθεση να σας προσφέρει απλόχερα όσα λαχταράτε στα θέματα καρδιάς!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όλα άρχισαν στις 10 Οκτωβρίου 2017, όταν ο πλανήτης της τύχης ο Δίας πέρασε στον Οίκο σας της Συνύπαρξης για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Η παραμονή του εκεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο. Για πολλούς Ταύρους αυτή θα είναι η χρονιά που θα αλλάξει όλη τη ζωή τους: είναι ανοικτά τα ενδεχόμενα για να συμβιώσετε, να αρραβωνιαστείτε, ακόμα και να παντρευτείτε.

Ό,τι κι αν προκύψει, είστε προορισμένοι μέσα στο 2018 να ανοίξετε την καρδιά σας και να νιώσετε αγάπη, με τις πιο έντονες και ευχάριστες πτυχές της! Όσοι είστε ήδη παντρεμένοι, να αναμένετε ανέλπιστη στήριξη στην ενδυνάμωση της σχέσης σας με το ταίρι σας.

Παρά τις ευλογίες του Δία σχεδόν για όλο το 2018, υπάρχει ένα ιδιαίτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να προκύψουν θέματα προς επίλυση με το έτερό σας ήμισυ. Από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Αυτό ίσως κεντρίσει κάποιες ανασφάλειές σας, που θα αφορούν την εμπιστοσύνη σας προς το ταίρι σας για τα χρήματα ή κάποια μυστικά σας. Αν βρίσκεστε σε ένα στάδιο που συγχέετε την αγάπη με τη συνήθεια, αυτή την περίοδο θα συνειδητοποιήσετε κατά πόσο η σχέση σας είναι υγιής ή όχι τελικά… Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι εσείς και το ταίρι σας θα νιώσετε πως όχι μόνο αγαπιέστε βαθιά, δεν μπορείτε να ζήσετε ο ένας χωρίς τον άλλο καν!

zwdia-zodia-tarw

ζωδια διδυμοι 2018

Ακόμα κι αν το 2018 δεν αποδειχθεί η πιο ρομαντική χρονιά της ζωής σας, είναι δεδομένο ότι θα είναι η πιο κρίσιμη όσο αφορά την προσωπική σας ωρίμανση και τις προοπτικές σας για ζευγάρωμα!

Για όσους Διδύμους ξεκινήσουν τη Νέα Χρονιά δεσμευμένοι, είναι πιθανό το ταίρι τους να αντιμετωπίσει προβλήματα που θα αφορούν τα έσοδά του ή την εργασία του. Το επακόλουθο αυτής της συγκυρίας, θα είναι να είστε εσείς οι «τροφοδότες» του σπιτικού σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Εξίσου πιθανό είναι να θελήσει το ταίρι σας να επιστρέψει στα θρανία για να αναβαθμίσει το πτυχίο ή τις γνώσεις του, είτε να ονειρεύεται να ξεκινήσει μια δική του δουλειά. Φυσικά και θα κάνετε τα πάντα για να στηρίξετε το έτερό σας ήμισυ, περιλαμβανομένης της ανάληψης όλων των υποχρεώσεων μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση…

Όποιες κι αν είναι οι ειδικές λεπτομέρειες του καθενός ατομικά – με τον Κρόνο να περιδιαβαίνει τον 8ο Οίκο σας των Κοινών Πηγών, αναμένεται κάποιου είδους ανεπάρκεια στην οικονομική συμβολή του άλλου μέλους της σχέσης. Δεν πρέπει να αφήσετε να σας αναστατώσει αυτό το καρμικό μάθημα! Αντιθέτως, πρέπει να δείτε την κατάσταση στη ρεαλιστική μορφή της: είναι μια χρυσή ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι αν και είστε το ένα «ήμισυ», μπορείτε να στηριχτείτε σε εσάς για τις υλικές ανάγκες σας!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Μία ακόμα επιρροή που θα ασκήσει σε όλους σας ο Κρόνος το 2018 μέσα από τον 8ο Οίκο σας, θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι ενδέχεται να νιώθουν ότι πλέον δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά όσο παλαιότερα. Αν νιώθετε άβολα να συζητήσετε το θέμα με το ταίρι σας, είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε έναν ειδικό για να σας συμβουλεύσει. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανά συναισθήματα ντροπής, ενοχής ή και αιτιάσεων, προκειμένου να επιστρέψετε στην αμοιβαία οικειότητα και ικανοποίηση.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι είναι πιθανό να βιώσουν την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου, μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 16 Νοεμβρίου 2018.

