2018 ζωδια Φεβρουαριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Για τους ευαίσθητους Ιχθύες ο Φεβρουάριος του 2018 αναμένεται να είναι ένας σχετικά ήρεμος μήνας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας!

 

Το πρώτο σημαντικό στοιχείο αυτού του μήνα, είναι ότι ο κυβερνήτης σας ο Δίας δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα γιατί θα βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση. Ωστόσο, η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης της ανάτασής σας, θα είναι αρκετά ισχυρή προς τα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού.

zodia-taro-45

Αυτά τα δεδομένα θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακά ασυνήθιστο και ενθουσιώδες σκηνικό, που θα φέρει την τύχη με το μέρος σας! Χωρίς να αναμένετε ότι αυτή την περίοδο θα κερδίσετε το λαχείο, αν έχετε μείνει πιστοί στις συνήθειες και τις πεποιθήσεις σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα αρχίσετε να βλέπετε πολύ πιο θετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας.

taro-zodia-76

Αίσια προβλέπεται να είναι η πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα μέσα στον Φεβρουάριο, καθώς θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή όσα ονειρεύεστε εδώ και πολύ καιρό! Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, τώρα θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να διανέμετε μέρος των βαρών σας και σε άλλα άτομα που εμπιστεύεστε. Φυσικά θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν θα επιλέξετε τον άνθρωπο που θα είναι το δεξί σας χέρι, γιατί αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για λάθη τέτοιας φύσεως! Αν δεν έχετε καμία απολύτως αμφιβολία, κάντε τις κινήσεις σας χωρίς φόβο και χωρίς να πιέσετε τις καταστάσεις.

Για όσους Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα προβλέπουν ότι ο Φεβρουάριος θα αποδειχθεί «μοιραίος» μήνας. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας και τολμήστε να τον δοκιμάσετε σε νέες κινήσεις ή νέους ρόλους… Αν δείτε μια καλή ευκαιρία να την αδράξετε, παρά τα όσα θα λέει ο περίγυρός σας. Οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για εσάς, θα είναι στο πλάι σας σε κάθε απόφασή σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ρίσκα, να παίξετε με την τύχη σας! Όσο κι αν αυτή δεν είναι η πρακτική που συνηθίζετε να ακολουθείτε, ενίοτε πρέπει να κινηθείτε αντίθετα στο ρεύμα και να παρεκκλίνετε από τα στεγανά που έχετε εγκλωβίσει τον εαυτό σας. Λίγη επαναστατική διάθεση χρειάζεται, για να αποποιηθείτε των στερεότυπων και να κοιτάξετε την καθημερινότητα και την πραγματικότητα γύρω σας με ανανεωμένη και πιο ρεαλιστική ματιά.

Από την άλλη πλευρά, προσέξτε να μην το παρακάνετε και αρχίσετε να εκλαμβάνετε τα πάντα ως κάλεσμα για δράση! Να λειτουργείτε με σύνεση και να μην δεσμευτείτε για κανένα τόλμημα που δεν νιώθετε να έχει ασφαλή εχέγγυα… Καμία στιγμή δεν ενδείκνυται για να κάνετε σαρωτικές αλλαγές!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Φυσικά ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και οι καταστάσεις δεν είναι ποτέ πανομοιότυπες, γι’ αυτό θα πρέπει να καταβάλετε κάθε προσπάθεια από πλευράς σας για να προσεγγίσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αυτό που σας διαβεβαιώνουν τα άστρα, είναι ότι με την ελάχιστη δυνατή συμβολή σας θα είστε ασφαλείς έναντι οποιασδήποτε κρίσης βρεθεί στον δρόμο σας.

Επειδή σας αναμένουν κάποια σημαντικά νέα στην εξέλιξη του μήνα, φροντίστε να μην περιορίσετε τα συναισθήματά σας όταν προκύψει κάτι απρόβλεπτο – με την καλή έννοια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66