Χειριστείτε με προσοχή και σύνεση τη συγκυρία – και να θυμάστε ότι ένας πρώην, έγινε «πρώην» για κάποιους λόγους!

 ζωδια καρκινος 2018

Αγαπητοί Καρκίνοι, το 2018 η αγάπη θα πλανάται παντού στον αέρα! Ακόμα κι αν περάσετε το κατώφλι της Νέας Χρονιάς αδέσμευτοι, να χαμογελάτε πλατιά και να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Το σύμπαν έχει σχεδιάσει για εσάς και μόνο απίστευτες ευκαιρίες, για να συναντήσετε το άτομο που θα ανοίξει την καρδιά σας και θα σας κάνει να απογειωθείτε!

Η έναρξη αυτής της ατμόσφαιρας πάει πίσω στις 10 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Δίας πέρασε στον Οίκο σας της Αγάπης – για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Αυτός είναι ένας σημαντικός κύκλος του πλανήτη της επέκτασης και της τύχης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Το αποτέλεσμά του θα είναι οι απίστευτες συγκυρίες που θα δημιουργήσει, για να αναβαθμιστούν τα θέματα της προσωπικής σας ζωής! Το βέβαιο είναι ότι πλέον αποζητάτε περισσότερο βάθος και ουσία στα ερωτικά σας, γι’ αυτό μια περιστασιακή σχέση δεν θα σας αρκεί. Γι’ αυτό, όταν θα συναντήσετε εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που θα αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου και θα νιώσετε ότι έχει πολύ υπόβαθρο κάτω από την επιφάνεια, θα ρίξετε άγκυρα!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το εν λόγω άτομο θα έρθει στο δρόμο σας οποιαδήποτε στιγμή από τώρα και μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη. Ωστόσο να δώσετε μεγάλη σημασία αν κάνετε μια καινούργια γνωριμία γύρω στις 25 Μαΐου ή γύρω στις 19 Αυγούστου. Είναι πολλές οι πιθανότητες να συναντήσετε τότε την αδελφή ψυχή σας, καθώς ο Δίας θα είναι σε τέλεια σύνδεση με τον Ποσειδώνα. Εξίσου πιθανό είναι να επιστρέψει στη ζωή σας ένα πρώην ταίρι στο διάστημα μεταξύ 5 – 31 Οκτωβρίου. Όμως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης εκείνη την περίοδο, ίσως υπογραμμίζει απέλπιδες κινήσεις…

Για όσους Καρκίνους είναι ήδη δεσμευμένοι, το 2018 θα τονώσει τη στήριξη ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Στις 15 Ιανουαρίου, στις 14 Απριλίου και στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας από τον τομέα της συνύπαρξης θα σχηματίσει τέλειες όψεις με τον Πλούτωνα – τον πλανήτη της μεταμόρφωσης. Αν έχετε παιδιά, εσείς και το ταίρι σας μπορεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτά προκειμένου να ενθαρρύνετε την ωρίμανση και τις δυνατότητές τους. Θα βρίσκεστε σε αρμονική σύμπνοια για ό,τι αφορά τη διαπαιδαγώγησή τους, κάτι που θα σας αφήνει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαμβάνετε τις προσωπικές σας στιγμές στην κρεβατοκάμαρα! Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε απογόνους, το 2018 ευνοεί πολύ τη γονιμότητα!

Κατά την ίδια περίοδο, ο Κρόνος της δομής και των ευθυνών θα περάσει επίσης από τον 7ο Οίκο σας της Συνύπαρξης. Αυτό ίσως αποβεί ένα διάστημα δοκιμασίας για τη σχέση σας, καθώς μόνο αν είστε πολύ δεμένοι με το ταίρι σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες διαφωνίες σας. Όμως αν νιώθετε ότι η σχέση σας έχει αρχίσει να σας γίνεται βάρος, τώρα θα συλλογιστείτε σοβαρά αν έχετε άλλο απόθεμα για να της δώσετε…

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75